Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sabaka

sabaka

#7087427 Napisano: 07.04.2023 14:37:29 w Smolar
Jest zakładka Kubuś Immuno w wynikach Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7087345 Napisano: 06.04.2023 17:12:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

pionas napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

Co potrzebne ->Zasada, że jeżeli ktoś wpisuje się  wątku sprzedam/wymienię bo chce coś sprzedać to ma obowiązek podać cene

Teraz połowa ogłoszeń jest bez ceny, to jest bez sensu. A jeszcze lepsze sa ogloszenia w stylu Sprzedam karte do empik, bez podania wartosci karty i ceny za jak ktos chce to sprzedać

Popieram w 100%

a może warto rozszerzyć bazarek i zrobić podział na grupy (Oddam za darmo, Sprzedam, Wymienię) i tam spersonalizowany formularz w zależności od wybranej kategorii?

Nie wiem czy widzieliście ale kilka dni temu rozszerzyłem bazarek...

sabart napisał(a):

Gdy dodaje się link do wyników jakiegoś konkursu w wątku "Wyniki...", to na dole strony pojawia się ten konkurs w "Ostatnio komentowane" i ogólnie w komentarzach do konkursu pojawia się odnośnik do tego. Czy jest możliwość dodania jakiejś informacji lub odnośnika w momencie, gdy podajemy takie info w wątku "Informują"? Nie da się takiej informacji sprawdzić bezpośrednio wchodząc na konkurs, to jest widoczne tylko na forum i później są pytania czy informowali z tego i tego.

Nie do końca rozumiem. Chcesz aby dodatkowo informacja o wynikach konkursu trafiała do wątku "Informują"?

Nie. Chciałabym, żeby w komentarzach pod konkursem było info, że informowali. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7087323 Napisano: 06.04.2023 15:00:49 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Gdy dodaje się link do wyników jakiegoś konkursu w wątku "Wyniki...", to na dole strony pojawia się ten konkurs w "Ostatnio komentowane" i ogólnie w komentarzach do konkursu pojawia się odnośnik do tego. Czy jest możliwość dodania jakiejś informacji lub odnośnika w momencie, gdy podajemy takie info w wątku "Informują"? Nie da się takiej informacji sprawdzić bezpośrednio wchodząc na konkurs, to jest widoczne tylko na forum i później są pytania czy informowali z tego i tego. Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7087047 Napisano: 04.04.2023 18:59:44 w Czy informują/ informowali?
Yazpik napisał(a):

Czy ktoś coś wie o Kinder Chocolate? Zawsze informowali we wtorki, a dziś chyba jeszcze nic. Oszczędźcie mi bezsensownego czekania i robienia nadziei, jeśli coś wiecie, please emotka

Ja też bym chciała wiedzieć 😊 Wyświetl w wątku >>
1 Yazpik 0

sabaka

#7087005 Napisano: 04.04.2023 15:33:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
A czy słodycze z Wawelu ktoś dostał dziś? Jak wczoraj wozili to było jakieś info na maila albo SMS? Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7086873 Napisano: 03.04.2023 18:12:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

czy u was też występuje problem z płatnością blikiem zbliżeniowym w sklepach?
jak place telefonem normalnie kartą zbliżam odblokowany telefon i idzie, a przy bliku zbliżam, potem drugi raz, potem na telefonie wyskakuje informacja, żeby odblokować telefon, potem znowu zbliżam... dopiero idzie za trzecim razem.
czy to ING czy mBank, zawsze jest problem... a jak u was ?

U mnie w mBank jak robię raz transakcję to jest ok. Dziś chciałam kilka razy pod rząd w żabce blikiem zbliżeniowo to takie same komunikaty. Zablokowałam i odblokowalam i poszło. Ale za trzecim razem już znów to samo i olalam i zapłaciłam normalnie karta.

@viserrarthur tam w aplikacji jest gdzieś w ustawieniach opcja "ustawienia blik" - płatności zbliżeniowe blik

Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7086836 Napisano: 03.04.2023 14:57:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Balcerzak 4:0, 7Days też dwa pudła do kolekcji. I Haribo widzę ruszyło zapewne będzie to co w pierwszym etapie, czyli kilka porażek to i maoam Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7086793 Napisano: 03.04.2023 09:37:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreo42 napisał(a):

as32572 napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Czy na konkurs heineken wpisujecie kody z kapsli, nawet sprzed 2 lat? 
Ja taki wpisałem i przeszło, to chyba nie ma znaczenia

Według regulaminu data ważności piwa nie może upłynąć przed 01.04.2023, więc tego sprzed 2 lat napewno upłynął emotka
Ale skoro kod przechodzi to nie wiem jaką mają bazę w takim razie.

