Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Majkii

Majkii

#7176760 Napisano: 20.05.2024 13:00:42 w Żabka
monisss napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Na jakiego maila piszecie w sprawie braku kodu z kaktusa?

a kupiłaś dobre lody ? te nowe truskawkowe nie biorą udziału w konkursie..

Kaktus Gibek też nie bierze udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7175988 Napisano: 16.05.2024 16:01:30 w Wkurza mnie...
W loterii Crunchips to już rozdają te bliki czy nadal nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7175397 Napisano: 14.05.2024 16:43:16 w Smolar
amastowa napisał(a):

Zgłaszam paragon na loterię Axe i wyskakuje komunikat "Dowód zakupu zarejestrowany wcześniej" ktoś tak miał?

Mi dziś tak wyskoczyło w słodkiej loterii a to też ich, czasami tak się dzieje właśnie ale spróbuj później. Wyświetl w wątku >>
1 amastowa 0

Majkii

#7174585 Napisano: 10.05.2024 09:02:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co dziś jeszcze doręcza Fedex? Dostałem SMS ale nie wiem co to. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7174016 Napisano: 07.05.2024 16:40:25 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
loteryjny napisał(a):

Czy ktoś ostatnio widział jakieś bliki z olewnika?

Cisza dalej, nawet na maila nie odpisują ani nie aktualizują listy zwycięzców. Pozostaje czekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7173924 Napisano: 07.05.2024 12:52:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

martunik3 napisał(a):

Majkii napisał(a):

maverick napisał(a):

Majkii napisał(a):

Płacił ktoś gdzieś tym kodem Blik 10zł z loterii Duda?
Nie można wypłacić tego w bankomacie, nie można płacić tym w Biedronkach, to gdzie można poza Żabką?

W Żabce u mnie nie poszło, w Lidlu zrobiłem zakupy też odmowa, chyba że coś robię źleemotka

W Stokrotka też nie bo przyjmuje tylko 6 cyfr. Nie wiem gdzie to wykorzystać...

W mailu jest napisane że w NIEKTÓRYCH żabkach można wypłacić, ale pytanie w których.

W Lidlu płaciłam na samoobsługowej, warunek, aby kwota zakupów nie przekroczyla 10zl i wybiera się płatność Blik

I to jest chyba dobry trop, muszę coś za 9,99zł znaleźć emotka miałem zakupy za ponad 11
Dziękiemotka

Koniecznie jak najbliżej 10zł bo reszta przepada, se wymyślili... Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

Majkii

#7173922 Napisano: 07.05.2024 12:51:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

Majkii napisał(a):

maverick napisał(a):

Majkii napisał(a):

Nie można wypłacić tego w bankomacie, nie można płacić tym w Biedronkach, to gdzie można poza Żabką?

W Żabce u mnie nie poszło, w Lidlu zrobiłem zakupy też odmowa, chyba że coś robię źleemotka

W mailu jest napisane że w NIEKTÓRYCH żabkach można wypłacić, ale pytanie w których.

W Lidlu płaciłam na samoobsługowej, warunek, aby kwota zakupów nie przekroczyla 10zl i wybiera się płatność Blik

O, to muszę spróbować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7173920 Napisano: 07.05.2024 12:38:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Majkii napisał(a):

W mailu jest napisane że w NIEKTÓRYCH żabkach można wypłacić, ale pytanie w których. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7173692 Napisano: 06.05.2024 13:18:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie można wypłacić tego w bankomacie, nie można płacić tym w Biedronkach, to gdzie można poza Żabką? Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7172901 Napisano: 29.04.2024 22:55:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakiej firmy jest ta kurtka z Oshee x Mata, że aż warta jest ona 1000zł? Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7172786 Napisano: 29.04.2024 12:51:06 w Smolar
rafarafa napisał(a):

Czy e-bony do Żabki (te 50 zł) z konkursu z Milką były już rozsyłane przez Smolar? Bo na razie nic nie dostałem i nie wiem czy się niepokoić emotka

Najpierw przyjdzie jeszcze mail o weryfikacji (przynajmniej powinien). Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

Majkii

#7171712 Napisano: 23.04.2024 16:16:24 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Dostał ktoś blika z loterii Olewnik z wygranej w marcu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7171637 Napisano: 23.04.2024 12:53:56 w Żabka
Yazpik napisał(a):

byekitty napisał(a):

rufus napisał(a):

olabas napisał(a):

Super jest ten konkurs Captain Jack - po zakończeniu musimy tu zrobić jakąś galerię naszych dzieł emotka

Tez mi sie podoba. Cos nowego w konkursachemotka

fajne, nowe wyzwanie. skupienie się na tekście pod trochę innym kątem - czad!

Ten tekst, który wpisujecie to ma jakiś sens? W sensie wpisujecie go tak, jakby miał być zgłoszeniem tekstowym, czy po prostu jako szereg niewiążących się ze sobą słów? Bo nigdy z generatorem obrazów nie miałem do czynienia i jakoś nie umiem sobie tego wpisywania wyobrazić... emotka

Normalny tekst opisujący, tekst też będzie oceniany. Wyświetl w wątku >>
1 Yazpik 0

Majkii

#7171574 Napisano: 23.04.2024 09:53:21 w Żabka
rufus napisał(a):

Majkii napisał(a):

rufus napisał(a):

Kontaktowal ktos sie ostatnio z zabka?
Mi nie odpisuja od paru dni emotka

Raczej norma, a jak pytasz o kod to minimum tydzień.

