Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7214254 Napisano: 16.10.2024 10:52:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliście już oświadczenie (dokument) od Albedo za tablet z Selgros Danio? Sami przyślą, czy muszę się zgłosić? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7214208 Napisano: 15.10.2024 23:35:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy zwykła pasta Colgate Max White Sparkle Diamonds  do tej drożyzny (tego długopisu Colgate) będzie pasować i nada się do konkursu, czy trzeba będzie kupować droższa pastę w tych czerwonych opakowaniach? Bo ja już sam nie wiem, czy ten „inny”  produkt Max White o całkiem innym logo by mnie wykluczał. Pasta kosztuje 5,79 i jest w aplikacji Rossmana. Wydaje mi się, ze internetowo tez mogę zakupić na ten konkurs - co Wy o tym myślicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7213898 Napisano: 14.10.2024 19:47:59 w Czy informują/ informowali?
Majkii napisał(a):

akarolcia napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

akarolcia napisał(a):

Desperados poszedł cały czy tylko piwka?

Też się łudzę. A jest szansa?

To połudzimy się do końca emotka
Na razie chwalą się tylko piwkami.
Może jest szansa??
Wie ktoś?emotka

Na razie idą same piwa, a jest ich 1000 więc trochę im to zajmuje.

Czy jak się wygrało za jedno zgłoszenie piwo, to czy wg Was jest szansa, że za to samo zgłoszenie nagrodzą lepszą nagrodą (jak. np. u Avanti)? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7213886 Napisano: 14.10.2024 19:09:20 w Czy informują/ informowali?
akarolcia napisał(a):

Desperados poszedł cały czy tylko piwka?

Też się łudzę. A jest szansa? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7213561 Napisano: 13.10.2024 19:49:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na konkurs Lego w Empiku można dowolna książeczkę wydawnictwa Ameet kupić, czy chodzi o jakąś konkretna? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7213432 Napisano: 13.10.2024 00:35:38 w Paragony na trwające konkursy
Poszukuję paragonu na loterię Topaz. Wyświetl w wątku >>
1 joaza111 0

fan-mandaryny

#7213413 Napisano: 12.10.2024 21:00:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Pisze w sprawie loterii Szczęściomat w C4. Przy Carrefour przy hipermarkecie jest ich stacja paliw. Otrzymałem ten kod kreskowy do loterii. Problem wynika z tego, ze ten kod nie wchodzi w tym urządzeniu, bo to niby po zeskanowaniu jest „niepoprawny kod”. Ten kod wydrukował mi się z tej dziwacznej kasy, jak ja to mówię, bo numer wydruku był z tym ukośnikiem, czego bardzo nie lubię. Próbowałem zarejestrować udział w loterii w formularzu dla klientów Carrefour Express, ale komunikat ten sam. Co mi radzicie zrobić?

przy druku drukuje się też zawsze jeden kod który mówi o loterii, ale nie jest kodem do zarejestrowania. Ten poprawny powinien mieć przedrostek UT, a ten którego się nie rejestruje go nie ma i ma tylko cyfry

Aha, czyli ten kod kreskowy z kwitka z informacja do loterii jest jałowy? Wydruk z kasy ich stacji paliwowej jest niemal taki sam jak przy „normalnych” zakupach.

Niestety tak i każdego to myli. Ja miałam to samo na początku, moja mama również, dopiero po czasie rozkminiłam o co chodzi emotka

Dzięki serdeczne za pomoc i miłą odpowiedź. W tej kasie nie dało się zeskanować nawet karty Carrefour. W Carrefourze na paragonach jest przedrostek „U” w kodzie, a na tym wydruku do paragonu, który dostałem na stacji paliw, pod kodem kreskowym tego „U” nie było. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7213410 Napisano: 12.10.2024 20:44:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Pisze w sprawie loterii Szczęściomat w C4. Przy Carrefour przy hipermarkecie jest ich stacja paliw. Otrzymałem ten kod kreskowy do loterii. Problem wynika z tego, ze ten kod nie wchodzi w tym urządzeniu, bo to niby po zeskanowaniu jest „niepoprawny kod”. Ten kod wydrukował mi się z tej dziwacznej kasy, jak ja to mówię, bo numer wydruku był z tym ukośnikiem, czego bardzo nie lubię. Próbowałem zarejestrować udział w loterii w formularzu dla klientów Carrefour Express, ale komunikat ten sam. Co mi radzicie zrobić?

