Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sabaka

sabaka

#7058895 Napisano: 08.11.2022 10:41:52 w Czy informują/ informowali?
margarittta napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

margarittta napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

pusheen napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Fortis z MONSTER żabka odzywał się dzisiaj do kogoś? Dzisiaj chyba ostatni dzień na info emotka

Znajomej dziś odpisali, że wszyscy laureaci zostali już poinformowani. Dziwny ten konkurs. emotka

Nie no... Ja wiem, że geniuszem wypowiedzi pisanej nie jestem... Ale żebym przy takiej ilości nagród (wliczając te bzdurne kody) 0/3 poległa?! emotka  Coś tu jest nie teges emotka

coś tu ewidentnie nie gra, napisałam kolejnego @ zobaczymy co odpiszą...

Albo maile nie doszły, albo nagród rozdali mniej. Jak nie będzie listy zwycięzców to się nie dowiemy. U mnie też zero.

odpisali, że wszyscy zostali już poinformowani....

Szybcy są. Może automat puszczają. Ja pisałam przed chwilą z konkretnymi pytaniami, ciekawe... Strasznie od kilku dni siedzi mi ten konkurs na bani.
Edit: Dzień dobry,Wszystkie Pani zgłoszenia zostały zarejestrowane poprawnie. Konkurs cieszył się niewyobrażalną popularnością wielokrotnie przekraczającą pulę nagród. Wszyscy laureaci zostali już poinformowani, jeżeli nie otrzymała Pani informacji o zwyciestwie, to bardzo na przykro, ale nie została Pani wybrana.  Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7058857 Napisano: 08.11.2022 09:33:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szkodnik1988 napisał(a):

Hej, szły już przelewy z Cheetos Lidl?

Ja dostałam 4.10 Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7058729 Napisano: 07.11.2022 17:50:07 w Czy informują/ informowali?
Monika11 napisał(a):

sabart napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

https://www.e-kon...ster-monster-zabka  Witam czy Fortis informował już wszystkich, bo widziałem ze parę osób chwaliło się wygranymi słuchawkami.

Były słuchawki, ktoś pisał o lodówce, ktoś pisał o fotelu, nawet ten kod ktoś dostał. Ogólnie to hugo ich  wie

Wczoraj kody wysyłali po 18-stej emotka

Ah no to do mnie nawet kod się nie przyczłapał xd Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7058710 Napisano: 07.11.2022 17:19:59 w Czy informują/ informowali?
stalowiak1979 napisał(a):

https://www.e-kon...ster-monster-zabka  Witam czy Fortis informował już wszystkich, bo widziałem ze parę osób chwaliło się wygranymi słuchawkami.

Były słuchawki, ktoś pisał o lodówce, ktoś pisał o fotelu, nawet ten kod ktoś dostał. Ogólnie to hugo ich  wie Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7058569 Napisano: 07.11.2022 11:42:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Słabo widzę te Cheetosy, skoro ostatnie konkursy u Avanti są u mnie porażką... Mirinda, Rockstar... Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7058411 Napisano: 06.11.2022 20:02:29 w co chcielibyście wygrać?
To z racji, że jutro losują dom z Almette, to ja się wpiszę z chęcią, bo bym chciała 😉  Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7058408 Napisano: 06.11.2022 19:46:03 w Avanti
Wiolka85 napisał(a):

infinitypl napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Proszę odpowiedzcie czy Avanti lubi rymy czy bardziej jednak preferuje prozę??

wygrałem 2x w lays i 2x w cheetos w lidlu. Nigdy nie robiłem rymowanek, ale zawsze wychwalałem dany produkt i kilka razy powtarzałem słowo Lay’s i Cheetos emotka

U mnie wygrał rym w Lays

U mnie w Lay's główna prozą, a w cheetos główna rym. Oczywiście lokowanie produktu.  Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7058251 Napisano: 05.11.2022 16:22:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

picola1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

stock to z którego etapu informował? ostatniego?

Już powinni z ostatniego - ale mają 4dr, więc chyba do poniedziałku. Mało flaszek na forum poszło.

dzięki. Czyli mam jeszcze szansę bo brałam udział w ostatnim etapie.

grałam tylko w ostatnim etapie i wczoraj dostałam info o wygranej

czyli ciężko stwierdzić czy wszystkich poinformowali... Kurcze... no nic to, może jeszcze nie wszyscy poinformowani. Dużo nagród, trzeba było kupić wódę... i się nie załapać? Ech

W cytrynowce lubelskiej było 1000 zestawów, mi się udało nie wygrać, także można. Tu też info nie dostałam 😂  Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7058156 Napisano: 05.11.2022 08:23:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
malgol napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na zestaw  Crayola?

