Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7108829 Napisano: 14.07.2023 13:14:00 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
adamo86 napisał(a):

Dopiero co pisałeś, że umieszczanie niektórych zdjęć nagród jest zabawne, a teraz sam umieszczasz zdjęcie kartonu od wygranego roweru emotka

A to nie wiesz, że kobieta (Dzidzia Piernik) zmienną jest?! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

cb656

cb656

#7108447 Napisano: 13.07.2023 16:16:17 w Dziś cieszę się z.....
kumulacja napisał(a):

Masz wyjątkowo bujną wyobraźnię. Bo miauczenie kotki kojarzy Ci się z orgazmem. A czy gruchanie gołębi też?

Też, ekh, ekh... emotka
Cieszę się, że KTOŚ mnie rozumie, ech... Wyświetl w wątku >>
2 kumulacja, mia 0

cb656

#7108429 Napisano: 13.07.2023 15:38:49 w Dziś cieszę się z.....
TurboMike napisał(a):

...w tempie bolidu z Formuły1, podążyłeś do najbliższego posterunku policji by odczekać tam 7 godzin na uroczyste przyjęcie! Wypełniłeś stos oświadczeń i zwróciłeś znalezisko do depozytu. Tam sprawą zainteresował się sam komendant i powołał specjalną jednostkę która ma odnaleźć wcześniejszego posiadacza.

emotka emotka emotka emotka emotka
Są jednak na tym świecie ludzie prawi, uczciwi, PRAWORZĄDNI, wierzący w sprawiedliwość, naiwni, ufni jak dziecko, ech.
Wzruszyłem się. Chlip. emotka
Świat nie jest taki zły, lalalala... CIESZY MNIE TO! emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7108424 Napisano: 13.07.2023 15:32:12 w Dziś cieszę się z.....
kumulacja napisał(a):

...okazuj rozkosz na naszym forum. Ciekawi mnie to słowo na "m".

To taki dźwięk, wydawany przez kotki, udeptujące swojego właściciela. Wydają ten odgłos z siebie z przymrużonymi na maksa oczkami. Dla mnie interpretacja tego zjawiska zapisuje się w słowach PEŁNA ROZKOSZ. ORGAZM. emotka
P.S. Ale słownego zapisu tego dźwięku nie zacytuję, bo mam zakaz. Trudno, siła wyższa. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7108397 Napisano: 13.07.2023 14:43:02 w Dziś cieszę się z.....
Szedłem sobie ulicą niespiesznie, wiaterek leniwie schładzał rozgrzane ciało cielsko, na niebie chmurki bawiły się w chowanego ze słonkiem, no po prostu cud, miód, ultramaryna! emotka emotka I nagle...
Oczom mym ukazał się niecodzienny widok! emotka
...na chodniku leżał papierek do złudzenia przypominający dziesięć złotych. Przetarłem oczy ze zdumienia. Zamrugałem kilka razy. Poklepałem z plaskacza oba policzki naprzemiennie, by się otrzeźwić orzeźwić i przystanąłem zdumiony. Schyliłem się...
Tak, to nie była pomyłka, skucha, ani inna letnia fatamorgana fata mrugana, czyli apteczne złudzenie ludzkiego oka. Tam NAPRAWDĘ LEŻAŁA DYCHA!! emotka Ledwo dyszała bidulka z tego stojącego gorąca. CeBuś ulitował się nad bidulką i schował ją w cień. W tę zakładkę w portfelu, gdzie słońce nie dochodzi... emotka
P.S. Użyłbym słowa na "m" dla podkreślenia swojej frajdy, ale mam zakaz okazywania publicznie rozkoszy. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7108210 Napisano: 13.07.2023 06:18:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
karols napisał(a):

Skoro nie mam gum, a można wygrać 1 nagrodę w całej loterii rozumiem że czeka na mnie 10 tys 😂

Nieprawdą bowiem jest, jakoby....
TO JA wygrywam główną!!!!! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7108020 Napisano: 12.07.2023 19:05:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
Yoko napisał(a):

Chciałabym serdecznie podziękować wszystkim za tak miłe słowa i szczere gratulacje. emotka Nie spodziewałam się aż takich reakcji, to naprawdę bardzo wzruszające. (...)

