Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1770
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
WYNIKI I tury: Ogłaszamy Szczęśliwca, do którego pojedzie rower elektryczny Jobobike SAM! Tym Szczęśliwcem jest ***** Gratulujemy! Twój SAM wkrótce zostanie do Ciebie wysłany! Wyświetl w wątku >>
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
1. Ponawiam prośbę o przywrócenie możliwości wybierania dat z kalendarza, jak to było wcześniej, jest to duże ułatwienie.
2. Pole na link do Regulaminu uwzględnia tylko format https a przecież multum konkursów podaje adres w formie skróconej (przykład: bit.ly/3GjuiWV). Niestety, formularz tego nie łyka. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wiedzę zdobywa się przez doświadczenie.
Doświadczenia wymagają czasu.
Dlatego nie powinno nikogo dziwić, że weterani konkursowi mieli lata całe na poznanie gustów Jury metodą kolejnych prób i błędów, chociaż to teza ciut naciągana, gdyż trzeba pamiętać, że Jury też się zmienia, wszędzie są rotacje zatrudnienia, tak że hihihi
Ergo? Można się latami uchetać w boju i do niczego nie dojść z powodu zbyt dużej ilości zmiennych w równaniu, a może być zupełnie na odwrót. Czyli nihil novi sub sole - rasowy konkursomaniak gra dla samego grania, a o efektach decyduje przypadek. Albo i nie
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No i nie sposób nie przywołać dla przykładu TEJ perełki Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli więc grałem na kilka paragonów, były na nich tylko produkty do jednego konkursu, jeden jedyny wygra, to odsyłam wszystkie. A przynajmniej Organizator widzi, że nie kombinuję Jeśli czynią sobie jakieś notatki na temat uczestników... hm... punktuję, jeśli tak można powiedzieć, na przyszłość. A jeśli nie, to nic złego się nie stanie. Na co mi one? Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dlaczemu emotikona nie ma zielonego tła, jak inne? Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
siódmy przeznaczył na odpoczynek,
tedy uważam, że pal to sześć!
ODPOCZĄĆ trzeba od plucia rymem...
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ach, witaj w klubie "Tych, Co Są Z Tyłu",
jam też nie oparł się tej pokusie,
by reagować (trochę dla zmyły)
na to, co w graniu wymknęło mu mi się...
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
wychodzi na jaw, co białogłowie
w odległym gdzieś tam Sulejowie
blondzi od rana po pustej głowie...
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a Ty Lidziu, plotkom nie wierz...
rozwiązanie to rozwiązłość,
taka to jest chłopska mądrość!
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bardzo chciałbym poznać pana Nienacka. Tudzież pana Omacka Często bowiem czytam, że ktoś coś robił PO Omacku. Czyli pierwszy robił to Omacek, a po nim powtarzał to ten Ktoś.
Straśliwie mnie intrygują te postaci. Jakieś takie są wyprzedzające rzeczywistość. Prekursorzy, psiach mać... Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
trzeba trwać murem przy swych marzeniach!
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bo cóż my-żuczki-plankton możemy wiedzieć o motywacji Organizatora? A może to właśnie tu leży praprzyczyna? Może zależy im na tym, by nagradzać nowych, świeżynki, bo to trochę tak, jak większa radość z nawrócenia jednego grzesznika niż z zawezwania przed oblicze jednego z tych, co to dobrzy byli od samego początku?
...chociaż to nie tłumaczy wrednego faktu, że mimo tych samych danych podawanych w zgłoszeniach, wygrałem już u Avanti niejeden raz. Tak że ten... No nie wiem, nie wiem..
Wyświetl w wątku >>