Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika simonapp

simonapp

#7240307 Napisano: 12.02.2025 15:37:40 w Smolar
stokrotka238 napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Przepuszcza Was formularz z loterii Kaufland?

Nie, ale to dziwne mam tym razem nie wygrałeś  kiedy podałam kod z numerem mamy, a potem swoim bo nie wiedziałam, który był czyj... Tak chyba nie powinno być? Te wyniki na pewno są podpięte? Wygrał coś, ktoś?

Sprawdzam wyniki w konkursie Oreo. 
Cytuję tę wiadomość, bo taki problem wystąpił już wcześniej. 
Po wpisaniu wymaganych danych wyskakuje komunikat - Tym razem nie wygrałeś! 
Ale jak pomyliłam się w numerze telefonu , komunikat jest taki sam - Tym razem nie wygrałeś! 
No  emotka   raczej w takiej sytuacji wygrać nie mogłam. 

Przy sprawdzaniu, - po wysłaniu zgłoszenia -  na jakikolwiek inny konkurs i podaniu złych danych pojawia się informacja: 
-Nie odnaleziono danych w BAZIE ZGŁOSZEŃ. 
   Przy takim komunikacie byłoby łatwiej. 
Też tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7240124 Napisano: 11.02.2025 15:09:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
isiulka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

9 nagrod w Mlekovita i
3 na forum sąemotka

Myślę że wszystkie są na forum tylko mało kto się chwali emotka

A szkoda, że nie wszyscy się chwalą. 
Wpisy o wygranych,  są bowiem w Naszym wspólnym interesie. 
emotka  To sprawdzian   Agencji,   szczególnie tych, które nie publikują list laureatów i mają niekorzystne dla Nas zapisy w Regulaminach. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7239542 Napisano: 07.02.2025 21:03:42 w WC - rozmowy o wszystkim
Nelusia102 napisał(a):

cuckoobell napisał(a):

W grudniu wróciłam do konkursów po chyba 10 latach przerwy. Przez dwa miesiące coś tam wpadło.
Obserwuję forum i po avatarach rozpoznaję użytkowników, których pamiętam z lat, kiedy wygrywałam piękne nagrody. Były wyjazdy do SPA, mnóstwo elektroniki, rowery, pamiętny wyjazd do Wrocławia na warsztaty z Magdą Gessler, który skończył się kameralną kolacją "U Fukiera", wpadł nawet samochód od Smolara.
W pewnym momencie przestało mnie to bawić i porzuciłam latanie po sklepach.

Widzę, że od tego czasu nagrody się zmieniły. Więcej nagród gotówkowych, mniej konkursów sms'owych.
Zastanawiam się nad jednym. Jak zmieniło się konkursowanie w dobie AI. Wtedy liczyła się kreatywność. Jak to jest teraz? Na logikę: nie trzeba być kreatywnym (nie licząc loterii), skoro sztuczna inteligencja może w kilka sekund, według wskazówek napisać odpowiedź w dowolnym stylu. Skoro tak jest, a pewnie nie jest to weryfikowalne, to  konkurencja musi dużo większa. Deprymujące. Macie jakieś przemyślenia na ten temat?

Pozdrawiam wszystkich konkursowiczów, tych z dłuższym i krótszym stażem. Dziękuję za dodawanie konkursów i wszystkie wpisy na forum. Dzięki Wam mogłam się dzisiaj pośmiać z głównej wygranej w konkursie Syoss  emotka

Teraz do wygrania są :
zamiast samochodu =  5 tysięcy par skarpet !!!
zamiast wyjazdu do SPA = super według organizatorów np. ubranko w Rossmannie !!!
zamiast innych fajnych nagród : rowerów, wyjazdów, czy elektroniki =  bon 50 zł na pokrycie zakupów  ( i to nie zawsze się pokrywa )
a :
poza tym są jakieś GRY = a to raczej nie dla wszystkich , bo tylko dla wybrańców,
a także:
trudno wygrać batonika = bo konkurencja jest duża.
Podsumowanie dla organizatorów konkursów czy loterii :
- postarajcie się bardziej , ponieważ chyba Wam Organizatorom i TYM Producentom chodzi o to , żeby sprzedać jak najwięcej produktów a NAS konsumentów zachęcić do ich kupowania i używania.
Ale ogólnie jest fajnie , bo Forumowicze są super i bardzo przyjaźni.
Pozdrawiam serdecznie emotka  i życzę wszystkim Głównych Wygranych i tych mniejszych wartościowych o których marzymy. emotka

