Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kiwiwi

kiwiwi

#7213701 Napisano: 14.10.2024 13:06:39 w Czy informują/ informowali?
Anisu napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

Kali1 napisał(a):

LadyInWhite napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Kogoś już przepuszcza Wedel Amooco?

Mnie też puszcza😄😄😄

Niby się człowiek przyzwyczaił do tego pasma porażek, a jednak zawsze ma nadzieję.

Miałam to samo z Wedel IM- łudziłam się że jednak za którymś razem przejdzie..☺️

a gdzie Was przepuszcza ?  ja nie widzę wyników  na stronie  z konkursem

https://laureaci.amooco.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7213473 Napisano: 13.10.2024 11:44:26 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
apacz_ napisał(a):

Kiwiwi, rzeczywiście, thx : )

Tylko na opakowaniu musi być info o loterii, bo w zwykłych nie będzie kodu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7213469 Napisano: 13.10.2024 11:41:32 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
apacz_ napisał(a):

danek39, dziękuję : )
Edit: ale wtedy będę miał jeden paragon (?)

Ale tam się zgłasza kody z opakowań a nie paragony. Wyświetl w wątku >>
1 apacz_ 0

kiwiwi

#7213429 Napisano: 12.10.2024 23:12:07 w Avanti
niunio napisał(a):

Czy otwiera się wam regulamin z konkursu Cheetos?
Próbuję od czwartku na różnych urządzeniach i przeglądarkach, ale bez sukcesu. emotka

Tak, bez problemu. Wyświetl w wątku >>
1 leniuszka 0

kiwiwi

#7213367 Napisano: 12.10.2024 14:27:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

Czy po zgłoszeniu się do konkursu z Serenady trzeba jeszcze coś robić żeby przysłali tą ciężarówkę czy oni się odezwą?😄

Przyślą e-maila z podlinkowanym oświadczeniem do wypełnienia emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7212955 Napisano: 10.10.2024 17:51:04 w WC - rozmowy o wszystkim
adamo86 napisał(a):

Jak wyszukać w postach "dron" żeby nie znajdowało "bieDRONka" ? 

No głupio, wyszukiwanie powinno uwzględniać spacje. Teraz to chyba tylko CTRL+F, żeby odsiać Biedronki. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7212848 Napisano: 10.10.2024 13:09:04 w Informują
Informują z Konkurs ''Słodycz Wygrywania'' Intermarche

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
12:58 Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7212786 Napisano: 10.10.2024 11:23:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

samuraj napisał(a):

U Was też są problemy z like?kciukiem do góry lub w dół?

U mnie działa emotka

Ja klikam,klikam i nic  emotka

Jest jakiś problem z tym, bo już kilka osób pisało w wątku Coś wam się nie podoba? Piszcie! Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7212782 Napisano: 10.10.2024 11:20:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

U Was też są problemy z like?kciukiem do góry lub w dół?

U mnie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7211358 Napisano: 04.10.2024 22:49:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MDL napisał(a):

Proszę o podpowiedź, gdzie znajdę numer paragonu dolny z biedronki? Dokładnie chciałabym wpisać paragon w loterii HIT. Do tej pory w loteriach, w których grałam do wpisania był tylko górny. Jest wskazówka, ale ona niedokładnie wskazuje numer, moim zdaniem, wzór jest inny niż paragon z biedronki

To ten numer przed # i numerem kasy i kasjera, na linii daty i godziny zakupu. Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

kiwiwi

#7211335 Napisano: 04.10.2024 20:40:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marcinf napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

samdej napisał(a):

olabas napisał(a):

Konkursy typu "Dokończ zdanie" - wpisujecie w odpowiedzi początek tego zdania czy tylko kontynuację? Wygrywaliście takie konkursy? Pierwszą czy drugą opcją odpowiedzi?

A czy nie większe jednak znaczenie przy wyborze ma to co jest po trzykropku napisane niż to czy zaczynamy pisać od pełnego zdania czy od kontynuacji? emotka  
Nie wiem, może się nie znam, ale chyba ta kwestia jest na tyle mało istotna jak to czy kreatywna odpowiedź jest puszczana z rana czy pod wieczór. Nie mylić z procesem twórczym, bo tu akurat pora dnia może mieć znaczenieemotka

Zawsze tylko "dokończenie". A inna jeszcze sprawa, że takie konkursy prawie nigdy nie polegają na dokończeniu tego nieszczęsnego zdania. Bo najczęściej wygrywają odpowiedzi kilkuzdaniowe. Dużo jaśniej by było, gdyby pisali "dokończ wypowiedź", "rozwiń myśl".

A to ciekawe spostrzeżenie. W sumie jak w regulaminie nie ma określonego limitu słów, to kwestia interpretacji intencji organizatora. Tak było w ostatnim Olewniku. Jak nie wygram choć plecaczka to będę wiedział dlaczego (tylko kończyłem zdanie)  emotka

Ja nawet o to zapytałam, ale pozostałam bez odpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7211331 Napisano: 04.10.2024 20:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

olabas napisał(a):

Konkursy typu "Dokończ zdanie" - wpisujecie w odpowiedzi początek tego zdania czy tylko kontynuację? Wygrywaliście takie konkursy? Pierwszą czy drugą opcją odpowiedzi?