przy druku drukuje się też zawsze jeden kod który mówi o loterii, ale nie jest kodem do zarejestrowania. Ten poprawny powinien mieć przedrostek UT, a ten którego się nie rejestruje go nie ma i ma tylko cyfry

Aha, czyli ten kod kreskowy z kwitka z informacja do loterii jest jałowy? Wydruk z kasy ich stacji paliwowej jest niemal taki sam jak przy „normalnych” zakupach. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7213402 Napisano: 12.10.2024 19:14:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pisze w sprawie loterii Szczęściomat w C4. Przy Carrefour przy hipermarkecie jest ich stacja paliw. Otrzymałem ten kod kreskowy do loterii. Problem wynika z tego, ze ten kod nie wchodzi w tym urządzeniu, bo to niby po zeskanowaniu jest „niepoprawny kod”. Ten kod wydrukował mi się z tej dziwacznej kasy, jak ja to mówię, bo numer wydruku był z tym ukośnikiem, czego bardzo nie lubię. Próbowałem zarejestrować udział w loterii w formularzu dla klientów Carrefour Express, ale komunikat ten sam. Co mi radzicie zrobić? Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7213026 Napisano: 10.10.2024 23:10:37 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

izkak napisał(a):

Cześć,czy znacie jakieś strony konkursów papierosowych, gdzie można się zarejestrować i śledzić konkursy? Bym potem (po udzieleniu zgód markatingowych) mógł brać udział. Zauważyłem właśnie, ile konkursów mnie ominęło. Podzielicie się ze mną w prywatnej wiadomości? Ostatnio papierosowy Camel był, Marlboro i te inne. Zbyt późno odkryłem ten wątek. Moi Rodzice są osobami palącymi. Słyszałem tylko o jednych konkursie (Winstony), ale chyba nie można tego nigdzie dodawać - niech ktoś mnie oświeci. Więc o tych konkursach wiedzą tylko wybrani.

Niektóre marki jak L&M / Marlboro dodają wkładki do paczek i stąd można się jedynie dowiedzieć o konkursie (skanując kod z paczki), ostatnie strony www były dedykowane pod daną akcję i po jej zakończeniu już nie działały, więc trzeba śledzić po prostu na bieżąco. Camel ma swoją nową stronę, Winston też - kiedyś rejestracja była przy pomocy DO teraz chyba można też przez bank   emotka  Dawnej były też konki Pall Mall, P&S... ach, no mogliby coś wrzucić fajnego emotka

Teraz pytanie pojawia się z mojej strony... Dlaczego nikt ich nie dodaje na tutejszej stronie? Czy to jest zakazane?

Właśnie chyba nie można, bo to są promocje niepubliczne, tylko dla pełnoletnich osób palących.
Kiedyś, ale kilka lat do tyłu był tez fajny konkurs 120 lat Chesterfieldów. Co dzień było do wygrania 120 razy 100 zł. Kupując moje papierosy w żabce z paragonem wydrukowała mi sie informacja właśnie o niepublicznej promocji.

Dziwi mnie to. Niby co zdrowotnie jest gorsze: papierosy, czy alkohol? Wg mnie to drugie - a konkursów alkoholowych jakoś nikt nie cenzuruje. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7212992 Napisano: 10.10.2024 20:08:37 w Konkursy firm tytoniowych
izkak napisał(a):

Cześć,czy znacie jakieś strony konkursów papierosowych, gdzie można się zarejestrować i śledzić konkursy? Bym potem (po udzieleniu zgód markatingowych) mógł brać udział. Zauważyłem właśnie, ile konkursów mnie ominęło. Podzielicie się ze mną w prywatnej wiadomości? Ostatnio papierosowy Camel był, Marlboro i te inne. Zbyt późno odkryłem ten wątek. Moi Rodzice są osobami palącymi. Słyszałem tylko o jednych konkursie (Winstony), ale chyba nie można tego nigdzie dodawać - niech ktoś mnie oświeci. Więc o tych konkursach wiedzą tylko wybrani.

