Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cb656

cb656

#7250106 Napisano: 28.03.2025 18:21:29 w Wkurza mnie...
karkocka napisał(a):

cb656 napisał(a):

catcat napisał(a):

cb656 napisał(a):

Słowo "wkurza" jest nieadekwatne do wyrażenia emocji, jakie mną targają po zetknięciu się z lichwą, jaką prezentuje TEZEUSZ. emotka emotka

Ceny na tych skupach są żenujące, bardziej się opłaca sprzedać z dwie książki za rozsądną cenę na olx i ta sama kwota wyjdzie, niż na skupie za 20 książek.

emotka Hm. A co ja napisałem?! emotka Przecież to samo, tylko innymi słowy, ech... emotka

Czasami korzystam z https://skupszop.pl lub https://skoopbook.pl/wycena/

na skupszopie ceny są podobne. Ba! Nawet ta książka, którą Tezeusz wycenił na kilkanaście złotych, o dziwo tam też była na żenująco niskim poziomie pojedynczych złotówek, ech...  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7250099 Napisano: 28.03.2025 17:38:27 w Wkurza mnie...
catcat napisał(a):

cb656 napisał(a):

Słowo "wkurza" jest nieadekwatne do wyrażenia emocji, jakie mną targają po zetknięciu się z lichwą, jaką prezentuje TEZEUSZ. emotka emotka

Ceny na tych skupach są żenujące, bardziej się opłaca sprzedać z dwie książki za rozsądną cenę na olx i ta sama kwota wyjdzie, niż na skupie za 20 książek.

emotka Hm. A co ja napisałem?! emotka Przecież to samo, tylko innymi słowy, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

cb656

#7250034 Napisano: 28.03.2025 14:19:40 w Wkurza mnie...
Próbowałem wycenić książki (głównie kryminały) powygrywane w ostatnich kilku latach. Przeczytane raz, czyli praktycznie i fizycznie nówki, bo dbam o książki, nie ślinię kartek, nie zadzieram rogów.
Na kilkanaście prób, większość kończy się komunikatem:

Wszystkie książki mają cenę sklepową na poziomie 40 PLN.
Cena, jaką proponuje Tezeusz, jest żenująco niska... emotka emotka
Wartość pojedynczej książki dla Tezeusza jest na poziomie 10%. Jestem w szoku.
P.S. Jeden jedyny wyjątek (17 zeta) to chyba jakiś wypadek przy pracy, ech...
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7249244 Napisano: 25.03.2025 15:01:38 w Wkurza mnie...
ReneK napisał(a):

atyde25 napisał(a):

I kiedy zaczynasz krzyczeć z bezsilności przed 6 rano.
Kiedy gość mówi ,że ma garderobę 35 m kwadratowych a ty masz przestrzeni do życia całe 45 metrów.
Ciekawe ilu sąsiadów obudziłam. Ale jestem wkurzona emotka

Ja mam 34m na dwie os.🙉
Takie pudełeczko!A czynsz jak za 50!emotka
Choć pewnie i niejeden pochwaliłby się dwójka z przodu!emotka

Kiedyś dawno, dawno temu, gdy przeprowadzaliśmy się do blokowiska z wynajmowanej sutereny przy kurniku emotka 49 metrów kwadratowych dla czteroosobowej rodziny wydawało się po prostu LUKSUSEM! emotka Dziś, gdy zostałem na tym metrażu w pojedynkę, wydaje mi się to może nie tyle ciasne, co raczej na styk wystarczające. Ech, jak to z czasem zmieniają się priorytety... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7249190 Napisano: 25.03.2025 12:32:25 w co chcielibyście wygrać?
Chciałbym wygrać naprawdę duuużo pieniędzy. Wtedy mógłbym sobie kupić wszystko to, co chcę, a nie tylko cieszyć się z narzuconych przez Organizatora przypadkowych fantów, ech... emotka
P.S. Właśnie wczoraj odmówił ostatecznie posłuszeństwa wygrany kiedyś telewizor Sony. O ja nieszczęśliwy... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7249154 Napisano: 25.03.2025 11:55:30 w WC - rozmowy o wszystkim
Hm... Nie czekam na żadną przesyłkę, a jednak coś jedzie. Czy ktoś się orientuje, czy nadana Poczteksem przesyłka z PP Gdańsk G102 (ul. Handlowa 4) to może być coś konkursowego?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7248620 Napisano: 22.03.2025 20:19:28 w Wkurza mnie...
PPPet-er napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Wkurza mnie Coca-cola z tymi ich kodami na czerwonych nakretkach, ktorych zwyczajnie nie widac emotka
I Fortis tez mnie wkurza, bo zrobił durną aplikacje gdzie nie mozna sobie spokojnie dodawac kodów by sie kumulowaly emotka  tylko wymyslaja tak akcje, by kody tracily waznosc emotka

ja zawsze kładę nakrętkę na aplikacji , wtedy ten biały mi podświetla i ładnie widać kod, ale zgadzam się do tego przeterminowania. Mam cale wiaderko kodów sprite, których nie mogę wpisać...