Dziękuję, że chciałaś się podzielić radością i szczerze zazdroszcząc emotka równie szczerze gratuluję farta! emotka Mniam. Wyświetl w wątku >>
1 Yoko 0

cb656

#7107983 Napisano: 12.07.2023 17:46:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
adamo86 napisał(a):

byekitty napisał(a):

Jestem "na nie" dla zdjęć w wątku MDW. Screeny smsow lub maili często z mininagrodami - zajmują dużo miejsca w przeglądarce (i na serwerze tysz). Trzeba przeczytać cały tekst zamiast kilku słów i nie da się tych wygranych potem wyszukać 😎 nie widzę w tym żadnej wartości, dla wygranego też to zajmuje więcej czasu niż napisanie trzech słów, więc nie zwalam tego na karb lenistwa.

Mam wrażenie, że po Twoim wpisie zrobił się nagle wysyp screenów w MDW emotka

Dobrze, że ten wątek został poruszony, to i ja dorzucę swoje trzy grosze.
Od dawna zauważam, że liczne wątki są powielane - pod pozornie innymi nazwami mówią de facto o TYM SAMYM!
Podobnie jest z topami MDW oraz ZDJĘCIA NASZYCH WYGRANYCH czy DZIŚ DOTARŁA NAGRODA Z...
Ja osobiście nie widzę większej różnicy. Równie dobrze umieścić można fotkę tu, ówdzie i tam.
Dlaczego tak uważam? Uzasadniam: opis nagrody w konkursie jest na tyle precyzyjny, że dla średnio kumatego człowieczka nie stanowi żadnego problemu znalezienie FOTKI nagrody konkursowej w sieci.
Wyjątkiem być może są nagrody niekonwencjonalne, typu "gadżety radia Zet" albo inne podobnie enigmatyczne. Jednakże jeśli wiadomo, że nagrodą jest telewizor danego producenta, albo golarka czy ekspres do kawy, model taki to, a taki, to umieszczanie zdjęć takich nagród jest zabawne. Owszem, doceniam wartość dokumentalną, coś w rodzaju poświadczenia, że Organizator nie kłamał i faktycznie przysłał telewizor, zamiast zdjęcia telewizora emotka

A co do screenów w MDW ja - Dzidzia Piernik - nie mam absolutnie nic przeciwko! To dla mnie ważny fakt, bo poświadcza, że to nie jest prowokacja, żart, mający na celu wsadzenie kijaszka w mrowisko zniecierpliwionych konkursowiczów, zastanawiających się, "dlaczego ich zajefajny tekst nie wygrał i że to na pewno DOWÓD, że wszystko to jest jedna wielka ustawka, a w ogóle, to oni losują!" emotka Screen z powiadomieniem o nagrodzeniu jest dla mnie - Dzidzi Piernik - CENNIEJSZY, niż wpis tekstowy, "literkami na ekranie" w rodzaju GŁÓWNA W KONKURSIE X (i teraz gryźcie się w brodę biedaki, czy to prawda, czy robię sobie jaja).

No sorry, co ludź, to zdanie. Takie jest moje. Howgh! Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7107233 Napisano: 09.07.2023 17:20:59 w WC - rozmowy o wszystkim
as32572 napisał(a):

Jaki internet do domu polecacie?

Rzuć okiem na to:
https://www.orang...view/oferta-na-karte
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7107068 Napisano: 08.07.2023 11:20:14 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas nawet nie wiem, jak to nazwać, ech... Będzie bardzo okrężną drogą, opisowo.
No bo to jest tak, ech...
Znajduję jakiś profil, a w nim, jak wiadomo, jest KLIK pod tytułem "dodane posty". No i teraz tak, ech... Wyświetla mi się długa lista wpisów... Ale na tej liście, mimo zachęty w postaci widocznych łapek, nie mogę zagłosować. Buuuu emotka Muszę użyć opcji "wyświetl w wątku".
Czy TO da się zmienić? emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7107044 Napisano: 08.07.2023 05:21:09 w Dziś cieszę się z.....
kimxxx napisał(a):

Jej, jak to czytam to mam wrażenie, że moje rymowanki są słabe okrutnie i mam ochotę zwrócić wszystkie wygrane (choć przez miesiąc za dużo ich nie było) do agencji  emotka
Super wiersz, podziwiam i życzę samych głównych emotka emotka

