Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7198681 Napisano: 12.08.2024 15:57:57 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Powoli się nie dziwię jednej patoyou***, że zalicza odbieranie telefonów dzień i noc jako jeden z czynników jej zawodu (coś na kształt pracy).

I mi za to nie płacą, nie dzwońcie do mnie hahahhaha. emotka

Jak mi tęskno za starymi czasami gdy nie było tego wszystkiego co teraz jest emotka
Nie chcę już komórek, netu, inwigilacji na każdym kroku.

Wyrachowany matematyk,
ze studentkami mając styk
chętnie zaliczał
ładne oblicza
w ramach studenckich praktyk.

emotka Autor - piszący te słowa...

Tymczasem INNI Autorzy, ech... emotka

Jak DZIŚ powiedziałby napisałby klasyk z czasów, których już nie ma:
Niejedna patoyou*** dla niejednego pana pierw była obca, potem obcałowywana. emotka
albo:
Czy hrabina czy kucharka, byle była w kroku szparka*.

A jak to powiedział Gruzin u Pana Boga za piecem: "wkurza mnie, że dajosz, a dienieg nie bieriosz!" emotka

Straszliwie mnie wkurza, że dziś nie ma kabaretu na miarę DUDKA czy choćby POTEM.
Chociaż tak naprawdę to chyba DUDEK był przedtem... emotka
Aaaa, nie, to wszystko się zgadza! Przedtem DUDEK, potem POTEM! emotka emotka

---
* przymiotnik emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7198452 Napisano: 11.08.2024 14:17:34 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie, a raczej sprawia, że jestem bezsilna, nowotwór u teścia. Zrobił się z niego wrak człowieka. Powiedzcie mi, dlaczego dopóki nowotwór nie zostaje zdiagnozowany, to człowiek trzyma się kupy, a jak ma diagnozę, to się sypie w momencie. To samo było z moim tatą. Owszem bolał go brzuch, chodził po lekarzach i w sumie nic nie wychodziło, a on nadal był wesołym, pełnym energii postawnym facetem. Trafił do szpitala, rozcięli go i zszyli, diagnoza-nowotwór trzustki i w ciągu dwóch tygodni ze 51letniego faceta zrobił się wychudzony staruszek

To siedzi w psychice. Rak nie zawsze musi być bolesny, dokuczliwy, zżera podstępnie, po cichu. Dopiero świadomość tego, że jakieś tam dokuczliwości organizmu to nie coś, co "ee, kilka dni poboli i przestanie, zawsze tak było, przeczekam", tylko magiczny RAK wywołuje w psychice zator, zafiksowanie na temacie i uruchamia procedurę autodestrukcji. Przykre. emotka Ktoś kiedyś powiedział, że WSZYSTKO ZACZYNA SIĘ W GŁOWIE i tu chyba trzeba szukać wyjaśnienia. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7198338 Napisano: 10.08.2024 15:38:18 w WC - rozmowy o wszystkim
Orenda napisał(a):

a jeśli to naprawdę... ON?
:o

No teraz to ale wystrzeliłaś... emotka
Ów ON nie ma poczucia humoru, konta w banku i nie umie w internety. Nie ma kwalifikacji, by tu zaistnieć. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7198315 Napisano: 10.08.2024 13:37:48 w WC - rozmowy o wszystkim
PanPrezes napisał(a):

Czy przy takiej liczbie punktów wychodzę już z grupy? 😎

Webmaster, administrator i moderatorzy Forum są uprawnieni przez Usługodawcę do usuwania, zmiany lub zamykania każdego wątku lub postu w każdej chwili jeśli uznają to za konieczne oraz/lub do ukarania autora wypowiedzi punktem karnym przyznawanym przez Serwis.

emotka Odpowiedź na pytanie o ilość wykluczającą z dalszego udziału w dyskusjach znajdziesz (na przykład) tutaj: https://www.e-kon...B3w+karnych#p6583418 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7198278 Napisano: 10.08.2024 11:17:30 w WC - rozmowy o wszystkim
PanPrezes napisał(a):

Czy może ktoś z doświadczonych forumowiczów powiedzieć dlaczego za napisanie o wygranej w konkursie, którego nie ma w bazie są punkty karne, bo nie potrafię tego zrozumieć i jest to dla mnie komiczne xD

BTW
Gdybym był Adminem, za swój awatar ode mnie dostałbyś jeszcze dodatkowego karniaka za kolejne naruszenie Regulaminu, mam na myśli:

§7 Zabrania się zamieszczania wypowiedzi/materiałów (...) tematów związanych z polityką, religią lub będących w konflikcie z polskim prawem.

emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7197896 Napisano: 08.08.2024 18:02:53 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

(...) muszę iść po gazety z atrakcyjnymi dodatkami. Sama myśl, że znowu (trzeba będzie) przepychać się wśród ludzi w galerii, tak mnie wkurza, że brak mi motywacji. A nawet jakbym chciała uniknąć w galerii ludzi, to jest niewykonalne. Jeszcze kusi mnie zrobić avanti jeden niemiłej pani z saloniku prasowego, co mnie źle potraktowała jak chciałam kupić inną gazetę z dodatkiem.
Ale policzę do 10 i dam se na luz.

