Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika adamulka

adamulka

#7219729 Napisano: 07.11.2024 23:11:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wprawdzie to jeszcze nie nagroda, ale jest udział w finale konkursu Optima, optymalne wybory - Idź za głosem serca emotka . Oj trzeba będzie się postarać, by nie zmarnować okazji na główną nagrodę. Wyświetl w wątku >>

adamulka

#7219231 Napisano: 06.11.2024 15:05:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
ŻYWIEC - bluza festiwalowa. Wyświetl w wątku >>

adamulka

#7219230 Napisano: 06.11.2024 15:05:38 w moje dzisiejsze wygrane :)

adamulka

#7219227 Napisano: 06.11.2024 15:04:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
CIRIO - 1.000 zł. Sympatyczny telefon przed chwilą emotka . Wyświetl w wątku >>

adamulka

#7216510 Napisano: 25.10.2024 11:52:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
MUTTI Złoty Pomidor - nagroda "pocieszenia" III stopnia, wg regulaminu wartość 500 zł emotka Wyświetl w wątku >>

adamulka

#7214161 Napisano: 15.10.2024 19:32:17 w moje dzisiejsze wygrane :)

adamulka

#6858650 Napisano: 10.05.2022 20:59:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BLOVLY - nie wiem, gdzie o to zapytać, ale myślę, że problem dotyczy nie tylko mnie. Chodzi o dodawanie paragonów w BLOVLY, w którym od dłuższego czasu jest też konkurs punktowy. Czy macie też taki problem, że musicie wręcz żebrać o wygrany przelew 50 zł. Najpierw mimo poprawnego zamówienia vouchera trzeba to mailowo zgłosić, potem odczekać 30 dni roboczych, po czym znowu się upomnieć, bo jak nie, to przelewu nie ma. Gdy uzbierasz w miesiącu na dwa vouchery, to możesz ich nie dostać, nie tylko, że nie wolno zapisać więcej niż 40 paragonów na miesiąc, to jeszcze - jak odpowiada na reklamacje jedyna osoba pracująca w tej agencji, która czasem odpisuje na maile, jest też podobno limit, że w miesiącu możesz zdobyć max 250,0 punktów. 
Nie ma też osobnego regulaminu na trwający konkurs punktowy, gdzie możesz w końcu po tysiącu próbach wygrać 1.000 punktów za pierwsze miejsce, ale wcale możesz ich nie dostać, bo podobno na czas konkursu można zdobyć 2.000 punktów tylko, ale oczywiście nie ma na to żadnej podkładki regulaminowej, tylko "widzimisię" P. Basi, która nawet zdania po polsku nie potrafi poprawnie napisać.
Jakie macie doświadczenia z Blovly, bo już mnie nie bawi żebranie o przyznane nagrody, a konkurs aktualny, to już się odechciewa grać. Na maila prawie nigdy nikt nie odpowiada. Tak nierzetelnej agencji dawno nie spotkałam.

Wyświetl w wątku >>
0 0

adamulka

#6858649 Napisano: 10.05.2022 20:59:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
BLOVLY - nie wiem, gdzie o to zapytać, ale myślę, że problem dotyczy nie tylko mnie. Chodzi o dodawanie paragonów w BLOVLY, w którym od dłuższego czasu jest też konkurs punktowy. Czy macie też taki problem, że musicie wręcz żebrać o wygrany przelew 50 zł. Najpierw mimo poprawnego zamówienia vouchera trzeba to mailowo zgłosić, potem odczekać 30 dni roboczych, po czym znowu się upomnieć, bo jak nie, to przelewu nie ma. Gdy uzbierasz w miesiącu na dwa vouchery, to możesz nie dostać, po nie tylko, że nie wolno zapisać więcej niż 40 paragonów na miesiąc, to jeszcze jak odpowiada na reklamacje jedyna osoba pracująca w tej agencji, która czasem odpisuje na maile, jest też podobno limit, że w miesiącu możesz zdobyć max 250,0 punktów. 
Nie ma też osobnego regulaminu na trwający konkurs punktowy, gdzie możesz w końcu po tysiącu próbach wygrać 1.000 punktów za pierwsze miejsce, ale wcale możesz ich nie dostać, bo podobno na czas konkursu można zdobyć 2.000 punktów tylko, ale oczywiście nie ma na to żadnej podkładki regulaminowej, tylko "widzimisię" P. Basi, która nawet zdania po polsku nie potrafi poprawnie napisać.
Jakie macie doświadczenia z Blovly, bo już mnie nie bawi żebranie o przyznane nagrody, a konkurs aktualny, to już się odechciewa grać. Na maila prawie nigdy nikt nie odpowiada. Tak nierzetelnej agencji dawno nie spotkałam.

Wyświetl w wątku >>
0 0

adamulka

#6854845 Napisano: 20.04.2022 08:05:51 w Avanti
Ktoś pobije mój rekord - mam już 42 maile z kodem "unikalnym" na frytki! Jakiż tam musi być bałagan... No i jak kod zrealizuje pierwsza osoba, to co, reszta obejdzie się smakiem, bo kod już zrealizowany? Wyświetl w wątku >>
0 0

adamulka

#6854841 Napisano: 20.04.2022 07:56:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
elizam napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

maz i ja kod na frytki mamy ten sam dziwne

Ja dostałam 8 maili z Lay's, każdy z frytkami, tylko kod ten sam... I co dziwniejsze, zgłoszeń zrobiłam tylko 5...

41 maili od LAY'S, a  zgłoszeń konkursowych wysłałem 10. Wszystkie mają te same kody, coś chyba w Avanti poszło nie tak... A jak wszyscy mamy te same kody, to po co wygrana, wystarczy pójść podać kod, a w KFC powiedzą, że kod został już zrealizowany... Wyświetl w wątku >>
0 0