Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sabaka

sabaka

#7059740 Napisano: 11.11.2022 08:23:25 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
anaesth napisał(a):

Ile kosztuje żel pod prysznic Nivea men 500ml w Biedronce?

Na paragonie z 3.11 mam cenę 13,99 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7059604 Napisano: 10.11.2022 14:40:56 w SZUKAM....
aguagu napisał(a):

W jakim sklepie można kupić wino Michel Angelo? emotka

Mąż mi kupił w Carrefour. W Żabce, Biedronce, ani w osiedlowym u mnie nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7059487 Napisano: 10.11.2022 07:22:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

zelazo napisał(a):

Hej na czym właściwie polega ten konkurs żabki Wykrzycz emocje i wygraj? To niby bramki. Krzyczy się gol i apka mierzy siłę głosu. Nie dobiłem skali do końca i sam zakończyłem ale nic nie wygrałem. Czy ktoś może krzyczał dobił maksa i to samo kończy? Zależałoby mi na opinii tych co coś tam trafili, jak to u nich przebiegało.

Grałem na ulicy i nie chciałem krzyczeć i też nie wygrałem.

Ja też nie mogłam krzyczeć, bo siostra spala i też nie wygrałam emotka  Może jeszcze raz zagram jak będę mogła krzyknąć i sprawdzę teorię czy to loteria czy nie do końca emotka

Nie krzyczałem i 2 razy wtopa xD Coś może w tym jest emotka

Ja za pierwszym razem 20 zł do Żabki, a długo byłam cicho bo byłam na ulicy, v dopiero jak weszłam do domu to jak kaszlnelam to od razu wynik. Za drugim razem od razu krzyczałam głośno i nic. A ten mikrofon naciskałam tak jakbym chciała zacząć nagrywać, wtedy samo się wyłączało po głośnym dźwięku. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7059440 Napisano: 09.11.2022 20:02:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
nawrotkatv napisał(a):

Drukarki z Kinder juz wysłane?

Ja z pierwszego etapu nie dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7059385 Napisano: 09.11.2022 17:24:04 w Czy informują/ informowali?
alexa4 napisał(a):

Czy Elmex- Zmaluj zdrowy Uśmiech wysłali już nagrody?

Ja jeszcze czekam na tablet Wyświetl w wątku >>
1 alexa4 0

sabaka

#7059347 Napisano: 09.11.2022 15:27:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

incendio12 napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Śmierdzi mi ten Monster Żabka.
Ja 3 zgłoszenia, siostra 2, znajomi też mieli po 1 i 0 wygranych. Nie dostaliśmy nawet żadnego kodu...

Dodam, że nie dostałem odpowiedzi na maila odnośnie pytania czy wszyscy zostali poinformowani.

Była duża dyskusja o tym w wątku "czy informowali?", zerknij sobie. Podobno wszyscy zostali już poinformowani.. Ja dzwoniłam do Fortisa tez ich trochę pomęczyć, to powiedzieli mi, że zgłoszeń było Kilkadziesiąt tysięcy (mhm jasne) i nie starczyło nagród dla wszystkich emotka  I powiedzieli, że jeśli chcę potwierdzić mój brak wygranej, to mam napisać do nich maila, ale ze są teraz zasypani mailami przez ten konkurs i że na odpowiedź trochę poczekam. Już nie pisałam do nich, bo i tak im nie wierzę w nic, trzeba żyć z tym, że zostaliśmy oszukani i tyle emotka

Cytując ich wczorajszą odpowiedź: "Wszystke zgłoszenia zostały wnikliwie przeanalizowane" wnioskuję, że w tym Fortisie pracują roboty, a nie ludzie 😀 Kilkadziesiąt tysięcy zgłoszeń przeanalizowali w świąteczny dzień, w czasie gdy inni spacerowali po grobach xD Eh, lecą w kulki i tyle.
Ubolewam, że do Warszawy tak daleko, chętnie zobaczyłabym tę listę nagrodzonych 😀

Ja im nawet na zakończenie współpracy pogratulowałam komisji za takie wybitne umiejętności szybkiego czytania, ale już nie odpisali 🥱 Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7059336 Napisano: 09.11.2022 15:04:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elektro napisał(a):

sabart napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

A na Lay'sy w żabce macie kod?
U mnie brak...
Na twixy mam...

Dostałam od razu

Edit: kupiłam Twix i coca-cole na jednym paragonie oba konkursy, może przez to nie dostałam na Twix?

A kupilas odpowiednie twixy?
Jest napisane ktore mozna kupic

Tak mam te z listy. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7059333 Napisano: 09.11.2022 14:57:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

A na Lay'sy w żabce macie kod?
U mnie brak...
Na twixy mam...

Dostałam od razu

Edit: kupiłam Twix i coca-cole na jednym paragonie oba konkursy, może przez to nie dostałam na Twix? Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7059323 Napisano: 09.11.2022 14:37:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

sabart napisał(a):

Czy ktoś już kupił Twix w Żabce? Nie dostałam kodu, a zakupy robiłam rano.

