Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika adamo86

adamo86

#7054405 Napisano: 19.10.2022 11:00:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awangarda napisał(a):

Czy Avanti odpisuje który numer paragonu był wygrany?

Tak, chyba początek i koniec numeru Wyświetl w wątku >>
1 awangarda 0

adamo86

#7054396 Napisano: 19.10.2022 10:47:10 w Smolar
sledzik860 napisał(a):

Jeśli podali coś do publicznej wiadomości (plakaty, reklamy.. its) to info było. Było dostępne publicznie. I tu jest ok. Ja nie szukam dziury w całym, nie czuję się oszukany bo nie wiedziałem o loterii dzień wcześniej, tylko dziwi mnie, że tak potężna agencja pozwala sobie na takie rzeczy. 

Chciałem tylko zauważyć, że tak "potężna" agencja jak Avanti również nie dodała na swojej stronie konkursu, który dzisiaj się rozpoczął. Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7054383 Napisano: 19.10.2022 10:15:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

https://www.faceb...v=1170071140124492   jak Wam mało piosenek to jeszcze jedna do kolekcji emotka

Co za duzo to niezdrowo. Jeszcze mi sie zacznie snic po nocach to brzdękanie. emotka

Nie mogę uwierzyć w to...że ktoś to nagradza emotka  ani to fajne, ani kreatywne. Dżizas. 

edzia21 uwierz... na fejsie równo ich obraca tym wokół palcaemotka  po wpisaniu danych w wyszukiwarke cala litania filmów wyskakuje...

Chłopak znalazł "patent" na konkursy FB i super emotka
A spróbować wygrać czymś "dziwnym" u Smolara chyba każdy próbował emotka
link do filmiku nie przekracza 300 znaków, więc chyba wszystko zgodnie z regulaminem - a już od Agencji zależy czy polecą na takie coś  Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7054214 Napisano: 18.10.2022 15:33:33 w Smolar
masza napisał(a):

adamo86 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Czyli co? ZA WCZORAJ to króliki Smolara sami wysyłali zgłoszenia?
Skoro info o loterii w którym można wygrać 8x 500zł dziennie jest dziś a loteria od wczoraj.../

Smolar często z opóźnieniem publikuje info o akcjach promocyjnych na swojej stronie (nie doszukiwałabym się tutaj jakiegoś podstępu) emotka  

No ale skoro wczoraj było 8x500zł - a oficjalnego info nie było = to co z tą kasą? 
- wygrali króliki Smolara - bo aby wygrać = trzeba o konkursie/loterii wiedzieć.
A skoro "Smolar często publikuje info o akcjach z opóźnieniem" = znaczy robi to z pełną premedytacją. 
jeśli akcja, loteria, konkurs zaczyna się danego dnia = do publicznej wiadomości należy przekazać info najpóźniej w dniu rozpoczęcia "akcji" o godz. 0;01 / 

Bramki i będzie dodatkowe losowanie niewydanych nagród.

wśród  kogo ? Bo nikt nie grał w tym dniu....

No chyba ze wszystkich zgłoszeń, a nie tylko z wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

adamo86

#7054207 Napisano: 18.10.2022 15:27:04 w Smolar
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Czyli co? ZA WCZORAJ to króliki Smolara sami wysyłali zgłoszenia?
Skoro info o loterii w którym można wygrać 8x 500zł dziennie jest dziś a loteria od wczoraj.../

Smolar często z opóźnieniem publikuje info o akcjach promocyjnych na swojej stronie (nie doszukiwałabym się tutaj jakiegoś podstępu) emotka  

No ale skoro wczoraj było 8x500zł - a oficjalnego info nie było = to co z tą kasą? 
- wygrali króliki Smolara - bo aby wygrać = trzeba o konkursie/loterii wiedzieć.
A skoro "Smolar często publikuje info o akcjach z opóźnieniem" = znaczy robi to z pełną premedytacją. 
jeśli akcja, loteria, konkurs zaczyna się danego dnia = do publicznej wiadomości należy przekazać info najpóźniej w dniu rozpoczęcia "akcji" o godz. 0;01 / 

Bramki i będzie dodatkowe losowanie niewydanych nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054144 Napisano: 18.10.2022 11:22:40 w Czy informują/ informowali?
dasha11 napisał(a):

Czy informują już z konkursu Garage żabka? 

Jeszcze nie - termin do czwartku, a ostatnio lubią trzymać do końca emotka
Nie ma też jeszcze tego konkursu na liście wyboru: https://www.wyniki.smolar.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 dasha11 0

adamo86

#7054099 Napisano: 18.10.2022 09:03:46 w Czy informują/ informowali?
fan-mandaryny napisał(a):

Z T-Mobile dzwonili już?

Chyba jeszcze nie. Do wczoraj czas na wybór. A ostatnio około 2 tygodni po wyborze dzwonili. Wyświetl w wątku >>

adamo86

adamo86

#7054036 Napisano: 17.10.2022 20:38:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):
adamo86 napisał(a):

Paula_35 napisał(a):

[quote=Kilka naprawdę mi się podobało:( ale niestety...kiedyś udawało się wygrać wiele nagród w tej agencji..wrócilam do konkursów po 3 latach i nie mogę się wstrzelić w nowy gust Lidki ... 

byekitty]

adamo86 napisał(a):

Paula_35 napisał(a):

500 zł z Lay's emotka gram od samego początku, po kilkanaście/kilkadziesiąt zgłoszeń tygodniowo i kompletnie nic...pomysłów juz totalnie brak emotka

O losie emotka   to nie loteria!
Jak się rozdrabniasz na kilkanaście tekstów to nic dziwnego.
Jeden, a dobry...

