Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7069425 Napisano: 20.12.2022 01:34:15 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wysyłali już nagrody z konkursu Jesień pełna radości z Rossmanna (Columbit)? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7069412 Napisano: 19.12.2022 22:59:26 w Paragony na trwające konkursy
Poszukuję ziarnista Jacobs z Intermarche (na dwa konkursy) oraz coś z Tchibo na konkurs w Aldi, bo jestem łasy na ten telewizor. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7069411 Napisano: 19.12.2022 22:46:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Z konkursu visa oplacasie.pl oni informowali o każdej nagrodzie czy tylko najwyższych emotka  ? 
niby mój email jest w zwycięzcach i nie wiem czy to ja czy nie ja emotka  

mam tak samo , ale jako nie wydaje mi się, żeby obdzwaniali ponad 100 osób? ale ja się nie łudzę,że to ja  emotka  

Też chyba jestem na tej liście. Nikt na razie nie pisał, bo o dzwonieniu nie ma raczej mowy. Jedyną nagrodą to było (chyba rok temu) 30 zł do T-Mobile.... Dużo ludzi gra w ich konkursach, a szczególnie tych tanich lub darmowych, dajmy na to w konkursie, gdzie były do wygrania T-phony. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

fan-mandaryny

#7069202 Napisano: 19.12.2022 13:44:53 w Avanti
pioge7 napisał(a):

A mnie ciekawi jakie to te nowe hasztagi wymyślaliście? Puszczaliście wodze fantazji czy jak, że bo ja jak się napaliłem na ten konkurs, w ale zupełnie poległem emotka

Miejmy nadzieję, że i do nas e-mail przyjdzie. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

fan-mandaryny

#7068900 Napisano: 17.12.2022 14:21:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
A jednak mail się doczłapał - karta paliwowa z konkursu w mBanku. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7068819 Napisano: 16.12.2022 20:52:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle rozstrzygnięć a u mnie słabiutko. Oficjalnie żaden e-mail mi nie przyszedł. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7068810 Napisano: 16.12.2022 20:08:29 w Czy informują/ informowali?
NowyAleStary napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

https://agdybytak.pl/ czy informowali kogoś z ostatniego etapu? Inicjały niby mi się zgadzają ale @ brak emotka

też grałam w ostatnim etapie, widzę swoje dane. Może jest ktoś kto dostał maila? Bo nie wiem czy się łudzić emotka

Też "siebie" widzę i nie dostałem maila. Podłamany, że nie ma mnie w zakładce Nagroda Główna. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7068641 Napisano: 16.12.2022 13:51:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Słuchawki z Oyakata Żabka - kurier UPS, brak wszelkiego powiadomienia. Nie mam jeszcze ich aplikacji, więc być może tam by była informacja. Brak dokumentów do podpisu. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

fan-mandaryny

#7068556 Napisano: 16.12.2022 10:08:04 w Paragony na trwające konkursy
paulas napisał(a):

Czy ktoś może kupić? Konkurs "Smaczne ŚWIĘTA z KAMIS" Hitpol

Dla mnie także. 😊 Wyświetl w wątku >>
1 paulas 0

fan-mandaryny

#7068240 Napisano: 14.12.2022 21:09:30 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu na konkurs Coregi. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7067884 Napisano: 13.12.2022 14:03:39 w PODZIĘKOWANIA
aniaaa131
Przyniosłaś mi szczęście. Dziękuję!!! emotka Wyświetl w wątku >>
1 aniaaa131 0

fan-mandaryny

#7067878 Napisano: 13.12.2022 13:59:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ekspres z Woseby. Ja totalnie "nieloteriowy". Bardzo stary ekspres kolbowy popsuł się dwa lata temu. Tak bardzo chciałem wygrać go dla mojej Mamy w jakimś konkursie (teraz już mi wynik z Coliana obojętny). Długo nie dało rady... Okazało się, że w loterii (jednym paragonem) się udało.... Opłaciło się być wytrwałym. Też bądźcie. Marzenia się spełniają, czego i Wam życzę! emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7067873 Napisano: 13.12.2022 13:43:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Dajmy na to produktami są napoje Pepsi za min. 10zl brutto. W ramach promocji okazało się, ze wyszło -1zl rabatu na paragonie dokładnie na ten produkt. Raczej tego nie uznają. Podobnie jak była promocja w Lidlu na cukierki na minus ileś tam procent. Obcina to kwotę nominalna wybranej pozycji.

