Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7219666 Napisano: 07.11.2024 18:15:57 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Jesienny konkurs

WYNIKI: https://www.faceb...did=DWJmNrRUzqcEX7xI

Mateusz Kilanowski - to właśnie Twoje autorskie hasło zwyciężyło, a więc zgodnie z obietnicą znalazło się na wyróżnionej grafice! Gratulujemy!
Wielkie brawa także dla pozostałych zwycięzców. Dobra robota! Zapraszamy na priv.
Martyna Szufnarowska, Adam Lekan, Waldek Łapin, Dariusz Barszczewski, Patryk Miniszewski, Bronisław Piotr Guga, Adam Krzywicki, Janusz Brodacz, Przemysław Wojtkowiak.

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7219554 Napisano: 07.11.2024 13:58:11 w WC - rozmowy o wszystkim
kunlu napisał(a):

Chciałam po prostu wiedzieć, dlaczego ludzie grają o takie drobnostki - czy one cieszą same w sobie, czy właśnie np. są przy okazji grania o większą wygraną...

Okej. Ciekawość (świata) zawsze u ludzi akceptuję. Nawet tę dziwną, niezdrową, czy jak tam zwał. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7219281 Napisano: 06.11.2024 16:46:59 w WC - rozmowy o wszystkim
henius napisał(a):

Mam pytanie odnoście konkursu "Strach się bać" z Lidla. Czy przy wypełnianiu formularza laureata w miejscu wgrania zdjęcia PARAGONU pojawia Wam się zdjęcie czy tylko napis "remove" i przynależny mu numer z aparatu telefonu?.
Z góry dziękuje za odpowiedź

A nie jest to przypadkiem kwestia WIELKOŚCI (rozdzielczości) wgrywanego pliku? Może jest po prostu za duży? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7219279 Napisano: 06.11.2024 16:41:36 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Serio jestem dziwna emotka
3 pierwsze dziewczynki przebrane za wróżki z tekstem: "cukierek albo psikus"... 
Ale się naczekałam od rana w gotowości! emotka Jeszcze 3 paczuszki i będę wolna. emotka
Taką mam radochę ,stary patrzy na mnie jak na (bez urazy dla nikogo) odmieńca emotka emotka
Mnie to cieszy! Tak, wiem jestem dziecinna, jak na swoje lata. Jak one pięknie wyglądały. emotka

Dziś cieszę się, że to nikt z "naszych" forumowiczów nie wtykał ostrych rzeczy w słodycze rozdawane dzieciom z okazji Halloween.  emotka emotka
https://www.polsa...o-jakie-jest-zrodlo/ Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

cb656

#7219264 Napisano: 06.11.2024 16:13:10 w WC - rozmowy o wszystkim
kunlu napisał(a):

Mam pytanie do osób, które grają w konkursach z małymi nagrodami - typu skarpetki, jakieś misie, kubki termiczne itd ( i odbierają te nagrody) 
Czy gracie o nie, bo chcecie je wybrać? Czy gracie, bo chcecie wygrać po prostu, nie jest przy tym ważne co to będzie?
Czy pożniej używacie tych wygranych rzeczy, czy od razu się pozbywacie? 
Dzięki!

W takiej sytuacji liczy się to, jaka to nagroda, czy mnie urzeka, czy jest mi potrzebna i tak dalej. Grywam o ZABAWNE skarpetki (a co!) grywam o saszetki-nerki, bo ich używam, a wiadomo, że się niszczą, ale przeważnie grywam o nagrody główne emotka a wpada nagroda pocieszenia tego typu, jak wspomniany wyżej gadżet, ech. Nie wyrzucam wygranych koszulek, nie tłukę kubków, długopisy bardzo sobie cenię, bo to się zawsze wypisuje emotka

