Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7216868 Napisano: 27.10.2024 22:00:54 w PODZIĘKOWANIA
PPPet-er
Dziękuję ślicznie za pomoc. Pozdrawiam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7216864 Napisano: 27.10.2024 21:18:17 w Paragony na trwające konkursy
Ma ktoś paragony na 7 Days Delikatesy Centrum? Potrzebuję sześciu. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7216840 Napisano: 27.10.2024 17:57:20 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Pudliszki Kaufland. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7216623 Napisano: 25.10.2024 20:34:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z konkursu Magdy Gessler to już wygrał ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7216488 Napisano: 25.10.2024 11:03:35 w PODZIĘKOWANIA
Emilia0604
Jeszcze raz dziękuję i potwierdzam moje słowa powyżej. Do następnego. emotka emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7216479 Napisano: 25.10.2024 10:45:50 w co chcielibyście wygrać?

fan-mandaryny

#7216436 Napisano: 25.10.2024 08:31:49 w Albedo Marketing
malgosia74 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy Albedo chce pieczątkę sklepu do paragonu z Auchan na ostatni konkurs?

Ja wysyłam paragon taki jaki jest bo przy produkcie płyn do płukania jest jego kod który można sprawdzić, s konkurs dotyczył konkretnie jednej sieci sklepów

No właśnie. Też tak uważam. A jaki numer telefonu podajecie w przesyłce, jeśli chcecie wysłać kurierem? Stacjonarny do agencji? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7216429 Napisano: 25.10.2024 08:25:03 w Albedo Marketing
Czy Albedo chce pieczątkę sklepu do paragonu z Auchan na ostatni konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7216118 Napisano: 24.10.2024 01:43:13 w Paragony na trwające konkursy
Lidl Avanti Potrzebny razy dwa i Rabat/ Livio/Nasz sklep Lubella - raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7216110 Napisano: 24.10.2024 00:30:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie, czy ten bilet, wygrany w konkursie Monstera w Intermarche, na KSW, jest imienny? Nie pamiętam jakie dane tam się podawało. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7216109 Napisano: 24.10.2024 00:28:20 w Czy informują/ informowali?
Czy informowali już z konkursu Magdy Gessler z Biedronki? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7215767 Napisano: 22.10.2024 23:06:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj, trzeba się pożalić wątkowi, bo nic a nic ostatnio. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7215328 Napisano: 21.10.2024 14:39:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

Czy z trwającego jeszcze konkursu Coliana w Intermarche przychodzi Wam zwrotny sms? Bo mi (Orange) przychodzi sms o tresci: „Błędna treść lub wiadomość została wysłana pod zły numer”.

Ale tam już konkurs zakończony, do 16go był.

No tak. Mam nauczkę, żeby patrzeć w regulamin. Być może na stronie było źle wpisane, że myślałem, że konkurs trwa. Może nie teraz, ale kiedyś się na tym złapałem, że czas trwania był źle wpisany na tej stronie. Cóż, nic się nie stało. Dzięki za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7215321 Napisano: 21.10.2024 14:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z trwającego jeszcze konkursu Coliana w Intermarche przychodzi Wam zwrotny sms? Bo mi (Orange) przychodzi sms o tresci: „Błędna treść lub wiadomość została wysłana pod zły numer”. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7214826 Napisano: 18.10.2024 12:31:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na loterie Żywiec Zdrój w Groszku, ABC i Lewiatanie potrzeba zeskanować sześciopaki? Bo panie, we wszystkich sklepach jakich byłem, mówią, ze nie wchodzi im ten kod kreskowy i mogą zeskanować wyłącznie pojedyncze sztuki. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7214544 Napisano: 17.10.2024 11:53:07 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

samdej napisał(a):

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Palmolive Biedronka wszystko poszło?????

Też jestem bardzo ciekawy jak oni informują czy wszystko razem

Ale by było super, gdyby ze zwycięzców niższych nagród typowali zwycięzców tych wyższych. Lecz to chyba niemożliwe, wg regulaminu. Jak Los do tego podchodzi?

