Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1773
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyświetl w wątku >>
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dzwoni nieznany telefon, odbierasz i milczysz. Pani zaczyna. Poznajesz po głosie, więc milczysz nadal. Pani ponawia pytanie. Po chwili zmienia pytanie, ale już ostatni raz i rozłącza się sama. Kiedy zadzwoni kolejny raz, znów milczysz i słuchasz. Ten schemat się powtórzy słowo w słowo bez zająknięcia.
Uwierz - to nagrania, nie człowiek na żywo. Człowiek tym steruje, ale nie ingeruje swoim głosem, póki automat wystarczy. Z reguły wystarcza. To już było tu na forum prezentowane, wklejałem link do filmu na youtube, który to wyjaśniał. Jak chcesz, to poszukaj. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
pionas mam rację z tymi kosztami za SMS? Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
WYNIKI Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wygrana zależy od ilości grających, powiadasz?
No popatrz, popatrz, a ja głupi myślałem, że od kreatywności tekstu... No ale co ja się tam znam. To na pewno jest tak, jak mówił ten mój znajomy snajper: "strzelam serią, bo tak łatwiej trafić". Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Avanti tym razem przesadziło
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
----------------------
Audycja zawierała lokowanie produktu Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ty masz pewnie info z pierwszej ręki - potwierdzisz, że na widok dworca w Kutnie pękają oczy?
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Przy okazji, jako tubylec na pewno wiesz: czy jest tam gdzieś w pobliżu także Sucha Z Kickiem? No bo skoro jest Bez Kicka... Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Pośrednio (jak kto woli: okrężną drogą) chrupanie tych niezdrowych przekąsek NAPRAWDĘ poprawia nastrój, wywołując przyjemność pobudza jakieś tam ośrodki w mózgu sterujące wytwarzaniem endogennych opioidów, hormonu szczęścia. Na przykład pikantna papryka dodawana do chipsów, która działa podobnie jak śmiech czy orgazm. To są sprawy dawno zbadane i udokumentowane, nie ma czego podważać. Tu akurat się nie dziwię, że takie teksty w innych konkursach koszą wszystko, bo nie dość, że mówią prawdę, to jeszcze wpływają na pozytywny wizerunek marki. c.b.d.o. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jak ktoś miał konto, robił wpisy na forum, a potem zlikwidował, to jego wpisy pozostają jako wpisy gościa. Nie są przypisane do żadnego konta. Czasem jest podany nick tego gościa i to wszystko, bez podlinkowania.
Jednak jest cała masa wpisów od RÓŻNYCH OSÓB, które są przypisane do JEDNEGO I TEGO SAMEGO KONTA! Jakiś bezsens. Z treści wynika wyraźnie, że każdy wpis to inna osoba, a mimo to nie figurują jako GOŚĆ, tylko jako ten sam BOCIK...
CZEMU??! Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
I niech ktoś jeszcze raz na forum powie, że zawodowy konkursomaniak jest naturalny, uczciwy, ą, ę przez bibułkę i w ogóle chodzący zbiór cnót wszelakich.
Zawodowy konkursomaniak musi być przede wszystkim SKUTECZNY!
Klasyczny przykład relatywizmu Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
P.S. Głównie w okolicach gimnazjów, w tak zwanych palarniach młodzieżowych, czyli miejscach osłoniętych przed oczami natrętów, za kioskiem Ruchu, za śmietnikiem i tak dalej. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7