Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7122918 Napisano: 11.09.2023 21:33:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

Czy z loterii ekoDOM Almette przychodzi jakiś mail z potwierdzeniem zgłoszenia? 🤔

Mnie nie przyszedł. Wyświetl w wątku >>
1 parad0x 0

fan-mandaryny

#7122699 Napisano: 10.09.2023 23:18:33 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś wolny paragon z Rodowitej na wilczki? Brakuje mi 6 butelek do maskotki. Mogę kupić. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7122685 Napisano: 10.09.2023 21:25:35 w co chcielibyście wygrać?
Coś ekstra. Najlepiej samochód. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7122674 Napisano: 10.09.2023 20:33:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Gdzie (w jakiej sieci) i co z Coolpacka można kupić na loterię? Jakiś ołówek, długopis, cokolwiek.

agaga pisała dzisiaj w tym wątku, że w Rossmann są produkty.

O widzisz. Super. Dziękuję. emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7122672 Napisano: 10.09.2023 20:29:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie (w jakiej sieci) i co z Coolpacka można kupić na loterię? Jakiś ołówek, długopis, cokolwiek. Mnie się nie udało znaleźć w C4 (obsługa nie wiedziała). Był chyba tornister.W Auchanie nie szukałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7122434 Napisano: 08.09.2023 23:38:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wkurzony jestem na Fuchsa. A właściwie to na brak fuksa. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7122222 Napisano: 08.09.2023 11:28:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
adamo86 napisał(a):

Los Mejoresie, już prawie Cię mam. Podobnie jak Advalue. Niech tylko kupię cos i wezmę udział w ich konkursach. Nic dziś nie wygrałem. Moya nie polubiła mojego miejsca na ziemi. Nawet bonu paliwowego... Masakra.

Lista jest za przedostatni etap. Na pewno w nim brałeś udział? Czy w ostatnim?

W ostatnim. emotka  Myślałem, że szósty to ostatni. Wyświetl w wątku >>
1 adamo86 0

fan-mandaryny

#7122218 Napisano: 08.09.2023 11:23:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Los Mejoresie, już prawie Cię mam. Podobnie jak Advalue. Niech tylko kupię cos i wezmę udział w ich konkursach. Nic dziś nie wygrałem. Moya nie polubiła mojego miejsca na ziemi. Nawet bonu paliwowego... Masakra. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7122215 Napisano: 08.09.2023 11:11:36 w Paragony na trwające konkursy
Ja też kupię kilka paragonów (od 3 do 5). Najlepiej od jednej osoby. Przy czym zaznaczam, że w przypadku kupna Prince Polo lub 7 Daysów możliwość rejestracji na loterię też muszę posiadać. Karlsbad prawie zawsze życzy sobie oryginały. Chyba Lusibie najtańsze albo malutkie Prince Polo albo malutkie 7daysy jak są... Ale wiadomo, różny asortyment. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7121458 Napisano: 05.09.2023 00:32:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie mogę zarejestrować zgłoszenia na konkurs Żywca Zdrój w Żabce. Jakiś dziwny błąd strony. Pokazuje mi, że do 5.09, jakby ten 5.09 był już po terminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7121292 Napisano: 04.09.2023 13:12:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

emi napisał(a):

Czy Moya z opóźnieniem dodaje zgłoszenia, od piątku nie ma ani miejsca ani pracy, chociaż @ była

Podobno kilka dni trzeba czekać - wg wpisów na forum

Ja dodałem dzień przed zakończeniem konkursu i jeszcze nie ma mojej pracy na mapie. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7120423 Napisano: 31.08.2023 15:53:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy uważacie, ze pojawi się jakiś konkurs z polisą OC tak do lutego? Uniqa z mBankiem organizowali fajny konkurs. Myślicie, ze będzie powtórka? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7120384 Napisano: 31.08.2023 13:46:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
ProBest plecaczek. Udało się. Jupi! emotka Klątwa odczarowana. 🫶🏻 Teraz pora na odczarowanie Los Mejoresa! Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7120157 Napisano: 30.08.2023 15:54:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Syoss, Kotlin - liczyłem na Was. I to był błąd. Przestanę liczyć na cokolwiek, to mnie może coś zaskoczy. Wyświetl w wątku >>
2 DAIKOKU, Yoko 0

fan-mandaryny

#7119999 Napisano: 29.08.2023 23:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Nie grałem. A gdzie są te trzy prace?