Ale dlaczego miałoby tak być? To ma sens przy nagrodach dziennych, tygodniowych itp. A jak zwycięzcy każdego stopnia są wybierani ze zgłoszeń z całego okresu konkursowego to takie podejście byłoby nielogiczne. Ja wiem, że fajnie byłoby zgarnąć pełną pulę, ale zbytnia pazerność to to nie jest dobra cecha😉

Ta emotikonka na końcu Twojego niby miła i przyjazna (z pozoru) i ostatnie Twoje zdanie na końcu zupełnie niepotrzebne… Po co te nerwy i wyrzucanie komuś pazerności? No chyba, że samemu się jest, wiec w kimś innym widzi się czyjeś cechy. Proponuję przenieść tę rozmowę do Wątku WC, by nie posypały się nam punkty karne… Ciekawe jaki sens byłoby wybierać rezerwowego zwycięzcę samochodu z puli nienarodzonych, którym nie przyznali nawet kosmetyków? Wtedy już jakiś zwycięzca ekspresu powinien wygrać - ale tego nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Podsumowując, jeśli zwycięzca samochodu nie spełni warunków podanych w regulaminie, nagroda - samochód wpadnie do kogoś spoza listy 56 laureatów, czyli do autorów  słabszych odpowiedzi. 
W temacie: czy informowali już z konkursu Prince Polo za drugi etap?

Akurat u Los Mejores przy nieprawidłowej weryfikacji nagrody przesuwane są "w górę". Już dwa razy zmieniono mi nagrodę na wyższą, ponieważ weryfikacja u kogoś nie przeszła prawidłowo. Los Mejores to super profesjonalna agencja.

Pozbawili Cię wtedy nagrody niższego stopnia, czy dostałaś obydwie nagrody za jedno zgłoszenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7214540 Napisano: 17.10.2024 11:42:28 w Czy informują/ informowali?
samdej napisał(a):

gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ale by było super, gdyby ze zwycięzców niższych nagród typowali zwycięzców tych wyższych. Lecz to chyba niemożliwe, wg regulaminu. Jak Los do tego podchodzi?

Ale dlaczego miałoby tak być? To ma sens przy nagrodach dziennych, tygodniowych itp. A jak zwycięzcy każdego stopnia są wybierani ze zgłoszeń z całego okresu konkursowego to takie podejście byłoby nielogiczne. Ja wiem, że fajnie byłoby zgarnąć pełną pulę, ale zbytnia pazerność to to nie jest dobra cecha😉

Ta emotikonka na końcu Twojego niby miła i przyjazna (z pozoru) i ostatnie Twoje zdanie na końcu zupełnie niepotrzebne… Po co te nerwy i wyrzucanie komuś pazerności? No chyba, że samemu się jest, wiec w kimś innym widzi się pewne cechy. Proponuję przenieść tę rozmowę do Wątku WC, by nie posypały się nam punkty karne… Ciekawe jaki sens byłoby wybierać rezerwowego zwycięzcę samochodu z puli nienarodzonych, którym nie przyznali nawet kosmetyków? Wtedy już jakiś zwycięzca ekspresu powinien wygrać - ale tego nie ma sprecyzowanego w regulaminie. Podsumowując, jeśli zwycięzca samochodu nie spełni warunków podanych w regulaminie, nagroda - samochód wpadnie do kogoś spoza listy 56 laureatów, czyli do autorów  słabszych odpowiedzi. 
W temacie: czy informowali już z konkursu Prince Polo za drugi etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7214514 Napisano: 17.10.2024 10:43:16 w Czy informują/ informowali?
gregory napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ale by było super, gdyby ze zwycięzców niższych nagród typowali zwycięzców tych wyższych. Lecz to chyba niemożliwe, wg regulaminu. Jak Los do tego podchodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7214266 Napisano: 16.10.2024 11:54:55 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
szmuli napisał(a):

Healthy Mix Bourjois

Na pewno nie to. Nie ma mnie w tych wynikach. Przesyłka nadana 15.10.

A DHL-em co może iść? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7214260 Napisano: 16.10.2024 11:27:11 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Co może iść Pocztexem od Burda Media? Nie przypominam sobie, żeby testował jakieś kosmetyki. Wyświetl w wątku >>
0 0