Ja też nie dostałam kodu, a potem się okazało, że kupiłam 2 KitKaty zamiast Twixów... emotka  Mam nadzieję, że u Ciebie powód jest inny emotka  

Ja twixy 😊 no to nic, czekam w takim razie na odpowiedź z żabki Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7059315 Napisano: 09.11.2022 14:26:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś już kupił Twix w Żabce? Nie dostałam kodu, a zakupy robiłam rano. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7059263 Napisano: 09.11.2022 11:50:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simonapp napisał(a):

FBmarzena5 napisał(a):

maryjane napisał(a):

No przyznać się, kto zgarnął domek od Almette emotka

Almette napisało o konieczności spełnienia warunku przez osobę poinformowaną...może gdzieś posiała paragon...T

Tam nie był potrzebny paragon. 
O ile się nie mylę, to nawet nie potrzeba wysłać oryginałów wieczek wystarczy zdjęcieemotka  
Minus dla AGENCJI, 
Jak na taką nagrodę, to baaaaardzo słabe zabezpieczenie.

No przy głównej to myślę że coś więcej chcą Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7059259 Napisano: 09.11.2022 11:45:55 w Avanti
rufus napisał(a):

Mnie w porownaniu do Lays lekko sie pisalo w 1 etapie. Tylko czy ta lekkosc pojdzie tymi samymi sciezkami z nagrodami. O to jest pytanie.  emotka
Boje sie sprowadzenia na ziemie. emotka

Mnie po kilku wygranych Avanti sprowadziło na ziemię już po ostatnich wynikach, zatem i presji aż tak nie czuję dzięki bogu 😊 Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

sabaka

#7059223 Napisano: 09.11.2022 09:45:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bon 20 zł do Żabki z Coca-Cola. Powoli do przodu 😂 Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7059098 Napisano: 08.11.2022 16:02:38 w Czy informują/ informowali?
maryjane napisał(a):

sabart napisał(a):

basiag napisał(a):

a Kropka Bordo z Vegetą już informowała ? Niby do jutra ale mało nagród, więc ... może się nikt nie pochwalił ? emotka

Ja mam zapisane że do jutra wybór plus 7d.r. na info, czyli chyba do 21.11 powinno być ostatecznie wiadomo

Ta druga tura trwa chyba do 11.11 więc wydaje mi się, że od 11.11 plus siedem dni ...

A ja pisałam o pierwszej 15-28.10 😊 Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

sabaka

#7059082 Napisano: 08.11.2022 15:19:43 w Czy informują/ informowali?
basiag napisał(a):

a Kropka Bordo z Vegetą już informowała ? Niby do jutra ale mało nagród, więc ... może się nikt nie pochwalił ? emotka

Ja mam zapisane że do jutra wybór plus 7d.r. na info, czyli chyba do 21.11 powinno być ostatecznie wiadomo Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7058985 Napisano: 08.11.2022 12:40:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
marfiusza napisał(a):

Karta Orlen z konkursu "Orzeźwienie bez końca" emotka  (mail o godz. 12:31)

Mam i ja Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7058958 Napisano: 08.11.2022 12:05:56 w Czy informują/ informowali?
incendio12 napisał(a):

Skoro rzeczywiście wszystkich poinformowali, to na bank coś nie pykło i nie doszły maile. Chociaż raczej sobie po prostu jaja z nas robią i poinformowali 10 osób, a teraz udają, że wydali kilka tysięcy nagród. Nie wierzę w żadną Niewyobrażalną popularność, przecież często robią konkursy, gdzie nagród jest 50-100, a i tak dużo więcej osób się chwali na forum. Do tego to był konkurs w aplikacji Żabka z całkiem drogim (i syfiastym) zakupem.. Wiem, że aplikacji można mieć kilka, ale no nie sądzę że było jakoś dużo osób, które wysłały więcej niż parę zgłoszeń. Ja sama wysłałam 2 (pisane typowo pod Fortis) zgłoszenia i nie wierzę, że nie załapałam się nawet na jeden z 5 tys jakichś głupich kodów. I nie wierzę, że ktokolwiek stąd nie zasłużył nawet na kod. No i wiadomo, że nie chodzi tu o jakąś durną gwarantowaną nagrodę, której i tak bym nie wykorzystała, ale o sam fakt, że tak sobie polecieli w kulki.. 

Mi odpisali, bo nalegałam, żeby sprawdzili moje zgłoszenia, to sprawdzili i niestety, ale nie zostałam nagrodzona. Więc w moim przypadku odpada wersja, że mail nie dotarł. O ile mówią prawdę oczywiście 😉 Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

sabaka

#7058923 Napisano: 08.11.2022 11:09:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Milka w DC lipa, czyli nie mam co liczyć nawet na kocyk z Aldi 😂 Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7058912 Napisano: 08.11.2022 10:59:25 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

Emememe napisał(a):

Na pewno mieli ponad 10 000 zgłoszeń. XD

Wielokrotnie przekraczającą pulę nagród...obstawiałabym raczej z 45 tys. emotka

"Wszystke zgłoszenia zostały wnikliwie przeanalizowane" to cytat dosłowny xd Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7058910 Napisano: 08.11.2022 10:58:03 w Dziś cieszę się z.....
Niesamowicie cieszę z tego, że kolejną agencję mogę wpisać na swoją czarną listę, co wiąże się z mniejszym stresem i większą ilością czasu na skupienie się na właściwych rzeczach. Wyświetl w wątku >>