EDIT: Aa.. już znalazłem- > https://www.facebook.com/FUCHSOILPL
Jednak nie wypowiem się na temat wyborów Jury emotka

Uuu, szkoda, bo ja właśnie na Twoje zdanie liczyłem. Może kogoś rozpoznałeś i nie chcesz się narażać tej osobie ze zdjęcia/ filmiku? 
Co do konkursu: były dwa pytanie, jedno w regulaminie, a inne na stronie. Regulaminowe pytanie to „Jaka była Twoja najciekawsza przygoda motoryzacyjna?”, a wg strony konkursowej "Opowiedz historię związaną z motoryzacją". Do odpowiedzi tekstowej należało dołączyć tekst lub filmik.
Zauważyłem, że jeden uczestnik sprytnie zawarł w filmiku tekst piosenki, ale nad zdjęciem w poście już tekstu nie opublikowali. Jedno zgłoszenie to sam filmik (organizatorzy nie opublikowali również tekstu, skoro bohater filmiku już opowiada). Te "historie", czy "przygody" to raczej zmyślone, a zdjęcia, filmiki czasem ma się nijak do opowiadanej historii za pomocą tekstu, jest to raczej odtworzenie jej. Trochę postarałem się połączyć, aby to nie była zmyślona historia. No ale chyba tu trzeba improwizować i nawtykać różnych bajerów.

W regulaminie jest zapis "odpowiedź w formie tekstu + zdjęcia LUB filmu". Nie ma zapisu, że to musi być tekst. Nie ma też zapisu, że na filmie nie można wplatać napisów. Nie grałam w tym konkursie, więc zachowuję obiektywizm - według mnie prace są świetne i nie łamią regulaminu. Nie nam też oceniać czy zmyślone, czy nie. To jest konkurs, polega na wybraniu najlepszych prac, myślę, że nikt nikogo nie będzie badał wariografem i prowadził dochodzenia. Kolejna rzecz, to niech pierwszy rzuci kamieniem, ten kto na potrzeby konkursu nie tworzył sobie nowych wspomnień. emotka

Moja historia na zdjęciu była i jest prawdziwa (aktualna) emotka  O tym jest moja praca (tekst+zdjęcie), bo zawiera coś co się dzieje naprawdę - połączenie przeszłości, teraźniejszości i przyszłości. Akurat zdjęcie lub filmik, na którym widać olej kupiony na konkurs to z pewnością nie jest historia /przygoda z przeszłości (przygoda wydarzyła się najpierw, a zdjęcie robione do konkursu musiało być, olej też pewnie pierwszy raz zakupiony do konkursu). Bardzo dobre prace tak w ogóle. Niech jury wybierze najlepsze. Ja zazwyczaj wygrywałem prawdą. Teraz też zawarłem prawdę, bez ściemy i liczę, że uda mi się wygrać ten samochód. Opisałem wszystko zgodnie z prawdą o mojej historii motoryzacyjnej. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7119976 Napisano: 29.08.2023 21:59:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

No i jak. Widzieliście już swoje prace w top 10 konkurs Fuchs - oleje silnikowe? Na razie są trzy pierwsze prace. Co o nich sądzicie? Czy wg Was tematyka dotychczasowych wyróżnionych na facebooku prac spełnia wymogi regulaminu, dotycząca zawartości prac (tekstu+zdjęcia albo tekstu+filmiku)? Mój był tekst i zdjęcie. Mam nadzieję, że też będzie, ale powiem szczerze, że mam mieszane odczucia po obejrzeniu tych prac. Ja starałem się odpowiadać na pytanie regulaminu, zawierając jednocześnie odpowiedź na pytanie postawione w formularzu konkursu, a zdjęcie ma ścisły związek z treścią tekstu - moim zdaniem to powinno być oczywiste przy ocenie. Na pewno nie jest ono idealne.

