Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika adamo86

adamo86

#7054810 Napisano: 20.10.2022 15:34:32 w Smolar
wojteke-konkursy napisał(a):

Smolar wysyłał SMS-y? Skąd ja mam pamiętać kody, które zgłaszałem xd 

Dziwne pytanie jak na 6 lat na forum emotka
SMSów nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054804 Napisano: 20.10.2022 15:26:32 w Smolar
incendio12 napisał(a):

No właśnie pytałam o wyniki, czy tam są wszystkie nagrody już podpięte, w laureatch wiedzę że tylko 2,3,4 stopień emotka  

To trzeba pytać tych co skutery po cichaczu wygrywają emotka Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7054799 Napisano: 20.10.2022 15:18:40 w Smolar
rufus napisał(a):

monisss napisał(a):

incendio12 napisał(a):

A wyniki są podpięte? emotka

tak są....

1 stopnia nie ma

1 stopnia w laureatach nie będzie, bo na to już oryginał paragonu potrzebują i pewnie jedynie w wynikach podpięty będzie. Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7054792 Napisano: 20.10.2022 15:12:48 w Czy informują/ informowali?
awangarda napisał(a):

Smolar wysylal SMSY z garage?

Jeszcze nie Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054782 Napisano: 20.10.2022 14:54:24 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Loteria "HIT 2022"

Wyniki dostępne tutaj: https://www.youtu.../watch?v=XyiAYu5UUh4 Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7054778 Napisano: 20.10.2022 14:44:31 w Smolar
golcia20 napisał(a):

Ja nie wiedziałam i nie zapisałam tych kodów 😔 to nie mam jak sobie sprawdzić?

Możesz napisać przez kontakt w żappce - powinni odpisać i przeprosić za niedogodności znikających kodów. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054770 Napisano: 20.10.2022 14:32:11 w Czy informują/ informowali?
ela napisał(a):

Milka Delikatesy Centrum już informowała za wszystkie dni ? Ktoś coś ?

Będą rozwiązywać wszystko na raz.
Komisja 26.10.
Do 07.11 czas na info Wyświetl w wątku >>
1 ela 0

adamo86

#7054758 Napisano: 20.10.2022 14:21:42 w Smolar
anialistopad napisał(a):

A gdzie tego kodu szukać? Nie zapisałam go sobie 

Pisać do Żabki, albo czekać na SMS od Smolara - może poda kod - w Brooklynie chyba podawał. Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054750 Napisano: 20.10.2022 14:14:08 w Smolar
Emememe napisał(a):

byekitty napisał(a):

rufus napisał(a):

byekitty napisał(a):

Garage IV stopień w laureatach.

To podpieli tylko 4 st?
Mnie tam nie ma, pewnie cos lepszego. emotka

Tak, tylko IV na razie, ale może być niezaładowany 😎

Niestety załadowany 😀

Niestety potwierdzam 1/1  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054740 Napisano: 20.10.2022 13:53:24 w Czy informują/ informowali?
radziosny napisał(a):

Aldi Grześki - ktoś coś wie?

Nikt chyba się nie chwalił.
Miesiąc temu konkurs się zakończył - do dzisiaj komisja, ale to Pro Best, więc trzeba im jeszcze miesiąc dać emotka Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

adamo86

#7054680 Napisano: 20.10.2022 10:47:45 w Smolar
rufus napisał(a):

Z Garage czekaja na ostatnia chwile?? emotka

Ostatnio to chyba u nich "standard" emotka
A nawet i po terminie lubią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054503 Napisano: 19.10.2022 16:45:50 w Smolar
lasiglasty napisał(a):

holala napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

notta napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Boję się dyskwalifikacji, bo dwa razy tak miałem, że w konkursie na daną sieć sklepów (nie tych ogólnopolskich konków) zgłosiłem kilka paragonów po kolei, gdzie było dużo nagród i mnie puścili z torbami. 

A niby dlaczego? Regulamin z reguły nie zabrania zgłaszania kolejnych po sobie numerów paragonów.

A skąd wniosek o dyskwalifikacji?

Smolar w regulaminie pisze bardzo restrykcyjnie o zgłaszaniu się przez daną osobę z innych adresów e-mail. Nietrudno się domyśleć, że zwróci na to uwagę, jeśli na taki konkurs zgłosi się mama, tata, ciocia, wujek w małym odstępie czasu, a na liście zobaczą że numery paragonów różnią się tylko cyferką na końcu. Wolę dmuchać na zimne, jeśli każde moje zgłoszenie mają wywalić.

nie gram tak czesto jak niektorzy z Was, ale w ciagu kilku lat zdarzylo mi sie wyslac kilkanascie zgloszen do loterii organizowanych przez Smolar - i teraz pytanie: zawsze uzywam swoich danych imiennych, tego samego numeru - tylko mam dwa e-maile, ktorych uzywam. I jaki mi sie pierwszy nasunie na mysl - taki wpisuje do formularza. troche mnie niepokoi ten komentarz zacytowany... nie chce oszukac agencji na "inny e-mail" - tylko jak mowie, mam dwa funkcjonujace. jeden "na cenzuray" a drugi glownie na "powazne" sprawy. jak to teraz ugryzc? skad sie dowiedziec, czy to jest juz dzialanie szkodliwe dla Smolar i jestem zbanowanym uczestnikiem?

