Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1773
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ze studentkami mając styk
chętnie zaliczał
ładne oblicza
w ramach studenckich praktyk.
Autor - piszący te słowa...
Tymczasem INNI Autorzy, ech...
Jak DZIŚ powiedziałby napisałby klasyk z czasów, których już nie ma:
Niejedna patoyou*** dla niejednego pana pierw była obca, potem obcałowywana.
albo:
Czy hrabina czy kucharka, byle była w kroku szparka*.
A jak to powiedział Gruzin u Pana Boga za piecem: "wkurza mnie, że dajosz, a dienieg nie bieriosz!"
Straszliwie mnie wkurza, że dziś nie ma kabaretu na miarę DUDKA czy choćby POTEM.
Chociaż tak naprawdę to chyba DUDEK był przedtem...
Aaaa, nie, to wszystko się zgadza! Przedtem DUDEK, potem POTEM!
---
* przymiotnik Wyświetl w wątku >>
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ów ON nie ma poczucia humoru, konta w banku i nie umie w internety. Nie ma kwalifikacji, by tu zaistnieć. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gdybym był Adminem, za swój awatar ode mnie dostałbyś jeszcze dodatkowego karniaka za kolejne naruszenie Regulaminu, mam na myśli:
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Robią to, na co mają ochotę, jak czegoś nie chcą czy nie lubią, to tego nie unikają, tylko likwidują wszelkie przeszkody ze swego życia i tak dalej, nie hamują się sztucznie w imię jakiejś iluzorycznej "politycznej poprawności".
Rety, jak mnie wkurza, że nie ma legalnych sklepów z granatami, ani że nie można do w galeriach robić zakupów wjeżdżając na teren wozem opancerzonym z takimi buforami na przedzie, jak zimą mają lokomotywy, by się przedzierać przez zatory śnieżne! Jakbym wjechał w taki tłum, którego nie lubię, to tylko by fruwali na lewo i prawo!
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Czy to jest moralne? Wielu zwątpi i skrytykuje. Ale ja stoję na stanowisku, że jak już czegoś nie dopatrzyłem z ewidentnie własnej winy, to powinienem wziąć na klatę konsekwencje i nie stękać, nie biadolić, jaka to krzywda się stała biednemu żuczkowi, który zapomniał. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
WYNIKI: https://www.faceb..._id=3860371217615887 Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Tylko i wyłącznie w taki sposób!!!
Paragon należy się Kupującemu jak psu micha i nikogo nie obchodzi, do jakich celów. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dziś cieszę się, że przy supermarketach są rozległe parkingi, na których zawsze można coś ciekawego znaleźć, a to paragon, a to kapselek, oczywiście konkursowe! Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Pytanie R6: "Proszę zaznaczyć, która marka z kategorii Karmy mokrej dla kotów jest Pan/i ulubioną?"
najwyraźniej podejrzewają, że podjadam kotu jego karmę, ech...
Chyba kiedyś spróbuję z ciekawości, jeśli to taka powszechna praktyka, że aż o to pytają w poważnych ankietach! Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
"Społeczność tego forum" NIE JEST JEDNOLITA!!!
Myślenie tymi kategoriami to mrzonka.
Tutaj są ludzie z całego przekroju społeczności. A ta niestety NIE JEST idealna. Pora się z tym oswoić, pogodzić, czy jak tam wolisz to nazwać.
Ja osobiście dokonuję bardzo umownego podziału według zasad PARETO, czyli - 80% to plankton, plebs, hołota a jedynie 20% to pożądana elita intelektualna i kulturalna, ech...
Jeśli przyjmiesz to do wiadomości, życie stanie się łatwiejsze.
-----
* Vilfredo Pareto:
W socjologii jego osiągnięciem było sformułowanie teorii krążenia elit, a także teorii rezyduów i derywacji. Wyświetl w wątku >>