Ja, jakoś z 7.10 Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7058078 Napisano: 04.11.2022 17:38:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Emememe napisał(a):

at-babska napisał(a):

Właśnie doczytałam, że prawdopodobnie idą alfabetycznie. Mam nazwisko na H, więc nie traćcie ducha 😄

Siostra miała wczoraj maila ze słuchawkami, nazwisko na K 😜 Jakieś pomieszanie z poplątaniem nastąpiło, szkoda, że nie udostępniają list zwycięzców, łatwiej by było dojść kto co wygrał 😀

A może idą dniami, wg kolejności zgłoszeń

Ja wysyłałam 2 zgłoszenia w ostatni dzień, więc w moim przypadku to by wyjaśniało czemu nie mam maila emotka

To ja oba zgłoszenia pierwszego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7058072 Napisano: 04.11.2022 17:26:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
at-babska napisał(a):

edzia21 napisał(a):

at-babska napisał(a):

Co nie zmienia faktu, że sprawa wygląda dziwnie (1 x główna, 20 x fotel, 150 x lodówka, 200 x słuchawki)...a wpisów ile? Swoją drogą byłam przekonana, że zgłoszeń będzie mniej niż nagród o których wspomniałam powyżej. Jak już ruszyli z tymi śmieciowymi kodami, to grubo emotka

Właśnie doczytałam, że prawdopodobnie idą alfabetycznie. Mam nazwisko na H, więc nie traćcie ducha 😄

To ja mam na G... Już wolałabym dostać info o tych kodach , wrzucić ich na czarną listę , niż mieć nadal nadzieję... Wyświetl w wątku >>

sabaka

sabaka

sabaka

#7057963 Napisano: 04.11.2022 13:20:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

sabart napisał(a):

Chciałam sobie zaznaczyć w Edycji profilu żeby mi grupowało powiadomieni, ale przy próbie zapisania zmian wyskakuje info, że Nazwa użytkownika jest zablokowana i nic nie mogę zmienić. Już kiedyś było to samo jak chciałam zmienić awatar. Nic w nazwie użytkownika nie zmieniam.

spróbuj teraz

Zapisało, dziękuję.  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

sabaka

#7057945 Napisano: 04.11.2022 12:57:48 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Chciałam sobie zaznaczyć w Edycji profilu żeby mi grupowało powiadomieni, ale przy próbie zapisania zmian wyskakuje info, że Nazwa użytkownika jest zablokowana i nic nie mogę zmienić. Już kiedyś było to samo jak chciałam zmienić awatar. Nic w nazwie użytkownika nie zmieniam. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7057940 Napisano: 04.11.2022 12:44:04 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

I co z tym Fortisem?
Fotele w ogóle jakieś poszły?
Może być PW emotka

Dzień dobry,Jeżeli jeszcze nie dostała Pani wiadomości e-mail o zwyciestwie, to prosimy czekać. Pozdrawiamy,

Edit: no chyba że im chodzi o te kody których było kilka tysięcy 😂 Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7057891 Napisano: 04.11.2022 11:05:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

deva]
sabart napisał(a):

adamo86 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Delicje żabka co było nagroda 1 stopnia ?

Nie było nic więcej niż bony... w mailu piszą o 2 stopniu? Pewnie skopiowali z innego konkursu. U nich to chyba norma 

Tak pewnie kopiowali. W regulaminie jest podany inny adres e-mail do wysyłki oświadczenia

To na jaki email wysyłacie? I czy na pewno bez paragonów?Ja wysłałam na oba, wysłałam bez paragonów, myślałam że to kody były z aplikacji. Jak będę w domu to doczytam w regulaminie jeszcze bo zgłupiałam już  Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

sabaka

#7057888 Napisano: 04.11.2022 10:58:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Delicje żabka co było nagroda 1 stopnia ?

Nie było nic więcej niż bony... w mailu piszą o 2 stopniu? Pewnie skopiowali z innego konkursu. U nich to chyba norma 

Tak pewnie kopiowali. W regulaminie jest podany inny adres e-mail do wysyłki oświadczenia Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7057825 Napisano: 04.11.2022 09:37:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon do Żabki z Delicji. Za pierwszy dzień.  Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7057824 Napisano: 04.11.2022 09:35:35 w Informują
Informują z Konkurs "Świętuj z Delicjami w sklepach Żabka"

Rodzaj powiadomienia: E-mail
Dodatkowe informacje:
Bon Wyświetl w wątku >>