Chodzi o to, żeby w ramach jednego konkursu nie zgłaszać z kilku e-maili. Przecież nikt Ci nie zabroni mieć dwóch e-maili i raz zgłosić się z jednego, a w kolejnym konkursie z drugiego. To normalne, że ludzie zmieniają numery, adresy poczty elektronicznej.  A nie że na całe życie musisz mieć przypisany jeden numer telefonu i adres e-mail w danej agencji. Ja kiedyś miałam pocztę na o2, ale zaczęła mnie denerwować, przeniosłam się na Gmail i nie mam z tym żadnego problemu przy weryfikacji, że teraz korzystam z innego mejla.

Z opisu sytuacji wynika, że gra jest na zmianę na dwa adresy - mogło się pewnie zdarzyć wysłać na ten sam konkurs na dwa różne adresy - a to już może się nie spodobać.
Zmiana adresu i korzystanie już tylko z "nowego" to trochę inna kwestia emotka Wyświetl w wątku >>
1 holala 0

adamo86

#7054499 Napisano: 19.10.2022 16:25:54 w Smolar
holala napisał(a):

notta napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Boję się dyskwalifikacji, bo dwa razy tak miałem, że w konkursie na daną sieć sklepów (nie tych ogólnopolskich konków) zgłosiłem kilka paragonów po kolei, gdzie było dużo nagród i mnie puścili z torbami. 

A niby dlaczego? Regulamin z reguły nie zabrania zgłaszania kolejnych po sobie numerów paragonów.

A skąd wniosek o dyskwalifikacji?

Smolar w regulaminie pisze bardzo restrykcyjnie o zgłaszaniu się przez daną osobę z innych adresów e-mail. Nietrudno się domyśleć, że zwróci na to uwagę, jeśli na taki konkurs zgłosi się mama, tata, ciocia, wujek w małym odstępie czasu, a na liście zobaczą że numery paragonów różnią się tylko cyferką na końcu. Wolę dmuchać na zimne, jeśli każde moje zgłoszenie mają wywalić.

nie gram tak czesto jak niektorzy z Was, ale w ciagu kilku lat zdarzylo mi sie wyslac kilkanascie zgloszen do loterii organizowanych przez Smolar - i teraz pytanie: zawsze uzywam swoich danych imiennych, tego samego numeru - tylko mam dwa e-maile, ktorych uzywam. I jaki mi sie pierwszy nasunie na mysl - taki wpisuje do formularza. troche mnie niepokoi ten komentarz zacytowany... nie chce oszukac agencji na "inny e-mail" - tylko jak mowie, mam dwa funkcjonujace. jeden "na cenzuray" a drugi glownie na "powazne" sprawy. jak to teraz ugryzc? skad sie dowiedziec, czy to jest juz dzialanie szkodliwe dla Smolar i jestem zbanowanym uczestnikiem?

To chyba u źródła trzeba się dowiedzieć. I najlepiej zacząć grać tylko na jeden adres.
Chyba, że ktoś jeszcze tak gra i ma doświadczenie w temacie, bo np. wygrywa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054478 Napisano: 19.10.2022 14:23:57 w Czy informują/ informowali?

Dzwonił ktoś do mnie w odstępach godzinnych trzy razy ktoś z numeru 45 140 0* **. Czy to nie czasem telefon z konkursu Wakacje z Orange? Mam nadzieję, że odtęp pomiędzy następną próbą będzie faktycznie minimum 12 godzin...

Chyba nawet za szybko jak na ten konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054460 Napisano: 19.10.2022 13:17:10 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

olivkap napisał(a):

slomkab napisał(a):

adamo86 napisał(a):

monisss napisał(a):

czy BAQ już wszystko wysłał? widze, że na mojej stacji jest 1 nagroda II stopnia,ale maila nie mam emotka  

Jeżeli to stacja o której myślę, to już w niedzielę była tam 1 nagroda emotka

A już są wyniki? Za ostatni etap?

Jak oni w ogóle informują? Nie widziałam żeby ktoś się wcześniej chwalił wygraną.

