Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7182615 Napisano: 12.06.2024 20:56:28 w SZUKAM....
Ferdia napisał(a):

cb656 napisał(a):

Ferdia napisał(a):

Miałam na myśli starszego w odniesieniu do nowszego...

A wiesz, a wiesz... To dziwne... emotka Ale ja TEŻ uważam, że "starszy" odnosi się do innego, nowszego, ech... emotka

Tak? A ja wolałam doprecyzować...

Luzik! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7182609 Napisano: 12.06.2024 20:25:48 w SZUKAM....
Ferdia napisał(a):

Miałam na myśli starszego w odniesieniu do nowszego...

A wiesz, a wiesz... To dziwne... emotka Ale ja TEŻ uważam, że "starszy" odnosi się do innego, nowszego, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7182595 Napisano: 12.06.2024 19:55:24 w SZUKAM....
Ferdia napisał(a):

...używam przeglądarki Microsofta (tylko tam, gdzie się psuje mam starszego Windowsa 10).

O MATKO Z CÓRKĄ!! emotka "Starszego"????
Ja mam jeszcze siódemkę!!
Dopiero niedawno zmieniłem z XP, ech... emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7181364 Napisano: 07.06.2024 22:36:24 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Pokaż nam swoje najfajniejsze zdjęcie zrobione smartfonem"

Z opóźnieniem, ale w końcu WYNIKI    emotka

BRAND KOLEKTYW - zapamiętam sobie tego Organizatora! emotka emotka
P.S. Jeśli 30 dni na wybranie Zwycięzcy i ogłoszenie wyników to za mało, znaczy niechybnie, że bierzecie na siebie zbyt wiele roboty, może zajmijcie się czymś innym?   emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

cb656

#7180671 Napisano: 05.06.2024 19:00:03 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Ja wiem... sam nie jestem ideałem, ech emotka
(trochę żałuję emotka )
ale... Ale lubię, gdy wszystko wokół jest ą, ę i przez bibułkę! emotka

Dlatego grzecznie upraszam pionas byś wprowadził do skryptu taki warunek, który uwzględni PRAWIDŁOWĄ gramatyczną składnię w tym miejscu.
No wiesz... emotka
"jeden konkurs"
"dwa konkursy"
"pięćdziesiąt pięć konkursów"
"sześćdziesiąt trzy konkursy"

Wiem, że z informatycznej strony jest to możliwe bo tak i już, hej! emotka
Będę dzięki temu spał spokojniej i mniej sapał. emotka 🤗🤭🙃

To, co jest obecnie, woła o pomstę do nieba! emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7180667 Napisano: 05.06.2024 18:34:37 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
byekitty napisał(a):

szkoda, że nie da się wyszukać dwuznakowej frazy emotka  przy obecnym konkursie ww jest to dość ograniczające emotka

Ja w odniesieniu do tego akurat konkursu używam frazy "co znaczy". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7180339 Napisano: 04.06.2024 18:30:02 w Żegnamy zmarłych
Janusz Rewiński, żył 74 lata. (*) Wyświetl w wątku >>

cb656

#7180336 Napisano: 04.06.2024 18:04:55 w Wyniki konkursów (tylko wyniki!!!)
Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Co znaczy WW?"

Późno dziś, ale już są wyniki VI (słownie: szósta) tura. https://coznaczyww.pl/
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7180020 Napisano: 03.06.2024 16:35:45 w Konkursy to ... ciężka praca!
atyde25 napisał(a):

Najlepsze moje wygrane z loterii to były za fajne zakupy.
1. papier - czy toaletowy, czy kuchenny Velvet, nie pamiętam, co konkretnie.
2. Frosta złota rybka emotka
3. Serek nie hochland, ale podobne opakowanie.
I na tym koniec większych sukcesów, ale dobra, jest co wspominać emotka

No to kiszka po prostu, ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7179964 Napisano: 03.06.2024 13:37:08 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
sabaka napisał(a):

sabaka napisał(a):

sabaka napisał(a):

Mogłoby być coś takiego, że gdy zablokuję jakąś osobę na forum, to z automatu wszystkie posty tego użytkownika byłyby dla mnie niewidoczne...

