Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1773
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Są już wyniki na stronie. https://www.insta...c/18058142458640024/
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Taka historia, ech.. Zakup na konkurs. Paragon fiskalny. Płatność kartą - za to jest paragon niefiskalny, o numer wyżej. Takie niefiskalne paragony z marszu kasuję do kosza!
Wysyłka zgłoszenia, skan paragonu fiskalnego, zakończone sukcesem, czyli wygrana, kolejny krok: wysyłka pocztą papierowych paragonów.
I odpowiedź o braku weryfikacji!!! BO NIBY WYSŁANY ZOSTAŁ PARAGON O NUMER WYŻEJ O JEDEN!!! (czyli niby ten niefiskalny)
Sorry, cholera jasna, ale JAK???????
Fizyczny skan paragonu fiskalnego, a oni to oprotestowują??!
TO CHORE JEST!!!
edit
Prośba o przesłanie skanu tych moich niby błędnych paragonów zakończona negatywnie.
Wrrr... Uważać na Kropkę Bordo, bo to wredniacy!! Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
"Nieważne centymetry w pasie, gdy jesteś słodka jak Mleczko Ptasie!" Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
od 04.10 do 20.10.2024 r.
- Aktywuj smartfon do 27.10.2024 r., a następnie uruchom aplikację Samsung Members na nowym urządzeniu oraz zaloguj się używając Konta
- Krok 3 Wypełnij formularz promocyjny do 03.11.2024 r. Załącz dowód zakupu.
- Krok 4 Po pozytywnej weryfikacji zgłoszenia, do 30 dni roboczych na wskazany w formularzu zgłoszeniowym adres zostanie wysłany prezent - Galaxy Buds2 Pro w kolorze grafitowym.
https://www.media.../lp,samsung-premiera Wyświetl w wątku >>Samsung.
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Tylko na litość boską, dlaczego tam stale pojawiają się DWIE JEDNAKOWE??!
Czy naprawdę tych pól nie da się tak skonfigurować, by ładowały się dwie różne?! Ja rozumiem, że to jest wybierane losowo, ale nie rozumiem, że za każdym razem los się tak upiera na jednakowe. :P
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Chyba się gdzieś zapadł pod ziemię, albo wpadł w jakiś dół, bo niewiele pamiętam, ech...
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
WYNIKI już na stronie https://www.almet...oteria-2024-konkurs/
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Interquel
Sequel
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Karta prepaid nie dość, że jest wirtualna i wymaga podpięcia w aplikacji GOOGLE PAY*, której nie da się zainstalować na każdym sprzęcie i w każdym rejonie (udało mnie się dopiero na zapasowym sprzęcie, nie na głównym), to co prawda pozwala na płatności w internecie i w sklepie, ale nie można z niej na przykład wypłacić gotówki z kasy sklepowej Żabki, Netto czy innego punktu obsługującego CASHBACK, a wypłata gotówki z bankomatu na przykład EURONET, posiadającego funkcję płatności zbliżeniowych, obarczona jest haraczem/prowizją/podatkiem, czy jak tam kto chce nazwać, w wysokości 7 PLN!
Tak, że ten... Płacić za zakupy owszem, ale z aplikacji w telefonie z NFC, a wypłata gotówki lekuchno nieopłacalna i upierdliwa. By było śmieszniej, tej kwoty 7 PLN nie wykazuje PLUXEE w historii operacji na koncie!! Są tylko trzy pozycje:
- zasilenie konta kwotą 100 PLN (25 września 2024)
- sprawdzenie salda w bankomacie (koszt 0,00PLN)
- wypłata 90 PLN
- pozostało na koncie 3 PLN
To tyle. Musiałem się wylać. Może ku przestrodze dla innych?
Albo to ja jestem taki strasznie zacofany technologicznie, a inni to wszystko mają w małym palcu, ech...
*) Miałem nadzieję, że taką wirtualną kartę da się podpiąć do jakiejkolwiek innej apki bankowej, na przykład mojego banku, no ale nie. Powiązać ją można jedynie z tym molochem i z drugim, ze stajni APPLE. To słabe jest. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://wiadomosc...cy-7075940897647456a Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dziękuję, że jeszcze Ci się chce to wszystko ogarniać. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Lubię pogrywać, lubię wygrywać i bardzo lubię uszczęśliwiać!
Lubię pieniądze, lubię, gdy rządzę i lubię, kiedy królują żądze...
Lubię na obiad pierogi z serem choćbym wypchane miał dwa portfele!
Lubię być zdrowy i mieć ciuch nowy, a jeszcze bardziej, gdy z tyłu głowy
miła świadomość nagle się zjawia, że może TROCHĘ TEN ŚWIAT NAPRAWIAM?! Wyświetl w wątku >>