Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika oklahoma23

oklahoma23

#7248362 Napisano: 21.03.2025 13:56:45 w moje dzisiejsze wygrane :)

oklahoma23

#7248034 Napisano: 20.03.2025 13:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

notta napisał(a):

biedronka knorr nadal informuje?

Tak, mam wiadomość sprzed 5 minut.

z konta knorr czy konta agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

oklahoma23

#7248002 Napisano: 20.03.2025 11:35:17 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
farfalle napisał(a):

FedEx z dzisiaj. Co to może być?

mionetto? mi wczoraj przywiozł Wyświetl w wątku >>
0 0

oklahoma23

#7247979 Napisano: 20.03.2025 10:31:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aspartaqs napisał(a):

myszania napisał(a):

Schweppes Lidl - który to numer paragonu? Na dole czy u góry? Nie mogę znaleść info w regulaminie. MOże ktoś wie?

Dwa dni temu podałem ten u góry z prawej strony. 
Dziś przyszło potwierdzenie o zaakceptowaniu zgłoszenia.

wysłałam 3 dni temu i cały czas cisza... hmmm Wyświetl w wątku >>
0 0

oklahoma23

#7246390 Napisano: 13.03.2025 13:18:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

oklahoma23 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Zastanawia mnie jakim cudem ktoś wygrywa po kilka bonów do lidla dziennie? Wyciągają paragony ze śmietnika? Przecież to się nie opłaca, wydawać 100 zł żeby wygrać 20.

może i znajdują. ja dostaje paragony w pracy bo koleżanki wiedzą że sobie je wykorzystam

To ja chyba nie jestem prawdziwym konkursowiczem 🤭🤭 bo boję podnieść paragon nawet jak widzę,  że leży długi w koszyku. A znajomym się wstydzę przyznać, że wygrywam w konkursach emotka

Proceder wygląda tak: najpierw obserwujesz grupę Panów, którzy z braku lepszych zajęć większość dnia siedzą pod sklepem. Wybierasz najsłabsze ogniwo. Podchodzisz, trzepoczesz rzęsami (można się ostentacyjnie również przewrócić, żeby wzbudzić za wczasu w owych mężczyznach instynkty rycerskie). Lamentujesz "ojojoj tak sobie wymyśliłam, żeby wytapetować salon paragonami, ale skąd ja je wezmę, no i jeszcze się wywaliłam łeeee jaka niezdara, z nikąd pomocy, eh DOBRZE, ŻE ISTNIEJĄ JESZCZE TACY MĘŻCZYŹNI JAK PANOWIE, KTÓRZY POMOGĄ WSTAĆ". Podczas wstawania lekko muśnij ramię najsłabszego ogniwa. Nie dłużej niż za 15 sekund usłyszysz "Milejdy seniorita my dla Pani i tysiąc paragonów znajdziemy".

🤣🤣🤣 Muszę przetestować

PRÓBOWAŁAM! Pan Menel (z góry przepraszam xD) po odejściu ode mnie o 2 kroki już zapomniał co ustaliliśmy, a w grę wchodziła flaszka wódki... wybieranie najsłabszego ogniwa jest złym tropem, to musi być ziut co ogarnia choć trochę rzeczywistość  emotka

A widzisz, bo Ty zmodyfikowałaś metodę, ja używam uroku osobistego, rzęs i manipulacji, Ty oczywistego łapówkarstwa. Prawdziwej miłości i oddania nie kupisz za pieniądze.

hahahaah emotka  Prawda jest taka, że ja sama zapomniałam jak on wygląda chwilę po tym jak ode mnie odszedł. Pamiętałam tylko buty, szukałam go później po tych butach, niestety akcja zakończona fiaskiem, ale może przy sobocie podjadę znowu pod MenelPlac, tym razem wybiorę mądrze, najpierw spytam ile palców widzi, potem będziemy dyskutować xD Wyświetl w wątku >>

oklahoma23

#7246378 Napisano: 13.03.2025 12:40:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maczupikczu napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Zastanawia mnie jakim cudem ktoś wygrywa po kilka bonów do lidla dziennie? Wyciągają paragony ze śmietnika? Przecież to się nie opłaca, wydawać 100 zł żeby wygrać 20.

może i znajdują. ja dostaje paragony w pracy bo koleżanki wiedzą że sobie je wykorzystam

To ja chyba nie jestem prawdziwym konkursowiczem 🤭🤭 bo boję podnieść paragon nawet jak widzę,  że leży długi w koszyku. A znajomym się wstydzę przyznać, że wygrywam w konkursach emotka

