Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7217358 Napisano: 29.10.2024 18:10:35 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

halliday napisał(a):

kupując kartę podarunkową Allegro o nominale blika np. przez alerabat

A w jaki sposób opłacić transakcję czekiem BLIK, bo widzę tylko opcję płatności "zwykłym" BLIKIEM?

no w tym zwykłym po prostu wpisujesz 9 cyfr zamiast 6.

Faktycznie, przechodzi czek BLIK, spoko tip  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7217252 Napisano: 29.10.2024 13:20:18 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

kupując kartę podarunkową Allegro o nominale blika np. przez alerabat

A w jaki sposób opłacić transakcję czekiem BLIK, bo widzę tylko opcję płatności "zwykłym" BLIKIEM? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7217190 Napisano: 29.10.2024 09:49:19 w SZUKAM....
Enjoy_today napisał(a):

A w jaki sposób zapłacić tym czek blikiem.np na allegro? Do wyboru jest tylko blik z kodem i blik beż kodu, a kod musi być w formie 6 cyrf

Czek BLIK można wypłacić w bankomacie albo zapłacić nim w sklepie stacjonarnym, który ma terminal z opcją płatności BLIK, na Allegro nie da się tego zrealizować. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7217170 Napisano: 29.10.2024 08:48:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anulka72 napisał(a):

Loteria Żywiec Festiwal nie mogę znaleźć w regulaminie informacji kiedy są losowania.

Losowania nagród odbędą się w dniach roboczych od 28.10.2024 r. do 8.11.2024 r. Szczegółowe terminy losowań określone są w zasadach Aktywności.
Regulamin aktywności
Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7216788 Napisano: 27.10.2024 12:54:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Właśnie wpadła mi w oczy wygrana odpowiedź z konkursu AData "napisz co warto zrobić aby powrót do szkoły był niezapomniany". Czy tylko ja nie rozumiem o co w niej chodzi? "Powrót do szkoły że przyjaciółmi spotkać rozmawiać później już nie będzie mi czasu porozmawiać jak skończę szkołę
będą inne obowiązki codzienne tak bym tak będzie spędzać naszą młodość
Będziemy się uczyć znowu będą wakacje
Niektórzy z nas nie lubią rano stawiać
A na przerwach przyjaciółmi głupałe pomysły do wykonania zrobić na nauczycielce psikusa
Nas nauczycielka nie zauważyła aby na mnie dała pałę jakby nie krzyczała z serialu
Włatcy Móch
Co występuje nauczycielka pani Frau
Jest taka jedyna na a nauczycielka pani Frau co ze szkoły ją nie lubią koledzy i przyjaciółki robią jej psikusa tak aby nie zauważyła że to my A jak zauważy to już nam da złą ocenę do rodziców dzwoni dadzą nam karę
nasza ekipa dalej kurza to u nauczycielka
Pani Frau czeka na wakacje o odpocząć tej młodzieży"

Ojej, aż z ciekawości znalazłam ten konkurs i tam były inne, normalne odpowiedzi 🙈 Nie mam pojęcia, o co chodzi i czy to jeszcze język polski 😅

Też rzuciłem okiem na te odpowiedzi i normalnych nie znalazłem, większość bezmyślnie przekopiowana i wygenerowana przez chat GPT. emotka
Oczywiście wybór jury wybitny. Nie sprawdziłem też wszystkich jak coś, więc bez obrazy, jak ktoś tam brał udział.

Może właśnie to ich urzekło, że trudno tej pracy zarzucić ingerencję sztucznej inteligencji emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7215290 Napisano: 21.10.2024 12:37:10 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Kamil_K napisał(a):

Kiedy w końcu ktoś usunie trola malabecia? Wypisuje jakieś chore wiadomości udaje że wygrał dostaje punkty karne i ma wy......