P.S. Mam znów dziwne wrażenie, że tego typu pytania są przynajmniej DZIWNE, bo według mnie, jakie znaczenie może mieć CUDZA MOTYWACJA, CUDZY WYBÓR POWODÓW, dla mojej decyzji, czy chcę wziąć udział w jakimś konkursie?! No sorry, nie rozumiem, co Autor pytania chce uzyskać. Pogłaskanie po główce czy inny rodzaj wsparcia duchowego dla swoich decyzji? Dziewczyno, chcesz, to grasz, nie chcesz, to odpuszczasz!! To jest zasada prosta i odruchowa, jak sikanie. Tu nie ma co szukać cudzych opinii. Takie jest moje zdanie. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

cb656

cb656

#7218586 Napisano: 04.11.2024 15:13:15 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Dziewczyna z wrzosowisk"

WYNIKI: "Zwycięzczynię proszę o adres i telefon, książka leci do Ciebie! emotka emotka emotka emotka emotka
https://www.faceb...t_id=480861278299984 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7218241 Napisano: 02.11.2024 18:34:55 w WC - rozmowy o wszystkim
apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Salut! Zajmuje się ktoś z Was fotografią? Potrzebuję pomocy w wyborze aparatu,  prostego i nie za miliony (dla początkującego), tak do 2 000zł.

Pytaj śmiało, określ się, jakie masz potrzeby i oczekiwania. emotka

Zdjęcia głównie w plenerze, nie wiem co więcej xD

Doprecyzuję oczekiwania, dobrze?
Czy chcesz, by aparat robił za Użytkownika absolutnie wszystko, czy masz jakieś minimalne pojęcie o zasadach fotografowania? No wiesz, na co wpływa dobór przysłony, na co dobór czasu i takie tam cenzuraamente. No i jakie masz fundusze, to też ważne.
Ze swojej strony podpowiem: szkło, czyli obiektywy są w zasadzie najważniejsze. Ilości megapikseli to to tylko marketingowy bajer.

Jestem totalnym laikiem =D Mam do wydania około 2 tyś.

Kup zatem aparat, który się podoba i który ma proste menu obsługi. Nie wiem, czy wolisz lustrzanki (aparaty, w których widzisz dokładnie to, co widzi obiektyw i co zostanie zapisane na karcie pamięci jako zdjęcie) czy może idiot kamery.

A co powiesz na hybrydę? Wizualnie najbardziej podoba mi się Kodak PixPro AZ252 czerwony.

Spoko. Dla laika może być. emotka Może i nie będziesz wymiatał w konkursach fotograficznych, ale oczekiwania, że zrobi porządną fotkę w większości warunków, ten aparacik spełni. Wyświetl w wątku >>
1 apacz_ 0

cb656

#7218236 Napisano: 02.11.2024 18:17:42 w WC - rozmowy o wszystkim
apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Salut! Zajmuje się ktoś z Was fotografią? Potrzebuję pomocy w wyborze aparatu,  prostego i nie za miliony (dla początkującego), tak do 2 000zł.

Czy chcesz, by aparat robił za Użytkownika absolutnie wszystko, czy masz jakieś minimalne pojęcie o zasadach fotografowania? No wiesz, na co wpływa dobór przysłony, na co dobór czasu i takie tam cenzuraamente. No i jakie masz fundusze, to też ważne.
Ze swojej strony podpowiem: szkło, czyli obiektywy są w zasadzie najważniejsze. Ilości megapikseli to to tylko marketingowy bajer.

Jestem totalnym laikiem =D Mam do wydania około 2 tyś.

Kup zatem aparat, który się podoba i który ma proste menu obsługi. Nie wiem, czy wolisz lustrzanki (aparaty, w których widzisz dokładnie to, co widzi obiektyw i co zostanie zapisane na karcie pamięci jako zdjęcie) czy może idiot kamery. Wyświetl w wątku >>
1 apacz_ 0

cb656

#7218229 Napisano: 02.11.2024 18:01:44 w UOKiK - Wielka Loteria w Biedronce - SONDA
makarena2908 napisał(a):

Ktoś mi napiszę w 2 zdaniach o co chodzi z tą z loterią? Strasznie dużo komentarzy emotka  dziękuję!

