Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7170854 Napisano: 19.04.2024 13:23:22 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
( pionas )
Adrian, ja jednak obstaję za opcją "bezwzględnej poczekalni".
Czyli konkretnie tak: nowy user ma ograniczenia czasowe. Przykładowo - od zarejestrowania monitorujemy miesiąc aktywności.  KAŻDY jego post na forum powinien podlegać moderacji, nim ukaże się na forum. BEZ ŻADNYCH WARUNKÓW WSTĘPNYCH. Jeśli się okaże, że próbuje publikować chore wpisy, dostaje blokadę i już.
Czy TEGO nie da się zrobić? Serio??! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7170849 Napisano: 19.04.2024 13:13:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

...jeśli https://mxtoolbox.com/blacklists.aspx potwierdzi że IP jest na jakiejkolwiek czarnej liście to blokuję je też u nas

Fajnie, że są takie narzędzia, ech... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7170418 Napisano: 17.04.2024 17:10:02 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Majkii napisał(a):

naprawdę pomyślcie nad jakąś weryfikacji pierwszych postów nowych użytkowników czy cokolwiek, bo stopień żenady jego wpisów już dawno wywaliło poza skale.

POPIERAM!! emotka
pionas to naprawdę niegłupi pomysł. W każdej firmie jest stażysta podlegający pewnej kontroli i ograniczeniom, czemu nie tu?! emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7170417 Napisano: 17.04.2024 17:07:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

Ciekawa rzecz, Lidl Kids Team w całej Europie jest losowaniem, a u nas konkursem kreatywnym. My tak lubimy kreatywne wyjątkowo  od innych narodów czy o co chodzi? emotka

Niektórym to dogodzić nie można, ech... emotka
Większość konkursowiczów psioczy na loterie, bramki, losowania, żąda konkursów kreatywnych, a gdy się taki konkurs trafi, ktoś oczywiście marudzi. emotka

P.S. Ciiii... emotka Nie zdradź mnie, ale wiem, że to SPISEK! emotka Organizatorzy mają dostęp do strony e-konków i stąd wiedzą o marzeniach większości zawodowców, ech. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7170174 Napisano: 16.04.2024 17:02:57 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Justintime napisał(a):

Znaczki przy nikach jak z drzwi do WC… tego wczesniej chyba nie bylo… Czy to naprawde potrzebne jakiej kto jest plci?

pionas, dziękuję uprzejmie, o to mi właśnie chodziło. Teraz wiem od razu, czy odpowiadam kobiecie, czy mężczyźnie i nie muszę okrężną drogą dociekać tego faktu. emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7169952 Napisano: 15.04.2024 18:07:40 w WC - rozmowy o wszystkim
ZycieToKonkurs napisał(a):

(...)
Chodzi mi o to, czy brał ktoś z Was udział w teleturniejach? Ja próbuje wysyłać zgłoszenia do koła fortuny, poszło już tego bardzo dużo i nawet na pierwszy casting nie zostałem zaproszony. A próbowałem już wysyłać zarówno "zwykły" formularz zgłoszeniowy jak i pisać konkursowe rymowanki ze zgłoszeniem 🤣 czy jest tu ktoś kto brał udział i podpowie jak zwiększyć swoje szanse na dostanie się?

Był taki jeden...
https://www.e-kon.../uzytkownicy/luko922
Nieaktywny od lat. emotka
Mam mgliste wrażenie, że prowadził swoją stronę o kreatywnym marketingu, ale głowy za to nie dam, a adresu strony nie pamiętam. emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7169928 Napisano: 15.04.2024 16:34:41 w SZUKAM....
byekitty napisał(a):

Wiem. Stąd wiem, że jest poczekalnia. Ale ja chcę wiedzieć co czeka, bo nowych konkursów w bazie nie ma, a ciekawam co się pojawia nowego 😎

TEORETYCZNIE JEST taka podstrona, jednak jest zabezpieczona. Porównaj te dwa adresy, różnią się jedna literką.
To baza zaakceptowanych: https://www.e-konkursy.info/konkursy
...a to poczekalnia: https://www.e-konkursy.info/konkurs (przykład konkursu w poczekalni - https://www.e-kon...akcja-ekstraklasa-18 )

emotka emotka Niestety, podgląd wyłączony dla nieuprawnionych. Wyświetl w wątku >>
1 byekitty 0

cb656

#7169921 Napisano: 15.04.2024 16:24:59 w SZUKAM....
byekitty napisał(a):

gdzie znajdę poczekalnię? tj. miejsce, gdzie konkursy czekają na akceptację admina? jest jakiś link prowadzący do tych oczekujących?

Jeśli na przykład chcesz sprawdzić, czy jakiś konkurs jest w poczekalni, możesz spróbować go dodać, a jeśli będzie już zgłoszony, pojawi się stosowna informacja. Tylko taki sposób przychodzi mi do głowy. Dla przykładu: spróbuj dodać ten link do bazy, zobaczysz, co wyskoczy:
https://www.lotto...ja%20Ekstraklasa.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7169913 Napisano: 15.04.2024 16:07:34 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas nie podoba mnie się, że zmieniły się zasady dotyczące banowania Usera za punkty karne. emotka
Dotąd (przynajmniej zwyczajowo) było tak, że 5 karniaków user wylatywał.
A teraz ma już 7 i jeszcze się udziela.
emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7169683 Napisano: 14.04.2024 15:27:54 w Dziś cieszę się z.....
Dziś dziko cieszę się z przegranej emotka
Wyświetl w wątku >>

cb656

#7169566 Napisano: 13.04.2024 15:48:16 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
magdapz napisał(a):

