Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7074428 Napisano: 13.01.2023 23:22:59 w Smolar
Załóżmy, że mam blokadę na sms premium. Czy brak możliwości wysłania smsa o wygranej ze strony agencji nie wyklucza poinformowania w wynikach? Mnie się wydaje, że nie, bo podobno wyniki na stronie są najpierw, a potem smsy. A może się mylę? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7074399 Napisano: 13.01.2023 20:27:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Daj koku, daj koku! Wątku, daj, daj, daj nam dobrą wiadomość. Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

fan-mandaryny

#7074247 Napisano: 13.01.2023 11:25:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Dużo osób chwali się kawą Jacobs z ITM,
ale nikt nie chwalił się odkurzaczememotka
Czy nikt nie wygrał, a może nie informowali jeszcze?
U mnie 0/2 emotka

Też jestem zażenowany swoim talentem pisarskim (0/1).  Ja - matematyk z zawodu. A początkowo uwierzyłem w te "zdolności" pisarskie. Najpierw jedna nagroda, druga trzecia, a teraz o drobnicę ciężko. Właśnie zdałem sobie sprawę, że nawet kawy nie umiem wygrać w itm (gdzie sklepów tyle, co kot napłakał), a co dopiero mowa o 20 tysi od Avanti. O odkurzaczu nie marzyłem, ale na zestaw kaw dla Tatusia czekałem. Ano, czekałem, czekałem i się nie doczekałem. Nie używałem rymów w zgłoszeniu, jak coś.

Podziwiam matematyka piszącego na konkursy, mój syn studiuje matematykę, ale on całkowicie niekonkursowy typ emotka   
Dorabiasz w konkursach dla rozrywki, bo matematycy na brak pracy nie narzekają? emotka

Jestem nauczycielem, który porzucił pracę w publicznej szkole i nadal zajmuję się matematyką, tyle że we własnej działalności gospodarczej. Konkursy traktuję jako frajdę i odskocznię. Oj, bardzo chciałbym sobie konkursami dorobić, jeśli o dorabianiu mowa. Coś tam czasem, wygrywam, jakieś nagrody rzeczowe - ogólnie nie powinienem narzekać. Wyświetl w wątku >>
1 onlyrybka 0

fan-mandaryny

#7074194 Napisano: 12.01.2023 23:51:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tereniagno napisał(a):

Dużo osób chwali się kawą Jacobs z ITM,
ale nikt nie chwalił się odkurzaczememotka
Czy nikt nie wygrał, a może nie informowali jeszcze?
U mnie 0/2 emotka

Też jestem zażenowany swoim talentem pisarskim (0/1).  Ja - matematyk z zawodu. A początkowo uwierzyłem w te "zdolności" pisarskie. Najpierw jedna nagroda, druga trzecia, a teraz o drobnicę ciężko. Właśnie zdałem sobie sprawę, że nawet kawy nie umiem wygrać w itm (gdzie sklepów tyle, co kot napłakał), a co dopiero mowa o 20 tysi od Avanti. O odkurzaczu nie marzyłem, ale na zestaw kaw dla Tatusia czekałem. Ano, czekałem, czekałem i się nie doczekałem. Nie używałem rymów w zgłoszeniu, jak coś. Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

fan-mandaryny

#7074014 Napisano: 12.01.2023 14:34:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Też wygrałem kosmetyki z Miss Sporty za bieżący etap. Czy wobec tego mogę mieć szansę też na słuchawki? 😍 Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7073898 Napisano: 12.01.2023 00:52:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzisiejszy wynik z Always tak mnie zdenerwował, że aż sobie włączyłem piosenkę "Always" Mandaryny  na rozluźnienie atmosfery.  emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7073897 Napisano: 12.01.2023 00:31:13 w co chcielibyście wygrać?
mandaryna napisał(a):

Toyota z 7daysów emotka

Ja też. emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7073667 Napisano: 10.01.2023 22:06:18 w Czy informują/ informowali?
Z Coliana ProBest (czy jak im tam...) wszystko już pozamiatane? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7073584 Napisano: 10.01.2023 15:12:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Błąd walidacji Miss Sporty o co kaman. 500 znaków... Może paragon za duży? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7073162 Napisano: 08.01.2023 20:02:22 w Paragony na trwające konkursy
Ktoś pisał o Loveli z C4 za dyszkę. Poszukuję. emotka
Arcy Optima z Lidla też poszukiwana. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7072988 Napisano: 06.01.2023 21:51:20 w co chcielibyście wygrać?
Jeszcze raz przywołuję Cię, samochodzie. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

fan-mandaryny

#7072986 Napisano: 06.01.2023 21:50:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natik999 napisał(a):

Co jest wymaganym nr dowodu zakupu z paragonu w tym konkursie? Nr Wydruku w prawym górnym rogu? Bo na trzech przeglądarka mi się nic nie pokazuje pod pytajniczkiem emotka https://www.dobregoroku.pl/ z góry dziękuję

Nieaktywna jest ta ikonka, ale w regulaminie masz, że to numer "Smolarowy", czyli ten górny w linii daty. Wyświetl w wątku >>
1 natik999 0

fan-mandaryny

#7072769 Napisano: 05.01.2023 14:14:23 w Moje konkursowe początki...
sesyjnie1 napisał(a):

Co do chwalenia sie nagrodami, to moja bolączka są konkursy na fb gdzie są jawne nagrody. często pod moimi postami konkursowymi są nagle życzliwi pisząc „ ale przecież już wygrałas thermomix daj innym wygrać „ 