TY LENIU!!! emotka emotka emotka emotka Sam sobie poczytaj, najlepiej ze zrozumieniem, ech... Wszyscy by chcieli, by ich inni wyręczali w myśleniu, ech, co za ludzie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 Kamil_K

cb656

#7218226 Napisano: 02.11.2024 17:48:48 w WC - rozmowy o wszystkim
apacz_ napisał(a):

cb656 napisał(a):

apacz_ napisał(a):

Ze swojej strony podpowiem: szkło, czyli obiektywy są w zasadzie najważniejsze. Ilości megapikseli to to tylko marketingowy bajer. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7218223 Napisano: 02.11.2024 17:43:16 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
joan napisał(a):

Cześć,
dawno mnie nie było (praca). Zapytanie mam: strona e-konursy.info działa tak wolno, że mi się czasy modemów przypomniały emotka  Czekanie na załadowanie się tutaj czegokolwiek przekracza 1 minutę, w październiku chciałam konkursy dodać, to i 8 minut było za mało, żeby coś zdziałać emotka  Nowy komp, cookies wyczyszczone, nawet zmieniłam skórkę...  nic nie pomogło. WSZYSTKIE inne strony śmigają z prędkością światła. Co to się w międzyczasie podziało???
PS: Jeszcze raz podkreślam, że zaglądam tutaj z kompa i nie zamierzam z komórki ze względu na szkodliwość tejże dla kręgosłupa w odcinku szyjnym.

Zaglądam tu zarówno z kompa, jak i ze smartfona, ale takich problemów nie mam. Sprawdź może swojego dostawcę internetu, na przykład na stronie speedtest.net albo podobnej. Może coś zpowalnia przesył. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7218221 Napisano: 02.11.2024 17:39:56 w WC - rozmowy o wszystkim
apacz_ napisał(a):

Pytaj śmiało, określ się, jakie masz potrzeby i oczekiwania. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7218217 Napisano: 02.11.2024 17:32:41 w Żabka
nataliii napisał(a):

Ktoś wie jak usunąć zużyte kupony kozel?

Na przykład ja nie wiem, bo nie mam takowych, więc mnie nie pytaj, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7218089 Napisano: 01.11.2024 14:24:56 w Dziś cieszę się z.....
malgosia74 napisał(a):

cb656 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Od 12-ej mogę swobodnie oddychać, odzyskuję też pełną słyszalność , niech żyje stereo emotka  wracam najwyraźniej do żywych emotka

Dobrze Gosiu, oddychaj pełną piersią! emotka emotka emotka

nawet nie wiesz jak fantastycznie jest mieć drożne wszystkie otwory

Wyobraź sobie, że znam rozkosz drożności wszystkich otworów, ech... emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7218086 Napisano: 01.11.2024 14:00:14 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)

cb656

#7218085 Napisano: 01.11.2024 13:56:06 w Dziś cieszę się z.....
malgosia74 napisał(a):

Od 12-ej mogę swobodnie oddychać, odzyskuję też pełną słyszalność , niech żyje stereo emotka  wracam najwyraźniej do żywych emotka

Dobrze Gosiu, oddychaj pełną piersią! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

cb656

cb656

#7217944 Napisano: 31.10.2024 16:53:37 w Pomocy!!!!
Ninja napisał(a):

(...)
Proszę o porady co mogę zrobić w danej sytuacji, jak dalej postąpić  ? Czy jestem na przegranej pozycji ?

WALCZ!!!! emotka Póki piłka na boisku, nasze Orły mogą wszystko, lalalala... emotka
Porusz niebo i ziemię, użyj wszystkich znajomości, kontaktów, prawników, rzeczników praw i tak dalej, nie odstępuj na krok!!! To w końcu jest w kategorii PRZYRZECZENIE PUBLICZNE, helou! emotka Wyświetl w wątku >>