Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7110811 Napisano: 23.07.2023 00:40:29 w Paragony na trwające konkursy
Kto mi sprzeda paragon z Lidla na konkurs piwny zero procent? Patrze  na paragon i piwo Hardmade „Yuzu” to alkohol!!! Co za głupota z tym „piwem” 0%.
Zdenerwowałem się. Wcześniej jie widziałem tego 4,5% na etykiecie. Myślałem, ze kupuje 0%. Z przemęczenia za szybko spojrzałem i złe „piwa” kupiłem.
Teraz już nie mam jak kupić, wiec Was proszę o pomoc. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7110801 Napisano: 22.07.2023 21:48:08 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Andante. Konkurs do jutra… Byłem dziś w sklepach, ale zapomniałem... Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7110637 Napisano: 21.07.2023 16:25:28 w Smolar
simonapp napisał(a):

yaagatka napisał(a):

gregory napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

W Dino Somersby Garage jest ograniczenie na osobę lub dom?

Jedna główna i jedna dzienna na gospodarstwo domowe w całym konkursie.

SERIO? Jedna na cały konkurs? Myślałam, że na 1osoba/1gosp dom/1 dzień, bo ostatnio tak było. 

Coraz bardziej robią nam pod górkę... Obstawiam, że teraz siedza i smieja sie z nas obmyslajac jakie narzucic restrykcje na kolejny konkurs i jakie zgłoszenia wybierac aby wygrywali randomowi klienci emotka  Nie mam innego pomysłu jak sie wstrzelić  emotka

emotka   Najsmutniejsze jest to, że   OGRANICZENIA   w tym i innych konkursach lub loteriach NIE SĄ PO TO, ŻEBY WYGRAŁA większa ilość osób lub gospodarstw. 
Nagrody zostają u Organizatora.

Ciekawe, czy te bony, co im zostają, są rozdawane pracownikom, czy robią sobie za nie imprezy pracownicze. Też chciałbym wygrac kilka bonów, skoro w osotnim dinowym konkursie nic nie wygrałem mimo moich 12 zgłoszeń (wszystkie pudła). Normalnie aż jeZdem w szoku. Wydatków mnóstwo, a przecież węgiel trzeba kupić, rachunki... Takie boniki mogą sprawić, że żyje się wygodniej, zdecydowanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7110601 Napisano: 21.07.2023 14:43:47 w Paragony na trwające konkursy
Kupię tanio paragon na konkurs Andante. Wszędzie drożyzna a to aż 4 sztuki produktów musi być. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7110466 Napisano: 21.07.2023 00:21:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majonez1992 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Wracam do tematu konkursu Lays w Stokrotce. Talony zakupowe teoretycznie można realizować w każdym sklepie Stokrotka od Marketu wzwyż. Wiem od obsługi sklepu, że jeśli jest to sklep franczyzowy to maja dużo zamoty z tym w rozliczeniu i musza zajmować się dodatkowymi papierkowym sprawami. Co nie znaczy, ze się nie da. Rozmawiałem z miła panią kierownik. Poszedłem im na rękę i wybrałem inny sklep, 20 km dalej niż miałem 15km. Kupiłem rzeczy pierwszej potrzeby.
Dziś zrealizowałem bon w innym sklepie i nikt nic nie marudził.
Żeby nie robić off topu: szykuje się jakiś konkurs chipsowy u Avanti, bo ostatnio taki detoks miałem. Trochę dobrze to na moje zdrowie wpłynęło. 😊

Ogolnie w kazdej stokrotce mozesz to zrealizowac:) szczerze mowiac nie wyobrazam sobie sytuacji, gdzie mam jechac 15/20km dalej:)

Być może mieszkasz w mieście (?), to masz sklepy blisko. Ja muszę dojeżdżać kawał drogi do wielu sieci. Pisałem tylko o tym, że w sklepach franczyzowych te talony są utrudnieniem dla pracowników Stokrotki - pewnie to jakieś sprawy rozliczeniowe. Nie wiem, dlaczego. Natomiast wiem, że jest w ogóle możliwość, bo kiedyś realizowałem - z Somatu w tej wspomnianej Stokrotce. Pamiętam, że kierownik się zgodził, bo kasjerka wywaliła oczy na ten talon. Piszę to, co dziś usłyszałem: z ich strony to jakiś wielki problem. Zgodziła się dziś realizować, jednocześnie dając mi do zrozumienia, że to trochę nie na rękę, przy tym była bardzo miła. Rozumiem, że pomyślicie klient nasz pan, ale trzeba się szanować. Bardzo lubię pobliski sklep, który odwiedzam. Nikt nie chce, żeby przez jakieś talony i durne pisma ktoś na zakończenie dnia pracy miał dodatkową robotę. Wierzę, że dobro wróci. emotka   Zrealizowałem w niefranczyzowym markecie i było ok. Pozostaje mieć nadzieję, że system realizacji talonów w Stokrotce będzie taki sam sprawny jak realizacji bonów w Dino. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7110458 Napisano: 20.07.2023 22:40:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wracam do tematu konkursu Lays w Stokrotce. Talony zakupowe teoretycznie można realizować w każdym sklepie Stokrotka od Marketu wzwyż. Wiem od obsługi sklepu, że jeśli jest to sklep franczyzowy to maja dużo zamoty z tym w rozliczeniu i musza zajmować się dodatkowymi papierkowym sprawami. Co nie znaczy, ze się nie da. Rozmawiałem z miła panią kierownik. Poszedłem im na rękę i wybrałem inny sklep, 20 km dalej niż miałem 15km. Kupiłem rzeczy pierwszej potrzeby.
Dziś zrealizowałem bon w innym sklepie i nikt nic nie marudził.
Żeby nie robić off topu: szykuje się jakiś konkurs chipsowy u Avanti, bo ostatnio taki detoks miałem. Trochę dobrze to na moje zdrowie wpłynęło. 😊 Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7110424 Napisano: 20.07.2023 19:22:02 w Czy informują/ informowali?
Czy dzienne z Magnum przyznawali już za ostatni dzień? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7110219 Napisano: 20.07.2023 00:07:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejm napisał(a):

W ostatnim momencie też zauważyłam, że jest formularz. Wysyłałam o 23.59 uff

Przychodzi potwierdzenie na maila?

