Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7133554 Napisano: 24.10.2023 15:37:30 w Pomocy!!!!
Czy ktoś aktywował (dodał sobie do konta) "monety Allegro" wygrane w loterii Żywca?

No ja nie umiem. Niby to wszystko proste, a w mojej aplikacji, w strefie korzyści, brakuje ikony MONETY.

Ktoś coś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7133545 Napisano: 24.10.2023 15:02:54 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Czy jakaś sieć telefoniczna ma teraz ofertę na kartę, której doładowanie dowolną kwotą przedłuża ważność konta na rok?

Nju mobile
Jeśli doładujesz raz konto masz po wieki, ale co 92 dni proszą o wysłanie SMS-a do nich, bo sprawdzają czy jeszcze używasz numeru emotka

Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

cb656

#7133281 Napisano: 23.10.2023 15:42:00 w SZUKAM....
@gnieszk@ napisał(a):

Czy GLS ma taką aplikację jak np. DPD?

"takiej, jak DPD" to nie ma, ma swoją własną, inną. emotka
GLS IT Services GmbH (Android)
https://gls-group.com/PL/pl/ade-plus/ Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7131801 Napisano: 17.10.2023 23:10:45 w SZUKAM....
baxter napisał(a):

Szukam kogoś kto ma konta na gazeta.pl

Znalazłeś. emotka Wyświetl w wątku >>
1 baxter 0

cb656

#7131769 Napisano: 17.10.2023 18:40:39 w Pomocy!!!!
Olagie napisał(a):

Hej. Jestem nowa w konkursowym temacie i zastanawiam się, jak wiele zgloszen konkursowych robicie? Aktualnie wysyłam np w Eti i Almette i ciekawa jestem jakie są szanse na wylosowanie. Ile mniej więcej wysyłacie kodów na 1 losowanie?

Elo emotka Jestem stary, ale nie liczę ni godzin, ni lat, ni ilości zgłoszeń konkursowych. Po prostu bawię się, korzystam z życia i akceptuję świadomość, że w tej rywalizacji wygrywają nie ci, którzy bardziej chcą wygrać, ale ci, których wybierze Jury konkursu. A oni kierują się takimi kryteriami, że nam, szarym żuczkom, nie jest dane tego ogarnąć.
Reasumując - konkursy to może i jest fajna porcja adrenalinki, ale raczej chyba nie jest sposób na życie i zarabianie na nie, jeśli nie urodziłaś się pod szczęśliwą gwiazdą, albo jeśli nie masz szczególnych talentów znajdujących się w centrum zainteresowania tajemniczego i nieodgadnionego w swych gustach Jury. emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7131765 Napisano: 17.10.2023 18:08:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

Chciałbym, aby Użytkownik portalu mógł uhonorować osoby dodające konkurs do bazy. Tak po prostu, za to, że tej osobie się chce, za to, że robi to solidnie, za to że konkurs uważam za szczególnie atrakcyjny czy wartościowy ...chodzi mi o to, że gdyby dodać tam opcję "DOCEŃ (Zgłaszającego)" i gdyby ktoś tam kliknął, to na koncie osoby, która dodała ten konkretny konkurs do bazy, pojawiałyby się bonusy. JAKIEŚ. Nieważne na razie co to by było (...) To może być COKOLWIEK!
Ale naprawdę uważam, że WARTO i NALEŻY promować tych, którzy się starają!
podkreślam, że chodzi o naprawdę NIEKTÓRE konkursy - te szczególnie fajne. Bynajmniej nie "wszystkie, jak leci"!

...sam pomysł fajny, ale nie wiem jak to zrealizować, aby ocena była wiarygodna musiałbym nie dokonywać edycji treści, a czasami jest to tak nieczytelne że naniesienie poprawek jest konieczne, w takim wypadku musiałaby dojść opcja możliwości podejrzenia oryginalnego opisu co powoduje że baza rośnie nam 2 krotnie.
Jeśli chodzi o punkty i jakieś "nagrody" i chociażby dostęp do wątków na forum to tak naprawdę rozbudowa całego modułu.
To takie moje obawy na teraz, ale pomysł interesujący emotka emotka

No i fajnie. Wrzuciłem pomysł, ale nie pod hasłem "POTRZEBNE JUŻ, ZARAZ, NATYCHMIAST!", tylko jako wabik do szerszych przemyśleń organizacyjno-marketingowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7131764 Napisano: 17.10.2023 18:03:31 w Informują
Informują z Konkurs "Martini" Biedronka, 18+

Rodzaj powiadomienia: e-mail od firmy kurierskiej UPS o wysyłce nagrody
Dodatkowe informacje:
(opis na liście przewozowym "gadżety reklamowe" no bo przecież nie napiszą "dwie flaszki Martini, z czego jedna to wino bezalkoholowe", gdyż wtedy prawdopodobieństwo uszkodzenia/zaginięcia przesyłki drastycznie by się zwiększyło, hihihi emotka )) Wyświetl w wątku >>
2 kumulacja, mia 0

cb656

#7131475 Napisano: 16.10.2023 16:35:31 w Co można dostać gratis?
emotka Darmowa dostawa emotka w Dzień Poczty Polskiej czyli tylko 18 października! emotka
Szczegóły i warunki na stronie: https://www.mensu...zien-poczty-polskiej
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7130949 Napisano: 13.10.2023 17:18:15 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas od dawna marzy mi się pewna funkcjonalność związana z dodanymi do bazy konkursami, ech... emotka
Dziś zdecydowałem się ubrać w słowa swą koncepcję. emotka