Dziwne, ze na czarnych, bez cukru, to moga wyrazne kody drukowac emotka
Moje kody Kinley poszly w siną dal razem z Coca-Cola emotka  expired 
 Dzieki Fortis to na Pepsi przejde, bo kodow nie maja wiec nic nie przepadnie emotka

Wywaliłem do kosza sporą garść nakrętek z kodami, których odczytanie bez lupy graniczyło z cudem przy mojej wadzie wzroku. Wrrr... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7248393 Napisano: 21.03.2025 14:44:57 w WC - rozmowy o wszystkim
bianka33 napisał(a):

Wyrobów tytoniowych nie wolno reklamować od wielu lat, podwyższano akcyzy, organizowano różne kampanie, na paczkach umieszcza się "odstraszające" zdjęcia i nie przynosi to żadnych efektów. Według danych Ministerstwa Zdrowia odsetek osób uzależnionych od tytoniu stale rośnie. I nie pomagają żadne zakazy, bo w Polsce nie ma odpowiedniego systemu pomagającego uporać się z tym uzależnieniem. Żeby problem rozwiązać trzeba się nad nim bardziej pochylić, dotrzeć do sedna i wtedy spróbować rozwiązać najskuteczniejszą metodą.

Moim zdaniem rząd jest dwulicowy - z jednej strony zakazy reklamowania, ostrzeżenia i tak dalej, a z drugiej strony MONOPOL. Oj, wyciągać rączki po pieniążki z akcyzy to jakoś im nie wstyd?! Zlikwidować monopol państwowy i już. emotka Rząd tłumaczy, że pieniądze z tego tytułu przeznacza na leczenie, ale zapomina dodać, że najpierw sam zarabia na truciu tych, których później ma leczyć. Paranoja jakaś! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 maryal 0

cb656

#7248157 Napisano: 20.03.2025 18:10:31 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

I te zmiany na plus ale czy wejdą w życie.
Zmiany w reklamowaniu alkoholuResort zdrowia chce także doprecyzować przepisy dotyczące zakazu promocji napojów alkoholowych. Definicja promocji napojów alkoholowych będzie uzupełniona o: sprzedaż napojów alkoholowych z zastosowaniem upustów, rabatów, bonifikat, pakietów i programów lojalnościowych, darowizn, nagród, wycieczek, gier losowych, zakładów wzajemnych, wszelkich form użyczeń, transakcji wiązanych, wszelkiego rodzaju talonów i bonów oraz udzielania innych niewymienionych z nazwy korzyści majątkowych lub osobistych dla nabywcy napojów alkoholowych.Projekt zakłada podniesienie kar za nielegalną reklamę i promocje napojów alkoholowych. Po zmianach minimalna wysokość grzywny wyniesie 20 tys. zł, a maksymalna - 750 tys. zł. Ponadto możliwa będzie kara ograniczenia wolności. Obecne sankcje to grzywna w wysokości od 10 tys. do 500 tys. zł.

Czyli skończą się wszystkie loterie "miliony piw do wygrania, szukaj pod kapslem/zawleczką"?
I te promocje typu "kup 12 piw w naszym sklepie i odbierz drugie 12 gratis"??
emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7247596 Napisano: 18.03.2025 18:25:11 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
  • rozmiar ramy roweru: 21 cali (aluminiowa)
  • rozmiar koła: 26 cali
  • Model: 21 XL Rower Romet Rambler R6.0 czarno-pomarańczowy
  • kod EAN: 5907782796471
  • oznaczenie fabryczne Rometu: R22A-MTB-26-21-P-158

(przykładowa oferta rynkowa tego modelu - ja chciałbym około tysiaka, ale można się targować emotka )
https://allegro.p...-21-cali-12374341629
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7247124 Napisano: 17.03.2025 12:50:32 w skojarzenia
rufus napisał(a):

Upiór - zjawa

zjawa - zjawiskowa postać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7246654 Napisano: 14.03.2025 14:18:32 w Dziś cieszę się z.....
@gnieszk@ napisał(a):

cb656 napisał(a):

Bardzo lubię oznaki wiosny w przyrodzie. Dziś na przykład znalazłem pierwszą zieloność pąków na krzewach. uwielbiam to po prostu! To tak, jakbym się nawdychał rozweselającego helu! emotka emotka

Gaz rozweselający to nie hel tylko mieszanina podtlenku azotu i tlenu.