Podbijam prośbę

Na prawdę nie da się nic zrobić w tej sprawie?

Naprawdę nie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7179960 Napisano: 03.06.2024 13:30:33 w WC - rozmowy o wszystkim
@gnieszk@ napisał(a):

Zastrzeżenie to działanie prewencyjne, które ma uniemożliwić zawarcie umowy, jeżeli PESEL jest zastrzeżony. Jeśli natomiast do zawarcia takiej umowy dojdzie, ochroni osobę poszkodowaną przed koniecznością spłaty zadłużenia zaciągniętego przez złodziei. Zastrzeżenie numeru PESEL ma znaczenie przy zawieraniu różnego rodzaju umów bankowych, kredytowych, umów z operatorem sieci komórkowej, zaciąganiu pożyczek, sprzedaży nieruchomości czy wypłat kwot powyżej  trzykrotności minimalnego wynagrodzenia.  Jaki to miałoby mieć związek z konkursami? Przede wszystkim rzadko w ogóle się ten numer agencjom podaje.

...w sumie sam numer PESEL bez dokumentu nie daje za bardzo pola do popisu oszustom.

Zgadzam się z tą opinią w stu procentach! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7179954 Napisano: 03.06.2024 13:19:05 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje ile średnio kosztuje teraz róża 100 cm?

No sorry, ja się nie orientuję niestety... emotka emotka emotka emotka emotka Ale miło, że pytasz! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7179952 Napisano: 03.06.2024 13:17:01 w WC - rozmowy o wszystkim
katee14 napisał(a):

Wczoraj wysyłałam dwa zgłoszenia na loterię WW. Trochę mi zajęło wymyślenie w miarę fajnych haseł, których jeszcze nie było w bazie. W nocy przyśnił mi się koszmar. Obudziłam się krzycząc ,,Wratunku, Wratunku"  Śmieje się z tego do tej pory mimo naprawdę strasznego snu.

To się mene szalenie podobuje, albowiem ostatnio doskonale wiem, co to jest za zjawisko, pod nazwą GUPI SEN, ech i jak potrafi osłabić dzień... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7179283 Napisano: 30.05.2024 18:59:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
anaesth napisał(a):

Maoam. 
Po raz kolejny główną nagrodę wygrywa osoba z Krakowa. Agencja także jest z tego miasta. Przypadek? ;)

Zdecydowanie NIE jest to przypadek, tylko spisek wiadomych sił! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7178924 Napisano: 28.05.2024 22:01:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cynamon28 napisał(a):

właśnie wygrałem 50 zł w https://www.e-kon...rs/loteria-z-powerem , ale czegoś nie rozumiem, w formularzu trzeba wypełnić pole "Rodzaj i numer dokumentu potwierdzającego tożsamość" naprawdę za 50 zł chcą dowód ?

W przypadku nagrody III stopnia i nagrody II stopnia, bezpośrednio po dokonaniu prawidłowego Zgłoszenia do Loterii, uczestnik natychmiast otrzymuje wynik gry (informację czy jego Zgłoszenie jest zwycięskie czy nie) poprzez komunikat wyświetlony na stronie
www.loteriazpowerem.pl. W przypadku wygranej, poza wyświetlonym komunikatem Organizator przesyła automatycznie w tym samym czasie na adres mail uczestnika podany w Zgłoszeniu, wiadomość mail z informacją o wygraniu nagrody III stopnia albo nagrody II
stopnia, o trwającej weryfikacji prawa do nagrody polegającej na weryfikacji załączonego do Zgłoszenia paragonu oraz informację o dalszej procedurze odbioru nagrody wraz z linkiem do formularza dla laureatów (dalej Formularz). Formularz laureatów - zalogowanie się do właściwego Formularza następuje po podaniu numeru paragonu z wylosowanego Zgłoszenia i podaniu numeru telefonu ze Zgłoszenia. W Formularzu należy uzupełnić następujące informacje: imię, nazwisko, adres mail (dane tożsame z podanymi w zwycięskim Zgłoszeniu).  Powyższe dane należy uzupełnić w Formularzu w terminie 4 dni roboczych.