Niektóre marki jak L&M / Marlboro dodają wkładki do paczek i stąd można się jedynie dowiedzieć o konkursie (skanując kod z paczki), ostatnie strony www były dedykowane pod daną akcję i po jej zakończeniu już nie działały, więc trzeba śledzić po prostu na bieżąco. Camel ma swoją nową stronę, Winston też - kiedyś rejestracja była przy pomocy DO teraz chyba można też przez bank   emotka  Dawnej były też konki Pall Mall, P&S... ach, no mogliby coś wrzucić fajnego emotka

Teraz pytanie pojawia się z mojej strony... Dlaczego nikt ich nie dodaje na tutejszej stronie? Czy to jest zakazane? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7212736 Napisano: 10.10.2024 10:14:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dawno mnie tu nie było. Wczoraj wielkie nic, dziś też, więc chciałem się tu pożalić. Wyświetl w wątku >>
1 marcinzc 0

fan-mandaryny

#7212711 Napisano: 10.10.2024 09:47:08 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Co idzie dziś DPD z They.pl? Czyżby bon paliwowy do stacji Moya? Czy jest dokument do podpisu? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7212660 Napisano: 10.10.2024 01:41:02 w Paragony na trwające konkursy
Szukam paragonu na loterię Topaz. Chyba nie jest konieczna ich aplikacja? Wyświetl w wątku >>
1 kuleczkar 0

fan-mandaryny

#7212647 Napisano: 09.10.2024 22:54:28 w Konkursy firm tytoniowych
Cześć,czy znacie jakieś strony konkursów papierosowych, gdzie można się zarejestrować i śledzić konkursy? Bym potem (po udzieleniu zgód markatingowych) mógł brać udział. Zauważyłem właśnie, ile konkursów mnie ominęło. Podzielicie się ze mną w prywatnej wiadomości? Ostatnio papierosowy Camel był, Marlboro i te inne. Zbyt późno odkryłem ten wątek. Moi Rodzice są osobami palącymi. Słyszałem tylko o jednych konkursie (Winstony), ale chyba nie można tego nigdzie dodawać - niech ktoś mnie oświeci. Więc o tych konkursach wiedzą tylko wybrani. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7212323 Napisano: 09.10.2024 00:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakiś błąd ReKapcia. Co to w ogóle jest w konkursie Monstera w Żabce? Wyświetl w wątku >>
1 pink086 0

fan-mandaryny

#7212128 Napisano: 08.10.2024 11:01:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam
konkurs -> www.probestkonkursy.pl/szlakprzygody 
prowadzony przez PROBEST 
jaki dostaliście plecak ?
w regulaminie turystyczny DEUTER a przyszedł FJORD JANSEN 

pozdrawiam
Krzysztof

U mamy plecak Fjorzd Jansen, ale nie mam roszczeń, bo jest lepszy i droższy. A ja z kolei czekam na zegarek i ani widu, ani słychu. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7212061 Napisano: 07.10.2024 23:53:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co to za dziwaczny komunikat po wysłaniu zgłoszenia na konkurs Lubelli/Łowicza w Groszku. Jakiś "ups" mi się komunikat pojawił, po czym otrzymałem komunikat o wysłaniu zgłoszenia, potwierdzony mailem. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7211668 Napisano: 06.10.2024 20:15:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chciałbym uzyskać kontakt z osobą, która wygrała iPhone’a w konkursie Coliana w Intermarche. Mam pewien dylemat. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7211517 Napisano: 05.10.2024 23:24:45 w co chcielibyście wygrać?