Wkurza mnie, że coraz mniej jest na świecie autentycznie naturalnych ludzi, którzy podążają za głosem serca i są po prostu SOBĄ!! emotka
Robią to, na co mają ochotę, jak czegoś nie chcą czy nie lubią, to tego nie unikają, tylko likwidują wszelkie przeszkody ze swego życia i tak dalej, nie hamują się sztucznie w imię jakiejś iluzorycznej "politycznej poprawności".  emotka
Rety, jak mnie wkurza, że nie ma legalnych sklepów z granatami, ani że nie można do w galeriach robić zakupów wjeżdżając na teren wozem opancerzonym z takimi buforami na przedzie, jak zimą mają lokomotywy, by się przedzierać przez zatory śnieżne! Jakbym wjechał w taki tłum, którego nie lubię, to tylko by fruwali na lewo i prawo! emotka emotka emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7197619 Napisano: 07.08.2024 15:31:15 w Albedo Marketing
wuzetka92 napisał(a):

Cześć emotka  Chciałabym zapytać czy istnieje szansa, że Albedo zweryfikuje zgłoszenie pozytywnie na podstawie duplikatu paragonu? Wygrałam w Syoss, ale zgubiłam paragon emotka  Nie pomyślałam, żeby zrobić wcześniej zdjęcie i teraz mam problem... Zakupy robiłam, korzystając z aplikacji Rossmanna, więc nam datę zakupu itd., mam zamiar podejść i zapytać o duplikat paragonu.
Myślicie, że jest szansa, że Albedo przymknie oko na duplikat? Mogę im wysłać zdjęcie produktu promocyjnego czy screen z aplikacji dodatkowo... Jest szansa czy szkoda zachodu? 
Dziękuję :)

Cześć emotka Krótko i treściwie na temat, moje subiektywne zdanie poparte wieloletnim doświadczeniem: RŻNĄĆ GŁUPA i niczego nie tłumaczyć, nie wyjaśniać, nie prosić. Wysłać duplikat i udawać, że nic się nie stało, czekając z wiarą na dobry finał, a dopiero gdy się przyczepią o coś, dopiero wtedy krótko przedstawić sytuację. Im mniej szumu robi się wokół tematu, tym większa szansa, że coś przejdzie niezauważone.
Czy to jest moralne? emotka Wielu zwątpi i skrytykuje. Ale ja stoję na stanowisku, że jak już czegoś nie dopatrzyłem z ewidentnie własnej winy, to powinienem wziąć na klatę konsekwencje i nie stękać, nie biadolić, jaka to krzywda się stała biednemu żuczkowi, który zapomniał. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7196140 Napisano: 01.08.2024 17:08:17 w Wkurza mnie...
visserarthur napisał(a):

...miałem w Rossmann problem z paragonem (papier się skończył). Wiedząc, że pracownica "idzie mi wydrukować" poinformowałem, że jak go potrzebuje (w celu ustalenia transakcji i w ogóle po coś), to może iść, ale ja i tak potrzebuję normalny paragon, więc chcę zwrócić i nabić ponownie. W sumie nie było problemu. (...) Staram się być normalny, ale jak robią jakieś głupie miny, czy przytyki, to informuję, że paragon fiskalny jest dla Klienta i mam prawo go otrzymać, a wina nie leży po mojej stronie...

emotka emotka emotka
Tylko i wyłącznie w taki sposób!!!
Paragon należy się Kupującemu jak psu micha i nikogo nie obchodzi, do jakich celów. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7196135 Napisano: 01.08.2024 16:59:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ludzka drętwota. emotka Brak wyluzowania. Sztywność i zasadniczość. Brak otwartości, Spięcie emocjonalne. Zafiksowanie na "jedynie słuszną swoją rację". Blee! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7196115 Napisano: 01.08.2024 16:01:27 w Smolar
SMOLAR, ech, jak to diabelsko podniecająco brzmi! Jakby Najważniejszy Diabeł mieszający smołę w kotłach, ach! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 alea 1 Majkii

cb656

#7196112 Napisano: 01.08.2024 15:54:07 w Co można dostać gratis?
Można dostać gratis w Żabce starter PLUSH. Dziś zaskoczyła mnie sprzedawczyni, proponując gratis. Warunek: trzeba numer zarejestrować jeszcze dziś!
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7195828 Napisano: 31.07.2024 14:59:13 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Zebrałam się na odwagę z tymi 2 kodami za 5 zeta z Loterii Rossmann - Bingo. (...)
10 zł - no niby nic, ale ktoś da, jak będzie potrzebne?! No właśnie emotka

