Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
VeryBlackCat
Postów 152
Data rejestracji 14.12.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zauważ też, że algorytm wyświetlania zadziałał skutecznie: kliknąłeś w tę reklamę. Nieważne, że tylko po to, żeby się dowiedziec o co chodzi lub ostrzec innych i nie dasz się nabrać - im płacą od kliknięcia, a nie od przekonania Cię do czegokolwiek. Wyświetl w wątku >>
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz już się nie sensownie decydować jakie reklamy się wyświetlają na Twojej stronie. Sprzedajesz jakiejś firmie (np. Google) kawałek miejsca na Twojej stronie, a oni tam wyświetlają, co chcą na podstawie przewidywań o użytkowniku (np. jeśli Google wie, że ostatnio ktoś szukał w wyszukiwarce sukienek, będzie mu wyświetlał sukienki), a nie na podstawie treści strony. Rząd może takim oszustom najwyżej pogrozić paluszkiem, bo przeważnie przynajmniej ich serwery znajdują się na drugim końcu świata, gdzie polski rząd nie ma żadnej jurysdykcji, często nawet nie ma tam ambasady, a ciężko za każdym internetowym oszustem wystawiać międzynarodowy list gończy. Najlepsze co możesz, to próbować zgłaszać takie reklamy do reklamodawcy, jak je widzisz. Opcja zgłoszenia powinna być pod którymś z tych dwóch przycisków w prawym górnym rogu obrazka. Wyświetl w wątku >>
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Podwójny bilet na mecz Polska-Albania z dodatkowym prawem wejścia na trening reprezentacji Polski z dzieckiem (10 sztuk)
2. Podwójny bilet na mecz Polska-Albania (100 sztuk)
3. Klocki (50 sztuk)
I większość regulaminu brzmi, jakby zwycięzca musiał osobiście pójść na ten mecz z osobą towarzyszącą, ale w regulaminie są też takie zapisy:
Więc teoretycznie mogłabym wygrać dwie różne wejściówki na mecz, które obie muszę wykorzystać osobiście - brzmi bez sensu
Jest, że nie można w określonym przypadku OSOBIŚCIE zrealizować nagrody - co sugeruje, że można nieosobiście, inaczej by po prostu napisali, że nie można.
I kurcze blade, nie wiem, czy nie odpuszczę tego konkursu, bo laureaci głównej nagrody, żeby z niej skorzystać, muszą wejść z niepełnoletnim dzieckiem, którego są rodzicem lub opiekunem prawnym. Mam w rodzinie i u przyjaciół dzieciaki, które super by się ucieszyły, ale nie jestem ich opiekunem prawnym
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie. Niby jak coś wygram, to i tak muszę podać adres, żeby dostać wygraną, ale co innego, jak mój adres mają tylko podmioty, u których coś wygrałam i to wysłany mailem, więc jest szansa, że nigdzie tego nie trzymają w swojej bazie, tylko pracownik przeklepuje do nadania i zapominają o sprawie, a co innego, jak każdy podmiot u którego biorę udział w konkursie ma moje pełne dane zebrane w jakiejś bazie danych. Przecież takie dane czasem wyciekają z nawet dużo poważniejszych instytucji, a im więcej podmiotów je trzyma, tym większa szansa, że w końcu wyciekną. Jak nagroda nie jest dla mnie bardzo cenna (niekoniecznie "droga" w złotówkach, po prostu np. książka, którą mogę wypożyczyć z biblioteki nie jest cenna, a książka, którą chciałabym przeczytać, ale nie jestem w stanie jej nigdzie znaleźć ani do wypożyczenia, ani do kupienia, będzie dla mnie cenna, choćby na okładce widniało, że wartość to 5 zł), to omijam nawet konkursy, które chcą numeru telefonu na dzień dobry, bo po co im to? Wyświetl w wątku >>
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane
VeryBlackCat
Postów 152
Punkty karne 0
Konkursy dodane