Wyluzuj, ech... To jedynie parafraza i zapożyczenie z Wieszcza, no wiesz.... emotka
A tak generalnie,wszystko to dla jaj emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7106979 Napisano: 07.07.2023 17:06:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

niestety jeśli chodzi o ukrywanie postów na forum...
jest półśrodek, ale to taki że jak wchodzisz w wątek i są posty osoby zablokowanej, to masz komunikat "Wiadomość ukryta"

emotka Jeszcze na coś takiego nie trafiłem, ciekawe, ciekawe... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7106929 Napisano: 07.07.2023 14:39:23 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

ja już więcej nie idę robić z siebie kosmity... 

Hm, czy to logiczne? emotka
Czy kierowca może "robić z siebie kierowcę", albo czy nauczyciel może "robić z siebie nauczyciela"?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7106928 Napisano: 07.07.2023 14:34:40 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Adrian, a jak to jest rozwiązane na Facebooku? Bo tam działa... Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7106788 Napisano: 07.07.2023 09:48:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
zielonaszpilka napisał(a):

co daje zablokowanie jakiejś osoby? Ja nie widzę jej wpisów, ona moich? Czy ta osoba wie, że mam ją w zablokowanych? Jak to wygląda pionas?

Niestety, ale tak to nie działa i bardzo nad tym ubolewam. Jedyna "korzyść" z takiego zablokowania to święty spokój, że taka osoba nie może wysłać do Ciebie wiadomości. To w zasadzie wszystko. Aha, jeszcze jedno - jak ktoś Cię zablokuje, to nie obejrzysz jego profilu, a jedynie komunikat, że jesteś zablokowana przez tę osobę. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7106716 Napisano: 06.07.2023 22:13:17 w Dziś cieszę się z.....
fan-mandaryny napisał(a):

Że KFC powstanie w Radomsku. Teraz, prócz zakupów w itm, czy c4, będę zajadał mojego ulubionego kurczaka. Przynajmniej prócz wydatku na zakupy konkursowe, jazdy 90 km w obydwie strony, „na pocieszenie” wydatek na moje pyszne jedzenie. 😊

Cieszę się, że w obliczu licznych podejrzeń o ptasią grypę wśród polskich kurczaków, masowo spadają ceny sprzedaży kurczaków z rożna, ech... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7106670 Napisano: 06.07.2023 19:05:18 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
byekitty napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Da się przypiąć NA CO CZEKAMY? na górze listy wątków?
Nie wiem jak innym ale mi by to ułatwiło życie emotka

super pomysł! może wtedy więcej osób zaangażowałoby się w dodawanie emotka

AKURAT! emotka
Śledzę ten portal praktycznie od samego początku i jeszcze nie zauważyłem takiego trendu.
Ludzi ZAANGAŻOWANYCH w życie tej społeczności można zliczyć na palcach rąk, ech...
PRZEWAŻAJĄCA WIĘKSZOŚĆ to tak zwany bezimienny, roszczeniowy PLANKTON emotka emotka

Dla nich liczy się tylko: "Dajcie wygraną MI, gram na chorom curkę!"  emotka
(czy jakoś tak, ech...) Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7106639 Napisano: 06.07.2023 16:29:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas czy da się tak zagnieździć jakiś prosty algorytm, który obsługiwałby pole podsumowujące ilość dodanych konkursów i UWZGLĘDNIAŁ PRZY TYM POLSKĄ GRAMATYKĘ?! emotka
Że jak konkursów dodano 16, to będzie wyświetlone, że "dodano szesnaście konkursÓW" a gdy 23, to "dodano dwadzieścia trzy konkurSY"??? I tak dalej. I żeby uwzględniał przypadek rzadki, ekstremalny, mianowicie: "dodano jeden konkurs". emotka emotka
Jakieś warunki powstawiać, by podmieniał formę słowa?

Strasznie mnie (polonistę z zamiłowania) bodzie to w oczy, gdy czytam na głos:
"Na liście znajduje się dwadzieścia trzy konkursów" emotka Wrrrr... emotka

edit
1 jeden (konkurs)
2, 3, 4 (konkursy)
5, 6, 7, 8, 9, 10, 20, 30...  (konkursów) Wyświetl w wątku >>
1 netka2000 0

cb656