Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7105677 Napisano: 03.07.2023 15:37:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ostin789 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Kiedy będą wysyłane nagrody z konkursu Listerine w Rossmannie? Po wysłaniu oświadczenia nie dostałem żadnej informacji o weryfikacji.

Z listerine Auchan wysyłali bardzo szybko i nie było potwierdzenia weryfikacji emotka  wiec możliwe ze podobnie bo to chyba ta sama agencja

Oj, nawet mnie nie strasz. Ja swoje oświadczenie wysyłałem o czasie, ale nie dostałem nagrody. Czy też ktoś jest jeszcze, kto czeka na nagrodę z Rossmanna? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7105665 Napisano: 03.07.2023 14:55:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiedy będą wysyłane nagrody z konkursu Listerine w Rossmannie? Po wysłaniu oświadczenia nie dostałem żadnej informacji o weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7105599 Napisano: 03.07.2023 12:10:12 w Wkurza mnie...
adamo86 napisał(a):

Niemożność kupowania w sieci Topaz, a takie fajne konkursy tam są.
Nikomu z forum nie było na rękę kupować tam, mimo wielokrotnego pytania sie i ten zakup. Przez wesele totalnie zapomniałem i czas na zgłoszenie już się skończył, a odpowiedz była już gotowa od miesiąca. Tez znacie to uczucie?

Masz na myśli konkurs Kinley?
Objechałem kilka Topazów i w kilku w ogóle nie było tego produktu - były różne inne toniki.
Może dlatego nie było chętnych.

Tak, dokładnie. Raczej staram się dotrzymywać terminów w konkursach i staram się być konsekwentny, jednak tym razem dałem ciała. Ten ostatni tydzień upłynął mi na przygotowaniu do wesela, dalekie wyjazdy do lekarza, stresy z tym związane i całkowicie wypadł mi z głowy. Jedynie mogę mieć pretensje do siebieemotka . Tego tekstu trochę szkoda. Nagrody fajne, ale właściwie to zdrowie najważniejsze. Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

fan-mandaryny

#7105585 Napisano: 03.07.2023 11:55:21 w Wkurza mnie...
Niemożność kupowania w sieci Topaz, a takie fajne konkursy tam są.
Nikomu z forum nie było na rękę kupować tam, mimo wielokrotnego pytania się o ten zakup. Przez wesele totalnie zapomniałem i czas na zgłoszenie już się skończył, a odpowiedz była już gotowa od miesiąca. Tez znacie to uczucie? Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7105323 Napisano: 02.07.2023 01:15:32 w co chcielibyście wygrać?
Koncentruję się na samochodzie. Było tak blisko. I będzie bliżej… Mam nadzieję. Wiem to. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7105317 Napisano: 01.07.2023 23:17:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

Dodatek napisał(a):

Hej, czy komuś udało znaleźć się kasę w laysach?

marne szanse, wypuszczonych na rynek jest 57 milionów paczek, a wygranych paczek jest chyba 100 tys.

Prawdopodobieństwo wygrania jakiegokolwiek papierowego banknotu wynosi niecałe 0,002, czyli ok. 0,2%. Osobiście wole poczekać na jakiś konkurs, niż się objadać tymi chipsami. Paczki na pewno zostaną do innych konkursów. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7105310 Napisano: 01.07.2023 22:42:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliście e-maila po zgłoszeniu się do konkursu Almette Albedo? Ja tylko komunikat na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7105285 Napisano: 01.07.2023 20:30:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Ostin789 napisał(a):

Gdzie znajde produkty Kanki? Sa w netto?

kojarzę, że mleko jest w Delikatesach Centrum

Są też w Groszku i w niektórych Lewiatanach widziałem. Wyświetl w wątku >>
1 Ostin789 0

fan-mandaryny

#7105284 Napisano: 01.07.2023 20:29:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia8564 napisał(a):

Niestety ale nabijanie głosów na rafaello to najgorsze co może być. Siostrzenica była w konkursie miss i dziewczyny , które chciały wygrać miss internautów , same płaciły fortunę za smsy i kupowały sobie głosy, także tutaj ludzie będą do wszystkiego zdolni .

Zgadza się. W tym konkursie to było kadrowanie jak się okazało… więc ucięło mi rysunek. Mogłem zadbać o tło zdjęcia, ale tego nie przewidziałem, ze zdjęcia okażą się być kwadratowe. Niestety zdjecia, jakie zrobiłem obejmowały prawie w całości rysunek w formacie A4. Uciętej pracy raczej nie wzięli pod uwagę. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

fan-mandaryny

#7105100 Napisano: 30.06.2023 20:26:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wezmę udział, a jeśli wygram to wyjątkowo się pochwałę i wyjątkowo streszczę te „luksusy”. Wyświetl w wątku >>
1 yaagatka 0

fan-mandaryny

#7105088 Napisano: 30.06.2023 19:24:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Columbicie, co za życie… Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7105087 Napisano: 30.06.2023 19:21:40 w Smolar
Oj, Smolar chyba zmienił gusta (pracowników). Ani jedna wygrana u mnie, biorąc pod uwagę liczbę zgłoszeń. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0

fan-mandaryny

#7105075 Napisano: 30.06.2023 18:49:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

