Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7102812 Napisano: 22.06.2023 17:27:03 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Jaki internet do domu polecacie?

A jakie masz miesięczne zużycie gigabajtów? Bo od tego trzeba zacząć. Są oferty 10 GB za 10 zł, 20GB za 20 zł i tak dalej. Pytanie, jakie masz potrzeby... Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7102724 Napisano: 22.06.2023 12:52:49 w Pomocy!!!!
nanajka81 napisał(a):

Czy ktoś wysyłał tą drabinkę gimnastyczną z kubusia kurierem? (rok temu była do wygrania w lidlu w Amocoo) U mnie nie ma miejsca na montaż więc chciałabym ją wysłać kurierem siostrze ale zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać i jaki wybierać rozmiar (czy to już niestandartowy czy można jako standart tylko wymiary dobre podać (jedna część ma koło 2 metrów a w sumie mam 5 pudełek  - przyszło to w chyba dwóch czy trzech przesyłkach) Jeżeli ktoś mi może coś podpowiedzieć to bardzo proszę.

Najprościej zapytać tę firmę kurierską, która to dostarczyła. Masz numer tamtej paczki? Skoro raz przesłali, to dlaczego nie mieliby wysłać drugi raz. To tylko kwestia dogadania się. Możliwości kurierskie są, bo przecież doszła raz. Musi dojść drugi raz,nie ma bata. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7102050 Napisano: 20.06.2023 11:08:25 w Avanti
simonapp napisał(a):

cb656 napisał(a):

simonapp napisał(a):

taka propozycja dla Agencji, która obopólnie dałaby wiele pożytku. 
GDYBY TAK PRZY dotychczasowych danych, na liście pojawiał się również numer zwycięskiego paragonu. 
Co Wy na to emotka

Hm, a jaki jest powód tego życzenia? CO konkretnie chcesz uzyskać? Nie rozumiem do końca tej fanaberii... emotka

- Pierwszy powód, to powtarzalne inicjały i zasypywanie Agencji pytaniami. A może to jednak ja jestem na liście a e-mail nie doszedł.

OK, pierwszy mi wystarczy. Teraz rozumiem. Co nie znaczy, że się pod tą prośbą podpiszę. Mnie tam rybka... Trochę adrenalinki oczekiwania nie zaszkodzi. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7102035 Napisano: 20.06.2023 10:34:46 w Avanti
simonapp napisał(a):

taka propozycja dla Agencji, która obopólnie dałaby wiele pożytku. 
GDYBY TAK PRZY dotychczasowych danych, na liście pojawiał się również numer zwycięskiego paragonu. 
Co Wy na to emotka

Hm, a jaki jest powód tego życzenia? CO konkretnie chcesz uzyskać? Nie rozumiem do końca tej fanaberii... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7101785 Napisano: 19.06.2023 11:17:02 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
GreenEK napisał(a):

jakieś szanse, żeby zakończone nie wyświetlały się na głównej?

A ja z kolei czekam, kiedy przestaną trafiać się takie kwiatki, że w bazie ukazuje się konkurs PO JEGO ZAKOŃCZENIU. emotka emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7100701 Napisano: 14.06.2023 21:05:32 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas czemu nie mogę zobaczyć swojego profilu?!
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7100647 Napisano: 14.06.2023 18:47:55 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Dodałam komuś do zakupu kremu batona Nestle nakupowałam tego jak to ja kiedyś na promocję jak w hurtowni i się staram tego jakoś pozbyć. I akurat spałam i czytam tego sms-a lekko zaspana. A pani mi podziękowała. No w szoku jestem mówicie, że dobro powraca, to ja chcę tylko 6 w lotto.

Uroczy wpis. Zaraz się zakocham... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7100629 Napisano: 14.06.2023 18:11:32 w Dziś cieszę się z.....
adamo86 napisał(a):

Właśnie odebrałem pisemko z sądu w Poznaniu.
Sąd nakazał zwrot 147 zł, na które zostałem przekręcony na OLX w 2018 - trzy osoby były pokrzywdzone (na łącznie około 500zł) - a przynajmniej tylko trzy brały udział w tym postępowaniu.
Do tego oskarżony dostał grzywnę w wysokości 3000zł i przesiedział 20 dni w areszcie tymczasowym.

