Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ech, Smolar... POZNAĆ MISTRZA W SWOIM FACHU! Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Widzę z okna wysoki maszt TP.S.A. na tle niskiej zabudowy, wyróżnia się bardzo wyraźnie, zupełnie mi nie pasuje do wyobrażeń o tym, co chciałbym widzieć ze swego okna i doprawdy, nie wiem co z tym fantem zrobić. Jakaś podpowiedź, porada? Ktoś, coś?
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
(konkurs znaleziony przez wyszukiwarkę na hasło "Igor Brudny")
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie pogniewasz się, jeśli wykorzystam ten pomysł i zaproponuję im to wprost, napiszę o tym do LIDLA?
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
P.S. (proszę częściej, ech...) Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Nie znoszę widoku ryczącego faceta. Zaraz leją mi się łzy rzęsiste towarzyszące, bo mam ogromną dozę empatii, ech...
Napisz jeszcze tylko (zagroź, obiecaj) że kiniesz w diabły cały ten serwis, skoro tyle nerwów kosztuje jego utrzymanie w jako-takiej sprawności i będziemy mieli komplet, ech...
P.S. Dodatkowo wkurza mnie nie podoba mi się pewna taka dwoistość obyczajowa, by nie rzec: moralna.
Z jednej strony reakcja przesadna: "o rety, ktoś NAPISAŁ NIE NA TEMAT, to straszne, trzeba go ukarać natychmiast, bo daje zły przykład innym!! " No fakt. "Pisanie nie na temat" to jest takie straszne przestępstwo, ze tylko dożywocie ciężkich robót na Syberii może je zneutralizować, ech...
...a z drugiej totalna olewka sytuacji, że Admin nie wywiązuje się ze swoich DOBROWOLNIE PRZYJĘTYCH obowiązków, na przykład właściwego zaszeregowania do odpowiedniej kategorii MODEROWANYCH zgłoszeń konkursów.
To przepraszam, ale po kiego grzyba jest ta niby "moderacja", hę?! No bo ja uważam, że po to, by prostować błędy i niedopatrzenia Zgłaszających! Mylę się? Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Multipleks 1:
Stopklatka TV – kanał filmowy
Eska TV – kanał muzyczny głównie z muzyką dance, pop, hip-hop
TTV – kanał społeczno-interwencyjny
Polo TV – kanał muzyczny głównie z muzyką disco polo
TV Trwam – kanał religijny
Fokus TV – kanał edukacyjno-poznawczy
Antena HD – kanał dla seniorów
Multipleks 2:
Polsat – kanał komercyjny
TVN – kanał komercyjny
TV 4 – kanał komercyjny z grupy Polsat
TV 6 – kanał komercyjny z grupy Polsat
TV Puls – kanał komercyjny
TV Puls 2 – kanał komercyjny
TVN 7 – kanał komercyjny z grupy TVN
Super Polsat – kanał z grupy Polsat
Multipleks 3:
TVP 1 HD – pierwszy program Telewizji Polskiej
TVP 2 HD – drugi program Telewizji Polskiej
TVP Info HD – kanał informacyjny Telewizji Polskiej
TVP 3 – regionalny program 16 ośrodków Telewizji Polskiej
TVP Sport HD – kanał o tematyce sportowej Telewizji Polskiej
TVP Historia – kanał TVP o tematyce historycznej
TVP Kultura – kanał TVP o tematyce kultury
Multipleks 4:
Kanały kodowane (czytaj: płatne):
Eleven Sports 1 Eleven Sports 2 Eurosport 1 Eurosport 2 Polsat News Polsat Sport Polsat Sport Extra TVN Turbo TVN24 Antyradio Radio Bezpieczna Podróż Radio Eska Rock Radio Jasna Góra Radio Kaszëbë Radio Kolor 103 FM Radio MUZO.FM Radio Plus Radio Rekord FM Radio RMF FM Radio RMF MAXX Radio TOK FM Radio VOX FM Radio Wielkopolska Radio ZET Radio Złote Przeboje Rock Radio 103,7 FM
Kanały niekodowane:
Polsat News Polityka
Multipleks 6:
TVP Polonia
TVP ABC
TVP Rozrywka
TVP Dokument
TVP Nauka
TVP Kultura
TVP Kobieta
TVP Alfa
TV Belsat
Multipleks 8:
Nowa TV – kanał uniwersalny o profilu filmowo-rozrywkowym
Metro – filmy, seriale kryminalne i programy Discovery.
Zoom TV – dokumenty, tajemnicze historie, filmy i seriale oraz najlepsze polskie kabarety
WP – programy lifestylowe, technologiczne, dokumenty oraz programy rozrywkowe
Do tego trzeba doliczyć kanały tak zwane lokalne, zależnie od regionu no i kanały wymagające, by telewizor obsługiwał standardy HbbTV czyli takie z dostępem do internetu, ech... Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Start loterii: 28.03.2024
Start rejestracji kodów: 01.04.2024 Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Kupujesz płytę indukcyjną, wystawiasz opinię i odbierasz 250 zł z bankomatu. Proste? Banalne!
Akcja trwa od 1 lutego 2024 do 14 maja 2024 roku do godz. 23:59 lub do wyczerpania liczby przewidzianych nagród. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5