Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7116459 Napisano: 14.08.2023 14:48:39 w WC - rozmowy o wszystkim
kimberly napisał(a):

DAIKOKU napisał(a):

w temacie Moya... na stronie jest lista, jednak mam imie pospolite i nazwisko na K. a powiadomienia na emailu brak... czy były już emaile z gratulacjami za ostatni etap?

Ostatniego etapu czyli z którego z powyższych? emotka wysłałam w tym ostatnim ostatnim, który zakończył się wczoraj i nie wiem czy liczyć na coś czy porzucać wszelką nadzieję już emotka
Bo wyniki wyglądają tak jakby dopiero drugi etap nagrodzili:)

Uważam, że źle interpretujesz słowo OSTATNI. Uważam, że Pytającemu chodzi raczej o etap "ostatnio zakończony".
Litości, ludzie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7116402 Napisano: 14.08.2023 11:01:54 w Dyskusje o loteriach
visserarthur napisał(a):

cb656 napisał(a):

doo napisał(a):

Co sądzicie o loterii hitnachate.pl? Formularz z gwiazdkami bez legendy, pozaregulaminowe okienko o wyrażeniu zgody na przetwarzanie moich danych osobowych w celu przesyłania mi informacji marketingowych, gdy w regulaminie punkt 3.2 jest mowa o wyrażeniu zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu przeprowadzenia i rozstrzygnięcia loterii. Próba wysłania formularza bez zaznaczenia tego okienka powoduje wyświetlenie komunikatu: Zaznacz to pole, jeśli chcesz kontynuować. I do tego agencja nie odpowiadająca na zapytanie na maila tygodniami. Masakra.

Sądzę, że się czepiasz. Dla mnie loteria jest spoko. Co nie znaczy, że wezmę udział, bo nie lubię tych ciastek. Ale nic mnie tam nie boli od strony formalnej.

Nie weryfikowałem, ale jeśli jest tak, jak napisał/a, to nie czepia się, a egzekwuje zapisy, których my zawsze mamy przestrzegać, a agencja jakoś niekoniecznie...

No cóż... Nadal uważam, że to są bzdety - w tym sensie, że dla mnie zupełnie nieznaczące szczególiki. Co innego, gdyby daty były pomylone, albo gdyby tworząc Regulamin metodą copy-paste (co jest baaaaardzo powszechną praktyka niestety) Organizator zapomniał usunąć jakieś zdanie odnoszące się do innego konkursu, dajmy na to tytuł czy określenie istoty zadania.
Druga sprawa, że mój lekceważący stosunek do tego akurat przypadku wynika prawdopodobnie z faktu, że i tak nie wezmę w nim udziału, więc mało mnie obchodzą takie drobiazgi. Jak ktoś chce ortodoksyjnie walczyć o każdą literkę i każdy podpunkt, to droga wolna, śmiało bagnet na broń i do walki! Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7116194 Napisano: 12.08.2023 15:04:31 w Dyskusje o loteriach
doo napisał(a):

Co sądzicie o loterii hitnachate.pl? Formularz z gwiazdkami bez legendy, pozaregulaminowe okienko o wyrażeniu zgody na przetwarzanie moich danych osobowych w celu przesyłania mi informacji marketingowych, gdy w regulaminie punkt 3.2 jest mowa o wyrażeniu zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych w celu przeprowadzenia i rozstrzygnięcia loterii. Próba wysłania formularza bez zaznaczenia tego okienka powoduje wyświetlenie komunikatu: Zaznacz to pole, jeśli chcesz kontynuować. I do tego agencja nie odpowiadająca na zapytanie na maila tygodniami. Masakra.

Sądzę, że się czepiasz. Dla mnie loteria jest spoko. Co nie znaczy, że wezmę udział, bo nie lubię tych ciastek. Ale nic mnie tam nie boli od strony formalnej. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

cb656

cb656

cb656

cb656

#7116044 Napisano: 11.08.2023 15:57:59 w Co to za zawleczka?
maverick napisał(a):

cb656 napisał(a):

Co to może być za zawleczka? emotka Od góry złota, dwa otwory i po drugiej stronie żadnych kodów, napisów etc. emotka

Wrzuć foto emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7115957 Napisano: 11.08.2023 11:41:59 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)

cb656

#7115949 Napisano: 11.08.2023 11:22:35 w Co to za zawleczka?
Co to może być za zawleczka? emotka Od góry złota, dwa otwory i po drugiej stronie żadnych kodów, napisów etc. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7115806 Napisano: 10.08.2023 17:06:14 w SZUKAM....
2rek napisał(a):

szukam osoby, która dokonała zakupu z voucherem adidas i następnie dokonała zwrotu produktu emotka

Też szukałem emotka Śledziłem ją w Warszawie. Najpierw próbowała mnie zgubić w metrze, ale się nie dałem. Szedłem krok w krok. Niestety... Przeważyła moja nieznajomość terenu. emotka W jednej z bram, jak się później okazało - przechodnich, wyrolowała mnie kompletnie i już nie podjąłem śladu, ech... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7115298 Napisano: 08.08.2023 17:42:17 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Jest teraz jakaś zniżka na nadanie w Paczkomacie?

Może nie zniżka, ale bonus w postaci konkursu emotka Skoro będziesz nadawać paczkę (ze zniżką czy nie) i jeśli nagrody są kuszące, to przemyśl, czy brać udział. emotka
https://www.e-kon...nadanie-odbior-i-gol Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

#7114636 Napisano: 05.08.2023 18:33:54 w Zdjęcia naszych wygranych
Kiciunia21 napisał(a):

A ma ktoś zdjęcia hamaka z Almette w Żabce? ☺️

Jest w tym temacie kilka stron wcześniej, ale w dużej rozdzielczości i dłuugo się ładuje. Zmniejszyłem nieco...
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7114606 Napisano: 05.08.2023 14:53:57 w SZUKAM....
rene5 napisał(a):

Info, jak najtaniej wysłać pufę Lays, może ktoś wysyłał?

1. Spuścić powietrze z pufy, ciasno zwinąć powłoczkę i nadać standardową, najtańszą paczką. emotka
2. Namówić Kupującego, by sobie we własnym zakresie dokupił kuleczki styropianowe - tym samym to tamten sprzedawca będzie się "martwił", jak to nadać. emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

cb656

cb656