Dziś szczególnie uradowała mnie myśl, że są jeszcze na tym świecie ludzie, którzy schylą się po miedziaka leżącego na ulicy. Na przykład ja, daleko nie szukając! emotka Dziś przytuliłem grosza i bardzo się z tego cieszę. Po co miał leżeć sam na deszczu, jeszcze by zardzewiał, ech... emotka No po prostu bardzo cieszę się, że mam takie dobre serduszko! emotka Trzeba czasem pochwalić samego siebie, świat od tego jaśnieje, ech... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7195813 Napisano: 31.07.2024 14:28:57 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jakość tego badziewia z Corony. Serio!
Leżak by się po dwóch dniach połamał lub te ręczniki z uciętym logo firmy. Mi akurat ucięte logo nie przeszkadza, ale ktoś przykładowo idzie na plażę. To reklama dla sporej firmy światowego formatu i takie coś na piachu rozkładać to wielki obciach. Pewnie im i tak to zwisa i powiewa, bo sprzedaż wzrosła.

Wkurzają mnie plażowicze na deskach z żaglem. Im stale coś powiewa! Rany, ale to obciach! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7195037 Napisano: 28.07.2024 15:38:05 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

(...)
No i co z tego, że ludzie patrzą?! Dziś już taki cyrk zrobiliśmy, że olać emotka
Występy jak w cyrku, tylko dzikich zwierząt zabrakło...

Dziś cieszę się, że przy supermarketach nie stoją dzikie tłumy ludzi oswojonych już z widokiem tego, jak inni ludzie robią cyrk...
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

cb656

#7194269 Napisano: 25.07.2024 07:06:31 w Smolar
notta napisał(a):

cb656 napisał(a):

Smolarze, Smolarze, wciąż o Tobie marzę... emotka emotka emotka emotka emotka

Jakaś romantyczna historia emotka  ?

Noooo... Szalenie! 🤗😍🤩emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7194170 Napisano: 24.07.2024 16:32:19 w Smolar
Smolarze, Smolarze, wciąż o Tobie marzę... emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7193909 Napisano: 23.07.2024 18:38:56 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Poznałam nową kierowniczkę w Biedrze, bardzo miła emotka (...)

(...) nie robiła żadnych problemów, gdy chciałam sobie zabrać kolejne kapselki z Corony wygrzebane w piasku na parkingu przed Biedrą. emotka emotka

Dziś cieszę się, że przy supermarketach są rozległe parkingi, na których zawsze można coś ciekawego znaleźć, a to paragon, a to kapselek, oczywiście konkursowe! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7193785 Napisano: 23.07.2024 12:36:00 w Popraw sobie humor...
Zaproszenie do ankiety z Klubu GfK, #170886
Pytanie R6: "Proszę zaznaczyć, która marka z kategorii Karmy mokrej dla kotów jest Pan/i ulubioną?"
emotka
najwyraźniej podejrzewają, że podjadam kotu jego karmę, ech... emotka emotka emotka
Chyba kiedyś spróbuję z ciekawości, jeśli to taka powszechna praktyka, że aż o to pytają w poważnych ankietach! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7193507 Napisano: 22.07.2024 17:31:47 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie to co się dzieje ostatnio tu na forum. Jedni kradną (bo tak należy nazwać po imieniu zachowanie parad0x), olewają innych użytkowników, a inni jeszcze się obrażają. Tęsknię za takim forum, jakie było 10 lat temu...

Powiedzmy sobie to szczerze i otwarcie, bo tak jest najzdrowiej i najuczciwiej, dobrze?
"Społeczność tego forum" NIE JEST JEDNOLITA!!!
Myślenie tymi kategoriami to mrzonka.  emotka
Tutaj są ludzie z całego przekroju społeczności. A ta niestety NIE JEST idealna. Pora się z tym oswoić, pogodzić, czy jak tam wolisz to nazwać.
Ja osobiście dokonuję bardzo umownego podziału według zasad PARETO, czyli - 80% to plankton, plebs, hołota emotka a jedynie 20% to pożądana elita intelektualna i kulturalna, ech...
Jeśli przyjmiesz to do wiadomości, życie stanie się łatwiejsze.  emotka

-----
* Vilfredo Pareto:
W socjologii jego osiągnięciem było sformułowanie teorii krążenia elit, a także teorii rezyduów i derywacji. Wyświetl w wątku >>