Proceder wygląda tak: najpierw obserwujesz grupę Panów, którzy z braku lepszych zajęć większość dnia siedzą pod sklepem. Wybierasz najsłabsze ogniwo. Podchodzisz, trzepoczesz rzęsami (można się ostentacyjnie również przewrócić, żeby wzbudzić za wczasu w owych mężczyznach instynkty rycerskie). Lamentujesz "ojojoj tak sobie wymyśliłam, żeby wytapetować salon paragonami, ale skąd ja je wezmę, no i jeszcze się wywaliłam łeeee jaka niezdara, z nikąd pomocy, eh DOBRZE, ŻE ISTNIEJĄ JESZCZE TACY MĘŻCZYŹNI JAK PANOWIE, KTÓRZY POMOGĄ WSTAĆ". Podczas wstawania lekko muśnij ramię najsłabszego ogniwa. Nie dłużej niż za 15 sekund usłyszysz "Milejdy seniorita my dla Pani i tysiąc paragonów znajdziemy".

🤣🤣🤣 Muszę przetestować

PRÓBOWAŁAM! Pan Menel (z góry przepraszam xD) po odejściu ode mnie o 2 kroki już zapomniał co ustaliliśmy, a w grę wchodziła flaszka wódki... wybieranie najsłabszego ogniwa jest złym tropem, to musi być ziut co ogarnia choć trochę rzeczywistość  emotka Wyświetl w wątku >>

oklahoma23

#7246295 Napisano: 13.03.2025 10:31:41 w moje dzisiejsze wygrane :)

oklahoma23

#7245669 Napisano: 10.03.2025 17:42:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

oklahoma23

oklahoma23

oklahoma23

#7243854 Napisano: 01.03.2025 05:32:46 w Informują
Informują z Konkurs Freixenet! 18+

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Wczoraj info o wygranej bonu do Douglas Wyświetl w wątku >>
0 0

oklahoma23

#7243853 Napisano: 01.03.2025 05:30:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Freixenet: Douglas 1 000 zł 🥳 Wyświetl w wątku >>

oklahoma23

#7243460 Napisano: 27.02.2025 13:22:16 w Czy informują/ informowali?
Dekasia napisał(a):

Freixenet? Ktoś coś wie? Do jutra mają być maile, ale może już się wcześniej rozwiązało.

Też czekam, cisza u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

oklahoma23

#7243381 Napisano: 27.02.2025 10:53:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Gdzieś tu czytałam, że do tych kart Pluxee z Delikatesów Centrum trzeba nadać pin, żeby działały. Dziś dodałam je do konta, ale zmianę pinu mam wyszarzoną, nie da się tego zrobić. To jak to ogarnąć? Pomoże ktoś?

Ja zadzwoniłam na infolinię i tam nadałam Wyświetl w wątku >>

oklahoma23

oklahoma23

#7242641 Napisano: 24.02.2025 13:22:17 w Avanti
termitek99 napisał(a):

donia7 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

donia7 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Mieszkam naprzeciwko Delikatesów Centrum, chętnie przyjmę jak ktoś tych bonów nie chce emotka ja niestety nie wygrałam

Lepiej sprawdź czy są one na liście emotka

A gdzie ta lista?

na emailu emotka

Czy ktoś próbował użyć tej karty w Delikatesach Centrum, których nie ma na liście?

Tak ja, bo nie spodziewałam się, że nie będzie go na liście, skoro w nim kupowałam produkt do konkursu. I nie przeszła mi płatność. Dopiero później sprawdziłam, że faktycznie nie ma tego sklepu na liście... Wyświetl w wątku >>
0 0

oklahoma23

#7234463 Napisano: 13.01.2025 12:10:57 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić sprzęt AGD?
(musze wymienić lodówkę) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

oklahoma23

#7234431 Napisano: 13.01.2025 10:17:00 w Informują
Informują z Konkurs "CHEESE & CHILL"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
po 10tej Wyświetl w wątku >>

oklahoma23

#7233966 Napisano: 10.01.2025 08:59:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michalina0085 napisał(a):

Mam pytanie dotyczące aktualnego konkursu Soplicy, czy mógłby ktoś z wygranych ,,większych" nagród podzielić się czy wygrał filmem, zdjęciem czy może opisem? 🤔

500zł - filmem Wyświetl w wątku >>
0 0

oklahoma23

#7233856 Napisano: 09.01.2025 14:46:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
KrisK napisał(a):

ananaska napisał(a):

KrisK napisał(a):

Hej ,
Czy mieliście może problemy z wypłatą Blika w konkurskie C4 lajkonik?
Nie chce mi wypłacić kasy nie wiem czy ktoś miał może podobnie?

Też miałam problem. Napisałam do organizatora. Dziś dostałam nowy numer BLIK. Jeszcze nie sprawdzałam czy działa.

Dzięki,to też do nich napiszę😉

Ja też miałam problem, napisałam do nich, po kilku dniach odesłali nowy, wczoraj wypłaciłam - jest ok Wyświetl w wątku >>
1 KrisK 0