Nie zgadzam się. To co dobre Twoim okiem nie musi być dobre dla jury 😎 a poza tym dla Pauli wszystkie mogły być dobre 

No właśnie o to chodzi że nie musi się Tobie podobać. 
Ja jednak wolę napisać jeden, nad którym siedzę nawet tydzień niż wysyłać kilkanaście/kilkadziesiąt - a co dopiero co etap tyle słać.

W temacie: „coś” czego w konkursach nie oferują emotka

Wlasnie to co jest fajne a co nie to pojecie troche wzgledne. Tobie ulozenie cos takiego moze zajmowac tydzien, a komus innemu kilkanascie minut. I czas pisania nie ma tutaj znaczenia, co jest fajniejsze.
"Trzeba pracowac nie ciezko a madrze" 
Ja mimo wszystko uwazam ze kazdy konkurs ma znamiona loterii, pod tym wzgledem ze trzeba sie dobrze wstrzelic.

A chce wygrac 5000 bedac w temacie!!  

rufus po części się zgadzam z tym fragmentem o loterii emotka
Można napisać w kilkanaście minut coś dla siebie fajnego... ale potem też trzeba poświęcić trochę czasu na poprawienie, żeby i komuś po drugiej stronie się spodobało.Ale jeżeli wysyłając kilkanaście/kilkadziesiąt zgłoszeń co etap nie udaje się nic wygrać, to coś musi być nie tak.
Wolę podpowiedzieć małą zmianę niż brnięcie dalej w tym samym kierunku.
Ja po jednym, max dwóch takich etapach popadłbym w jakąś frustrację.
Wolę napisać jedno i nie wygrać, niż w kółko słać tyle z tym samym efektem. Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7053990 Napisano: 17.10.2022 17:23:23 w co chcielibyście wygrać?
Paula_35 napisał(a):

[quote=Kilka naprawdę mi się podobało:( ale niestety...kiedyś udawało się wygrać wiele nagród w tej agencji..wrócilam do konkursów po 3 latach i nie mogę się wstrzelić w nowy gust Lidki ... 

byekitty]

adamo86 napisał(a):

Paula_35 napisał(a):

500 zł z Lay's emotka gram od samego początku, po kilkanaście/kilkadziesiąt zgłoszeń tygodniowo i kompletnie nic...pomysłów juz totalnie brak emotka

Jeden, a dobry...

Nie zgadzam się. To co dobre Twoim okiem nie musi być dobre dla jury 😎 a poza tym dla Pauli wszystkie mogły być dobre 

No właśnie o to chodzi że nie musi się Tobie podobać. 
Ja jednak wolę napisać jeden, nad którym siedzę nawet tydzień niż wysyłać kilkanaście/kilkadziesiąt - a co dopiero co etap tyle słać.

W temacie: „coś” czego w konkursach nie oferują emotka Wyświetl w wątku >>
1 rooney 0

adamo86

#7053952 Napisano: 17.10.2022 15:01:21 w co chcielibyście wygrać?
Paula_35 napisał(a):

Jeden, a dobry... Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7053905 Napisano: 17.10.2022 13:24:14 w Smolar
Pojawił się Graal i były smsy co najmniej za pierwszy dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7053835 Napisano: 17.10.2022 09:11:27 w Avanti
sunny85 napisał(a):

Są już wyniki za X etap na stronie.... 03.10-09.10.2022

Wyjątkowo już w piątek były @ i lista emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7053787 Napisano: 16.10.2022 21:10:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
pusheen napisał(a):

Po usuniętym komentarzu to już chyba nawet wiadomo kto.  emotka

No na pewno! emotka  chciałbym emotka
Komentarz nic nie wniósł, a dyskutować o nieuczciwości bez jakichkolwiek dowodów nie ma sensu emotka
Można napisać żeby się odnieśli do wyników - czy wszystko było prawidłowo zweryfikowane - ale to chyba nawet trudne do sprawdzenia by było w tym wypadku. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7053413 Napisano: 14.10.2022 15:08:30 w Avanti
Jest lista Doritos&Rockstar Auchan Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

adamo86

#7053375 Napisano: 14.10.2022 13:42:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

termitek99 napisał(a):

W Carrefourze pojawiły się plakaty z konkursem Milka, który się skończył. To chyba konkurs widmo:
https://www.jaksmakujemilka.pl/

Jego zapewne tylko nie było u nas na forum, a Ci co zagrać zdążyli pochwalą się po wynikach emotka
A ja czekałem na taki właśnie, od 2 dni, widząc po ile wejście do konkursu w Auchan emotka

Nawet na stronie C4 w konkursach go nie ma... ciekawe emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7053346 Napisano: 14.10.2022 12:59:42 w Czy informują/ informowali?
mandarynka16 napisał(a):

T Mobile dzwonił już?

Nikt się nie chwalił. Chyba jeszcze mają chwilę czasu Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7053339 Napisano: 14.10.2022 12:44:34 w Lay's
Jest też już lista za X etap emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

adamo86

#7053272 Napisano: 14.10.2022 10:08:58 w Czy informują/ informowali?
Emememe napisał(a):

Orlen już poszedł cały? Ktoś ma info z ostatniego dnia? 😀

Na 90 nagród jedno info to chyba mało emotka  chyba, że wygrali ci nieśmiali emotka
Ja też jeszcze nie mam z ostatniego emotka Wyświetl w wątku >>
1 Emememe 0

adamo86

#7053224 Napisano: 13.10.2022 22:30:42 w Czy informują/ informowali?
delfinka101 napisał(a):

Czy Tchibo w Biedronce już rozwiązane? 

Nie. do 26.10 chyba czas mają Wyświetl w wątku >>