Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
adamo86
Postów 3165
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A spróbować wygrać czymś "dziwnym" u Smolara chyba każdy próbował
link do filmiku nie przekracza 300 znaków, więc chyba wszystko zgodnie z regulaminem - a już od Agencji zależy czy polecą na takie coś Wyświetl w wątku >>
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma też jeszcze tego konkursu na liście wyboru: https://www.wyniki.smolar.pl/ Wyświetl w wątku >>
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jednak wolę napisać jeden, nad którym siedzę nawet tydzień niż wysyłać kilkanaście/kilkadziesiąt - a co dopiero co etap tyle słać.
W temacie: „coś” czego w konkursach nie oferują
Wlasnie to co jest fajne a co nie to pojecie troche wzgledne. Tobie ulozenie cos takiego moze zajmowac tydzien, a komus innemu kilkanascie minut. I czas pisania nie ma tutaj znaczenia, co jest fajniejsze.
"Trzeba pracowac nie ciezko a madrze"
Ja mimo wszystko uwazam ze kazdy konkurs ma znamiona loterii, pod tym wzgledem ze trzeba sie dobrze wstrzelic.
A chce wygrac 5000 bedac w temacie!!
Można napisać w kilkanaście minut coś dla siebie fajnego... ale potem też trzeba poświęcić trochę czasu na poprawienie, żeby i komuś po drugiej stronie się spodobało.Ale jeżeli wysyłając kilkanaście/kilkadziesiąt zgłoszeń co etap nie udaje się nic wygrać, to coś musi być nie tak.
Wolę podpowiedzieć małą zmianę niż brnięcie dalej w tym samym kierunku.
Ja po jednym, max dwóch takich etapach popadłbym w jakąś frustrację.
Wolę napisać jedno i nie wygrać, niż w kółko słać tyle z tym samym efektem. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jednak wolę napisać jeden, nad którym siedzę nawet tydzień niż wysyłać kilkanaście/kilkadziesiąt - a co dopiero co etap tyle słać.
W temacie: „coś” czego w konkursach nie oferują Wyświetl w wątku >>
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się rozdrabniasz na kilkanaście tekstów to nic dziwnego.
Jeden, a dobry... Wyświetl w wątku >>
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Komentarz nic nie wniósł, a dyskutować o nieuczciwości bez jakichkolwiek dowodów nie ma sensu
Można napisać żeby się odnieśli do wyników - czy wszystko było prawidłowo zweryfikowane - ale to chyba nawet trudne do sprawdzenia by było w tym wypadku. Wyświetl w wątku >>
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3165