Z rok temu w Carrefour był konkurs gdzie trzeba było kupić laysy za chyba 12 zł.
Na półce cena, wyliczyłem, że potrzebuję 3 produkty. W kasie okazało się, że zrobiło rabat na 1 smak (nie było info na półce w ogóle) i wyszło niecałe 11 zł.
Napisałem do Avanti, czy może być taki paragon, bo nie wiedziałem, że jest rabat na ten smak... Powiedzieli, żeby grać takim paragonem.
Na paragonie było np.
lays papryka  4,99
rabat 1,30
i niżej 3,69

paragon wygrał, wysłałem im ten paragon + druknięty list z emaila

nagroda doszła emotka

A to ciekawe. Super sprawa i fajnie, że Ci to uznali. Od razu przypominam sobie, ile razy wyrzuciłem taki paragon, w którym okazało się, że była jakaś promocja (--> rabat) , o której dowiedziałem się po wydrukowaniu paragonu, a nie z informacji na półce sklepowej. Osobiście bym uważał w przypadku większości agencji i pilnował, by po rabacie na dany produkt była ta wymagana kwota konkursowa. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7067835 Napisano: 13.12.2022 12:28:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

monisss napisał(a):

montezuma napisał(a):

Diruri
Nie zdarzyła mi się taka dokładnie sytuacja... ale troszkę podobna emotka
Zakupy w Auchan na akcję promocyjną Avanti - za 15zl.
Bezrefleksyjnie zapłaciłem częściowo za zakupy środkami zgromadzonymi w programie Skarbonka.
Kwota łączna była znacznie wyższa - jakieś 50zl... ale system tak zrabatował ceny poszczególnych produktów, że finalnie ceny produktów promocyjnych spadły do 11zl.
Paragon okazał się zwycięski - na szczęście w Avanti pracują inteligentni ludzie i uwzględniono ceny nominalne - a nie po rabacie emotka

Bo Avanti to super prokliencka agencja, ja jeszcze lubię Amocco bo są ok co do klientów, ale nie wiem czy inne agencje by to uznały?

Powinni uznać, bo punkty karta skarbonka, to jak płacenie bonem. Ważne, żeby na paragonie na liście nie było pozycji  zrabatowanych produktów konkursowych. Dajmy na to produktami są napoje Pepsi za min. 10zl brutto. W ramach promocji okazało się, ze wyszło -1zl rabatu na paragonie dokładnie na ten produkt. Raczej tego nie uznają. Podobnie jak była promocja w Lidlu na cukierki na minus ileś tam procent. Obcina to kwotę nominalna wybranej pozycji.
Co innego, jeśli owy „rabat” jest na końcu paragonu, przy ogólnej kwocie, a nie na konkretny produkt. Także lepiej uważać, by nikt się nie doczepił. Może być za 0,01 zł paragon w kwocie na samym dole. Mogą być wtedy przecież bony, skarbonki, punkty payback. Co do tego przykładu, który podałem: ważne, żeby na liście nie było na przykład tak:
Pepsi 10,00.
Pepsi -1,00
 Czyli wychodzi na to, ze w ramach jakiejś promocji klient rzeczywiście zapłacił 9 zł, a nie wymagane 10zl.

Z tego co kojarzę to płacenie kartą Skarbonka to od pewnego czasu właśnie rabatowanie poszczególnych produktów tzn. Pepsi 15 zł. i potem na paragonie Pepsi  - 10 zł.
Więc to nie to samo co płacenie bonem. Obstawiam, że inne agencje by tego nie uznały. Plus dla Avanti.

