Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika Majkii

Majkii

#7224111 Napisano: 23.11.2024 13:33:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tymbark albo psikus, jak pokazuje się przy telefonie "Brak upoważnienia" to znaczy że nie ten kod jest wygrany? Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7223875 Napisano: 22.11.2024 13:26:40 w Zapowiedzi konkursów
wiolka252 napisał(a):

https://podzielsi..._y74kDFcbsEQgdo6Yr_A

To już trwa długo, co tydzień jest nowa pula, było także z kotami ale się już skończyło https://podzielsieopinia.pl/purina-one
generalnie polecam dają 3 kg, można 5 zamówień zrobić na to samo gospodarstwo, ale każde musi być na inne imię nazwisko, mail i nr telefonu (przychodzi kod). Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

Majkii

#7223810 Napisano: 22.11.2024 11:07:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Jeśli nie mam kodów już do konkursu Tymbark albo psikus to nagroda przepada bo nie podadzą mi nawet tego kodu?

Napisz do Żabki, kiedyś podawali stare kody - nie wiem jak jest teraz emotka

Napiszę ale wątpię że odpiszą w ciągu 3 dni... Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7223803 Napisano: 22.11.2024 10:45:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli nie mam kodów już do konkursu Tymbark albo psikus to nagroda przepada bo nie podadzą mi nawet tego kodu? Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7223696 Napisano: 21.11.2024 18:46:30 w Albedo Marketing
masza napisał(a):

Majkii napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Z Biedronka/ Coca-cola wysylaja smsy z pozytywna weryfikacja ..... nie wiem, czy o negatywnej informuja emotka

Mają wysyłać i pozytywne i negatywne i że weryfikacja potrwa długo bo mają wiele do weryfikacji.

oby się z wysyłką bonow do świąt uwinęli , byłoby fajnie...

To Albedo, a oni trzymają wszystko do końca, więc mogą wysłać ostatniego dnia czyli 17 stycznia... ale może się zlitują. Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

Majkii

#7223671 Napisano: 21.11.2024 17:24:30 w Albedo Marketing
PPPet-er napisał(a):

Z Biedronka/ Coca-cola wysylaja smsy z pozytywna weryfikacja ..... nie wiem, czy o negatywnej informuja emotka

Mają wysyłać i pozytywne i negatywne i że weryfikacja potrwa długo bo mają wiele do weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7222944 Napisano: 19.11.2024 22:47:49 w Czy informują/ informowali?
kuoka napisał(a):

BTW....
Czy są jakieś informacje o wygranych z Żabki?
Konkursy:
Lech/Żabka/ASPE
Namysłów/Żabka/Studio Rec
Kasztelan/Żabka/Smolar
???

max w przyszłym tygodniu lub trochę dłużej. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7222189 Napisano: 17.11.2024 15:15:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ditomaso napisał(a):

Konkurs Żabka Carlsberg, mogą być piwa w butelce czy tylko puszka?

W wyzwaniu na samym dole masz wyszczególnione którą można.
Butelka też. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7221181 Napisano: 13.11.2024 12:58:53 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
LadyInWhite napisał(a):

Co wysyłają DPD IQ Marketing?
Prince polo?

IQ Marketing to Prince Polo Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7220862 Napisano: 12.11.2024 15:00:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makarena2908 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

makarena2908 napisał(a):

Hej, Wy naprawdę podajecie pesel i nr dowodu osobistego???  Przecież to bardzo niebezpieczne ! 
Dla 100 zł?? Nie dziękuję.  Jak Tylko się dowiedziałam przestałam w to grać emotka  

Gdzie te dane lądują, macie pewność? Raczej nie emotka  Podając obie rzeczy ktoś może wziąć na Was pożyczkę, zaciągnąć kredyt, założyć firmę czy wynająć mieszkanie... MASAKRA!

Przecież nie trzeba w coli podawać ....?!

To czemu kilka razy już się to przewija? emotka

Przewija się tez kilka razy odpowiedz na to pytanie że dla ekodów nie trzeba tego podawać tylko imię nazwisko, mail. nr fona i nr paragonu.
A PESEL i nr dowodu jest dla auta i głównej. Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7220753 Napisano: 12.11.2024 11:49:41 w Wkurza mnie...
notta napisał(a):

darog napisał(a):

cb656 napisał(a):

https://www.orang...listopada-2024-roku#
W taryfach ORANGE na kartę:

• Free, Zawsze bez limitu, IoT i usłudze Extra Numer – cena krajowych połączeń do sieci komórkowych i stacjonarnych (głosowych i wideo) wzrośnie do 79 gr/min, a cena za SMS wzrośnie do 79 gr (ceny brutto),
  • Free i Zawsze bez limitu - cena za MMS wzrośnie do 79 gr (cena brutto),
  • Free, Zawsze bez limitu i IoT - cena za połączenie z internetem wzrośnie do 79 gr / 1MB (cena brutto).
emotka emotka emotka emotka emotka

Cały czas Orange wkurza-wcześniej pobierali opłaty miesięcznie chyba 5 zł -jeśli na telefonie nie wykonano żadnej transakcji (sms, tel)
- UOiK nakazał zwrot pobranych środków
- przyszedł sms, że zgodnie z decyzją urzędu zwrócą.
NIE. tyle miesięcy nic.
Czyli list polecony z reklamacją-który jest drogi
- a co z pieniążkami, jeśli konto nie może być doładowane-bo numer przeniesiony do sieci innej?>!