Nie reaguj na jego posty, nawet łapkami w dół i zablokuj od razu. Nie ma sensu wchodzić z nim w jakąkolwiek dyskusję ani na forum, ani tym bardziej w wiadomościach prywatnych. On tu wraca właśnie dlatego, że zawsze udaje mu się sprowokować kogoś do reakcji. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7215120 Napisano: 20.10.2024 12:34:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Może dałoby się w komentarzach do konkursów jakoś wyraźniej zaznaczyć opcję dodawania komentarza z linkiem do wyników? Teraz często się zdarza, że w wynikach lądują zwykłe komentarze, bo z rozpędu ludzie zaznaczają bez czytania ten kwadracik. Ja też muszę się mocno pilnować, żeby tego nie zaznaczać emotka Może dałoby się go umieścić w innym miejscu albo jakoś inaczej "utrudnić" jego zaznaczanie?

to jest miecz obusieczny, gdy jest zaznaczone to użytkownicy niestety nie zawsze to odznaczają, moim zdaniem nie ma na to złotego środka

Przez zaznaczyć miałam na myśli jakoś bardziej wyeksponować, o co chodzi z tym kwadracikiem. Nie że z automatu ma być zaznaczone dodawanie komentarza do wyników emotka Może przesunąć go na prawą stronę, żeby nie był bezpośrednio nad kodem? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7215117 Napisano: 20.10.2024 12:16:45 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Może dałoby się w komentarzach do konkursów jakoś wyraźniej zaznaczyć opcję dodawania komentarza z linkiem do wyników? Teraz często się zdarza, że w wynikach lądują zwykłe komentarze, bo z rozpędu ludzie zaznaczają bez czytania ten kwadracik. Ja też muszę się mocno pilnować, żeby tego nie zaznaczać emotka Może dałoby się go umieścić w innym miejscu albo jakoś inaczej "utrudnić" jego zaznaczanie?
Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7214697 Napisano: 17.10.2024 22:01:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kunlunija napisał(a):

czy można nie przyjąć tego autka z serenady? to nagroda gwarantowana, ale zupełnie mi niepotrzebna. czy ktoś już tak robił, że pisał do nich, że nie chce resoraka, tylko gra o większe nagrody ?:)

Wystarczy nie zaznaczyć ptaszka przy okienku "Chcę wziąć udział w promocji..."
"Niezaznaczenie zgody na udział w Promocji jest jednoznaczne z rezygnacją z udziału w Promocji i pozbawia Uczestnika prawa do Nagrody gwarantowanej. " Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7214503 Napisano: 17.10.2024 10:15:44 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
samdej napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

samdej napisał(a):

Majkii napisał(a):

Czy może ktoś w końcu wypier**** tego idiote (Malabecia) stąd???? 
oraz jego przyszłe odmiany?
emotka

To już wielokrotnie było tu powtarzane żeby ignorować, ale dziś troll sam potwierdził co go jara. Omijać, nie reagować, nie komentować, nie pisać na priv. Z głodu padnie niekarmiony.

Wisi mi nawet kilka zgłoszeń, ale jak mogę ją zbanować za wpisy o wygranych w wątku z wygranymi? Chyba, że jest jakiś dowód na to, że screeny są podrabiane.

Jak dla mnie to może się chwalić i wygranym lotem na 🌙, ale te docinki, które robi przy okazji do forumowiczów sieją zamęt i wprowadzają gęsta atmosferę. I to powinien być wystarczający powód do bana.

Warunek II korzystania z forum dyskusyjnego to:
"Korzystając z Forum Usługobiorca zobowiązany jest do przestrzegania zasad wzajemnego szacunku i dobrego wychowania."
Ta osoba nie spełnia tego podstawowego wymogu. Każdy komentarz to obrażanie i prowokowanie innych użytkowników. Ona tu wchodzi tylko po to. Większość osób już ją ignoruje, ale zawsze pojawia się ktoś, kto daje się wciągać w grę. Najlepsza metoda na trolla to ignorować, ale musieliby się zastosować wszyscy, a to jest niewykonalne. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7214109 Napisano: 15.10.2024 16:14:49 w Szybkie konkursy na Facebooku
„Toyota x JBL” do 17.10.2024 do godziny 23:59. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7213931 Napisano: 14.10.2024 20:51:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Checkmatesold napisał(a):

Pełna zgoda, że mogło nie trafić w gust, nie być wyastarczająco nietuzinkowe itp 
Ale było tych zgłoszeń kilkanaście i każde z innej beczki.
Do lutego 2025 wszyskie konkursy Wedla obsługuje amooco - to fakt
A pomysł sprawdzenia uczciwości - czy to coś złego? Myślałam, że ktoś podrzuci jakieś narzędzia (inne niż uokik), a nie zbanuje propozycje zarzucając mi najgorsze intencje. Uważam, że byłoby uczciwe, gdyby po każdym konkursie była imienna lista zwyciezców wraz z miastem.

