Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7180517 Napisano: 05.06.2024 11:41:20 w Czy informują/ informowali?
rufus napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Też wciąż czekacie na bilety na mecz Polska Turcja z Biedronkowego konkursu ? Czy tylko ja nie dostałem na maila… 🙁

U mnie kilka tez brakuje.
Na pewno doslą. Nie ma co sie martwic emotka

Właśnie przed chwilą wpłynęły na skrzynkę. Pozdrawiam ☺️ Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7180499 Napisano: 05.06.2024 11:09:15 w Czy informują/ informowali?
Też wciąż czekacie na bilety na mecz Polska Turcja z Biedronkowego konkursu ? Czy tylko ja nie dostałem na maila… 🙁 Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7179728 Napisano: 02.06.2024 00:15:54 w Paragony na trwające konkursy
Poszukuję paragonu Lidl Actimel. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7179585 Napisano: 01.06.2024 00:21:48 w Konkursy z grami
Piętnaście minut przed końcem się zacięło wysyłanie formularza ("trwa wysyłanie formularza") Tyskie Zero. Co za denne konkursy. Nie dość, że był problem z jpeg, bo ich nie toleruje, choć to to samo. Nie działało ani na iosie, ani na androidzie. Nie chce mi się z nimi użerać - wyrzucam więc paragon do kosza, a to coś zaczętego, na wzór piwa,  w nerwach do zlewu. Straciłem tylko kasę. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7179332 Napisano: 31.05.2024 01:19:31 w Paragony na trwające konkursy
Mogę kupić za dychę paragon do Los Mejoresa z Leclerc, "dorzucając" dwa bilety do Multikina. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7179311 Napisano: 30.05.2024 22:53:28 w Konkursy z grami
Czy w Tyskie Zero (Moya) da się dobrze grać na komputerze, czy tylko na telefonie? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7179072 Napisano: 29.05.2024 14:08:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiecie czasem kiedy przyjdą na maila bilety na maila z konkursu gierkowego Tyskie z Biedronki? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7178424 Napisano: 26.05.2024 19:10:57 w Smolar
TurboMike napisał(a):

notta napisał(a):

TurboMike napisał(a):

Szczerze, to aż mi się nie chce wierzyć w to, że właśnie z tego faktu wynikała prośba o oświadczenie i wysyłkę. Co to by miało niby na celu? Przecież to by było mnóstwo bezowocnej pracy, bo przecież  nic tym by nie uzyskali. Wypełniasz oświadczenie z milionem dowolnych powodów i wysyłasz... i co? No chyba że się puszcza w jednym konkursie 50 zgłoszeń a każde z innego zakątka Polski, ale to też jest turbo łatwe do wyjaśnienia (bo np. możesz być przedstawicielem handlowym i robić tysiące km w miesiącu). Jeśli to miałby być "bat" na skupujących paragony to raczej minibacik emotka

ale co to? Nielegalne?

No mi się wydaje, że TEORETYCZNIE większość regulaminów mówi że "uczestnik zakupuje produkt promocyjny" a nie paragon emotka

Nie rozumiem, co to za wieki problem dla agencji, skoro produkt promocyjny i tak był zakupiony. Może nie bezpośrednio, ale był. Załóżmy mnie samego: chcę wziąć udział w konkursie w sieci Intermarche, Carrefour, czy Auchan. Mam minumum 50 kilometrów i nie opłaca mi się jechać aż tyle po jeden serek. Zamiast tego, zdobywam paragon na forum. Produkt został zakupiony w większej części przeze mnie albo w 100% ceny - pożytek obopólny: ktoś zje serek, producent się ucieszy, że większa sprzedaż, a ja wezmę udział w konkursie. W przeciwnym razie: nie ma sprzedaży, nie ma mojego udziału w konkursie, a akcja promocyjna jest niewypałem. I po co robić ludziom schody, wprowadzając coraz to bardziej absurdalne zasady?
P.S. Sam przecież mogę wracać od kogos z rodziny na drugim końcu Polski i wstąpić do jakiegoś sklepu, bardzo odległego od mojego miejsca zamieszkania. I co? To jest przeszkoda w ewentualnym przyznaniu mi nagrody? To byłby absurd. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7178180 Napisano: 25.05.2024 01:37:16 w Paragony na trwające konkursy
Poszukuję paragonu na konkurs Los Mejores (produkty RB) z Leclerca. W zamian za bilety do Multikina. Chcecie iść do kina i jeszcze prawie za friko mieć proszek do prania lub tabletki do zmywarki - ta okazja jest nie do odrzucenia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7177892 Napisano: 23.05.2024 22:07:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To forum obcina mi zdjęcia i tak już skompresowane, wstawione na osobny hosting! Klikając na numer zdjęcia, zobaczycie go w większej rozdzielczości. Pierwsze cztery zgłosiliśmy rodzinnie na konkurs - z jednego kompa. Liczba wygranych: 0/4.
1)

2)

3)

4)

5)
Tego poniższego akurat nie zgłosiłem (zamiast niego to górne). Zatrzymałem, bo mi się spodobało, a poprzednie pasowało w podobnym stopniu do opisu - nie mogłem się zdecydować.
Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7177886 Napisano: 23.05.2024 21:20:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