Orange e-maila do kontaktu nie ma. Infolinia-połączenie długie i drogie. 
"Max" wytwór sztucznej inteligencji nic nie rozumie. Za to komunikuje, że wszystko nagrywa.

Chyba trzeba zmienić firme!

ja pamiętam dostałam zwroty na konto w orange, ale miały one ograniczony termin wykorzystania emotka

Niestety także od stycznia likwidują nolimit 1, 3, 5, dniowe a 7 dniowy będzie droższy o 3zł i jeszcze bonus GB po doładowaniu będzie tylko poprzez doładowanie przez stronę lub aplikacje  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7220750 Napisano: 12.11.2024 11:47:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Jako totalny laik tych loterii z bramkami....czy to znaczy, że trzeba grać tylko jak rozpoczyna się nowy etap, bo pozniej to już bez sensu?

to zależy od loterii, jeśli chodzi o loterie Coca-Cola to codziennie jest 100 bramek z ekodami do Biedronki. Wyświetl w wątku >>
1 myszania 0

Majkii

#7220746 Napisano: 12.11.2024 11:42:51 w Smolar
elemelex napisał(a):

Ale by było fajnie jakby paczki od Smolara można było przekierować do punktu. Rzadko tam cos wygrywam, ale jak już to wiem że czeka mnie ceremonia wypełniania papierów przy kurierze na najmniejszą nagrodę. Możecie się ze mnie śmiać,ale nie lubię tego bardzo i nawet przez to gram tam rzadziej xD ale tutaj wypadek przy pracy i mam malutką nagrodę i czeka mnie ta ceremonia emotka

Też nie lubię tego wypełniania i jak jeszcze się kurier pyta co to jest, ostatnio z Milką tak było, dwie czekolady, a formularz do tego. Wyświetl w wątku >>

Majkii

#7220738 Napisano: 12.11.2024 11:31:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

Czy ktos podpowie czy przy 100 ce z Coca Coli trzeba drukować formularz i podawać pesel i nr dow.emotka

NIE, imię nazwisko, nr telefonu, nr paragonu, mail i zdjęcie paragonu.
e-Kod wysyłają na maila. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

Majkii

#7220736 Napisano: 12.11.2024 11:29:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

Grześki wszystko poszło? się łudzę....

chyba nie bo wysyłali po 10 a ja dostałem 11:15 Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

Majkii

#7220726 Napisano: 12.11.2024 11:16:51 w moje dzisiejsze wygrane :)

Majkii

#7220702 Napisano: 12.11.2024 10:50:48 w Smolar
atyde25 napisał(a):

Aż się specjalnie przebiłam przez regulamin loterii AXE co były przelewy 100 zł bo to się wlecze jak guma w starych gaciach. Mają niby według regulaminu czas na przelew do 22.11.24.
Koniec roku to zawsze jakieś obsuwy a potem wszystko na hura.

Też czekam... Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7220522 Napisano: 11.11.2024 12:52:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

darog napisał(a):

olunka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

sydariameki napisał(a):

Aplikacja już działa emotka

Coca cola ?  Dalej nie działa

u mnie też nie działa

z róznych urządzeń próbuje, z różnych przeglądarek. Cola Biedra - organizator Albedo Marketing 

To się chyba nadaje na jakąś reklamację… ciekawe co z nagrodami za wczoraj i za dziś, skoro strona nie działa… chciałem zgłosić paragon na 1 etap i zostalem pozbawiony takiej możliwości z winy organizatora.

Agencja ma wolne i nikt tego widać nie poprawi, Smolar potrafi zareagować nawet w niedziele.
No ale nic się nie zrobi trzeba czekać aż wrócą do pracy o ile nie mają więcej dni wolnego emotka  a nagrody pewnie przejdą na następne dni (ciekawe czy każde zgłoszenie będzie wygrane wtedy, ale wątpię) czy przedłużą loterie. Nie ma co narzekać bo nie mamy wpływu tylko trzeba czekać aż naprawią. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7220422 Napisano: 10.11.2024 18:17:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sasaaabp napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Czy wy również macie problem z wysłaniem zgłoszenia Biedronka coca-cola?  Mam info

WYSTAPIL BLAD
Test weryfikacji nieprawidłowy 

o co chodzi? 🤔

problem już trwa od ok godz. 17 od wczoraj, to coś z ich serwerami, po ich stronie, trzeba czekać aż naprawią

a kupiłem paragon koło 16, czyli pewnie jakbym od razu puścił to bym zdążył. Ciekawe jak to potem rozwiążą, bo przecież jest 100 voucherów dziennie, a odpadnie dzisiejszy dzien i jutrzejszy, bo jest święto..

Zapewne przejdzie na następne dni. troche ujoza że nikt tam tego przez te wolne dni nie jest w stanie naprawić. Wyświetl w wątku >>
0 0

Majkii

#7220368 Napisano: 10.11.2024 12:26:10 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Nie wiem czy było, ale przydałaby się alerty typu np, ustawiam hasło/alert Biedronka i jak ktoś odda taki konkurs/loterie to żeby było powiadomienie. Wyświetl w wątku >>
0 0