Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#6836356 Napisano: 08.01.2022 21:05:18 w Avanti
misiamarysia napisał(a):

masza napisał(a):

Ja bym chciała zamiast @ i sms , żeby ta sowa mi przynosiła powiadomienia o wygranych:)

Ja też, w sensie, że ta sowa emotka

Gorzej, jak trafi się taka sowa, co raczej nie jest skowronkiem i zanim nie nastąpi rozruch, póki sobie nie dziabnie, to nie ogarnia tematu... emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#6836337 Napisano: 08.01.2022 19:13:17 w Wkurza mnie...
diabkate napisał(a):

W takim razie wychodzi na to, że niezależnie od tego, kto dzwoni muszę przestać zupełnie odbierać, bo teraz nie będę wiedziała czy rozmawiam z człowiekiem czy z robotem. emotka
W sumie się zastanawiam teraz, czy ostatnia sfochana Pani, która bez pożegnania się rozłączyła, była prawdziwa...

Zrób prosty eksperyment, który pozwoli ocenić, czy to nagranie, czy jednak żywy człowiek.
Dzwoni nieznany telefon, odbierasz i milczysz. Pani zaczyna. Poznajesz po głosie, więc milczysz nadal. Pani ponawia pytanie. Po chwili zmienia pytanie, ale już ostatni raz i rozłącza się sama. Kiedy zadzwoni kolejny raz, znów milczysz i słuchasz. Ten schemat się powtórzy słowo w słowo bez zająknięcia.
Uwierz - to nagrania, nie człowiek na żywo. Człowiek tym steruje, ale nie ingeruje swoim głosem, póki automat wystarczy. Z reguły wystarcza. To już było tu na forum prezentowane, wklejałem link do filmu na youtube, który to wyjaśniał. Jak chcesz, to poszukaj. Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

cb656

#6836321 Napisano: 08.01.2022 17:36:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
sssylwiaaa napisał(a):

Wpadłam właśnie na genialny pomysł! Chciałabym otrzymywać powiadomienia na telefon o aktywności na moim profilu. Chodzi mi np. o powiadomieniu sms, gdy ktoś odpowie na mój wpis na forum lub gdy dostanę wiadomość prywatną. Bardzo ułatwiłoby mi to życie,bo rzadko tutaj zaglądam a gdy zależy mi np. na jakiejś korespondencji to muszę się często logować i sprawdzać skrzynkę. Byłoby superemotka emotka

Pośrednio można to rozwiązać okrężną drogą. Bramka SMS to są pewnie jakieś koszty, ale gdyby system wysyłał na przykład maila, a miałabyś w telefonie zainstalowaną pocztę, to powiadomienie dostawałabyś tą drogą.
pionas mam rację z tymi kosztami za SMS? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6836251 Napisano: 08.01.2022 11:05:14 w Avanti
bocin napisał(a):

Czym polecacie wysłać oświadczenie do avanti? Kurier? Jakaś rejestrowana przesyłka pocztowa? 

Ja polecam gołębia albo sowę pocztową - w zależności od tego, czy jesteś konkursowym mugolem, czy czarujesz tekstami... emotka

Wyświetl w wątku >>

cb656

#6836122 Napisano: 07.01.2022 13:18:51 w Avanti
mia napisał(a):

jak będę miała ochotę kiedyś wrazić kij w mrowisko (a miewam często takie ciągotki), to będę wiedziała, z której strony najlepiej. emotka

emotka Mniam... Już nie mogę się doczekać emotka emotka Oj, cebuś lubi drażnić pracowite mróweczki, oj lubi emotka Zaraz widać po reakcjach, kto zacz i jak świat odbiera. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6836110 Napisano: 07.01.2022 12:29:26 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Wygraj Ekspres do kawy!

WYNIKI Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6836080 Napisano: 07.01.2022 11:04:58 w Avanti
izkak napisał(a):

Nie wiem co tu się stało, ale mam przesłanie do wszystkich: GRAJCIE I BĄDŹCIE NAGRADZANI! ...

