Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika simonapp

simonapp

#7158149 Napisano: 08.02.2024 13:22:29 w Czy informują/ informowali?
mstelmas11 napisał(a):

Też grałam. I cisza.i znajoma też  Żadnego info. Nie informowali na pewno.

Też wysłałam 1 zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7155396 Napisano: 27.01.2024 17:25:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olywka napisał(a):

simonapp napisał(a):

asandraa napisał(a):

termitek99 napisał(a):

asandraa napisał(a):

Jakie dane podawało się w Żubrówce Czarnej? Imię i nazwisko też?

Tak, imię na pewno, a czy już informowali?

Tak, informują o zestawach.

Czyli jest jeszcze szansa na wyższe nagrody, zarówno z Białej jak i Czarnej. 
Czy dobrze myślę?

Nie ma szans 😅 I  stopień z czarnej poszedł 😏

Statystyka wpisów o wygranych jest bardzo słaba.  emotka
Brak listy laureatów jest jeszcze bardziej smutny.     emotka
Tak jak każde ogłoszenie wyników przyjmuję z pokorą, tak w tym wypadku trudno mi się z tym pogodzić emotka Wyświetl w wątku >>
2 olywka, ReneK 0

simonapp

#7155289 Napisano: 26.01.2024 19:00:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

termitek99 napisał(a):

asandraa napisał(a):

Jakie dane podawało się w Żubrówce Czarnej? Imię i nazwisko też?

Tak, imię na pewno, a czy już informowali?

Tak, informują o zestawach.

Czyli jest jeszcze szansa na wyższe nagrody, zarówno z Białej jak i Czarnej. 
Czy dobrze myślę? Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7155028 Napisano: 25.01.2024 16:03:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

Czy Żubrówka Biała informowała ze wszystkich etapów? Brałam udział tylko raz w ostatnim i nie wiem, czy jeszcze mam choć odrobinkę szansy  emotka

Mi to wygląda tylko na 1 etap. 
Statystyka wpisów o wygranych potwierdza moją tezę. 
Może osoby, które wygrały zechcą się wypowiedzieć, bo u mnie też zero nagród a zgłoszeń dość sporo. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7154640 Napisano: 23.01.2024 17:12:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
wojteke-konkursy napisał(a):

Wczoraj Piniata 1/1 - lubię te loterie, gdzie dużo nagród, bo z regułu wystarcza jak jedno zgłoszenie wysyłam i coś wpada emotka  

To raczej zasługa tego,    że trzeba kupić produkt za określona kwotę,    więc szanse zwykłego szaraka konkursowego wzrastają. 
Dlatego i ja się załapałam na Piniatę emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7153282 Napisano: 16.01.2024 16:38:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Cieszy, że są Agencje w których można wygrać nagrodę z rezerwy i to dwoma kapslami. 
emotka  Fortis 
Zestaw szklanek Kinley Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7152752 Napisano: 12.01.2024 18:25:54 w Czy informują/ informowali?
Rybcia0707 napisał(a):

simonapp napisał(a):

A ŻUBRÓWKA? 
W/g regulaminu + 21 dni od zakończenia etapu. 
Brałam udział od drugiego i od tego czasu nikt się nie pochwalił

21 dni od zakończenia konkursu emotka

Aaa!   Źle zapisałam 
To czekamy Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7152746 Napisano: 12.01.2024 17:34:26 w Czy informują/ informowali?
A ŻUBRÓWKA? 
W/g regulaminu + 21 dni od zakończenia etapu. 
Brałam udział od drugiego i od tego czasu nikt się nie pochwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7151547 Napisano: 06.01.2024 17:47:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie dziś.
1)W rodzinie 2* 200 karta z Delikatesów Centrum/Crunchips. 
Fajna ta Agencja All About, w mijającym roku mam same miłe wspomnienia emotka  
2) 200zł - Daj coś od siebie" w Carrefour - cieszy, bo tylko 2 zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7150759 Napisano: 02.01.2024 20:54:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tereniagno napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Tylko raz wygrałam z rezerwy jakby co,nie jestem zazdrosna,wiedziałam,że tam nie wygram.Nie podoba mi się nadal zmuszanie uczestników do biegania po pieczątki i podpisy i to się nigdy nie zmieni.Dobra koniec tego tematu z mojej strony bo mnie nerwy biorą a nie chcę już sobie skreślić nowego roku zanim się dobrze zaczał.

Nigdy nie wygrałam z żadnej rezerwy.Dziś po raz pierwszy wygrałam 100 zl.,( 2x100 przepadło) z Bonduelle.
Jestem tego samego zdania z tymi pieczątkami. Już kiedyś wypowiadałam się w poprzednich postach na ten tematemotka

Jakby na to nie patrzeć - dyskutujemy o rezerwie - czyli nagrody trafiają do nas, grających. 
emotka  To dla Agencji, które ZAPISUJĄ SOBIE w regulaminach, ze nagrody zostają u nich i w dodatku nie publikują list laureatów.
Czy jest to zgodne z prawem i wolą Sponsorów? Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7150402 Napisano: 31.12.2023 16:40:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Uwaga hit co odwaliłam, wysyłam zgłoszenie do konkursu Ariel kaufland i tam pytanie jak zazwyczaj robisz pranie, napisałam używam proszku do prania i przechodzę dalej 😂😂😂 a to było pytanie konkursowe, myślałam ze jakieś statystyczne ze trzeba odpowiedzieć cokolwiek żeby przejść do głównego pytania 😳

emotka  jeżeli wygrasz to koniecznie się pochwal !