Cytuję mój poprzedni post, bo gdzieś zaginął, a bardzo zależy mi na Waszej odpowiedzi. Mam więc nadzieję, że już nie przejdzie niezauważony.

Nie grałem. A gdzie są te trzy prace?

EDIT: Aa.. już znalazłem- > https://www.facebook.com/FUCHSOILPL
Jednak nie wypowiem się na temat wyborów Jury emotka

Uuu, szkoda, bo ja właśnie na Twoje zdanie liczyłem. Może kogoś rozpoznałeś i nie chcesz się narażać tej osobie ze zdjęcia/ filmiku? 
Co do konkursu: były dwa pytanie, jedno w regulaminie, a inne na stronie. Regulaminowe pytanie to „Jaka była Twoja najciekawsza przygoda motoryzacyjna?”, a wg strony konkursowej "Opowiedz historię związaną z motoryzacją". Do odpowiedzi tekstowej należało dołączyć tekst lub filmik.
Zauważyłem, że jeden uczestnik sprytnie zawarł w filmiku tekst piosenki, ale nad zdjęciem w poście już tekstu nie opublikowali. Jedno zgłoszenie to sam filmik (organizatorzy nie opublikowali również tekstu, skoro bohater filmiku już opowiada). Te "historie", czy "przygody" to raczej zmyślone, a zdjęcia, filmiki czasem ma się nijak do opowiadanej historii za pomocą tekstu, jest to raczej odtworzenie jej. Trochę postarałem się połączyć, aby to nie była zmyślona historia. No ale chyba tu trzeba improwizować i nawtykać różnych bajerów. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7119958 Napisano: 29.08.2023 21:14:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

No i jak. Widzieliście już swoje prace w top 10 konkurs Fuchs - oleje silnikowe? Na razie są trzy pierwsze prace. Co o nich sądzicie? Czy wg Was tematyka dotychczasowych wyróżnionych na facebooku prac spełnia wymogi regulaminu, dotycząca zawartości prac (tekstu+zdjęcia albo tekstu+filmiku)? Mój był tekst i zdjęcie. Mam nadzieję, że też będzie, ale powiem szczerze, że mam mieszane odczucia po obejrzeniu tych prac. Ja starałem się odpowiadać na pytanie regulaminu, zawierając jednocześnie odpowiedź na pytanie postawione w formularzu konkursu, a zdjęcie ma ścisły związek z treścią tekstu - moim zdaniem to powinno być oczywiste przy ocenie. Na pewno nie jest ono idealne.

Cytuję mój poprzedni post, bo gdzieś zaginął, a bardzo zależy mi na Waszej odpowiedzi. Mam więc nadzieję, że już nie przejdzie niezauważony. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7119667 Napisano: 28.08.2023 21:38:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Znów kosmetyki od Tołpa Hebe (za drugi etapy). Czemu nie rower? Niedługo zbankrutuję przez ten konkurs. emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7119640 Napisano: 28.08.2023 20:12:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No i jak. Widzieliście już swoje prace w top 10 konkurs Fuchs - oleje silnikowe? Na razie są trzy pierwsze prace. Co o nich sądzicie? Czy wg Was tematyka dotychczasowych wyróżnionych na facebooku prac spełnia wymogi regulaminu, dotycząca zawartości prac (tekstu+zdjęcia albo tekstu+filmiku)? Mój był tekst i zdjęcie. Mam nadzieję, że też będzie, ale powiem szczerze, że mam mieszane odczucia po obejrzeniu tych prac. Ja starałem się odpowiadać na pytanie regulaminu, zawierając jednocześnie odpowiedź na pytanie postawione w formularzu konkursu, a zdjęcie ma ścisły związek z treścią tekstu - moim zdaniem to powinno być oczywiste przy ocenie. Na pewno nie jest ono idealne. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7119497 Napisano: 28.08.2023 11:03:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Losie, chytrusie! Wyświetl w wątku >>
2 mia, Jasminum 0