Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7217634 Napisano: 30.10.2024 17:04:34 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
0 0

cb656

#7217399 Napisano: 29.10.2024 20:33:02 w SZUKAM....
kiwiwi napisał(a):

cb656 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

(zmarła) Elżbieta Zającówna  emotka   emotka 66 lat  emotka

W filmie VABANK w mieszkaniu nad łóżkiem wisiał romantyczny portret dziewczyny, do złudzenia podobnej do samej Zającówny.
Szukam fotki pokazującej pełen ów obraz, kadr z tego filmu albo fotos z planu.  emotka
TU: chodzi o ten obraz widziany tylko we fragmencie. Szukam całości.

Takie o, może być?

Idealnie!!! Dziękuję, to jest to!! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7217327 Napisano: 29.10.2024 16:53:24 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

(zmarła) Elżbieta Zającówna  emotka   emotka 66 lat  emotka

W filmie VABANK w mieszkaniu nad łóżkiem wisiał romantyczny portret dziewczyny, do złudzenia podobnej do samej Zającówny.
Szukam fotki pokazującej pełen ów obraz, kadr z tego filmu albo fotos z planu.  emotka
TU: chodzi o ten obraz widziany tylko we fragmencie. Szukam całości.
Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7216882 Napisano: 28.10.2024 07:12:00 w Co można dostać gratis?
natik999 napisał(a):

Nie da się tu wrzucić linka, ale jeśli jesteście w klubie Aviko to na mailu macie krótką ankietę od nich o frytkach i dla pierwszych 100 osób za wypełnienie dają bon 10 zł do Biedronki emotka

Przyznam, że tego fragmentu o niemożności wklejenia tutaj linka to ni w ząb nie kumam, nie czaję, nie rozumiem! 😱🤔🤷‍♂️😮 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7216866 Napisano: 27.10.2024 21:33:36 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Tej logiki nie rozumiem. emotka
"Zawsze sprawdzam, który daje więcej, więc niekoniecznie trzeba wybierać".
Helou, o co tu chodzi??!
To wybierasz, czy nie wybierasz w końcu?! emotka

Niekoniecznie trzeba wybierać, w którym programie cashback się zarejestrować. Można założyć konta w dwóch i potem je porównywać.

Helou, sorry, bo ja nietutejszy jestem, ech... emotka
Jaka jest różnica w tym wypadku pomiędzy WYBIERANIEM, a PORÓWNYWANIEM?! emotka
Serio pytam! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7216809 Napisano: 27.10.2024 14:46:31 w Co można dostać gratis?
Darmowe czytanie/słuchanie książek do końca listopada emotka
https://akcja.czytajpl.pl/ Wyświetl w wątku >>

cb656

#7216807 Napisano: 27.10.2024 14:29:03 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Nie podoba mi się, że wczorajszego wieczoru przegapiłem fakt zmiany czasu, przez co dziś wpadłem w pułapkę ośmieszenia przed bliską mi osobą, ech... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7216803 Napisano: 27.10.2024 14:17:43 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Ja mam dwa cashbacki (zagraniczne) i zawsze przed zakupem online sprawdzam, który daje więcej emotka Tak więc niekoniecznie trzeba wybierać emotka

Tej logiki nie rozumiem. emotka
"Zawsze sprawdzam, który daje więcej, więc niekoniecznie trzeba wybierać".
Helou, o co tu chodzi??!
To wybierasz, czy nie wybierasz w końcu?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7216682 Napisano: 26.10.2024 13:53:14 w co chcielibyście wygrać?
Nuna1210 napisał(a):

Tak najbardziej to samochód - wiadomo albo jakąś większą sumę pieniężną ☺️ Z mniejszych marzeń - bony wakacyjne i suszarka Dysona.

Szczęściara jesteś, ech... emotka
Ja to nie marzę o aucie z dwóch powodów, ech...
Po pierwsze, to NIGDY nie uzyskam prawa jazdy (brak obuocznego widzenia, ech...)
a po drugie, zżymam się na samą myśl, że przy próbie sprzedaży wygranego auta (hihihi) musiałbym naprawdę sporo opuścić, by w końcu je puścić, ech... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7216681 Napisano: 26.10.2024 13:44:26 w co chcielibyście wygrać?
A do mnie, nie wiadomo dlaczemu, przyplątała się żądza wygrania słuchawek bezprzewodowych JBL z tego konkursa, ech... emotka emotka
https://www.e-kon.../toyota-x-jbl-3camry
No po prostu szok, jak bardzo zawładnęło to moją konkursową naturą, ech... emotka emotka
Te słuchawki (no i oczywiście jakość gwarantowana FIRMĄ) robią swoje, ech... emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7216363 Napisano: 24.10.2024 19:29:05 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Z książką na wakacje"

Komisja konkursowa w składzie:
  1. Barbara Paluchowa – artysta plastyk, poetka;
  2. Natalia Arendarczyk – fotografka;
  3. Rafał Maćkowski – promotor Miasta i Gminy Piwniczna-Zdrój
Oceniła nadesłane prace i wyłoniła laureatów... emotka
http://www.piwnic...-2024-rozstrzygniety Wyświetl w wątku >>

cb656

#7215407 Napisano: 21.10.2024 18:37:02 w Informują
Informują z Konkurs "Każda mordka lubi Żubra" 18+