Powodzenia! emotka

Najbardziej z tego wpisu podobuje się mene ta ostatnia ikonka... emotka emotka
emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6836076 Napisano: 07.01.2022 10:30:25 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

...Jest cała masa wpisów od RÓŻNYCH OSÓB, które są przypisane do JEDNEGO I TEGO SAMEGO KONTA!
Z treści wynika wyraźnie, że każdy wpis to inna osoba, a mimo to nie figurują jako GOŚĆ, tylko jako ten sam BOCIK...

bo nie zawsze był system gdzie można było pisać jako gość stąd też zostały one przypisane do bocika

A widzisz... Tego etapu, kiedy gość mógł pisać bez tworzenia konta to ja zupełnie nie kojarzę. Musi byłem pijany wtedy albo odsypiałem pijaństwo... No bo nic, a nic, pustka w pamięci, film musiał się urwać, czy cóś... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#6836054 Napisano: 07.01.2022 08:56:25 w Avanti
aleksandra008 napisał(a):

skoro zwiększy się liczba wygrywających to łatwiej będzie wygrać. jest to oczywiste.

Dziwna ta logika, ja jej nie kupuję. emotka
Wygrana zależy od ilości grających, powiadasz? emotka
No popatrz, popatrz, a ja głupi myślałem, że od kreatywności tekstu... No ale co ja się tam znam. To na pewno jest tak, jak mówił ten mój znajomy snajper: "strzelam serią, bo tak łatwiej trafić". emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6836053 Napisano: 07.01.2022 08:52:04 w Avanti
Hm, dopisać się do tej "choinki" cytatów powyżej, czy nie dopisać? emotka Korci, oj jak korci, by przekonać się, jaka ich ilość rozwala już system emotka Od strony graficznej wygląda to zajefajnie emotka Ech, zawsze mnie interesowało, jak bardzo można naciągnąć gumę w procy, by strzeliła dalej niż poprzednim razem, ale jeszcze by nie pękła... emotka

Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#6835899 Napisano: 06.01.2022 08:13:27 w Avanti
kreatywny17 napisał(a):

0/26 przez cały konkurs

Wynik trochę się kłóci z nickiem, nie sądzisz? emotka emotka
Avanti tym razem przesadziło emotka
emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6835529 Napisano: 05.01.2022 10:01:01 w Avanti
trebor1 napisał(a):

Jeśli ktoś pupilowi Cheetosa da,
Ten mu się na budę zda.
Pomysli tylko: Co ja z tym Chetosem mogę?
Chyba tylko podnieść nogę...

emotka emotka emotka emotka
----------------------
Audycja zawierała lokowanie produktu emotka Wyświetl w wątku >>
1 daisygirl 0

cb656

#6835528 Napisano: 05.01.2022 09:56:25 w poznajmy się BLIŻEJ
Natie77 napisał(a):

Kutno pozdrawia emotka  

emotka Helou emotka
Ty masz pewnie info z pierwszej ręki - potwierdzisz, że na widok dworca w Kutnie pękają oczy? emotka

Wyświetl w wątku >>

cb656

#6835506 Napisano: 05.01.2022 08:58:35 w poznajmy się BLIŻEJ
KubaBogdan napisał(a):

Sucha Beskidzka melduje się emotka  

Cześć emotka emotka
Przy okazji, jako tubylec na pewno wiesz: czy jest tam gdzieś w pobliżu także Sucha Z Kickiem? emotka No bo skoro jest Bez Kicka... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6835494 Napisano: 05.01.2022 08:12:55 w Avanti
incendio12 napisał(a):

A w innych konkursach pisanie że Lay'sy, Cheetosy i Pepsi to najlepsi towarzysze imprezy i że na imprezach się tylko chrupie nie jest sztuczne?
...szczególnie że w innych konkursach zazwyczaj teksty o zdrowych i cudownych właściwościach Lays, Cheetos i Pepsi zgarniają całkiem fajne nagrody emotka

