Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sabaka

sabaka

#7073302 Napisano: 09.01.2023 14:23:12 w Wkurza mnie...
Tak trochę mnie wkurza chwalenie się nagrodami z konkursów, które dopiero niedawno zostały dodane do bazy, a ktoś się chwali wygrana z etapów, gdzie jeszcze konkursu nie było w bazie. Czyli ktoś wiedział, ale się nie podzielił informacją i nie powstrzymuje się "legalnie" pochwalić, bo już jest w bazie... Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7073299 Napisano: 09.01.2023 14:17:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
deva napisał(a):

Czy wszyscy już dostali dziś bony netto alpro?

Ja nie miałam info ale jednak kurier przyniósł Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7073228 Napisano: 09.01.2023 11:51:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy wszyscy dostali dzisiaj smsy, że jedzie nagroda z Alpro, czy wysyłają na raty?

Ja nie dostałam info żadnego, a też czekam na bon  Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7073224 Napisano: 09.01.2023 11:45:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja to bardzo bym chciała otworzyć rok w tym tygodniu 😂

I nawet nic z Dare, nie chcę komentować poziomu zwycięskich zgłoszeń, ale

Może nagroda częściej by wpadała,
gdybym tragicznie "tanie" rymy wymyślała... Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7073049 Napisano: 07.01.2023 16:19:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
incendio12 napisał(a):

Pamiętam, że była na forum dyskusja o nieaktywnych kartach do Hebe (150 zł) wygranych w konkursie Albedo - Neutrogena. Czy karty same się aktywowały czy trzeba je aktywować jakoś samemu? A jeśli są aktywne to czy można nimi płacić kilka razy (i przez internet)? Nie mogę się dokopać do tej dyskusji, a chciałabym zamówić coś z hebe emotka  

U mnie nadal wywala błąd jak próbuję sprawdzić saldo. Albedo pisało, że w ciągu 3 dni roboczych aktywują je. Ale u mnie nadal to samo mimo że 3 d.r. minęły. Pisałam do Hebe ale chcą kod pin żeby sprawdzić Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7072904 Napisano: 06.01.2023 10:35:43 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

pikawka napisał(a):

gosia112a napisał(a):

Czy też czujecie że jesteście uzależnieni od tego forum?;) kilka razy dziennie muszę tu zajrzeć 

Ja to samo emotka  

Ja też, dlatego stwierdziłam,że szukam pomysłu na nowe hobby, najlepiej takie wymagające wyjścia z domu. Takie postanowienie noworoczne emotka

I ja... Mniej odświeżania, więcej czegoś bardziej produktywnego. Mam zamiar się trochę porozwijać artystycznie, nauczyć się, nawet sobie wyzwanie całoroczne zrobiłam na TikToku. Tylko, że przy dziecku łatwiej zajrzeć w telefon niż się rozkładać z jakimiś farbami, itp...
Niech już to lato przyjdzie, to się będzie coś robić wiecznie na dworzu i będzie łatwiej zostawić telefon 😉 Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7072763 Napisano: 05.01.2023 13:58:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
pikawka napisał(a):

Co idzie od Redheads? 

Smartwatch z Kubusia  Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7072751 Napisano: 05.01.2023 13:25:24 w Moje konkursowe początki...
fan-mandaryny napisał(a):

Chwalić się większymi nagrodami, czy się nie chwalić? Oto jest pytanie. Zaczynam mieć duże wątpliwości... Myślałem, że robię coś dla dobra ogółu, ale teraz to nie wiem, co o tym myśleć. Nie chce sobie strzelać w kolano. Chyba przemilczę większe nagrody w tym roku, biorąc pod uwagę podsumowania roczne - szczena mi opadła, jak uświadomiłem sobie, ile wygranych było przemilczanych na forum, a ja sam jednak wypadłem gorzej. Jakże fajne było uczucie, myśląc, że jest inaczej. Niemówienie o dużych nagrodach to chyba świadomy, przemyślany wybór dobrego konkursowicza, który wie „z czym to się je”, nie to co taki laik konkursowy jak ja, który dopiero zaczyna przygodę w konkursach. 🙂
P.S. Jedna z pierwszych wygranych w loterii było jedno z 15 zdjęć z autografem mojej ukochanej Gabrieli Spanic, bohaterki serialu „Paulina” i „Porywy serca” w konkursie mojej do dziś ukochanej gazety „Świat seriali”. 