„ bralas udział w konkursie produktu X a teraz zachwalasz Y” 

jak mnie tacy ludzie irytują😵‍💫 

dlatego niektórymi nagrodami tu się nie chwale, bo łatwo później połączyć dane konkurs - rodzaj nagrody - z automatu widać moje imie i nazwisko itp. 
A potem ludzie łącza wątek i wypisują po co mi trzeci thermomix 😂

Ja tam rzadko biorę udział w konkursach na fb. Często w tych konkursach, gdzie trzeba i tak zakupić produkt konkursowy, ludzie w rzeczywistości nie kupują tych produktów, a potem nagrody nie sią wydawane. Bezsensowny spam - ciężką robotę mają organizatorzy, którzy czytają tysiące takich komentarzy. Jak to kopiować albo jak swobodnie rozwijać te komentarze z odpowiedziami - katorga. Większość nie czyta regulaminu i zgłasza odpowiedzi nie na temat, niezgodne z regulaminem i przy okazji nie posiada uprzednio tych paragonów.
Zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby interesować się, że np. "Jan Kowalski" wygrał w zeszłym roku laptop w konkursie Mediaexpert, a a w konkursie MediaMarkt po raz drugi laptop. Tak wiele czasu ma osoba, aby to notować i się tym zajmować. Dla mnie to jest dziwne, godziłoby to w moją prywatność. Ja akurat nie mam tego "problemu", bo nie wygrałem nigdy głównej na fb. Skoro tak piszesz, to jeszcze bardziej mnie zniechęca wzięcie tam udziału. Zwykłe formularze najlepsze, choć nie ukrywam, że dobrze jest znać zwycięski tekst. emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7072759 Napisano: 05.01.2023 13:51:14 w Moje konkursowe początki...
Ja właściwie o wszystkich nagrodach na bieżąco pisałem, ale podsumowania robić nie będę, bo mi się po prostu nie chce i sam nie wiem, ile nagród wygrałem. Gram dla przyjemności, statystyki są ważne, owszem, ale na to potrzeba czasu. Łatwiej by było na bieżąco notować w zeszycie, a tak z całego roku zebrać tę drobnicę byłoby ciężko. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7072746 Napisano: 05.01.2023 13:16:12 w Moje konkursowe początki...
Chwalić się większymi nagrodami, czy się nie chwalić? Oto jest pytanie. Zaczynam mieć duże wątpliwości... Myślałem, że robię coś dla dobra ogółu, ale teraz to nie wiem, co o tym myśleć. Nie chce sobie strzelać w kolano. Chyba przemilczę większe nagrody w tym roku, biorąc pod uwagę podsumowania roczne - szczena mi opadła, jak uświadomiłem sobie, ile wygranych było przemilczanych na forum, a ja sam jednak wypadłem gorzej. Jakże fajne było uczucie, myśląc, że jest inaczej. Niemówienie o dużych nagrodach to chyba świadomy, przemyślany wybór dobrego konkursowicza, który wie „z czym to się je”, nie to co taki laik konkursowy jak ja, który dopiero zaczyna przygodę w konkursach. 🙂
P.S. Jedna z pierwszych wygranych w loterii było jedno z 15 zdjęć z autografem mojej ukochanej Gabrieli Spanic, bohaterki serialu „Paulina” i „Porywy serca” w konkursie mojej do dziś ukochanej gazety „Świat seriali”.  Wyświetl w wątku >>
1 kreo42 0

fan-mandaryny

#7072656 Napisano: 05.01.2023 01:07:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jestem rozczarowany Avantim, a raczej moją weną. Zaszalałem z ilością odpowiedzi i wydawało mi się, że były sztosem. Chyba były cenzuram. Liczyłem na stówkę. Ciekawe jakie superszotsy wygrywają. Zresztą chyba wolę nie wiedzieć... Może były lepsze, może gorsze. Niech każdy coś dobrego wygra. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7072652 Napisano: 04.01.2023 23:54:33 w PODZIĘKOWANIA
ewunia
Jeszcze raz się wpiszę, a co! Bardzo dziękuję. emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewunia 0

fan-mandaryny

#7072640 Napisano: 04.01.2023 22:36:20 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Proszę zwiększyć czcionkę tak, jak było do wczoraj.
Chyba wszystko jest OK. No chyba, ze to zależy od aktualizacji przeglądarki (Opera). Wczoraj podłączyłem mój laptop do telewizora kablem hdmi. Być może dlatego czcionka się zmniejszyła po tej czynności, a może mnie się tak tylko wydaje. Czy na tym forum zmieniła się wielkość liter?

Dzięki za odpowiedź. Sprawdzałem, mam 100%. Być może mi się wydaje, a może z wiekiem wzrok już "nie ten".  Bardziej, o ile coś u mnie się na kompie zadziało, to zmiana ustawień systemowych Windows 10. Przełączyłem obraz na telewizor, a potem z powrotem na laptop. W ustawieniach czcionki systemowej też mam 100%. Może faktycznie to tylko moje złudzenie, a sterownik grafiki nie ma nic do tego. Spróbuję logować się na Edgu. Pozdrawiam 
P.S. Przepraszam, nie umiem jeszcze dobrze posługiwać się cytatami na tym forum. Albo wchodzi profesjonalne cytowanie, albo tekst mi się nie wyświetla i przepada. Zwykłe stare dobre 

cytat 

lepiej by się sprawdziło moim skromnym zdaniem. Te ciemnozielone paski doprowadzają mnie czasem do szewskiej pasji.

Edit: Hahaha, użyłem  polecenia quote i proszę, zadziałało. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7072435 Napisano: 04.01.2023 13:15:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj nie, Hortex! Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7072231 Napisano: 03.01.2023 14:55:52 w co chcielibyście wygrać?
Co najmniej samochód.  Wyświetl w wątku >>
0 0