Nie przychodzi. Wyświetl w wątku >>
1 kejm 0

fan-mandaryny

#7110218 Napisano: 20.07.2023 00:07:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejm napisał(a):

Wysyłam zgłoszenie do coliana i dostaję komunikat błędna treść lub zły numer. Mieliście tak?

Miałem tak samo jak Ty. Wysłałem przez stronę, ale chciałem enty już raz dać im zarobić na smsach.  Dwa razy próbowałem, zmieniając colian na Colian - no ale to przecież nie ma znaczenia, wiec nie wiem czego się spodziewałem. Razem z Mamą wysłaliśmy dwa zgłoszenia jako ostatnie w ostatniej chwili przez stronę. Ale pewnie i tak będzie pech, bo to Colian. Tu trzeba pisać po mistrzowsku jak w niedosięgnionym Los Mejoresie. Po konkursie w Dino Lays straciłem wenę. Wyświetl w wątku >>
1 kejm 0

fan-mandaryny

#7110123 Napisano: 19.07.2023 17:04:35 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy Magnum z Żabki cały poszedł?

Raczej informują za pierwsze dni - wczoraj był koniec konkursu

czyli jest szansa, że za wczoraj nie było jeszcze powiadomień?

Regulaminowo powinni dziś informować za wczorajszy dzień, ale kto wie. Też czekam na rozstrzygnięcie zgłoszenia z wczoraj. emotka

A maile czy SMS idą?

Regulaminowo powiadomienie powinno być smsem, którego dotychczas nie dostałem, więc pewnie nie wygrałem.

Regulaminowo SMS ma być do 7 dni od rozstrzygnięcia. Więc na wczorajszy dzień mają jeszcze czas emotka

No tak, Adamie, powiadamianie inna kwestia.emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiolka252 0

fan-mandaryny

#7110120 Napisano: 19.07.2023 16:57:06 w Czy informują/ informowali?
wiolka252 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

olunka napisał(a):

Regulaminowo powinni dziś informować za wczorajszy dzień, ale kto wie. Też czekam na rozstrzygnięcie zgłoszenia z wczoraj. emotka

A maile czy SMS idą?

Regulaminowo powiadomienie powinno być smsem, którego dotychczas nie dostałem, więc pewnie nie wygrałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7110114 Napisano: 19.07.2023 16:41:30 w Czy informują/ informowali?
sylzab2294 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

olunka napisał(a):

Regulaminowo powinni dziś informować za wczorajszy dzień, ale kto wie. Też czekam na rozstrzygnięcie zgłoszenia z wczoraj. emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7109768 Napisano: 18.07.2023 13:42:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Los Mejores, znów przez Ciebie nic nie wygrałem. Dojdzie jeszcze ten dziwaczny Pro Best i załamka totalna. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7109664 Napisano: 18.07.2023 10:22:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Znów nic…😬 Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7109562 Napisano: 17.07.2023 22:16:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy udało Wam się wysłać dokumenty na adres info@albedomarketing.pl z konkursu Żywiec Zdrój Itm.
Dostaje jakiegoś zwrotnego maila automatycznie o „niewysłaniu” w sobotę w nocy. Poczta Wirtualna Polska. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7109560 Napisano: 17.07.2023 22:12:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wojteke-konkursy napisał(a):

Dramat elmex, Oreo, Wawel, palmolive... Pomimo kilkunastu wygranych konkursów w lipcu i skuteczności rzędu 50 % jestem wściekły...

Mam tak samo. Właściwie to nie wiem, co ja robię źle. Jakie fikuśne musza być te teksty, żeby wygrać te pasty. 150 zestawów?
Pasta bardzo droga, ale na wszystkie sklepy konkurs… No to jeszcze bym rozumiał, ale że na hipermarkety, tyle kasiory z produktów sobie życzą i zawsze klapa?! Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7109328 Napisano: 17.07.2023 09:57:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mam ochotę kląć, bo wg mnie nie pisze aż tak słabo, aby głupiej pasty do zębów nie wygrać. Oj, wątku i Losie nagrabiłeś sobie. Nie chce wierzyć w czarna magię, ale ewidentnie ktoś mi chciał na zlosc zrobić, heh 🤣 Niech ta klątwa obróci się przeciwko temu komuś->tfu! Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7109188 Napisano: 16.07.2023 12:05:15 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Kaktus Chorten kupię. Konkurs do dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7108961 Napisano: 14.07.2023 19:16:46 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragob kaktus w Chorten lody. No, może tez z piwem na konkurs Albedo. Gratis mogę dorzucić bilet na pewien Żabkowy koncert w Warszawie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7108565 Napisano: 13.07.2023 20:25:55 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Dam podwójną wejściówkę na koncert Janusza Walczuka wzamian za paragon (cztery piwa konkursowe na konkurs "Wybierz lato ze smakiem" z sieci Chorten - wybrane sklepy z listy). Wyświetl w wątku >>
0 0