Rodzaj powiadomienia: info w apce InPost, że paczka w przygotowaniu
Dodatkowe informacje:
... Wyświetl w wątku >>

cb656

#7215330 Napisano: 21.10.2024 14:42:13 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
kiwiwi napisał(a):

Może dałoby się w komentarzach do konkursów jakoś wyraźniej zaznaczyć opcję dodawania komentarza z linkiem do wyników? Teraz często się zdarza, że w wynikach lądują zwykłe komentarze, bo z rozpędu ludzie zaznaczają bez czytania ten kwadracik. Ja też muszę się mocno pilnować, żeby tego nie zaznaczać emotka Może dałoby się go umieścić w innym miejscu albo jakoś inaczej "utrudnić" jego zaznaczanie?

Moim zdaniem wystarczy czytać ze zrozumieniem, by unikać takich pomyłek. emotka Wyświetl w wątku >>
2 kiwiwi, pionas 0

cb656

#7215317 Napisano: 21.10.2024 14:03:55 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Miejski Ranking Travelist.pl"

WYNIKI na stronie: https://promocje....nking-polskich-miast
Alicja M., Sylwia G., Katarzyna P. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7215142 Napisano: 20.10.2024 15:17:00 w Żabka
pioge7 napisał(a):

Da radę wysłać wam zgłoszenie z Żabki?
cały czas: Invalid recaptcha verify response.
próbuję z różnych urządzeń i nic emotka

Niedawno wysyłałem wiadomość (reklamację na ceny) i niczego takiego nie było. Odpowiedzieli co prawda po tygodniu, ale w ramach przeprosin za błąd systemu przyznali bon na 5 zeta... 🤗 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7214896 Napisano: 18.10.2024 15:41:26 w WC - rozmowy o wszystkim
holala napisał(a):

macie specjalnego e-maila zalozonego na konkursy czy jakis swoj zwyczajowy? mam wrazenie, ze poczta na wp.pl przynosi mi pecha.

Mam kilka adresów stricte konkursowych, których używam w tym celu. Zazwyczaj dobieram domenę do Organizatora, ale stałej reguły w tym nie ma. Po prostu stosuję płodozmian. Wyświetl w wątku >>

cb656

#7214882 Napisano: 18.10.2024 14:59:15 w WC - rozmowy o wszystkim
anoo napisał(a):

(...) Skąd bierzecie czas na konkursy? (...) Nie mam dzieci, pracuję na etacie, dojeżdżam ok. 1h do pracy w jedną stronę i powiem Wam naprawdę zabiera mi to dużo czasu. 
Powiedzcie kim jesteście, czy są tutaj studenci, pracownicy zdalni, rodzice, emeryci. Bardzo mnie to ciekawi z ogólnego punktu widzenia. Skąd bierzecie czas na ten "dodatkowy" etat systematyczności i pomysłów oraz całą tę otoczkę konkursów Ania;)

W moim przypadku sprawa jest prosta. U nas na bazarku osiedlowym można kupić dosłownie wszystko. Mydło, powidło, masło i prawidło. W sezonie jesiennym nawet grzyby. Ja co prawda grzybów akurat nie kupuję, bo wolę sam je zbierać i suszyć, by zachować aromat jesieni dla przyszłych i przeszłych pokoleń, ale za to czasem coś tam innego kupię dla siebie. Mam takich zaprzyjaźnionych chłopaków handlujących różnymi przydasiami. No wiesz - śrubki, zawiesia, wihajstry przeróżne i takie tam, ech... Czasem trafi się też stare radio samochodowe, no serio!! Ja przecież nie mówię, że kradzione, no skąd! Może po prostu komuś się znudziło, czy cóś i oddał w leasing chłopakom... emotka No i u nich regularnie kupuję marmoladę, miód oraz czas właśnie. Wszystko liczone na wiaderka, bo wiadomo: "czas to pieniądz" emotka emotka No i tak rodzą się me zapasy.
Aha, zapomniałem dodać, że nie jestem emerytem. emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

cb656

#7214869 Napisano: 18.10.2024 14:32:47 w Smolar
Smolarze, Smolarze, za co mnie tak karzesz?! emotka
Nie nagradzasz, nie wyróżniasz, tylko portfel mój opróżniasz
każąc czasem coś tam kupić, bym się potem mógł wygłupić emotka
śląc zgłoszenie konkursowe z tym, co mi zaprząta głowę... emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7214638 Napisano: 17.10.2024 16:35:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
lasiglasty napisał(a):

A czy nie da się wprowadzić opcji, że przy blokowaniu użytkownika nie widać jego wpisów? Wtedy każdy, kto by sobie go zablokował prywatnie, miałby spokój i szlus. Mógłby grać w swoim teatrzyku dla siebie samego. jakaś opcja "ukryj posty tego użytkownika" byłaby git.

Kiedyś wnioskowałem o to samo. O ile pamiętam, odpowiedź była przecząca. Nie sądzę, by się coś zmieniło w tej sprawie do dziś. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656