Trzeba by jeszcze dodać o wielu niekorzystnych, dla nas zapisach w Regulaminach. 
Z tego powodu wiele nagród nie trafia do nas i to w większości bez jakiejkolwiek Naszej winy, czy zaniedbania.
Brak list laureatów. 
I chyba NAJBARDZIEJ NIELUBIANE SŁOWO, które zapisane jest nawet w kilku paragrafach regulaminu: 
- Nagroda zostaje u Organizatora emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7238636 Napisano: 03.02.2025 17:44:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
Box Pudliszek - mam napisane upominek - 20 produktów. 
Duża Ilość wpisów,  pozytywnie  świadczy o Agencji emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7237885 Napisano: 29.01.2025 16:58:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

te tegoroczne piniaty nie da się powiesic? one są stojace?
wczoraj doszła i jestem zdziwiona
jeszcze jednego ucha nam nie dali haha

Z uchem lub bez, ale w DOMU jest emotka
W przeciwieństwie do wielu innych nagród, które pozostają wyłącznie w regulaminach emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7237411 Napisano: 27.01.2025 14:10:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
AVANTI - Karta i Abonament. 
Od Waszych wpisów, to aż się emotka  raduje. 
Ostatnio tak dużo nagród trafiło do Nas przy Kaufland Card - w tym konkursie, który organizowali sobie sami, bez Agencji. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7236726 Napisano: 22.01.2025 17:03:49 w Smolar
jomico napisał(a):

Czy ktoś wie co z Klarną? Przepuszcza mi jedno zgłoszenie w laureatach ale brak info

Czyli jednak trzeba loterie/konkursy sprawdzać. 
To może dlatego praktycznie nie wygrywam,  albo wygrywam,  ale o tym nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7235501 Napisano: 16.01.2025 17:21:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
AVANTI - Delikatesy Centrum - 100 zł za 27.XII 
Super,  że w tej Agencji  nagrody     obiecane w regulaminie     trafiają do grających.   emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7235295 Napisano: 15.01.2025 22:05:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nuna1210 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy na prawdę tylko jedna osoba wygrała z Lay's Biedronka🐞? Czy to pomyślał 🧐

Auta są dwa, potencjalnie może je zgarnąć  jedna bardzo rodzinna osoba  emotka  Do piątku wszystko będzie jasne w tym temacie, a może już jest...?

agicho jak zwykle pomieszała konkursy i informacje...nie zwracaj na nią uwagi emotka
 agicho, ogarnij się w końcu! emotka

Wiem, ale dość zabawna wydała mi się sytuacja, gdyby na przekazanie nagród podjechał starym oplem kreatywny Mąż z równie kreatywną Żoną ewentualnie Kochanką, a odjechali dwoma nowymi brykami  emotka

🤣🤣 dobry i stary opel!

Czy moja Asterka z 2003 się liczy? Bo ja chętnie po to auto starym Oplem podjadę 😅 Chociaż w poniedziałek kupiłam jej nowy akumulator, to trochę szkoda 😂

A z Kaufland, po 3 skody Kodiaq, to jakim autem ktoś pojedzie  emotka  
Bo ja wolę te 10 tysięcy na wakacje.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7235166 Napisano: 15.01.2025 14:46:09 w Smolar
jakaja napisał(a):

as32572 napisał(a):

Mega mnie dziwi ta cisza z loterią Kaufland,mimo sporej ilości zgłoszeń w sumie na nic nie liczę,ale dobrze by było widzieć że jednak ktoś coś wygrał.
Myślałam że mają 7 dni na poinformowanie ale według regulaminu były 3 dni robocze,które minęły w piątek a tu nikt się nie pochwalił nawet najmniejszą nagrodą z losowania,nie pamiętam też czy był jakiś wpis o natychmiastowych,ale to mogłam przegapić.

Mnie też dziwi ta cisza i brak laureatów.

I co z tym Kauflandem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7234905 Napisano: 14.01.2025 16:46:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
Avanti - Pepsi - Kaufland 
100 zł za 27.XII Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7233646 Napisano: 08.01.2025 17:55:21 w Smolar
nanajka81 napisał(a):

isiulka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):Bieda smolarowa czyli zestaw produktów... 

To ten zestaw za 50zł ? emotka

Taaa... Żenada no nie? Czy ktoś zamierza się burzyć u Smolara? Bo chętnie dołączę do listy niezadowolonych z nagrody...

Dobrze, że przestałam grac w Smolarowe konkursy. Ktoś się napocił nad hasłem, wydał kasę na zakup promocyjny, "sprzedał" swoje dane do wysyłki aby dostać nagrodę za 10 zł.  emotka  to się nadaje na wiocha.pl
Mam wrażenie , że Smolar organizuje już tylko konkursy dla biedaków ( biednych firm bez budżetu na promocje).

No coś się ze Smolarem zepsuło. Regulamin sobie a nagrody sobie... Mało u nich wygrywam ale po tej wygranej to jeszcze bardziej mi się nie chce brać udziału w ich konkursach.

