Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1776
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Tak wiesz... jak jest zbudowane od środka Nigdy nie rozkręcałeś zabawek z ciekawości? Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Chodziło mi wyłącznie o wyjaśnienie, jak to się dzieje, że podmiot odpowiedzialny za reklamy ma dostęp do tych literek, które przesyłamy sobie w wiadomościach prywatnych. Wyjaśniłeś, że to kwestia tego, co się wyświetla na ekranie. Czyli należy rozumieć, że prywatności jako takiej nie ma, nawet gdy siedzę sam w pokoju i nikt przez ramie nie zagląda?
Bo co innego, gdy ten system skanuje zawartość strony w części publicznej (forum, opisy konkursów itp.) a co innego, gdy to się dzieje w wiadomościach przeznaczonych z reguły dla jednej osoby.
Co do losów serwisu, leży on całkowicie w Twoich rękach, nie zrażaj się jakimś ciekawskim Userem, co zadaje dowściekliwe pytania Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
WYNIKI, etap III Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Na stronie ekonków uaktywniają się reklamy powiązane tematycznie z wątkami poruszanymi w wiadomościach prywatnych.
To znaczy, że Google adkontekst ma jakiś dostęp do treści tych wiadomości.
To się nie dzieje przypadkiem.
Czy ktoś jeszcze zaobserwował u siebie w komputerze podobną zbieżność?
Pisał o zakupie odkurzacza (przykład) i potem zaczęły się mnożyć oferty sprzedaży odkurzaczy na ekonkach? Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
edit następnego dnia:
@pionas jesteś usprawiedliwiony. Jak sytuacja się uzdrowi, przypomnę się. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A "nowa" strona miała być ponoć lepsza. Jak wychodzi w praniu, różne przydatne funkcjonalności ze starej wersji zostały w nowej zabrane.
W temacie przesadnego scrolowania Dotyczy listy konkursów (w dowolnej kategorii).
pionas nie proszę O WYJAŚNIENIE, DLACZEGO tak zrobiłeś, że jeśli w opisie zabrakło ilustracji dodanej podczas zgłoszenia, to wyświetla się koniczynka, która zajmuje prawie dwa razy tyle miejsca, co obrazek - i co jest moim zdaniem bez sensu, bo koniczynkę w całej okazałości wszyscy znają i kochają, jak pszczółkę Maję, już prędzej zrozumiałbym, gdyby te proporcje były odwrócone i miejsca na koniczynkę byłoby mniej, niż na obrazek dodany.
PROSZĘ O TAKĄ ZMIANĘ W KODZIE, by w opisie konkursów, gdzie brakuje obrazka dodanego z zewnątrz, obszar wyświetlania koniczynki OGRANICZYĆ, albo wręcz całkiem zlikwidować. Na co komu zabieranie cennego miejsca na wyświetlaczu smartfona?! Ile można scrolować i scrolować, by zobaczyć następny konkurs z listy?! Czy ta koniczynka to jakaś Monica Bellucci, by się na nią lampić i lampić? No nie przesadzajmy...
WAŻNE
TYM BARDZIEJ, że przecież są konkursy, gdzie NIE MA ANI GRAFIKI ZEWNĘTRZNEJ, ANI KONICZYNKI!!!! No helou, PIONAS, o co kaman??!
...co Ci chłopie szkodzi, by ZREDUKOWAĆ koniczynkę do takiej postaci?!
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Przyszedł mail weryfikacyjny, klikam w link, każe się logować, to robię i doopa.
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zalogować się niby można, niby jestem na nowym koncie, ale system uparcie twierdzi, że nie jestem.
No jak nie jestem, skoro widzę, że jestem i nawet mogę buszować po zakamarkach konta, wiadomości, powiadomienia, wszystko.
PRAWIE wszystko, bo samego profilu nie chce wyświetlić. Jak zwykle pokażę to w pięciu krokach obrazkowo.
No to klikam, by wysłać nowy, bo poprzedni wcale nie dotarł. I wtedy system się rozwala:
Pojawia się informacja o błędzie. Wracam. Sprawdzam w profil (nadal jestem zalogowany). Klikam "MÓJ PROFIL"
No i kolejny błąd.
Nadal jestem zalogowany, buszuję po swoim koncie, widzę nazwę, wiadomości, powiadomienia... Jedyne co działa, to WYLOGUJ
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
...w końcu mamy 2022, to już minęło hohoho, albo i więcej od 2009. Po tamtej dacie pojawiło się wielu NOWYCH ukrzywdzonych przez CeBusia, byłoby niegodziwością tamtym zadośćuczynić krzywdy, a tych zignorować. CeBuś kocha cały świat.
Na usprawiedliwienie swojej recydywy mam tylko słowa Lady Pank:
(CeBuś) Z PIĄTKU NA SOBOTĘ IDZIE RAZ VA BANQUE, ILE MOŻNA W CNOCIE ŻYĆ?!
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
(edit) pionas mam pewne domysły, ale muszę się jeszcze metodycznie temu przyjrzeć, upewnić się. Mam bowiem wrażenie, że to, czy powiadomienia zostają lub znikają, zależy od TOPU, którego dotyczą. Będę to teraz śledzić uważnie i notować, skąd znikają, a skąd nie... Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Aha, przeprosić chcę. Wszystkich razem i każdego z osobna, kto poczuł się dotknięty moimi uwagami.
W zasadzie wszystkimi uwagami. O brzydocie dworca w Kutnie (który przecież już jest wyremontowany i oczy cieszy, już od patrzenia nie pękają - to do Kazika, jakby co, bo może jeszcze nie wie). O tym, że ktoś się zna mniej na tym czy na tamtym... W sumie co mnie obchodzi, nie zna się, to nie moje, tylko jego zmartwienie. O ile w ogóle to może być dla kogoś powód do zmartwienia Mówią mądrzy ludzie, że czasem lepiej czegoś nie wiedzieć to może właśnie o to chodzi - taki ktoś mniej się martwi, niż na przykład ja, pisząc, że cośtam-cośtam, że coś jest słabsze albo wręcz przeciwnie - za mocne...
To w sumie słabe jest, że tak wszędzie wtykam swoje trzy grosze, więc raz jeszcze - PRZEPRASZAM.
P.S. Jest loteria Milki, więc spróbuję. Paragon zostawię sobie, ale... KOMU CIASTECZKO? Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://www.faceb...osts/333600495204802 Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W tym kąciku z informacjami o Użytkowniku jest data rejestracji, ilość postów, zgłoszonych konkursów i punktów karnych, ale to jest mniej istotne od tego, czy zwracać się per pa czy per pani.
A gdyby tak w kąciku z informacjami o użytkowniku NA FORUM zrobić kolorową obwódkę awatara? Tak, jak jest przy konkursach - zależnie od daty.
Kolor zależałby od tego, jaką płeć w swoim profilu ustawił Użytkownik.
Klasycznie, tradycyjnie, proponuję niebieski dla chłopców i różowy dla dziewczynek.
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1776
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
EDIT
Napiszę to prościej: słabe jest to, że jedni drugim podpowiadają, jak wygrywać.
Nie to, że jakaś imiennie wymieniona Paula pyta o podpowiedź czy sama podpowiada innym.
Bo po takiej podpowiedzi to już nie jest praca SAMODZIELNA.
Każdy ma prawo do własnego zdania, a moje w temacie jest właśnie takie, że życiowa/konkursowa niesamodzielność to słabe jest. Wyświetl w wątku >>