Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sesyjnie1

sesyjnie1

#7100719 Napisano: 14.06.2023 22:40:23 w Czy informują/ informowali?
Andros już informował widzę…? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7100527 Napisano: 14.06.2023 16:13:17 w Czy informują/ informowali?
Poltino chyba ma czas do jutra ? Chyba ze kogoś informowali ?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7100047 Napisano: 13.06.2023 12:42:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
200 zł do netto konkurs Żywiec Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

sesyjnie1

#7099782 Napisano: 12.06.2023 14:30:13 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Lambi zgłoszenie z 31.05 wiec to chyba przedostatni etap. Było już ?

5 czerwca powiadamiano laureatów przedostatniego etapu.

😅 czyli znowu nic …. Im dogodzić 🥹 Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7099777 Napisano: 12.06.2023 14:18:04 w Czy informują/ informowali?
Lambi zgłoszenie z 31.05 wiec to chyba przedostatni etap. Było już ? Wyświetl w wątku >>
1 Agulina 0

sesyjnie1

#7099731 Napisano: 12.06.2023 11:58:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew whiskas, niech się inna agencje uczą jak szybko i sprawnie wysyłać nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7098904 Napisano: 07.06.2023 16:14:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
dziękuje! a kociakowi muszę podziękować ze się zgodził wziąć udział w sesji, bo to nietykalski Koteł arystokrata 🤣❤️ Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7098869 Napisano: 07.06.2023 15:06:28 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słuchajcie bo ręce mi się spocily… 

ten mój leniwy kot na coś się przydał… 

whiskas 10 tys!!! 

nie wierze!!! 😳❤️ Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7098819 Napisano: 07.06.2023 13:23:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Namalowałam „Magiczną kuchnię z Rodowitą”, w której latają różne dania, przedmioty,  filiżanki oraz owoce. Dodałam piękny opis, że Rodowitą stosuje do naleśników francuskich z owocami, do ciast, do lemoniady latem… To co namalowałam to opisałam.
Pracy nie mogłam załadować na stronę, więc wysłałam mmsa, sprawdzam kilkakrotnie poprawność i długość znaków..
Włożyłam całe serce w tą pracę…

Nie przejmuj się, jeszcze niejeden raz będziesz „ przezywać takie rozczarowanie „ 

ja również wlozylam kawał roboty w filmik, byl konkretny i byłam z niego bardzo dumna , gram dopiero dwa lata ale no cóż, to była moja najlepsza praca konkursowa 

ale tylko wg mnie ha ha 

nie dostałam nawet bonu emotka  
troche sobie pomruczalam pod nosem, trudno… Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7098818 Napisano: 07.06.2023 13:23:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

Namalowałam „Magiczną kuchnię z Rodowitą”, w której latają różne dania, przedmioty,  filiżanki oraz owoce. Dodałam piękny opis, że Rodowitą stosuje do naleśników francuskich z owocami, do ciast, do lemoniady latem… To co namalowałam to opisałam.
Pracy nie mogłam załadować na stronę, więc wysłałam mmsa, sprawdzam kilkakrotnie poprawność i długość znaków..
Włożyłam całe serce w tą pracę…

Nie przejmuj się, jeszcze niejeden raz będziesz „ przezywać takie rozczarowanie „ 

ja również wlozylam kawał roboty w filmik, byl konkretny i byłam z niego bardzo dumna , gram dopiero dwa lata ale no cóż, to była moja najlepsza praca konkursowa 

ale tylko wg mnie ha ha 

nie dostałam nawet bonu emotka  
troche sobie pomruczalam pod nosem, trudno… Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7098805 Napisano: 07.06.2023 13:08:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kolejny tydzień i znów pudło. 
za chwile wkleję NUII w jakiś randomowy obrazek z neta i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7098708 Napisano: 07.06.2023 10:49:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mozinn napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Mozinn napisał(a):

Cześć,
Mam pytanie do osób które trochę już są w konkursowej "branży".
Kilkukrotnie dzownił dzisiaj do mnie jakiś numer, olewałem bo myślałem, żę to znwou jakaś fotowoltaika albo inne oszustwo.
Po 3/4 próbie o 16:00 dostałem SMS'A, że dzwonią z loterii VISA, wylosowali mój los ale nie odbierałem telefonu i jutro będzie ostatnia szansa żeby odebrać telefon i odberać nagrodę.
Zadzowniłem okazało się, że osoby która odpowiedzialna jest za ten konkurs nie ma już w pracy i, że jutro będą dzownić znowu, dostałem też informacje, że to konkurs żabka i visa.
Wszedłem teraz z ciekawości na stronę konkursową, przeczytałem, że do wygrania jest wyjazd do Australii na mś kobiety w piłce nożnej i 1000 piłek. Pomyślałem od razu, że z moim szczęściem jest to piłka ale czytam dalej a tak informacja, że osoby którę wygrają piłkę dostają wiadomość email natomiast do osób które wygrały wyjazd będą dzwonić.
Myślicie, że to może być to?
Nie chce się podpalać dlatego wole zapytać osoby bardziej doświadczone.