To jest ten konkurs Bacardi, w którym jest do wygrania wyjazd na kemping do Chałupy 6, czy nie?! W sponsorowanych na fb mi się pojawił… Kupiłem rum i 80 złotych w plecy. Jest jakiś konkurs w bazie, ale nie trzeba tam kupować tego rumu, za to do wygrania nie jest wyjazd tylko ten alkohol… Masakra jakaś. :-/

Ja taki kojarzę, ale nie sprawdzałam czy jest w bazie: 
https://bacardipartymixer.pl/?fbclid=IwAR2OyDUJG5nUSx1ZtxGz7_pClNy-FjfhC1o_u5ogllfckiBMdl9ZxxdopEk_aem_AZUFs_2Wl4nUedc8oaBaNbCCye6odFsAJ2EE5_c5IKdm9rwbZOPxIgHD8jaWaB96KnU

Nieźle.
Co to jest ten "kemping Chałupy 6", że tydzień pobytu wyceniają na 10k? emotka

Korzystanie ze wspólnej łazienki nie jest atrakcją.

To pytanie? emotka

Stwierdzenie.
Edit. Komentowałem nagrodę w konkursie, wiec na temat. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7105066 Napisano: 30.06.2023 18:40:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

To jest ten konkurs Bacardi, w którym jest do wygrania wyjazd na kemping do Chałupy 6, czy nie?! W sponsorowanych na fb mi się pojawił… Kupiłem rum i 80 złotych w plecy. Jest jakiś konkurs w bazie, ale nie trzeba tam kupować tego rumu, za to do wygrania nie jest wyjazd tylko ten alkohol… Masakra jakaś. :-/

https://bacardipartymixer.pl/?fbclid=IwAR2OyDUJG5nUSx1ZtxGz7_pClNy-FjfhC1o_u5ogllfckiBMdl9ZxxdopEk_aem_AZUFs_2Wl4nUedc8oaBaNbCCye6odFsAJ2EE5_c5IKdm9rwbZOPxIgHD8jaWaB96KnU

Nieźle.
Co to jest ten "kemping Chałupy 6", że tydzień pobytu wyceniają na 10k? emotka

Korzystanie ze wspólnej łazienki nie jest atrakcją. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7105063 Napisano: 30.06.2023 18:32:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

Kochana jesteś. Dziękuję Ci. Bo już mnie głowa rozbolała. Nie dość, ze duchota, to jeszcze myśl, ze straciłem na czymś. I znowu kupuje coś na ślepo na konkurs, którego nie ma. Kamien z serca. Dodam go wieczorem do bazy. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7105059 Napisano: 30.06.2023 18:25:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To jest ten konkurs Bacardi, w którym jest do wygrania wyjazd na kemping do Chałupy 6, czy nie?! W sponsorowanych na fb mi się pojawił… Kupiłem rum i 80 złotych w plecy. Jest jakiś konkurs w bazie, ale nie trzeba tam kupować tego rumu, za to do wygrania nie jest wyjazd tylko ten alkohol… Masakra jakaś. :-/ Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7104259 Napisano: 28.06.2023 14:57:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Albedo i Amocco  - już myślałem, że klątwa na sieć Intermarche została zdjęta. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7104257 Napisano: 28.06.2023 14:54:28 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
kimxxx napisał(a):

monisss napisał(a):

Czy za pośrednictwem DPD będą teraz szły puzzle z drugiego i trzeciego etapu Cheetos z C4, czy raczej bony z Dino?

musisz mieć maila kto jest nadawcą - bony z DINO to raczej na pewno za wcześnie (bo rozumiem,że chodzi o ten konkurs co trwa)

Nie, chodziło mi o Dino Pepsi/Lays. Ciekawe czy będą dokumenty do podpisu. Bo ja mam pilny wyjazd w czwartek…

Do mnie z Dino Pepsi/Lays dziś dotrzeć ma bon, właśnie DPD, też mam nadzieje, że bez dokumentów, bo jestem w pracy a paczka ma przyjść do domu 🫣

Dziś odebrałem bon. Był dokument do podpisu. Ale nie pamiętam, czy w formularzu było napisane dane zwycięzcy, czy dane odbierającego nagrodę. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7103870 Napisano: 27.06.2023 12:23:26 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
monisss napisał(a):

Czy za pośrednictwem DPD będą teraz szły puzzle z drugiego i trzeciego etapu Cheetos z C4, czy raczej bony z Dino?

musisz mieć maila kto jest nadawcą - bony z DINO to raczej na pewno za wcześnie (bo rozumiem,że chodzi o ten konkurs co trwa)

Nie, chodziło mi o Dino Pepsi/Lays. Ciekawe czy będą dokumenty do podpisu. Bo ja mam pilny wyjazd w czwartek… Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7103861 Napisano: 27.06.2023 12:13:26 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Czy za pośrednictwem DPD będą teraz szły puzzle z drugiego i trzeciego etapu Cheetos z C4, czy raczej bony z Dino? Wyświetl w wątku >>
0 0