Zazdroszczę, ech...
Kiedy Wykonawca na zlecenie Spółdzielni Mieszkaniowej pod mą nieobecność WŁAMAŁ SIĘ do mej piwnicy, by wymienić okienko na nowe, plastikowe, to nie dostałem nawet grosza zwrotu za uszkodzoną kłódkę, a on dostał tylko karę grzywny, kilkaset złotych. Nie rozumiem sądów. Niby mają się kierować prawem, ale praktyka pokazuje, że co sędzia, to inny wyrok. Ja bym tego Wykonawcę wysłał na Sybir i pozbawił prawa wykonywania zawodu dożywotnio, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7100308 Napisano: 14.06.2023 09:37:59 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

A było kiedyś rozważane dodanie trzeciej ikonki przy postach?
Bo aż się czasem prosi dodanie reakcji ->  emotka

Noooo... Mnie to się nawet marzy taki system, jak jest na fejsie, z kilkoma reakcjami do wyboru, często mam ochotę dodać gifa z GG

jak dodawałem kciuki (jeszcze stara wersja skryptu) to wstępnie było zrobione jak na FB (5 reakcji) ale zarzucono mi że chcę być jak FB i że dwie wystarczą i pod te dwie reakcje zaprojektowałem nowy skrypt, nie wiem czy jest sens dodania kolejnych albo dynamicznych...

Luzik, Adrian emotka To nie jest najważniejszy aspekt tego forum. Trochę sobie jaja robię, no wiesz...   emotka   trochę teatru nie zaszkodzi emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7100281 Napisano: 14.06.2023 08:40:48 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
adamo86 napisał(a):

A było kiedyś rozważane dodanie trzeciej ikonki przy postach?
Bo aż się czasem prosi dodanie reakcji -> emotka

Noooo... Mnie to się nawet marzy taki system, jak jest na fejsie, z kilkoma reakcjami do wyboru, często mam ochotę dodać gifa z GG
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7099807 Napisano: 12.06.2023 16:16:25 w WC - rozmowy o wszystkim
monikar napisał(a):

Dziewczyny polećcie jakieś fajne perfumy na lato? Chce sobie kupić coś nowego z okazji urodzin  emotka

Zależy, jaki efekt chcesz uzyskać emotka Jeśli godzisz się na zaczepki obcych dziadków, to polecam wodę toaletową CAFE. No we mnie wywołała odruch zaczepny emotka Gdy na moim przystanku wysiadła babka, która w tłoku autobusowym podstawiała się pod nos, nie zdzierżyłem i zapytałem o nazwę perfum, jakich używa, bo mnie zachwyciły świeżą delikatnością....  emotka
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7099798 Napisano: 12.06.2023 15:07:39 w Pomocy!!!!
Yoko napisał(a):

Pierwszy raz zgłaszam fakturę zamiast paragonu i nie jestem pewna, czy w polu data zakupu powinnam podać datę płatności, czy datę wystawienia faktury? (różni się jednym dniem). Pomoże ktoś? emotka

Data wystawienia faktury jest datą zakupu. emotka

Fakturę należy wystawić nie później niż:
  • do 90. dnia od daty wykonania czynności - w przypadku czynności polegających na drukowaniu książek - z wyłączeniem map, magazynów, czasopism drukowanych oraz ulotek, z wyjątkiem usług, do których stosuje się art. 28b, stanowiących import usług;
  • do 60. dnia od daty wydania towarów w odniesieniu do dostawy książek drukowanych z wyłączeniem map, magazynów, czasopism drukowanych oraz ulotek - dodatkowo jeśli umowa będzie przewidywać zwroty wydawnicze, fakturę należy wystawić w takiej sytuacji nie później niż do 120. dnia od daty pierwszego wydania towarów;
  • do 30. dnia od daty wykonania usługi w odniesieniu do usług budowlanych lub budowlano-montażowych,
  • 7. dnia od określonego w umowie dnia zwrotu opakowania - w przypadku niezwrócenia przez nabywcę opakowania zwrotnego objętego kaucją, przy czym w sytuacji, gdy w umowie nie będzie określonego terminu zwrotu opakowania, fakturę będzie się wystawiać nie później niż 60. dnia od dnia wydania opakowania;
  • z upływem terminu płatności
Data wykonania płatności to inna bajka. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7099622 Napisano: 11.06.2023 17:13:12 w Pomocy!!!!
Catcat napisał(a):

cb656 napisał(a):

Catcat napisał(a):

wygrałam dwie nagrody w konkursie Fortis Monster z Lewisem Hamiltonem. Miałam wysłane 4 zgłoszenia i mam 4 paragony.
W mailu nie jest napisane o tym, jakie zgłoszenie z którym numerem paragonu wygrało. Mam wysłać wszystkie w odpowiedzi na dwa maile? Napisałam do nich zapytanie, ale boję się, że zanim mi odpiszą minie czas odesłania danych.  ;/

A to jakiś problem wysłać wszystkie w JEDNYM mailu? Co zamierzasz zrobić z paragonami, na które NIE wygrałaś? Oprawić w ramkę i powiesić nad kominkiem na pamiątkę? emotka

Nie wiem, myślałam bardziej, że nie będą chcieli szukać pośród tych czterech, tych dwóch wygranych.