Ja też zamknęłam Rodzinnie 2024 rok,  kilkoma tej wartości wygranymi. 
W tym moja   najniższa   wygrana w życiu - 5 groszy - w Loterii Lewiatana. 
Smutne to,  emotka smutne też są zapisy w regulaminach. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7230449 Napisano: 19.12.2024 21:48:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Pepsi - Lidl - 200 zł. za 8.XII Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7229903 Napisano: 17.12.2024 19:49:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Teraz SMS z Kinder bueno voucher  Helios chyba rezerwa rezerwy i brawa dla tej agencji ,że losują do skutku bo np takie albedo tego nie robi . W pewnym konkursie zostało im 6 kart po 500 zł i 2 zestawy walizek do ich dyspozycji twierdząc ,że rezerwowi nie spełnili warunków . Więc Halo Albedo jeśl mnie słyszycie to dawać info  rezerwowe do mnie ja tam wszystkie paragony mam !

Hmmmm ...
Jest  Agencja w której nie ma rezerw, to co w takim razie  emotka
Czy tak może być   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7227805 Napisano: 08.12.2024 17:07:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

monikar napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy w Avanti w konkursach Lay's jedna osoba może wygrać jedną nagrodę , nigdzie nie mogę znaleźć wzmianki 😵‍💫

w teorii wg. regulaminu nie ma zapisu, że tylko jedną, ale w praktyce to chyba nikt tu podwójnie nie wygrał

A ciekawe jak to będzie w tym konkursie Pepsi w Biedronce bo tam jest ponad 2tys. kart?? Czy w ogóle będą mieli tyle zgłoszeń??

W pierwszej chwili pomyślałam, że może łatwo będzie wygrać nawet więcej niż jeden raz, bo czy będą mieli 100 zgłoszeń dziennie, w końcu zakup za 15 zł i w konkretnym sklepie, a później sobie przypomniałam konkurs Smolara z piwem z Dino, gdzie też był zakup za konkretną kwotę i było 75 bonów dziennie do wygrania, zagrałam kilka razy i nic nie wygrałam emotka

A Loteria Tiger. 
Prawie 3 tysiące nagród - 100 nagród/dziennie  - 1osoba/1nagroda 
u mnie na kilkanaście osób grających (rodzina, znajomi) 
Nikt nie wygrał nic  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

simonapp

#7227193 Napisano: 05.12.2024 16:58:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jager III STOPIEŃ 
Rodzinnie, czyli 3* 
Może jeszcze lepszych nagród nie informowali? Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7226936 Napisano: 04.12.2024 21:32:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
magalan83 napisał(a):

ZOSTAŃ MISTRZEM MAKARONU!
200 zł do Stokrotki 🌼 🍀😊

Łał! , Jak pięknie napisane emotka  
Podpinam się. 
U mnie również. 
Poprawiam tym samym statystykę Naszych wygranych w Amooco. 
Oby tak dalej emotka Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7224727 Napisano: 26.11.2024 12:57:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
anaesth napisał(a):

Hehe, też się nacięłam na te informację o II stopniu. Czyli kup kosmetyki za minimum 59zł, wydaj ponad drugie tyle na rzeczy do zdjęcia, postaw dom na głowie, bo robisz fotkę, wygraj zestaw kosmetyków o wartości 50zł emotka  

Na osłodę Winiary dało 100 za kisiel emotka

Edit: i do kompletu śniadaniówka z kiełbasek za etap zakończony wczoraj

emotka  Dawno nie trafiłam na tak przemyślaną refleksję na temat konkursu. Brawo TY!
      Nie biorąc udziału wygrałam. 
      Nie kupiłam kosmetyków za ponad 50 zł, żeby hipotetycznie wygrać kolejne produkty za 50 zł. 
Za to z  ŻABKI, bez zakupu wpadło 50 zł za opinię. Wyświetl w wątku >>

simonapp

#7224421 Napisano: 25.11.2024 11:31:38 w Smolar
gregory napisał(a):

anoo napisał(a):

Felix - jedna nagroda na gospodarstwo domowe, tak?

tak. rozumiem ten zapis dla wiekszych nagród, ale żeby orzeszków za 50 zł ludziom żałować...

emotka  Smutne jest to, że tam   ZUPEŁNY   brak rezerw. 
Czyli,  nagrody zostają w Agencji. Wyświetl w wątku >>
1 jarekaska 0

simonapp

#7223990 Napisano: 22.11.2024 17:22:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
termitek99 napisał(a):

titinunu napisał(a):

notta napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

Myślicie, że Felix x Przysnackie poszło już wszystko? emotka  

636 nagród, a dość mało osób z forum się pochwaliło

Sa takie co wygraly po 4 zestawy i wiecej

A są tacy,co na 6 paragonów nie wygrali NIC.Nim więcej nagród,tym u mnie z wygrywaniem gorzej

Nawet na 20 paragonów też nic  emotka

U mnie podobna ilość i nic.  
emotka   1 gospodarstwo/1nagroda 
emotka   Zupełny brak rezerw Wyświetl w wątku >>
0 0