Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
yougerd
Postów 63
Data rejestracji 21.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...kurs/loteria-leibniz Wyświetl w wątku >>
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
,,. Zgłoszenia do Loterii przyjmowane są od dnia 16 maja 2022 r. od godz. 00.00.00 do dnia 10 lipca2022 r. do godz. 23.59.59."
Tymczasem na stronie wyświetla się info, że zakończyli już przyjmowanie zgłoszeń do loterii. Miałam jeszcze dwa paragony do zarejestrowania . Nosz kurcze ja i moje szczęście. Wyświetl w wątku >>
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo jest stara infrastruktura, za mało studni i multum nowych mieszkańców, którzy bez problemu dostają pozwolenie na przyłączenie się do sieci, pomimo, że wodociągi nie są w stanie zagwarantować dostawy wody. Gdzie ja mieszkam, wody nie ma, kanalizy nie ma, dróg nie ma, internetu szybkiego nie ma.
Do centrum Gdańska mam mniej niż 20 km, ale to już inna gmina. Wyświetl w wątku >>
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczęłam z przytupem, całkiem przypadkowo, jednym paragonem trafiłam wypasioną toyotę corollę w loterii velvet w maju.
Później we wrześniu się jakoś zorientowałam, że są inne konkursy i loterie. I tak do grudnia wpadło kilka zestawów kosmetyków, Miband 6, 100zł ze śliwki, 100 z princepolo, , 100 z blika, jakieś tam sosy od hinza, sama drobina.
Szkoda mi trochę, bo wychodzi, że kompletnie nie jestem kreatywna (heineken, tyskie, lays) muszę nad tym popracować w przyszłym roku.
Najlepszego w 2022 i dużo wygranych dla wszystkich! Wyświetl w wątku >>
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że w tej mam większe szanse na wygraną. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wątku postaraj się. Wyświetl w wątku >>
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W treści wiadomości, o której mowa w pkt 4.14. powyżej, Organizator poprosi Laureata o dostarczeniew ciągu 5 dni roboczych od dnia powiadomienia o wygranej listem poleconym lub przesyłką kurierską,
prawidłowo wypełnionego i podpisanego przez Laureata oświadczenia według wzoru...
O dotrzymaniu terminu decyduje data dostarczenia do Organizatora. Przesyłki, o których mowa w pkt4.15. należy przesłać w ciągu 5 dni roboczych od dnia powiadomienia, na adres Organizatora z dopskiem „HEINZLOWEEN”. Przesyłki dostarczone w terminie późniejszym niż wynikający z daty powiadomienia o konieczności przesłania oświadczenia nie będą uwzględniane.
I zgłupiałam. Coś słabo dziś kojarzę.
Jak wygrałam główna w innej loterii, to paragon miał 7 dni na znalezienie się u organizatora. potem nagroda szła do rezerwy. Wyświetl w wątku >>
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aby otrzymać nagrodę prosimy o wydrukowanie i wypełnienie formularza, który stanowi Załącznik nr 1 do Regulaminu Konkursu “HEINZLOWEEN” i przesłanie go, wraz z oryginałem dowodu dokonania zakupu promocyjnego, w ciągu maksymalnie 5 dni roboczych na adres Organizatora Wykonawczego.
Liczy się data wysyłki, czy dotarcia do Organizatora?
Tak czytam regulamin i wychodzi mi, że w ciągu 5 dni paragon powinien się znaleźć u organizatora. Rozumiem jeszcze, żebym wygrała główną nagrodę, ale zestaw produktów za 69 zeta i odsyłać paragon kurierem? Przy większych wygranych inne agencje satysfakcjonował skan , albo zdjęcie paragonu. Wyświetl w wątku >>
yougerd
Postów 63
Punkty karne 0
Konkursy dodane