Chciałbym, aby Użytkownik portalu mógł uhonorować osoby dodające konkurs do bazy. Tak po prostu, za to, że tej osobie się chce, za to, że robi to solidnie, za to że konkurs uważam za szczególnie atrakcyjny czy wartościowy. Nieważne za co. Choćby za to, że lubię tego Użytkownika i przy okazji chcę Mu nieba przychylić. emotka

Jakby to miało działać? Ano przy opisie konkursu mamy obecnie zakładki:

...chodzi mi o to, że gdyby dodać tam opcję "DOCEŃ (Zgłaszającego)" i gdyby ktoś tam kliknął, to na koncie osoby, która dodała ten konkretny konkurs do bazy, pojawiałyby się bonusy. JAKIEŚ. Nieważne na razie co to by było, dajmy na to (wstępnie rzucam pomysł), że byłyby to jakieś wirtualne punkty, które sam zainteresowany mógłby w przyszłości wymienić na jakieś korzyści. Dajmy na to - skończył mu się czas dostępu do pewnych wątków, to proszę bardzo - wymieniam punkty na kolejnych 30 dni dostępu. Czy jakoś tak. emotka
To może być COKOLWIEK!
Ale naprawdę uważam, że WARTO i NALEŻY promować tych, którzy się starają!

...bo Oni to robią tak samo jak Ty, Adrian - tu aż prosi się cytat z wcześniejszych wypowiedzi Szefa emotka

...robią to BEZINTERESOWNIE I ZA DARMO!

edit: podkreślam, że chodzi o naprawdę NIEKTÓRE konkursy - te szczególnie fajne. Bynajmniej nie "wszystkie, jak leci"!
Byłaby to poniekąd także forma oceniania danego konkursu przez społeczność, coś w rodzaju rankingu, ilość gwiazdek czy jak by tego nie nazwać. Obecna ocena w postaci "najpopularniejsze" (czyli najczęściej czytane) jakoś mnie kurka nie przekonuje, że to konkurs wybitny, bo może to być totalne dno, a ilość otworzeń strony może wynikać z ciekawości wywołanej szeptaną propaganda ("ty widziałeś, jaki gniot się pojawił w bazie? Zenua...") emotka

emotka
To tyle, co miałbym do powiedzenia. A teraz chciałbym przeczytać, co sądzą o tym pomyśle inni. emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

cb656

#7130700 Napisano: 13.10.2023 06:56:05 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Dlaczego w połowie października (sic!) wyświetlają się reklamy zachęcające do wzięcia udziału w konkursie, który ZAKOŃCZYŁ SIĘ W SIERPNIU?? / emotka
To jest wprowadzanie w błąd! emotka Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

cb656

#7130615 Napisano: 12.10.2023 17:17:32 w WC - rozmowy o wszystkim
ŹRÓDŁO. Z definicji:
"Komunikaty RCB będą wydawane tylko w wyjątkowych sytuacjach, które realnie mogą zagrażać życiu i zdrowiu człowieka. Wiadomości tekstowe (SMS) są wysyłane tylko w nadzwyczajnych sytuacjach, gdy zagrożone jest bezpośrednio życie i zdrowie. W zależności od zaistniałych okoliczności."

Z praktyki:

...i teraz drżę emotka Czy wybory zagrażają mi bezpośrednio? Tak jak promieniowanie 5G czy Wi-Fi? emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7130591 Napisano: 12.10.2023 15:52:58 w Szybkie konkursy na Facebooku
https://www.faceb...osts/699004085593999
Konkurs trwa od momentu opublikowania postu na naszym fanpage do 12.10.2023 do godziny 20:40
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

cb656

#7130351 Napisano: 11.10.2023 18:56:42 w WC - rozmowy o wszystkim
Igoosia90 napisał(a):

Myślicie, że da się podciągnąć wygrane w konkursach pod osiągnięcia artystyczne, podczas składania wniosku o stypendium rektora na mojej uczelni?

Myślę, że osoba zdeterminowana emotka jest w stanie "podciągnąć" wszystko pod wszystko, emotka tylko jaka gwarancja, że druga strona myśli podobnie, albo że chociaż ma poczucie humoru? Szczerze wątpię. emotka Ale próbuj, próbuj! Kto nie ryzykuje, ten w kozie nie siedzi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7130345 Napisano: 11.10.2023 18:35:29 w Szybkie konkursy na Facebooku
https://www.faceb...osts/712314910930662
Zgłoszenia konkursowe zamykamy z chwilą rozpoczęcia meczu, czyli: 12.10.2023, o godzinie: 20:45.
Wygrywa tylko trafiony i nieedytowany wynik!
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7130344 Napisano: 11.10.2023 18:32:24 w Szybkie konkursy na Facebooku
HALO WROCŁAW
(i okolice )
Szybkie rozdanie: mam bilety na koncerty muzyki Hansa Zimmera we Wrocławiu w tę niedzielę, 15 października.
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7129565 Napisano: 09.10.2023 08:31:50 w DARMOWE minuty i startery
emotka  @KaMa ja mam na kartę i widzę. 

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7129408 Napisano: 08.10.2023 09:53:38 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Jakim party animal jesteś?"

Ogłaszamy z dziką przyjemnością, że spośród zgłoszeń na Facebooku mamy już wyniki naszego konkursu! emotka
https://www.faceb...t_id=851972259917876
Gratulujemy zwycięzcom! Wyślijcie nam wszystkie dane (nazwa konkursu, imię i
nazwisko, nick FB, adres do wysyłki oraz numer telefonu na konkursy@hand-made.pl i… wyczekujcie dzikich nagród! emotka Wyświetl w wątku >>
1 poolap89 0

cb656

#7129403 Napisano: 08.10.2023 09:25:02 w DARMOWE minuty i startery
ORANGE (w aplikacji, zakładka DLA CIEBIE, baner reklamowy) emotka
Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0