Czy mógłby mi ktoś w prywatnej wiadomości napisać, jakie konkretnie danych oczekują w formularzu z konkursu Tyskie z Biedry. Chciałem przekazać komuś te bilety? Wyświetla się mój mail w formularzu jako nieaktywny? Są tylko pola posiadaczy biletu, czy osobno dane laureata? Nie klikam w ten link, bojąc się, że stanie się wykorzystany. Numer telefonu mam wpisać swój? Najlepiej to by było zobaczyć na zdjęciu. Chcę, żeby było dobrze. emotka

Można wejść i sprawdzić , ja tak zrobiłam i nie było problemu jak osoba, która kupiła bilety  i sama  wypełniała dane

A mam jej powiedzieć, żeby wpisała mój numer telefonu i adres mailowy, czy adres już będzie nieaktywny w tym formularzu? Z tego co pamiętam, to wpisywało się imię i nazwisko, a teraz w formularzu laureata będzie inna osoba? Nawet mail będzie sugerował, że to ktoś inny. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7177883 Napisano: 23.05.2024 20:57:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mógłby mi ktoś w prywatnej wiadomości napisać, jakie konkretnie danych oczekują w formularzu z konkursu Tyskie z Biedry. Chciałem przekazać komuś te bilety? Wyświetla się mój mail w formularzu jako nieaktywny? Są tylko pola posiadaczy biletu, czy osobno dane laureata? Nie klikam w ten link, bojąc się, że stanie się wykorzystany. Numer telefonu mam wpisać swój? Najlepiej to by było zobaczyć na zdjęciu. Chcę, żeby było dobrze. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7177840 Napisano: 23.05.2024 18:17:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakie dane się podawało w formularzu tego konkursu Captaina Jacka Żabkowego? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7177529 Napisano: 22.05.2024 23:25:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

maverick napisał(a):

Czy ktoś wie, czy w konkursie Tyskie z Biedry w oświadczeniu wysyła się dane osoby już do bilety, czy bilety odsyłają i nie są imienne. Pytam, bo sam nie jadę na ten mecz.

Wg mnie są imienne, bo po co im PESEL i dane, których wg @ zmienić już nie można..

No to to już nie wiem. Nawet jak ta osoba, która będzie miała mój bilet i ewentualnie przeskrobie, to ja i tak będę poza podejrzeniem, bo są kamery. Bilet chyba nie będzie miał nic do rzeczy. A ktoś wypełniał ten formularz? Wpisuje się dane laureata i dane osób do biletu? Czy dane moje (laureata) to dane jednej osoby - posiadacza biletu?

Wygrał @, nie Ty emotka  oni nie wiedzą kto grał, w formularzu podajesz dane i numery PESEL obu osób, wg wytycznych muszą mieć po min 18 lat

Czyli co ja mam zrobić z tym linkiem? Sam go najpierw wypełnić, jako że ja wygrałem. A potem się będą pytać o dane osób, czy od razu przekazać go osobom, które pójdą na mecz, żeby sobie sami wypełnili ten formularz? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7177526 Napisano: 22.05.2024 23:19:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

Czy ktoś wie, czy w konkursie Tyskie z Biedry w oświadczeniu wysyła się dane osoby już do bilety, czy bilety odsyłają i nie są imienne. Pytam, bo sam nie jadę na ten mecz.

Wg mnie są imienne, bo po co im PESEL i dane, których wg @ zmienić już nie można..

No to to już nie wiem. Nawet jak ta osoba, która będzie miała mój bilet i ewentualnie przeskrobie, to ja i tak będę poza podejrzeniem, bo są kamery. Bilet chyba nie będzie miał nic do rzeczy. A ktoś wypełniał ten formularz? Wpisuje się dane laureata i dane osób do biletu? Czy dane moje (laureata) to z automatu dane jednej osoby - posiadacza biletu? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7177520 Napisano: 22.05.2024 23:08:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie, czy w konkursie Tyskie z Biedry w oświadczeniu wysyła się dane osoby już do biletu, czy bilety będą wysyłać na maila i nie są imienne? Pytam, bo sam nie jadę na ten mecz i chciałem na kogoś innego te bilety. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7176971 Napisano: 21.05.2024 01:42:20 w Konkursy z grami
zielonooka85 napisał(a):

Wredota napisał(a):

Czy orientuje sie ktos jakie trzeba miec wyniki w grze memory z Danio by wygrac chociaż bilety do Multikina?

0:22 0:28 ale nieszczególnie się przykładam... W sumie to... po co ja w to gram?! 🤯 🤦

Danio:  TWÓJ DOKŁADNY WYNIK TO00:39,05LICZBA POPEŁNIONYCH BŁĘDÓW7
No to jesteś wymiataczka. I jeszcze się żalisz, Dziewczyno, że niby długi czas? Jak to mówił klasyk: "Ja wysiadam". Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7176678 Napisano: 20.05.2024 01:00:44 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na konkurs Czysta Przygoda (Carrefour). Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7176661 Napisano: 19.05.2024 22:34:43 w Konkursy z grami
Czy w grze Książęce z Żabki, grając na komputerze tak samo jak ja, nie działał Wam lewy shift? A jeśli chodzi o Tyskie z Biedronki to już w ogóle dyskryminują komputer - kompletna porażka, jeśli chodzi o sterowanie myszą. Nie każdy ma smartfon nadający się do gier. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7176651 Napisano: 19.05.2024 21:21:11 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Pudliszki Lidl i Aquaphor. Wyświetl w wątku >>
0 0