Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
VeryBlackCat
Postów 152
Data rejestracji 14.12.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piszę do nich maila, wklejam zdjęcie paragonów, rozpisuję dokładnie co za ile i ile mi wyszło, a ile losów dostałam i proszę, żeby mi powiedzieli, gdzie w moim liczeniu jest jakiś błąd. I odpisują (dosyć szybko, za to ich można pochwalić), że... wszystko dobrze policzyłam, przepraszają za zaistniałą sytuację i przesyłają mi brakujące kody. DWA. I dalej nie wiem - czy ja myślę, że coś jest u nich promocyjne, a nie jest, więc mniej losów mi się należało (to mogliby napisać), czy drugi raz się pomylili i wysłali za mało.
Poza tym, w razie wygranej, trzeba okazać oryginał zwycięzkiego losu, a oni same kody przysłali mailem. Ech. Miał ktoś taką sytuację?
EDIT: Dosłali jeszcze dwa kody, na szybkość kontaktu nie ma co narzekać, ale nie napisali, co będzie, jeśli coś na któryś z tych kodów wygram. Znając moje szczęście jeśli wygram cokolwiek, to właśnie na któryś z tych kodów i będę się musiała tłumaczyć, czemu nie mam oryginału Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki dostępne tutaj: https://giftu.pl/nagrodzeni Wyświetl w wątku >>
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyniki dostępne tutaj: https://kulturaln...ytanych/#comment-775 Wyświetl w wątku >>
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymaj się cieplutko i nie daj się toksykowi. Wpuszczaj jednym uchem, a drugim wypuszczaj i pamiętaj, że to, co ta osoba mówi nie ma nic wspólnego z obiektywną prawdą - po prostu ma w środku jad, który musi wypluć, żeby się nie udusić, więc pluje w Ciebie, bo myśli, że to jej ujdzie na sucho. I pamiętaj, że korzystanie z profesjonalnej pomocy to nie jest ani nic złego, ani luksus zarezerwowany na wyjątkowe okazje lub superciężkie przypadki. Jeśli nie dasz rady, to warto poszukać pomocy, nawet, jeśli trzeba będzie zapłacić za psychologa, to lepiej trochę wydać i nauczyć się z pomocą profesjonalisty z tym sobie radzić, niż pozwolić, żeby taka osoba zatruła Ci wszystkie przyjemności w życiu. A jeśli ta sprawa zaburza poważnie Twój sen, to pomocy szukaj koniecznie, bo długotrwałe niedobory snu mogą prowadzić do nieodwracalnych zmian w strukturze mózgu, a toksyk nie jest wart tego, żebyś Ty za kilkadziesiąt lat zmagała się z problemami neurologicznymi, których można uniknąć.
Żeby nie było offtopu: wkurza mnie, że uciekł mi autobus, który jeździ w niedzielę co godzinę i musiałam jechać takim, z którego przystanku jeszcze długo muszę iść do domu, a potem się rozpadało. Wyświetl w wątku >>
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można odebrać bezpłatne próbki podpasek i żelków na sen, wziąć udział w konkursie "Za co najbardziej kochasz zimę", po rejestracji z tego linku przychodzi darmowy e-book z książką kucharską.
Trwa właśnie konkurs na zapraszanie znajomych, przed chwilą dodałam do bazy, jeszcze się nie wyświetla. Potrzebowałabym trzech poleconych żeby móc wziąć udział, będę wdzięczna Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio sobie wyrobiłam nawyk rano przy kawie sprawdzać, jakie konkursy były dodane poprzedniego dnia, w ten sposób jest mała szansa, że nic ciekawego nie przeoczę. Ale na stronie z konkursami dodanymi danego dnia nie wyświetlają się organizatorzy, więc muszę wejść na każdą podstronę oddzielnie, żeby zobaczyć, kto organizuje konkurs. Zazwyczaj to nie problem, ale czasem jest wysyp konkursów danego dnia i długo mi się schodzi (na początku roku tak było), a dziś się zbierałam z hostelu z fatalnie działającym internetem i zamarudziłam na tym sprawdzaniu tyle (bo podstrony się długo ładowały), że mało się nie spóźniłam na pociąg.
I drugie niewinne życzenie: żeby konkursy fotograficzne i promocyjne, ale takie, które wymagają wrzucenia pracy do mediów społecznościowych, miały jakąś ikonkę (np. taką jak ikonki kategorii nagród, ikonki FB, IG czy Twittera mogłyby się wyświetlać w tej samej linii, tylko z prawej strony), żeby to się wyświetlało na liście konkursów, bo czasem wchodzę na podstronę z konkursem, wydaje mi się ciekawy, rodzi mi się w głowie pomysł, a na samym końcu informacja, że trzeba zdjęcie wrzucić gdzieś gdzie nie mam konta i nie chcę zakładać - i jest rozczarowanie. Wyświetl w wątku >>
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą chcieli zdjęcie paragonu przy zgłoszeniu, a nie prosili o numer. Ciekawe, czy na to nie wpadli i jakiś biedny pracownik musiał sam spisywać numery ze wszystkich zgłoszeń, żeby sprawdzić, czy nikt tego samego paragonu kilka razy nie zgłasza. Wyświetl w wątku >>
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152