Chłopie, grasz w konkursach i olewasz połączenia od nieznanych numerów? emotka  Ładuj telefon, nie odstępuj go jutro na krok, zabroń komukolwiek do siebie dzwonić i przygotuj sobie jakiś okrzyk radości. Ja zaczęłabym tez szukać jakiegoś sprayu odstraszającego pająki emotka  Gratuluję! emotka

A miało być tak pięknie...
Właśnie do mnie dzwonili.
Faktycznie okazało się, że jestem laureatem w tym konkursie gdzie do wygrania jest wyjazd do Australii tyle, że rezerwowym DRUGIM. emotka
Mimo wszystko Pani z którą rozmawiałem poinformowała mnie żeby wysłał wszystkie potrzebne papiery bo podobno bardzo często nagrodę wygrywają drudzy rezerwowi (wydaje mi się, że chciała mnie tylko pocieszyć).
Nie wiem jakie są szanse na ten wyjazd, pewnie nikłe ale mimo wszystko dopełnie wszystkich formalności, może akurat się uda.

o kurczę, przykro mi, ale nie trać nadzie. To chyba na forum jest kobietka która ma auto jako rezerwowa emotka  trzymam kciuki dalej! Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7098132 Napisano: 05.06.2023 14:57:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ashanti napisał(a):

karols napisał(a):

ashanti napisał(a):

rare85 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

rare85 napisał(a):

Czy wpisy w MDW z Lambi dotyczą 6 etapu 22-28.05?

Tak emotka

Czyli znowu się nie udało emotka

u mnie też lipa ;( ech amooco... zdecydowanie nie nadajemy na tych samych falach ;(

A jak pisałyście/pisaliście ?
Ja rymowanką na stronę A4 prawie i 500 zł wpadło:)

Gratulacje! Ja też rym, wydawało mi się, że dość błyskotliwy  emotka  A za który tydzień nagroda? Na pewno 6. etap?

w moim
przypadku amocco lubi częstochowski rym. Wygrałam tak słabym tekstem ze szok. 
a wcześniejsze mialam
na prawdę dopracowane przemyślane, ale no nie rymowało się…. Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

sesyjnie1

#7097661 Napisano: 02.06.2023 15:15:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słuchawki Razer Kraken for Console z BLACK. 

fajnie bo syn chciał Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7097173 Napisano: 01.06.2023 08:38:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Maj kiepski, od początku roku nie było aż takiej lipy. Zero konkretów. 

także no… CZERWCU NADCHODZĘ Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7097074 Napisano: 31.05.2023 20:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Z 3 chyba 

kurde u mnie cisza. A na prawdę się postarałam. 😅 
ajjjj

Do siostrzenicy dzwonili przed chwilą, ale do siostry jeszcze nie;) a kto wie, może TM zostawili sobie na koniec skoro jeszcze nikt się nie pochwalił?;)

Straciłam nadzieje a troszkę się przyłożyłam do zgłoszenia ale cóż jak to mówią raz zysk a raz w pysk 🤗😅 
Gratki dla siostrzenicy!! Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7097053 Napisano: 31.05.2023 19:16:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z 3 chyba 

kurde u mnie cisza. A na prawdę się postarałam. 😅 
ajjjj Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7096699 Napisano: 30.05.2023 19:35:30 w Czy informują/ informowali?
No ja przeżywam,  bo nie wiem
czy mam znów sprzątać kuchnie żeby zagrać w kolejnym etapie 😀😀😀😀 Wyświetl w wątku >>

sesyjnie1

#7096658 Napisano: 30.05.2023 17:11:42 w Czy informują/ informowali?
kiniakitka napisał(a):

Post publiczny, wiec nie zamazuje danych. Mijają sie z prawdą, bo na grupie cisza, czy jakiegos pecha mają osoby z grupy?🙈

O, ale cios. To przykre… zarówno mąż wysłał filmik a ja zdjęcie, przyłożyliśmy się, no liczyłam ze chociaż dostanę ochłap w postaci bonu, no cóż…. 

chociaz jeszcze się tli nadzieja, bo chyba tak było z jednym alkoholowym, była grants. Pitu pitu niby poinformowani, ludzie naciskali i poleciały maile… 

no szkoda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sesyjnie1

#7096638 Napisano: 30.05.2023 15:40:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tez  mi się chciało śmiać, na główna nie liczyłam, ale miałam chrapkę na walizkę. Poziom zdjęć mnie zaskoczył, dużo kreatywnych pomysłowych. A jak zobaczyłam tego loda w górę to padłam. Hah Wyświetl w wątku >>
0 0