Wysłałaś dużo zgłoszeń i nie wygrałaś, ale tak się czasem dzieje. Amooco to agencja, która nie tylko dla Ciebie jest zagadką. Wiele osób tu narzeka, że nie mogą się wstrzelić w jej gust. A innym się udaje. I jakie narzędzia masz na myśli? Możesz napisać do agencji, do sponsora, ale tego nie doradzam, bo nie widzę sensownego powodu. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7213903 Napisano: 14.10.2024 20:00:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Checkmatesold napisał(a):

Dla mnie amooco wali totalną ściemą ani w itm ani w c4 nic, a zgłoszenia były naprawdę bardzo dobre, liczyłam na najwyższe miejsca, a bony to były pewniaczki. 
Szczerze chciałabym sprawdzić ich uczciwość, bo nigdzie nie publikują ani listy laureatów ani konkursowych odpowiedzi, są totalnie niestransparentni, aż szkoda tracić hajsy na ich konkursy
 (twix zrobił np. super podsumowanie - wszystkie loterie przynajmniej coś takiego powinny robić)

I to, że nie wygrałaś to jest argument na nieuczciwość agencji? A może po prostu nie trafiłaś w ich gust? To chyba bardziej prawdopodobne wyjaśnienie. Rozumiem rozczarowanie, ale nakręcanie się na "spiseg" to raczej słaba opcja. Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7213803 Napisano: 14.10.2024 15:57:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apacz_ napisał(a):

Optymistyczna perspektywa emotka

/nie ogarniam cytowania i odpowiadania : (

Klikasz→Cytuj wiadomość
Na samym dole, wpisujesz swój tekst. Zielona pionowa kreska oznacza cytowaną wiadomość, więc musisz pisać pod nią. Wyświetl w wątku >>
1 apacz_ 0

kiwiwi

#7213713 Napisano: 14.10.2024 13:24:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slomkabb napisał(a):

Czy otwieram wam się strona konkursu z kawami jacobs w ITM

Tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7213701 Napisano: 14.10.2024 13:06:39 w Czy informują/ informowali?
Anisu napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

Kali1 napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Kogoś już przepuszcza Wedel Amooco?

Mnie też puszcza😄😄😄

Niby się człowiek przyzwyczaił do tego pasma porażek, a jednak zawsze ma nadzieję.

Miałam to samo z Wedel IM- łudziłam się że jednak za którymś razem przejdzie..☺️

a gdzie Was przepuszcza ?  ja nie widzę wyników  na stronie  z konkursem

https://laureaci.amooco.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7213473 Napisano: 13.10.2024 11:44:26 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
apacz_ napisał(a):

Kiwiwi, rzeczywiście, thx : )

Tylko na opakowaniu musi być info o loterii, bo w zwykłych nie będzie kodu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7213469 Napisano: 13.10.2024 11:41:32 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
apacz_ napisał(a):

danek39, dziękuję : )
Edit: ale wtedy będę miał jeden paragon (?)

Ale tam się zgłasza kody z opakowań a nie paragony. Wyświetl w wątku >>
1 apacz_ 0

kiwiwi

#7213429 Napisano: 12.10.2024 23:12:07 w Avanti
niunio napisał(a):

Czy otwiera się wam regulamin z konkursu Cheetos?
Próbuję od czwartku na różnych urządzeniach i przeglądarkach, ale bez sukcesu. emotka

Tak, bez problemu. Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

kiwiwi

#7213367 Napisano: 12.10.2024 14:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

Czy po zgłoszeniu się do konkursu z Serenady trzeba jeszcze coś robić żeby przysłali tą ciężarówkę czy oni się odezwą?😄

Przyślą e-maila z podlinkowanym oświadczeniem do wypełnienia emotka Wyświetl w wątku >>