No sorry. Nie wiedziałem. emotka Uległem widocznie dezinformacji internetowej.
Co nie zmienia faktu, że widome oznaki wiosny wywołują we mnie przyrost chęci do życia. Czytaj: chuci.
Czy jakoś tak, ech... emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7246644 Napisano: 14.03.2025 14:00:55 w Wkurza mnie...
emotka isiulka napisał(a):

Wkurza mnie że jest piątek 13.00 a tak mało wygranych w mdw , gdzie te wszystkie powiadomienia 😪😪

Wkurza mnie, że wiadomość o tym, że jest godzina trzynasta, została wysłana o trzynastej dwadzieścia dziewięć, ech... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7246640 Napisano: 14.03.2025 13:43:17 w Dziś cieszę się z.....
Bardzo lubię oznaki wiosny w przyrodzie. Dziś na przykład znalazłem pierwszą zieloność pąków na krzewach. uwielbiam to po prostu! To tak, jakbym się nawdychał rozweselającego helu! emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7246628 Napisano: 14.03.2025 13:30:54 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

Wkurza mnie moj lekarz, ktory na chorobe przewlekła przepisuje mi tlyko 1 opakowanie leku i mam umawiac wizyte/teleporade co miesiac tylko i wylacznie po to, żeby dostać lek.

Dziwne rzeczy prawisz, ech... Ja e-recepty na leki na choroby przewlekłe (nadciśnienie) dostaję esemesem, po uprzedniej pięciominutowej wizycie w przychodni i zostawieniu U REJESTRATORKI  karteczki-zlecenia, zawierającej podstawowe dane, typu imię, nazwisko, pesel, nr telefonu i rodzaj leku. Nie muszę nawet widzieć się z lekarzem. Na drugi dzień przychodzi wiadomość z kodem do apteki. emotka
P.S. Tak się składa, że opakowanie zawiera 30 tabletek, więc też jest to jedna wizyta na miesiąc. i już! Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7245958 Napisano: 12.03.2025 07:16:11 w Wkurza mnie...
Straśliwie mnie wkurza nazbyt głęboka integracja współczesnej technologii! emotka
Zablokowałem na Facebooku jednego znajomego i to sprawiło, że nie mogliśmy do siebie wysyłać esemesów!!! Szok!!! 😱😭
Odblokowanie uzdrowiło sytuację. 
Nie podobuje się to mene, ne, ne, ne!!! emotka emotka emotka
Co ma Facebook do SMS??! Wrrrr... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7245893 Napisano: 11.03.2025 17:13:30 w Dziś cieszę się z.....
radosna napisał(a):

Dzidzia, wsadź mnie do więzienia, bo ja zabieram paragony leżące przy kasie. emotka
Zjedz pierniczka na dobry nastrój.

Cieszę się, że nie mam takiej mocy prawnej, by gdziekolwiek więzić RADOSNĄ, NICZYM WIOSNA! emotka
To by było niegodziwe. emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

cb656

#7245838 Napisano: 11.03.2025 12:43:34 w Dziś cieszę się z.....
patmat napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Stał ochroniarz i babeczka od pomocy w kasach samoo .I wiem, że kamery są, ale nie umiałam się powstrzymać...

Pytam, bo nie wiem. Co w związku z tym, że są kamery? Zabranie tego paragonu to jakieś wykroczenie?

Tak. Paragon należy do tego, komu go wydano bez względu na to, co ów później z nim zrobi - wyrzuci, zgubi...
Zagarnięcie cudzej własności jest wykroczeniem. Tak samo, jak znalezienie na chodniku pieniędzy i nie odniesienie ich do Biura Rzeczy Znalezionych. emotka
Przywłaszczenie pieniędzy do kwoty 800 zł jest wykroczeniem stypizowanym w art. 119 Kodeksu wykroczeń. Wyświetl w wątku >>
0 0

cb656

#7245217 Napisano: 08.03.2025 12:19:40 w Wkurza mnie...
Majkii napisał(a):

cb656 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Wkurza mnie... że od nowego roku na kontakt Żabki odpisuje bot czy inny badziewny AI, który nic nie rozumie.

Hm, to dziwne. Moje skargi zawsze były realizowane w tempie ekspresowym, ze zrozumieniem istoty problemu. A też pisałem przez czata z apki. Raz to nawet zaproponowali korzystną rekompensatę za błąd kasjera. Innym razem usłyszałem kąśliwą uwagę od ekspedientki, że to nieładnie skarżyć emotka czyli że istnieje też działający kanał zwrotny wprost do sklepu. Tak, że ten... Działa! emotka

O to ciekawe bo Żabka zapewniała mnie że kto pisze cos na sklep to nie wiedzą...

To była specyficzna sytuacja. Gdy zauważyłem nieprawidłowość, "awanturowałem się" z ekspedientką, więc gdy "góra" udzieliła reprymendy sklepowi po mojej skardze, kasjerka to skojarzyła po prostu i tyle. Jestem tam stałym klientem, ech... Blaski i cienie bycia sławnym emotka Wyświetl w wątku >>

cb656

#7245215 Napisano: 08.03.2025 12:13:34 w Życzenia na święta i nie tylko
zezowaty_kot napisał(a):

Drodzy Panowie, dziękujemy za życzenia i pamiętajcie, na co nam kwiaty? Rzućcie bukiet paragonów na Kinder emotka

Ale to nie na Dzień Kobiet chyba emotka Bardziej pasuje na Dzień Dziecka emotka Wyświetl w wątku >>