Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1774
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ja mam jeszcze siódemkę!!
Dopiero niedawno zmieniłem z XP, ech... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Z opóźnieniem, ale w końcu WYNIKI
BRAND KOLEKTYW - zapamiętam sobie tego Organizatora!
P.S. Jeśli 30 dni na wybranie Zwycięzcy i ogłoszenie wyników to za mało, znaczy niechybnie, że bierzecie na siebie zbyt wiele roboty, może zajmijcie się czymś innym? Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
(trochę żałuję )
ale... Ale lubię, gdy wszystko wokół jest ą, ę i przez bibułkę!
Dlatego grzecznie upraszam pionas byś wprowadził do skryptu taki warunek, który uwzględni PRAWIDŁOWĄ gramatyczną składnię w tym miejscu.
No wiesz...
"jeden konkurs"
"dwa konkursy"
"pięćdziesiąt pięć konkursów"
"sześćdziesiąt trzy konkursy"
Wiem, że z informatycznej strony jest to możliwe bo tak i już, hej!
Będę dzięki temu spał spokojniej i mniej sapał. 🤗🤭🙃
To, co jest obecnie, woła o pomstę do nieba!
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Późno dziś, ale już są wyniki VI (słownie: szósta) tura. https://coznaczyww.pl/
Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
www.loteriazpowerem.pl. W przypadku wygranej, poza wyświetlonym komunikatem Organizator przesyła automatycznie w tym samym czasie na adres mail uczestnika podany w Zgłoszeniu, wiadomość mail z informacją o wygraniu nagrody III stopnia albo nagrody II
stopnia, o trwającej weryfikacji prawa do nagrody polegającej na weryfikacji załączonego do Zgłoszenia paragonu oraz informację o dalszej procedurze odbioru nagrody wraz z linkiem do formularza dla laureatów (dalej Formularz). Formularz laureatów - zalogowanie się do właściwego Formularza następuje po podaniu numeru paragonu z wylosowanego Zgłoszenia i podaniu numeru telefonu ze Zgłoszenia. W Formularzu należy uzupełnić następujące informacje: imię, nazwisko, adres mail (dane tożsame z podanymi w zwycięskim Zgłoszeniu). Powyższe dane należy uzupełnić w Formularzu w terminie 4 dni roboczych.
2. Laureat nagrody Głównej jest o tym fakcie powiadamiany za pomocą wysłanej przez Organizatora wiadomości pocztą elektroniczną na adres mail podany w Zgłoszeniu. Organizator wysyła wiadomość w przeciągu dwóch dni roboczych po losowaniu. W wiadomości laureat jest informowany o wynikach losowania i trwającej weryfikacji prawa do nagrody. W wiadomości laureat jest proszony o wypełnienie Formularza. Zalogowanie się do właściwego Formularza następuje po podaniu numeru paragonu wylosowanego Zgłoszenia i podaniu numeru telefonu ze Zgłoszenia. W Formularzu należy uzupełnić następujące informacje: imię, nazwisko, adres mail (dane tożsame z podanymi w zwycięskim Zgłoszeniu) oraz dodatkowo o podanie swojego numeru PESEL, rodzaju i numeru dokumentu potwierdzającego tożsamość. W przypadku braku numeru PESEL o przesłanie swojej daty urodzenia, adresu zamieszkania i obywatelstwa. Powyższe dane należy uzupełnić / załączyć w Formularzu w terminie 4 dni roboczych. Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Fuj, obrażam się uroczyście, oficjalnie tudzież publicznie za sugerowanie, że pobieram rentę!!
Jestem w pełni sprawną Dzidzią Piernik, no i co z tego, że de facto DZIADZIĄ??!
W XXI wieku radykalny podział na tylko dwie umowne płcie jest anachronizmem wołającym o pomstę do nieba... 🤗😇🙃
Tak, że ten... Co to ja chciałem? 🤔
Aha, że jednak zeżarłem dziś słodycze!! Może truskawki w gościnnej śmietanie to nie jakiś tam promocyjny wafelek, ale tu liczą się wartości niewymierne: Ktoś ją dla mnie ubił i Ktoś na ten deser zaprosił, aha! 🤗💪 Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
WYNIKI! Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Tego się 3maj!
W końcu MAJ po trzykroć miesiącem witalności, ech... Wyświetl w wątku >>
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
P.S. Zwrócę z tegorocznych jesiennych zbiorów, gdyby komuś zależało, ech. Wyświetl w wątku >>