Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fan-mandaryny
Postów 1355
Data rejestracji 05.07.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ślicznie dziękuję za nieocenioną bezinteresowną pomoc. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ślicznie dziękuję za nieocenioną bezinteresowną pomoc. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Twojego na stronie nie widzę, więc ja bym zrobił tak: zadzwonił i napisał maila do Auchan - esklepu - oni w mailu zwrotnym potwierdzą ten kod produktu oświadczą, że to dany produkt Silan i kosztuje tyle i tyle. Taką wiadomość "przesłałbym dalej" do Smolara i do nich zadzwonił. Jakaś paranoja z tymi pieczątkami sklepu. To sieci i agencji powinien być interes, by sprawdzić, czy produkt jest dobrze nabity. Bo w tej chwili widzę to tak: kupiłaś właściwy produkt za właściwą kwotę i to Ty musisz się udowadniać i się tłumaczyć, że postąpiłaś właściwie i głupio tłumaczyć się kierownikowi sklepu, przy tym tracąc na paliwo, żeby tę pieczątkę uzyskać. Powiem szczerze, że zawsze zastanawiałem się, gdzie taka pieczątka powinna być, skoro się na paragonie nie mieści i dopisanie tego produktu.
Intermarche, choć bardzo lubię ze względu na pełny EAN na paragonach, ostatnio nabijają cukiewki z Wawela jako "grupa żółta". Wygrałem u nich i co zrobiłem? wysłałem screena strony z gazetki, zrobiłem zdjęcie Mieszanki Krakowskiej z ceną z pudełka, przy której była data promocji. Wystarczyło zdjęcie gazetki. Ale robienie fotek z cenami to dobry pomysł. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Załóżmy, że mam 300 zł, prowizja 3% tej kwoty, czyli 9zł. Niektóre bankomaty euronetu nie wypłacają 10 zł. Załóżmy, że uda mi się wypłacić te 290 zł, 9 pobierze mi bankomat, a 1 zł zostanie. Aż wstyd iść do sklepu i mówić 1 zł zapłacę kartą, a resztę dopłacę, haha! Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Błyskawiczny kontakt i pomoc. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Wyświetl w wątku >>
fan-mandaryny
Postów 1355
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3