A czy nie większe jednak znaczenie przy wyborze ma to co jest po trzykropku napisane niż to czy zaczynamy pisać od pełnego zdania czy od kontynuacji? emotka  
Nie wiem, może się nie znam, ale chyba ta kwestia jest na tyle mało istotna jak to czy kreatywna odpowiedź jest puszczana z rana czy pod wieczór. Nie mylić z procesem twórczym, bo tu akurat pora dnia może mieć znaczenieemotka

Zawsze tylko "dokończenie". A inna jeszcze sprawa, że takie konkursy prawie nigdy nie polegają na dokończeniu tego nieszczęsnego zdania. Bo najczęściej wygrywają odpowiedzi kilkuzdaniowe. Dużo jaśniej by było, gdyby pisali "dokończ wypowiedź", "rozwiń myśl". Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7211133 Napisano: 04.10.2024 10:21:39 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
cb656 napisał(a):

pionas na stronie https://www.e-kon...kursy-dzisiaj-dodane pomiędzy konkursami aktualnymi, a fotograficznymi jest przestrzeń zarezerwowana na reklamy. Trudno, skoro musisz zarabiać na stronę... emotka
Tylko na litość boską, dlaczego tam stale pojawiają się DWIE JEDNAKOWE??!  emotka

Czy naprawdę tych pól nie da się tak skonfigurować, by ładowały się dwie różne?! Ja rozumiem, że to jest wybierane losowo, ale nie rozumiem, że za każdym razem los się tak upiera na jednakowe. :P

uBlock Origin i nie będzie żadnej reklamy emotka tylko na Facebooku lepiej wyłączyć, bo przestaną się pojawiać posty reklamowe/konkursowe. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kiwiwi

#7210004 Napisano: 30.09.2024 18:44:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Czy z tych kart przedpłaconych Pluxee od Karlsbad można wypłacać pieniądze w bankomacie?

Tam jest prowizja, ja wplacam na lotto calosc i wypłacam calosc z lotto na konto

To jak pranie pieniędzy w kasynie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7209178 Napisano: 26.09.2024 22:19:54 w Dziś w telewizji polecam film...
mama2006 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Polecam dziś na Polsacie film: Mężczyzna imieniem Otto" o 22.20

super film, kilka dni temu obejrzałam na Netfliks. Tom Hanks znakomity.

Polecam też szwedzką wersję Mężczyzna imieniem Ove
Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7208933 Napisano: 26.09.2024 12:21:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katee14 napisał(a):

Dostałam emaila z serenady, że otrzymuję nagrodę gwarantowaną i,że mam wypełnić na stronie oświadczenie do promocji. Jak wpisuję tam numer tel i dwa kody podane w zgloszeniu to pojawia się komunikat Brak upoważnienia. Na pewno wszystko poprawnie wpisuję. Ktoś jeszcze tak ma?

Może kolejność kodów ma znaczenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

kiwiwi

#7208793 Napisano: 25.09.2024 20:25:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
byekitty napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Jak macie opisane na paragonie z Biedry chrupki Przysnacki? 
Bo ja chrupkizfelix100g 🥴

Tak samo

Wszyscy tak mają, już były ze dwie dyskusje na ten temat emotka Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7208785 Napisano: 25.09.2024 19:46:29 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie wybiórcze i niekonsekwentne przyznawanie punktów karnych. Troll bez pardonu leci w każdym poście z zaczepkami i nikt tego nie ogarnia, a jak dziewczyna się zapytała, czy może wrzucić linka głosowanie w konkursie szkoły tańca córki, w którym raczej nikt z nas udziału nie weźmie i do bazy trudno go dodać, to od razu dowalony karniak. Wyświetl w wątku >>

kiwiwi

#7208774 Napisano: 25.09.2024 19:19:09 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

... mam sucho pod nogami dzięki opatrzności i w niemalowane odpukać.

Hm. A w jakim jesteś wieku, że masz jeszcze sucho między nogami, na wzmiankę o wpisach na forum? ech?! emotka

Chyba poziom forumowego trolla zaczął się udzielać innym emotka

Informuję i objaśniam: "mam sucho POD nogami" mówi o tym, że wilgoć pod te nogi spływa z góry. C.B.D.O.

Raczej o tym, że pod te nogi nie spływa żadna wilgoć emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

kiwiwi

#7208771 Napisano: 25.09.2024 19:03:07 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

... mam sucho pod nogami dzięki opatrzności i w niemalowane odpukać.

Hm. A w jakim jesteś wieku, że masz jeszcze sucho między nogami, na wzmiankę o wpisach na forum? ech?! emotka

Chyba poziom forumowego trolla zaczął się udzielać innym emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0