Spójrz na to chłodnym okiem, hę?
TY nie wiesz, które paragony wygrały, ale ONI wiedzą. Wyślij wszystko, co masz, a ONI już to ogarną, bez problemu. Odpuść kombinowanie, heh... Wyświetl w wątku >>
1 Catcat 0

cb656

#7099489 Napisano: 10.06.2023 17:34:23 w Wkurza mnie...
reolo3 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Netflix mnie wkurzył, ech... emotka
Skończyła się era bezpłatnego współdzielenia konta z sąsiadką emotka

Czemu? Klikasz, że jesteś w podróży, klikasz w kod potwierdzający, który dostanie sąsiadka, wpiszesz kod i oglądasz dalej filmy

Ejtam... Ty jak widzę jesteś zwolennikiem oszukiwania. Ja to tylko miłośnik kombinowania. Różnimy się znacząco. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7099484 Napisano: 10.06.2023 17:06:39 w Wkurza mnie...
Netflix mnie wkurzył, ech... emotka
Skończyła się era bezpłatnego współdzielenia konta z sąsiadką emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7099397 Napisano: 09.06.2023 22:17:40 w Pomocy!!!!
Catcat napisał(a):

wygrałam dwie nagrody w konkursie Fortis Monster z Lewisem Hamiltonem. Miałam wysłane 4 zgłoszenia i mam 4 paragony.
W mailu nie jest napisane o tym, jakie zgłoszenie z którym numerem paragonu wygrało. Mam wysłać wszystkie w odpowiedzi na dwa maile? Napisałam do nich zapytanie, ale boję się, że zanim mi odpiszą minie czas odesłania danych.  ;/

A to jakiś problem wysłać wszystkie w JEDNYM mailu? Co zamierzasz zrobić z paragonami, na które NIE wygrałaś? Oprawić w ramkę i powiesić nad kominkiem na pamiątkę? emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7099112 Napisano: 08.06.2023 16:43:05 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

picola1 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Jak napiszesz maila, albo zadzwonisz do agencji, to chyba tylko kosmita by się nie zgodził na odesłanie po powrocie. emotka  juz dwa razy przerabiałam taka sytuację,  agencje czekaly emotka

Ja straciłam nagrodę jak byłam na wakacjach w Hiszpanii, na wysyłkę paragonu były trzy dni  i agencja kategorycznie powiedziała, że muszą się trzymać terminu z regulaminu. Wszystko zależy od agencji i od ludzi tam pracujących.

Która agencja ?? emotka

Jakaś kosmiczna na pewno emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7099002 Napisano: 07.06.2023 22:11:11 w WC - rozmowy o wszystkim
sabart napisał(a):

Mam pytanie do osób, które decydują się na nagrywanie filmików na różne konkursy. Chciałam do zgłoszenia zrobić filmik, jednak tak czytam i motam się coraz bardziej jeśli chodzi o prawa autorskie. Zazwyczaj w regulaminach jest informacja, że praca konkursowa musi być pracą autorską, a jak dodam jakąś nawet "darmową" muzykę, to przecież muszę wspomnieć o autorze utworu, który załączyłam jako tło muzyczne. Dobrze rozumiem? Jest jakiś legalny sposób na dodanie muzyki w tle filmiku konkursowego, żeby nie mieć problemów z prawem autorskim? Wszelkie bazy, które przeglądam wymagają wspominania o autorze utworu. Brzdękolenie samemu na gitarze odpada, bo nie wymyślę sama melodii 😏

Autora muzyki możesz przecież zawsze wspomnieć z nazwiska i ze źródła w napisach końcowych... Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7098881 Napisano: 07.06.2023 15:32:29 w DARMOWE minuty i startery
„20 GB na 20 dni” to usługa promocyjna dostępna dla Abonentów taryf ORANGE YES, ORANGE POP, ORANGE Free na kartę, Zawsze bez limitu. W ramach Promocji Abonent otrzymuje 20 GB za 0 zł ważne przez 20 dni od dnia aktywacji. Aktywować można od 7 do 30 czerwca.
https://dokumenty...21-af9b-79be563f14c4 Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0