W potwierdzeniu mam że prawidłowy, heinekena zawsze zostawiałem kapsle, bo wiem że kody u nich to wchodzą

Mi nie weszły 2 kapsle, jakąś trochę inną czcionką był kod napisany Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7086654 Napisano: 01.04.2023 18:12:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jasminum napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

ameryka napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Czy w Lidlu dostanę jakieś wino z nurtu Faktoria Win? Zakładać kamasze i dreptać, czy szansę na dostanie tego artefaktu są marginalne?

w Lidlu nie. Sklepy detaliczne + wybrane stacje detaliczne. Baza jest na stronie

Tylko trzeba uważać, bo ta baza jest nieaktualna. Byłam w dwóch sklepach, gdzie według niej powinny być ich wina, a w sklepie nic o nich nie słyszeli. Wszystko przeszukałam i ani jednego wina emotka

Ciężko to znaleźć, ogólnie. W wielu sklepach szukałem

W dużym Benie jest mnóstwo, ale to chyba tylko w większych miastach Wyświetl w wątku >>
1 Jasminum 0

sabaka

#7086493 Napisano: 31.03.2023 13:27:51 w Wkurza mnie...
A mnie może nie tyle wkurza, co męczy jak ktoś nie próbuje nawet użyć na forum opcji wyszukiwania, bo po co, przecież łatwiej zapytać, ktoś odpisze, zamiast no wpisać sobie hasło, które go interesuje i już by widział czy informowali, czy wysyłali itd. Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7086464 Napisano: 31.03.2023 11:23:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie działają mi cytaty 😕 jak klikam cytuj to przenosi mnie na dół, ale pole jest puste.
I emotki też zniknęły Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7086456 Napisano: 31.03.2023 10:28:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
I Wawel powtórka z rozrywki. Millalo być tydzień temu, nie było. Miało być w tym tygodniu i chyba nikt nie dostał? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

sabaka

#7086316 Napisano: 30.03.2023 07:54:28 w WC - rozmowy o wszystkim
Może jakiś teleturniej w stylu 1 z 10 dla dzieciaków z pytaniami odnośnie prezentacji? Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7085877 Napisano: 27.03.2023 15:20:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

edith napisał(a):

Omijam loterie i bramki szerokim łukiem ale Bielenda mnie zachęciła zestawem kosmetyków do wygrania .W związku z tym mam pytanie,jak grać żeby wygrać? A tak poważnie są większe szanse jak się wysyła rano, bliżej pełnej godziny? Być może to wasza tajemnica ale jednak liczę na pomoc 🙂

Obojętnie, tam chyba każdy wygrywa. emotka

No nie wiem... Bielenda 2:0 😂 Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7085785 Napisano: 27.03.2023 07:41:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

emi napisał(a):

kreo42 napisał(a):

anaesth napisał(a):

emi napisał(a):

Czy z Kubusiem wszyscy mają "pod górkę" ?
Tyle paragonów i jedno wielkie ZERO emotka
Chyba powiem jak kiedyś ktoś ..... ty Kubusiu ...bany.... emotka

Niestety tak emotka  W ogóle w loteriach Smolara mi nie idzie. Przez tyle lat trafiłam u nich raz 50zł do PS Store i tyle.

moje strzały to po 5-8 zgłoszeniu były wygrane, na 2 telefonach, a teraz na 40 zgłoszen i nic, mysle ze juz blokuja by za duzo nie wygrac

Chyba to nie ten problem.
Wysłałam ok 40 paragon i mam ZERO wygranych !, to co mają mi blokować emotka

Też wysyłałem masę zgłoszeń i 0.

To ja skromnie, bo tylko 23 pudła, zero wygranych. Wyświetl w wątku >>
1 kreo42 0

sabaka

sabaka

#7085104 Napisano: 21.03.2023 15:38:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sylwiamickie napisał(a):

Nagrody z konkursu WAWEL? "Konkurs z Królewskim gestem"

"Nagrody zostaną przekazane zwycięzcom najpóźniej do dnia 20 marca 2023 r."

Odpisali, że "Nagroda jest w trakcie przygotowania do wysyłki.Zostanie nadana jeszcze w tym tygodniu." Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7084988 Napisano: 21.03.2023 10:51:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To może i ja się wpiszę, jakoś tak na zaś. Ostatnio grosze znów z ziemii podnosiłam, więc czekam 😂 bo pusto i cicho Wyświetl w wątku >>
0 0

sabaka

#7084962 Napisano: 21.03.2023 07:07:55 w WC - rozmowy o wszystkim
zielonaszpilka napisał(a):

Mulinka napisał(a):

Hehe, no tak, racja! Komputer stacjonarny oczywiście emotka Czasami jadę na skróty emotka Jednak jak "na teraz" ani polubień, ani komentarzy, ani udostępnień w większości postów nie widzę i dalej nie wiem gdzie leży problem.

Myślę, że Facebook was z jakiegoś powodu przyblokował. Czy nie widzicie komentarzy w żadnych postach czy tylko w postach firmowych/konkursowych? Może FB uznał, że jesteście zbyt aktywne w takich wątkach i potraktował was jak boty albo spam? Może za dużo razy wklejalyscie gotowy komentarz? Ja na FB staram się wpisywać komentarze "z klawiatury" a nie  "z kopiuj wklej", bo czasami FB ukrywał moje komentarze i organizatorzy ich nie widzieli.

Ja biorę udział mega rzadko, może raz na kilka miesięcy. Kopiowalam z notatnika w telefonie. Ogólnie jestem mało aktywnym użytkownikiem Facebooka.
Jak tak wchodzę z linków konkursów z bazy to pusto wszędzie. Na Almette chociażby pusto prawie w każdym poście. Wyświetl w wątku >>

sabaka

#7084893 Napisano: 20.03.2023 17:35:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy otrzymał ktoś już słodycze z Wawel? Według regulaminu termin mieli do dziś. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0