Tak się składa, że jednak rzeczywiście Lay'sy, Cheetosy i Pepsi to najlepsi towarzysze imprezy i że na imprezach tylko je się chrupie emotka emotka
Pośrednio (jak kto woli: okrężną drogą) chrupanie tych niezdrowych przekąsek NAPRAWDĘ poprawia nastrój, wywołując przyjemność pobudza jakieś tam ośrodki w mózgu sterujące wytwarzaniem endogennych opioidów, hormonu szczęścia. Na przykład pikantna papryka dodawana do chipsów, która działa podobnie jak śmiech czy orgazm. To są sprawy dawno zbadane i udokumentowane, nie ma czego podważać. Tu akurat się nie dziwię, że takie teksty w innych konkursach koszą wszystko, bo nie dość, że mówią prawdę, to jeszcze wpływają na pozytywny wizerunek marki. emotka emotka c.b.d.o. Wyświetl w wątku >>

cb656

#6835454 Napisano: 04.01.2022 21:51:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas jak to jest właściwie... z tymi kontami użytkowników? emotka
Jak ktoś miał konto, robił wpisy na forum, a potem zlikwidował, to jego wpisy pozostają jako wpisy gościa. Nie są przypisane do żadnego konta. Czasem jest podany nick tego gościa i to wszystko, bez podlinkowania.

Jednak jest cała masa wpisów od RÓŻNYCH OSÓB, które są przypisane do JEDNEGO I TEGO SAMEGO KONTA! Jakiś bezsens. emotka Z treści wynika wyraźnie, że każdy wpis to inna osoba, a mimo to nie figurują jako GOŚĆ, tylko jako ten sam BOCIK...
CZEMU??! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#6835425 Napisano: 04.01.2022 20:08:31 w Avanti
marzenier napisał(a):

Taki to los, że czasem trzeba nieco naginac rzeczywistość emotka   ostatnio bardzo niezgodnie że swoim sumieniem odpowiadałam na pytanie w Konkursie Ramy, gdy to pytali, jak z nią zdrowo w kuchni mieszać. Przecież to się całkowicie wykluczało i nos mi urósł na pół metra od tych kłamstw odnośnie tej margarynowej zdrowotności...

pionas poproszę o czerwoną ramkę dla tej odpowiedzi emotka
I niech ktoś jeszcze raz na forum powie, że zawodowy konkursomaniak jest naturalny, uczciwy, ą, ę przez bibułkę i w ogóle chodzący zbiór cnót wszelakich. emotka
Zawodowy konkursomaniak musi być przede wszystkim SKUTECZNY! emotka emotka
Klasyczny przykład relatywizmu emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6835340 Napisano: 04.01.2022 14:39:43 w Avanti
diabkate napisał(a):

Zbieraj Pan i ślij zgłoszenia! emotka

No a co ja robię?! Zbieram i wysyłam! Już mnie plecy bolą od codziennego schylania się! I oczy od wpatrywania w literki kodu. I paluszki od wklepywania kodu. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#6835338 Napisano: 04.01.2022 14:35:28 w Avanti
Nie, nie. Napisałem o konkursowych z banderolą. O małpkach nie wspominałem. Puszek jak na lekarstwo, bo złomiarzy dużo.
P.S. Głównie w okolicach gimnazjów, w tak zwanych palarniach młodzieżowych, czyli miejscach osłoniętych przed oczami natrętów, za kioskiem Ruchu, za śmietnikiem i tak dalej. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#6835335 Napisano: 04.01.2022 14:27:59 w Avanti
diabkate napisał(a):

Jeszcze się nie spotkałam z rzuconym gdziekolwiek konkursowym (a to istotne) opakowaniem z cheetosów, chociaż są one w sklepach już od około 3-4 tygodni.

Może po prostu mieszkasz w bardziej cywilizowanym rejonie świata. U mnie na prowincji, w dzielnicy robotniczej, na pograniczu slumsów takie opakowania poniewierające się gdzie popadnie to codzienność. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0