Ja raz się wpisałam z wygranym laptopem, ale usunęłam wpis, bo bałam się, że mnie agencja zidentyfikuje, a wiadomo różne rzeczy się tu wpisuje, zwłaszcza w "Dziś nic nie wygrałem " 😂 ogólnie to już mi u nich słabo idzie, może im się udało jednak 😉
Co do wpisów to ja lubię jak się ludzie chwalą, bo człowiek nie czeka z nadzieją. Dlatego też się wpisuję. A wielkie wygrane to raczej nie moja bajka, ale myślę, że bym się pochwaliła, jeszcze nie miałam okazji doświadczyć jakichś ataków z zazdrości to może łatwo mi mówić 😉 Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7072744 Napisano: 05.01.2023 13:10:52 w Moje konkursowe początki...
Ja pamiętam w gimnazjum było coś takiego, że trzeba było kupić Snickers z kodem , wysłać SMS i chyba ileś pierwszych zgłoszeń wygrywało kartonik nowego smaku, to było chyba jakieś głosowanie na najlepszy smak. Wydaje mi się, że to była spora pula, jakieś 100 tys. ? U nas z 3 kartoniki, u kuzynki też coś tam było 😊
Ja raczej za dzieciaka to brałam udział w plastycznych itp. na portalu dla dzieci to często coś wpadało, nawet wygrałam jeden konkurs jak sama stworzyłam całą piosenkę tekst, gitara i śpiew 😁 iPod, plecak turystyczny. Ogólnie stamtąd mnóstwo zabawek jakichś dla młodszej siostry wygrywałam.
Jeszcze jakieś 2 płyty wpadły z bravo/popcorn, trzeba było odpowiedzieć na pytanie konkursowe.
Ale to było całkiem niedawno, jakoś 2008-2010 bo to w gimnazjum.
A w krzyżówkach wszelkich rodzajów wysyłałam kupony, SMS jakoś kilka lat temu i nigdy nic nie trafiłam a miałam nawet zeszyt, w którym zapisywałam wszystkie zgłoszenia.  Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7072660 Napisano: 05.01.2023 07:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

sabart napisał(a):

U mnie karta nadal nieaktywna - byłam dzisiaj w Hebe. Czy komuś z Was udało się zapłacić? Proszę o odpowiedź.

Odpowiedz od nich : 
Przepraszamy za powstałe niedogodności. Jednakże ze względów bezpieczeństwa, karta została wysłana nieaktywna, niemniej jednak, zostanie aktywowana w przeciągu 3 dni roboczych.ale u mnie nadal wywala błąd 

Na jaki adres tam najlepiej pisać? To ja też napiszę.

laureaci@albedomarketing.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7072537 Napisano: 04.01.2023 17:49:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

sabart napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

sabart napisał(a):

mountain napisał(a):

Czy ktoś ma również nieaktywną kartę hebe o brak środków z konkursu netrogena hebe?

U mnie wyskakuje błąd serwera jak próbuję sprawdzić. Nie mogę nigdzie znaleźć info czy to trzeba jakoś aktywować, nie znalazłam regulaminu kart podarunkowych.

A gdzie to sprawdzacie? To sprawdzę swoją.

Na stronie Hebe albo w aplikacji w profilu jest zakładka karta podarunkowa

U mnie karta nadal nieaktywna - byłam dzisiaj w Hebe. Czy komuś z Was udało się zapłacić? Proszę o odpowiedź.

Odpowiedz od nich : 
Przepraszamy za powstałe niedogodności. Jednakże ze względów bezpieczeństwa, karta została wysłana nieaktywna, niemniej jednak, zostanie aktywowana w przeciągu 3 dni roboczych.ale u mnie nadal wywala błąd  Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7072359 Napisano: 04.01.2023 10:15:23 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Credo89 napisał(a):

Czy wszyscy dostali już bony do netto z Alpro?

Mam zapisane że do 9.01 powinny być. Jeszcze nie dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7071955 Napisano: 02.01.2023 13:21:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw do grzańca z Soplicy. Ale cudnie zapakowane, chyba pierwszy raz w takiej skrzyneczce coś dostałam 😍
Wozi DHL, bez papierów do podpisu, rano SMS o planowanym doręczeniu. Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7071492 Napisano: 30.12.2022 14:30:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

sabart napisał(a):

mountain napisał(a):

Czy ktoś ma również nieaktywną kartę hebe o brak środków z konkursu netrogena hebe?

U mnie wyskakuje błąd serwera jak próbuję sprawdzić. Nie mogę nigdzie znaleźć info czy to trzeba jakoś aktywować, nie znalazłam regulaminu kart podarunkowych.

A gdzie to sprawdzacie? To sprawdzę swoją.

Na stronie Hebe albo w aplikacji w profilu jest zakładka karta podarunkowa Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7071489 Napisano: 30.12.2022 14:24:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

U mnie wyskakuje błąd serwera jak próbuję sprawdzić. Nie mogę nigdzie znaleźć info czy to trzeba jakoś aktywować, nie znalazłam regulaminu kart podarunkowych. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7071300 Napisano: 29.12.2022 16:06:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przed chwilą przyszła ostatnia stówka z Desperados  Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7071232 Napisano: 29.12.2022 12:31:15 w co chcielibyście wygrać?
Zaczęłam ćwiczyć, więc poproszę o jakiś bon do sklepu sportowego, by móc kupić jakiś ładny komplecik.
Wszelkie Eventimy, itp. chętnie przyjmę.
Gotówką również nie pogardzę.  Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

sabaka

#7071127 Napisano: 28.12.2022 20:18:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kumulacja napisał(a):

sabart napisał(a):

Neutrogena Hebe? Słali już karty? Jeśli dobrze kojarzę to termin minął i cisza.

W regulaminie jest data 31 grudnia.

A racja, dziękuję. Kierowałam się tym zapisem "21 dni od dnia otrzymania przez Organizatora formularza Laureata" 😊 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

sabaka

#7071099 Napisano: 28.12.2022 18:27:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
I ja dołączam się do gratulacji 😍  Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

sabaka

#7071020 Napisano: 28.12.2022 14:47:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trysha napisał(a):

Czy jest teraz jakiś konkurs, na który trzeba zakupić proszki do prania? 

Lovela Carrefour, Kaufland Wyświetl w wątku >>
1 Trysha 0