2. Laureat nagrody Głównej jest o tym fakcie powiadamiany za pomocą wysłanej przez Organizatora wiadomości pocztą elektroniczną na adres mail podany w Zgłoszeniu. Organizator wysyła wiadomość w przeciągu dwóch dni roboczych po losowaniu. W wiadomości laureat jest informowany o wynikach losowania i trwającej weryfikacji prawa do nagrody. W wiadomości laureat jest proszony o wypełnienie Formularza. Zalogowanie się do właściwego Formularza następuje po podaniu numeru paragonu wylosowanego Zgłoszenia i podaniu numeru telefonu ze Zgłoszenia. W Formularzu należy uzupełnić następujące informacje: imię, nazwisko, adres mail (dane tożsame z podanymi w zwycięskim Zgłoszeniu) oraz dodatkowo o podanie swojego numeru PESEL, rodzaju i numeru dokumentu potwierdzającego tożsamość. W przypadku braku numeru PESEL o przesłanie swojej daty urodzenia, adresu zamieszkania i obywatelstwa. Powyższe dane należy uzupełnić / załączyć w Formularzu w terminie 4 dni roboczych. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7178663 Napisano: 27.05.2024 22:17:46 w Wkurza mnie...
TurboMike napisał(a):

Dziadzia się nie dąsa, tylko leci wydać grosz ostatni na słodkości... zara listonosz rente przyniesie i bedzie dobre! A co mają powiedzieć "ludzie bezdomni" jak oni... nawet monitora nie mają ? emotka

Normalnie FOCH! emotka
Fuj, obrażam się uroczyście, oficjalnie tudzież publicznie za sugerowanie, że pobieram rentę!!

Jestem w pełni sprawną Dzidzią Piernik, no i co z tego, że de facto DZIADZIĄ??! 
W XXI wieku radykalny podział na tylko dwie umowne płcie jest anachronizmem wołającym o pomstę do nieba... 🤗😇🙃

Tak, że ten... Co to ja chciałem? 🤔
Aha, że jednak zeżarłem dziś słodycze!! Może truskawki w gościnnej śmietanie to nie jakiś tam promocyjny wafelek, ale tu liczą się wartości niewymierne: Ktoś ją dla mnie ubił i Ktoś na ten deser zaprosił, aha! 🤗💪emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 TurboMike 0

cb656

#7178584 Napisano: 27.05.2024 16:11:31 w Wyniki z FACEBOOKA (tylko wyniki!)

cb656

#7178288 Napisano: 25.05.2024 19:29:10 w dzis mam urodzinki
pikawka napisał(a):

Dziś kończę 40 lat emotka Mentalnie czuję się na 28, chyba się na tym etapie zatrzymałam i tego się trzymam...

Bo najważniejszy jest własny rytm, w jakim bije (własna) pikawka! emotka emotka
Tego się 3maj! emotka
W końcu MAJ po trzykroć miesiącem witalności, ech... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7178287 Napisano: 25.05.2024 19:25:10 w Smolar
SMOLARZE, ach SMOLARZE!! emotka Nie myśl sobie, że zapomniałem o Tobie... emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7178281 Napisano: 25.05.2024 18:51:19 w SZUKAM....
...bigos koniecznie z GRZYPKAMYemotka emotka
P.S. Zwrócę z tegorocznych jesiennych zbiorów, gdyby komuś zależało, ech. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0