Ile tam było etapów? W regulaminie nic nie pisze

Jak nic nie pisze? emotka
" (etap I – 05-11.09.2022 r., etap II – 12-18.09.2022 r.,etap III – 19-25.09.2022 r., etap IV – 26.09-2.10.2022 r., etap V – 03-09.10.2022 r., etap VI – 10-16.10.2022r.)."
Dzisiaj info za II Wyświetl w wątku >>

adamo86

#7054456 Napisano: 19.10.2022 13:12:16 w Czy informują/ informowali?
olivkap napisał(a):

slomkab napisał(a):

adamo86 napisał(a):

monisss napisał(a):

czy BAQ już wszystko wysłał? widze, że na mojej stacji jest 1 nagroda II stopnia,ale maila nie mam emotka  

Jeżeli to stacja o której myślę, to już w niedzielę była tam 1 nagroda emotka

A już są wyniki? Za ostatni etap?

Jak oni w ogóle informują? Nie widziałam żeby ktoś się wcześniej chwalił wygraną.

Ktoś się już kiedyś chwalił chyba kosmetykami.
Na stronie są wyniki za 1-2 etap. Ale tylko liczba wg stacji. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

adamo86

#7054452 Napisano: 19.10.2022 13:08:51 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

Jeżeli to stacja o której myślę, to już w niedzielę była tam 1 nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054447 Napisano: 19.10.2022 12:55:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Myślicie, że Fortis z Konkurs "Game Master" Monster Żabka będzie wymagał paragonu mimo rejestracji przy zgłoszeniu jedynie kodu?
W regulaminie jest, że mogą żądać przesłania oryginału.
Przyzwyczajony, że nie potrzeba w konkursach z żappki paragonu nie wziąłem - a na stronie konkursowej na czerwono napisane, żeby zachować paragon emotka

Nie wiem, ale u mnie sytuacja podobna w tym sensie, że zakupy zrobiłam, kod dostałam, zgłosiłam pracę, a później dopiero się zorientowałam, że zakup ma być od godziny 12... Więc mam paragon ze złą godziną i nie wiem co robić, a organizator nie odpisuje.

Co za głupota emotka Skoro appka dała kod przed 12 to nie powinni odrzucać Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054437 Napisano: 19.10.2022 12:35:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie, że Fortis z Konkurs "Game Master" Monster Żabka będzie wymagał paragonu mimo rejestracji przy zgłoszeniu jedynie kodu?
W regulaminie jest, że mogą żądać przesłania oryginału.
Przyzwyczajony, że nie potrzeba w konkursach z żappki paragonu nie wziąłem - a na stronie konkursowej na czerwono napisane, żeby zachować paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

adamo86

#7054409 Napisano: 19.10.2022 11:09:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

adamo86 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

edzia21 napisał(a):

rufus napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

https://www.faceb...v=1170071140124492   jak Wam mało piosenek to jeszcze jedna do kolekcji emotka

Co za duzo to niezdrowo. Jeszcze mi sie zacznie snic po nocach to brzdękanie. emotka

Nie mogę uwierzyć w to...że ktoś to nagradza emotka  ani to fajne, ani kreatywne. Dżizas. 

edzia21 uwierz... na fejsie równo ich obraca tym wokół palcaemotka  po wpisaniu danych w wyszukiwarke cala litania filmów wyskakuje...

Chłopak znalazł "patent" na konkursy FB i super emotka
A spróbować wygrać czymś "dziwnym" u Smolara chyba każdy próbował emotka
link do filmiku nie przekracza 300 znaków, więc chyba wszystko zgodnie z regulaminem - a już od Agencji zależy czy polecą na takie coś 

Czy to zgodne z regulaminem to bym nad tym podebatowała... skoro tematem jest DOKOŃCZ KREATYWNIE ZDANIE W MAX 200 ZNAKACH to powinno być ocenione to pod względem tego co jest w tym polu NAPISANE a nie wklejone ( skopiowane z YouTuba jako link do swojej pracy gdzie trzeba to OTWORZYĆ).Powinno się oceniać to co jest napisane czyli w tym przypadku oceniamy "adres strony internetowej tak naprawde" WYŁĄCZNIE PO ZNAKACH a nie zawartości linku...emotka  to tak samo jak ktoś dodałby zdjecie sobie na fejsa a w pole konkursowego dokoncz zdanie skopiował link do swojego zdjęcia... zgodne z regulaminem ? No nie... to nie nazywa się kreatywnosc a wchodzenie organizatorom na głowę.Tam gdzie chcą film nie wstawiamy zdjecia i tam gdzie chcą zdjecie nie wstawiamy filmu... jestem dobry/dobra w pisaniu to pisze ,jestem w filmach dobra to gram w filmowych..tyle w tym temacie.Wspolczuje " agencyjkom" ktore jeszcze się na to łapią ze filmik specjalnie dla nichemotka

Nie przeglądałem wszystkich filmików konkursowych pana Marcina, ale w Brooklynie i Garage nie trzeba było kończyć podanego zdania.
Wydaje mi się, że "zgodność z regulaminem" a "merytoryczne dopasowanie przesłanego zgłoszenia do przedmiotu zadania" to dwie różne sprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0