Mozliwosc dodawania watkow do ulubionych albo mozliwosc zapisywania ulubionych watkow w jednym miejscu.

emotka Przecież to jest w każdej przeglądarce.
"Dodaj do ulubionych" emotka I zapisuje się na liście zakładek. emotka Wystarczy potem otworzyć listę zakładek i kliknąć w wybraną. Wyświetl w wątku >>
1 pionas 0

cb656

cb656

cb656

#7169558 Napisano: 13.04.2024 14:48:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
adamo86 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Chciałbym, aby na stronie tej stronie, odnośnie danego konkursu była wyraźna notka o tym, że zakup promocyjny jest do danego dnia, mimo ze czas na rejestracje trwa dalej. Dopiero teraz zobaczyłem komentarz i tam jest informacja, ze w konkursie Magnum otrzymanie kodu jest możliwe do 5.03. I nadziałem się! Znów! Nie tyle przez moje niedoczytanie, co informacja na stronie. Informacja powinna być jasna i klarowna.

Chyba bardzo rzadko zdarzają się takie konkursy, więc raczej nie ma sensu rozwiązywać tego systemowo, bo w większości będą to zdublowane te same daty.
To bardziej kwestia prawidłowego opisu konkursu.
A najlepiej chyba włożyć trochę pracy własnej i samemu czytać regulaminy (bądź komentarze do konkursów - często bardzo pomocne) oraz pilnować dat emotka

Rzadko. emotka emotka https://www.e-kon...-nazwe-mysliwca-f-35 Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7169557 Napisano: 13.04.2024 14:38:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
fan-mandaryny napisał(a):

Chciałbym, aby na stronie, odnośnie danego konkursu była wyraźna notka o tym, że zakup promocyjny jest do danego dnia, mimo ze czas na rejestracje trwa dalej. Dopiero teraz zobaczyłem komentarz i tam jest informacja, ze w konkursie Magnum otrzymanie kodu jest możliwe do 5.03. I nadziałem się! Znów! Nie tyle przez moje niedoczytanie, co informacja na stronie. Informacja powinna być jasna i klarowna.

Co do zasady to się zgadzam. Opis powinien być jasny i rzetelny. I jest taki - w regulaminie, do którego dostajesz link. Zauważ jednak dokąd to zmierza - ludzie stają się coraz bardziej wygodni, w finale dojdzie do tego, że zaczną żądać nagród za samo to, że dowiedzieli się o jakimś konkursie! No bo obowiązku SAMODZIELNEGO PRZECZYTANIA WARUNKÓW NIE MA!!! Wszyscy się emotka zrobili tacy leniwi, wygodni, ze rzygać się chce! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7169555 Napisano: 13.04.2024 14:34:37 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas , mógłbyś w formularzu zgłaszania konkursów dopuścić obrazki w formacie webp, bo skoro można na forum, to czemu nie tam? emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7169550 Napisano: 13.04.2024 13:38:35 w Smolar
pusheen napisał(a):

cb656 napisał(a):

pusheen napisał(a):

deva napisał(a):

A trzeba skanować paragony na Milkę?

A to insza inszość emotka W pytaniu deva była tylko nazwa produktu, ani słowa o sklepie, czy rodzaju zabawy. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7169549 Napisano: 13.04.2024 13:36:09 w Zapowiedzi konkursów
Trwa tylko do poniedziałku, utknęło zgłoszenie w poczekalni: https://www.e-kon...akcja-ekstraklasa-18 Wyświetl w wątku >>
1 GreenEK 0

cb656

#7169378 Napisano: 12.04.2024 16:51:08 w Żabka
TurboMike napisał(a):

GreenEK napisał(a):

Milka.
Jakie to niedozwolone znaki?
Nie mogę wysłać zgłoszenia poprawną polszczyzną, z polską interpunkcją...

Ktoś miał podobnie?

Wczoraj zostałem tu oświecony (za co dziękuję) że jest problem np. ze średnikiem itp emotka

Miewałem kiedyś podobne problemy, gdy wysyłany tekst była pierwotnie tworzony w Wordzie, z pliku kopiowany i dopiero wklejany do formularza. Też początkowo myślałem, że to kwestia kodowania znaków, konwersji z innej strony kodowej, czy coś takiego, ale nie. Okazuje się, że Word dodaje jakieś znaki formatowania od siebie. Takie, których w napisanym tekście nie widać między literkami, ale po włączeniu w opcjach-widok-pokaż wszystkie ten tajemniczy znak stawał się widoczny i co gorsza, ta cholera nie dawała się usunąć zwykłym DELETE czy BACKSPACE, trzeba było się nakombinować, by go wywalić.
Do dziś nie wiem, co to za znak! Napisany tekst najlepiej zapisywać w zwykłym pliku .txt a jeśli ktoś tego nie lubi, albo ma ważny powód, by używać Worda, to podpowiadam, że może pomóc następująca procedura: skopiować (względnie wyciąć) tekst, który chcemy gdziesik wysłać i ze Schowka wkleić go do pliku na powrót, wybierając jednak opcję "wklej BEZ FORMATOWANIA".
Następnie znów zaznaczyć tekst, znów skopiować i dopiero teraz wkleić do formularza, gdzie chcemy wysłać. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7169031 Napisano: 10.04.2024 21:34:12 w Zapowiedzi konkursów