W Auchanie płaciłem tak 5-6lat temu. Najpewniej się zmieniło, jak mowisz. 😊 Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7067824 Napisano: 13.12.2022 12:00:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

montezuma napisał(a):

Diruri
Nie zdarzyła mi się taka dokładnie sytuacja... ale troszkę podobna emotka
Zakupy w Auchan na akcję promocyjną Avanti - za 15zl.
Bezrefleksyjnie zapłaciłem częściowo za zakupy środkami zgromadzonymi w programie Skarbonka.
Kwota łączna była znacznie wyższa - jakieś 50zl... ale system tak zrabatował ceny poszczególnych produktów, że finalnie ceny produktów promocyjnych spadły do 11zl.
Paragon okazał się zwycięski - na szczęście w Avanti pracują inteligentni ludzie i uwzględniono ceny nominalne - a nie po rabacie emotka

Bo Avanti to super prokliencka agencja, ja jeszcze lubię Amocco bo są ok co do klientów, ale nie wiem czy inne agencje by to uznały?

Powinni uznać, bo punkty karta skarbonka, to jak płacenie bonem. Ważne, żeby na paragonie na liście nie było pozycji  zrabatowanych produktów konkursowych. Dajmy na to produktami są napoje Pepsi za min. 10zl brutto. W ramach promocji okazało się, ze wyszło -1zl rabatu na paragonie dokładnie na ten produkt. Raczej tego nie uznają. Podobnie jak była promocja w Lidlu na cukierki na minus ileś tam procent. Obcina to kwotę nominalna wybranej pozycji.
Co innego, jeśli owy „rabat” jest na końcu paragonu, przy ogólnej kwocie, a nie na konkretny produkt. Także lepiej uważać, by nikt się nie doczepił. Może być za 0,01 zł paragon w kwocie na samym dole. Mogą być wtedy przecież bony, skarbonki, punkty payback. Co do tego przykładu, który podałem: ważne, żeby na liście nie było na przykład tak:
Pepsi 10,00.
Pepsi -1,00
 Czyli wychodzi na to, ze w ramach jakiejś promocji klient rzeczywiście zapłacił 9 zł, a nie wymagane 10zl. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7067451 Napisano: 10.12.2022 23:01:21 w Dziś cieszę się z.....
Posprzątałem kuchnię.  To na razie 1/1000 tego, co trzeba zrobić w domu i poza przed Świetami. Ach, te plany. Jak ja ich nie lubię. Wolę wszystko na spontanie. 😊 Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7067429 Napisano: 10.12.2022 20:28:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Fortis, Avanti, Aspe, wrrrr! Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7067428 Napisano: 10.12.2022 20:25:06 w Czy informują/ informowali?
kalina590 napisał(a):

ReneK napisał(a):

Czy przegapiłam MISTRZOWSKIE ZŁOTO Z Netto?emotka
Może mnie ktoś oświecić emotka

Wczoraj były wpisy w MDW.

Ja zauważyłem zaledwie jeden wpis. Ciekawe, czy o telefonach i sztabkach już informowano. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

fan-mandaryny

#7067322 Napisano: 09.12.2022 23:04:25 w PODZIĘKOWANIA
Keisa
Bardzo ślicznie dziękuję za pomoc i pozdrawiam. emotka Wyświetl w wątku >>
1 Keisa 0

fan-mandaryny

#7067320 Napisano: 09.12.2022 22:48:08 w Czy informują/ informowali?
noemi82 napisał(a):

Ja wysłałam tylko jedno zgłoszenie 4 grudnia i dostałam dziś informację o wygranej.

Gratuluję. Szkoda, że tak mało osób z forum się pochwaliło, zważywszy na to, że bonów było aż 100 tylko na sieć Lidl. Wyświetl w wątku >>
0 0