Kiedyś zrobiłam ten sam błąd, pól dnia wymyślania ciekawego hasła... Też myślałam że najpierw to pytanie ankietowe, oczywiście nic nie wygrałam emotka za te 4 wyrazy.

Nie jesteście same 🙈 też tak zrobiłam kiedyś bo myślałam że pytanie konkursowe jest dalej 🙃
A teraz się rozpisałam chyba za bardzo ale przeszło więc zobaczymy czy nie przesadziłam 😂

Też się nad tym zastanawiałam. 
A może pytanie konkursowe było pod paragonem, gdzie był napis - podpisz zdjęcie. 
Co tam trzeba było wpisać? Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7145579 Napisano: 08.12.2023 17:13:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
[quote=
sesyjnie1 napisał(a):

wygrałam coś z viledy, lecz nie napisali co… ot zagwozdka.

sesyjnie1]wygrałam coś z viledy, lecz nie napisali co… ot zagwozdka.

Też mam tak samo. 
W dodatku formularz laureata nie jest aktywny. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7145351 Napisano: 07.12.2023 19:47:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
norweska20 napisał(a):

Rannny..... ja wiem że nie powinnam narzekać i w jakiś sposób czuć się wyróżniona bo w jednej loterii Smolar przyznał 2 nagrody na 2 zgłoszenia z DANIO tylko ja się pytam czemu to muszą być takie cenzuray ...czyli koszulki z DANIO

U nas w rodzinie, też tylko te pierdoły, jak to określiłaś - śmiech przez łzy. emotka
1 nagroda na pół roku i to taka.
Ciekawe ~~ ~~ Jak są inne nagrody, to nigdy nie ma takiej statystyki wpisów. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

simonapp

#7144789 Napisano: 05.12.2023 18:11:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
WesolaBabka napisał(a):

[quote=Ja czekam od niedzieli i nadal cisza emotka

kreo42]

coccinelle napisał(a):

Długo czeka się na weryfikację laureata w Jacobsie? (zestaw świąteczny)

Ja miałem pół godziny

Ja czekam na weryfikację z niedzieli rano. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7144786 Napisano: 05.12.2023 18:04:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jager - butelka i kieliszki - 1/2 
emotka  Życzyłabym sobie takiej statystyki w innych Agencjach Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7142353 Napisano: 26.11.2023 18:34:38 w Smolar
Majkii napisał(a):

pikawka napisał(a):

Lykask napisał(a):

Czy ktoś się orientuje, czy można zobaczyć gdzieś odpowiedzi nagrodzone w konkursie Żabka Garage Trick or treat? A może ktoś ze zwycięzców chciałby się podzielić odpowiedzią, którą udało się wygrać?

Nie są publikowane odpowiedzi…( i dobrze emotka  ) nikt Ci nie zdradzi swojego zwycięskiego tekstu w obawie przed plagiatem i inspiracjami emotka

o ile w ogóle je ktoś czyta, albo puszcza w program losujący emotka

Program losujący, lub  ręcznie.
Zawsze jest taki zapis w regulaminie ale to w przypadku nagród, które mają być przyznane losowo. 
Kiedyś to były czasy emotka  Podczas losowania musiał być obecny notariusz. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7141853 Napisano: 23.11.2023 20:54:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martucha-jk napisał(a):

pumba napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Co może wozić kurier inPost od LOGARIS serwis? Dziś nadana przesyłka, może ktoś wie, bo już dzisiaj dostał?

Logaris to były też gumy Orbit, może to jest to 🙂

A nie Tołpa? W Orbit nie grałam a też mam info z Logaris.

A może Słoiczki przypraw Kamis Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7141136 Napisano: 21.11.2023 16:53:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

simonapp napisał(a):

Czy Organizator ma prawo zatrzymać część kwoty z mojej nagrody  
( chodzi o zaniżony koszt wyjazdu ) 
tłumacząc to kosztami jego organizacji emotka  emotka  emotka

Opisz sytuację dokładniej. Co to znaczy, że zatrzymał część kwoty?

NIE. Nagroda w całości jest Twoja - w regulaminie powinien być zapis np o 10% podatku - Organizator płaci od kwoty nagrody wygranej. Organizator nie może być "po części" laureatem.
Jeśli ponosił jakieś koszty "organizacyjne" musiał to przewidzieć PRZED wydaniem nagrody i np zmodyfikować regulamin, zmniejszyć wartość realnej nagrody. 
Poza tym ORGANIZACJA od początku trwania konkursu aż do końca = łącznie z postępowaniem ew reklamacji uczestników jest w umowie między SPONSOREM a WYKONAWCĄ ( organizatorem)

To co piszesz jest logiczne. 
Powalczę. 
Uważajcie na takie sytuacje. Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7140904 Napisano: 20.11.2023 21:42:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Organizator ma prawo zatrzymać część kwoty z mojej nagrody  
( chodzi o zaniżony koszt wyjazdu ) 
tłumacząc to kosztami jego organizacji emotka  emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7140189 Napisano: 17.11.2023 19:23:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dres z Tiger.
Coś się tak ~~ powolutku ~~ rusza z nagrodami w tej Agencji. 
To miło. Wyświetl w wątku >>