Taa. Jeden jest nieprawidlowy mimo ze kopiuje. A drugi mam w notatniku, ale niechcacy usunalem ostatnia litere i nie wiem jaka koncowka, a z apki go usunalememotka

z CJ mi pokazywało że nieprawidłowy albo wykorzystany ale za którymś razem wchodziło. 
No mi odpisywali po konkursie i tylko w zamian żappsy dawali emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Majkii

#7171562 Napisano: 23.04.2024 09:05:02 w Żabka
rufus napisał(a):

Kontaktowal ktos sie ostatnio z zabka?
Mi nie odpisuja od paru dni emotka

Raczej norma, a jak pytasz o kod to minimum tydzień. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

Majkii

#7171234 Napisano: 21.04.2024 18:17:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

Majkii napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pionas czemu w ogóle można założyć konto i od razu pisać, bez potwierdzenia adresu e-mail? To po co jest weryfikacja i wysyłany link do potwierdzenia, skoro od razu można pisać posty? Możesz uzależnić możliwość założenia konta od kliknięcia w link aktywacyjny w mailu? Wtedy ten 🤡 będzie musiał też za każdym razem zakładać nowego maila. Dajmy mu trochę dodatkowej roboty, bo gość ma smutne życie i ewidentnie cierpi na nadmiar czasu emotka

To go nie powstrzyma bo gość objął sobie taki cel i on będzie teraz robił wszystko aby każdy go wielbił itd. to jest po prostu taki typ, jedyne co może zadziałać to nie doprowadzać do publikacji jego postów.

Przyznam, że choć wpisy tego kogoś są debilne i mogą irytować, to ja jakoś nie rozumiem reakcji forumowiczów. Czy to naprawdę tak trudno POWSTRZYMAĆ SIĘ od reakcji, odpowiadania mu, komentowania??! SERIO???? emotka Tacy inteligentni ludzie, a tacy nieopanowani. Rety, moim zdaniem najlepszą reakcją jest BRAK REAKCJI. Jemu zależy na uwadze, więc nie należy jej okazywać. Rety, to takie proste, a tak niewielu to rozumie.  emotka
Zagłodzić trolla obojętnością. Żadne tam łapki w dół, czy reprymendy tekstowe. Po prostu IGNOROWAĆ i wyłącznie zgłaszać chore wpisy Adminom do moderacji. Wojną podjazdową, a nie zgodnie z zasadą "chamstwu w życiu należy przeiwstawiać siem siłom i godnościom osobistom". NIE ZASŁUŻYŁ SOBIE NA ZAINTERESOWANIE I REAGOWANIE. Błagam... emotka

Rety, sęk w tym że jego nic nie powstrzyma  emotka   a na forum dobrze widzieć normlane wpisy na temat, a nie gnój i beznadziejne wpisy nie mające nic wspólnego z tematyką tego forum. Takie coś należy tępić, zwłaszcza takie coś jak on. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7171106 Napisano: 20.04.2024 16:07:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!

pionas czemu w ogóle można założyć konto i od razu pisać, bez potwierdzenia adresu e-mail? To po co jest weryfikacja i wysyłany link do potwierdzenia, skoro od razu można pisać posty? Możesz uzależnić możliwość założenia konta od kliknięcia w link aktywacyjny w mailu? Wtedy ten 🤡 będzie musiał też za każdym razem zakładać nowego maila. Dajmy mu trochę dodatkowej roboty, bo gość ma smutne życie i ewidentnie cierpi na nadmiar czasu emotka

To go nie powstrzyma bo gość objął sobie taki cel i on będzie teraz robił wszystko aby każdy go wielbił itd. to jest po prostu taki typ, jedyne co może zadziałać to nie doprowadzać do publikacji jego postów. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7171088 Napisano: 20.04.2024 15:14:29 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Dodaje jego wpis dla upamiętnienia dlaczego on tutaj jest.
Idiota ma widocznie za dużo czasu wolnego i obrał sobie taki cel życiowy, nawet ciężko to skomentować.

Proszę moderatorów aby w końcu z tym definitywnie skończyć i moderować nowych przed dodaniem takich postów! emotka

Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7170970 Napisano: 19.04.2024 20:44:23 w Żabka

bonitta napisał(a):

A u mnie kody się nie pojawiły. Żapsy są, a kodów amid widu ani słychu. Jak mnie wpieniają te konkursy w Żabce:/

Spróbuj wylogować się i zalogować (wiem, pewnie już tak zrobiłaś) ale czasem oni potrzebują czasu, żeby dodać kody.

Dzięki za podpowiedź, bo nie próbowałam tego, zamykałam tylko aple i otwierałam ponownie, niestety ani wylogowanie ani zamykanie nie pomogło:( no nic, piszę do nich.

Lepiej zadzwonić bo odpiszą po konkursie z doświadczenia to wiem i dają 200 żappsów ino Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7170856 Napisano: 19.04.2024 13:31:53 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

( pionas )
Adrian, ja jednak obstaję za opcją "bezwzględnej poczekalni".
Czyli konkretnie tak: nowy user ma ograniczenia czasowe. Przykładowo - od zarejestrowania monitorujemy miesiąc aktywności.  KAŻDY jego post na forum powinien podlegać moderacji, nim ukaże się na forum. BEZ ŻADNYCH WARUNKÓW WSTĘPNYCH. Jeśli się okaże, że próbuje publikować chore wpisy, dostaje blokadę i już.
Czy TEGO nie da się zrobić? Serio??! emotka

Tak jest na niektórych forach właśnie, musi minąć 30 dni aż wpisy nie zostaną dodawane normlanie (poza moderacją już), czasami jak ktoś pisze normlanie to oczywiście zatwierdzają go szybciej. Pytanie czy takie coś powstrzyma tego idiote. Wyświetl w wątku >>