Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fan-mandaryny

fan-mandaryny

#7223603 Napisano: dzisiaj o 14:50:01 w Avanti
martucha-jk napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Pepsi w Netto - kilka osób przeskoczyło na górę listy, więc chyba wybrali główne 🙂

Tak emotka

A ja o kilkadziesiąt miejsc "spadłem" na liście, więc nie wiem, jak oni to oceniają. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7222819 Napisano: 19.11.2024 17:19:26 w Czy informują/ informowali?
Czy Orange dzwonią jeszcze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7222756 Napisano: 19.11.2024 14:51:07 w Paragony na trwające konkursy
Kupię:
- Helmans Kaufland,
- Smakowita Netto,
- Henkel Intermarche,
- Nestle Intermarche.
Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7222599 Napisano: 19.11.2024 00:18:29 w co chcielibyście wygrać?
Moim (jeszcze) niespełnionym marzeniem jest wygrana samochodu. Powtarzam: samochodu. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

fan-mandaryny

#7222039 Napisano: 16.11.2024 18:24:24 w PODZIĘKOWANIA
hania25
Dziękuję ślicznie za miłą, nieocenioną pomoc i przemiły kontakt. emotka Wyświetl w wątku >>
1 hania25 0

fan-mandaryny

#7221822 Napisano: 15.11.2024 16:25:47 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Columbit z Semilac już informował? Smsem czy mailem?

Mail

Tak, dopiero teraz dostałem, więc chyba informowali do teraz. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7221809 Napisano: 15.11.2024 15:28:29 w Czy informują/ informowali?
Columbit z Semilac już informował? Smsem czy mailem? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7221511 Napisano: 14.11.2024 13:17:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

emi napisał(a):

Który Nr z paragonu Lewiatan podajecie jako Nr transakcji

Ja podałam ten górny, bo na moim paragonie nie było "wymaganego", a że jak zwykle pisałam w ostatniej chwili, to już nie było czasu dopytać u agencji, a poza tym raczej nie liczę na wygraną.

A ja już zgłupiałem i nie pamietam, który podawałem. Bo długi czas oni chcieli ten numer przed numerem kasy, przed znakiem „#”, na linii „sumy”. Tez nie miałem numeru transakcji na dole, jak pokazano na instrukcji. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7221154 Napisano: 13.11.2024 11:45:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

angel119 napisał(a):

Przychodzi Wam potwierdzenie na maila z ŻABKI- YUMYUM? emotka

Tak

Nie emotka

Nic nie mam

Potwierdzeniem jest komunikat na stronie przecież. No chyba, że o czymś nie wiem i ktoś jakimś cudem dostał maila potwierdzającego. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7220149 Napisano: 08.11.2024 21:42:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie mogę uwierzyć... 200 u Avanti!  emotka Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7219744 Napisano: 08.11.2024 00:17:16 w Avanti
kimberly napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

gregory napisał(a):

nagród rzeczywiście mniej no i umówmy się, 100 zł to naprawdę nie jest szal przy obecnych cenach. Ja gram tylko ze względu na główną , która mi się marzy, ale jak widać z marnym skutkiem. Bilet do suntago też nie zachęca. Mogliby dać chociaż jakiś rodzinny. Ale jak się komuś nie podoba to nie musi grać. Tak czy inaczej Avanti bardzo lubię, ale fajne czasy z nimi chyba minęły.

Ja mam podobne zdanie. Kiedyś bardzo długo miałem jakaś klęske u nich, a już potem zdarzało się coś wygrywać - dwa lata temu nawet otarłem się o samochód w Dino, gdzie zgłoszeń podobno bardzo dużo, a dalej to już chyba mnie wykolegowali, bo nawet żadnej drobnicy nie mogę u nich wygrać. Przesłałem chwalić się nagrodami. Oni tu regularnie wchodzą. Wiele razy się chwaliłem nagrodami, zwyczajnie przestałem. Co robię nie tak, że nic nie mogę wygrać u nich? Gramy razem z Mamą i obydwoje same pudła. Czyżby nas dyskwalifikowano za paragony, różniące się jedną cyfrą na końcu i tym samym IP? Sadzę, ze warto być czujnym i teraz zamierzam już tego pilnować i obrać inną strategię, bo (na podstawie moich obserwacji) raczej na to patrzą.

A mi się wydaje, że nie patrzą;) często mi się zdarzało kupować siostrze i sobie paragon jeden za drugim i wysłać z tego samego IP i obydwie wygrałyśmy 🫣 albo obydwie nie, bądź tylko jedna z nas… wiele z nas ma podobny problem do Ciebie (zmniejszenie skuteczności w Avanti), wydaje mi się że prędzej to wina większej konkurencji, reklamy konkursów? Albo zmiany gustu jury emotka  ale to też tylko moje zdanie i nie obrażaj się, po to tu jesteśmy żeby wymieniać się opiniami emotka  wydaje mi się, że za bardzo zamartwiasz się i analizujesz, więcej luzu emotka  czasem dopiero jak odpuściłam i wyluzowałam zaczęły przychodzić maile z wygranymi:)
bądź co bądź życzę Ci powodzenia i żeby w końcu Avanti zaczęło patrzeć przychylnym okiem na Ciebie i na nas też 😁

Masz rację, dało mi to do myślenia. Czasem coś trzeba puścić wolno, jak w to się mówi, a wtedy wróci... sukces! Dziękuję za garść motywacji. I Tobie, i nam wszystkim tego życzę. Dobranoc.  Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7219731 Napisano: 07.11.2024 23:16:58 w Avanti
gregory napisał(a):

nagród rzeczywiście mniej no i umówmy się, 100 zł to naprawdę nie jest szal przy obecnych cenach. Ja gram tylko ze względu na główną , która mi się marzy, ale jak widać z marnym skutkiem. Bilet do suntago też nie zachęca. Mogliby dać chociaż jakiś rodzinny. Ale jak się komuś nie podoba to nie musi grać. Tak czy inaczej Avanti bardzo lubię, ale fajne czasy z nimi chyba minęły.

Ja mam podobne zdanie. Kiedyś bardzo długo miałem jakaś klęske u nich, a już potem zdarzało się coś wygrywać - dwa lata temu nawet otarłem się o samochód w Dino, gdzie zgłoszeń podobno bardzo dużo, a dalej to już chyba mnie wykolegowali, bo nawet żadnej drobnicy nie mogę u nich wygrać. Przesłałem chwalić się nagrodami. Oni tu regularnie wchodzą. Wiele razy się chwaliłem nagrodami, zwyczajnie przestałem. Co robię nie tak, że nic nie mogę wygrać u nich? Gramy razem z Mamą i obydwoje same pudła. Czyżby nas dyskwalifikowano za paragony, różniące się jedną cyfrą na końcu i tym samym IP? Sadzę, ze warto być czujnym i teraz zamierzam już tego pilnować i obrać inną strategię, bo (na podstawie moich obserwacji) raczej na to patrzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7219565 Napisano: 07.11.2024 14:23:09 w Avanti
Czy z konkursu „Strach się bać” Lidl to wszystko pozamiatane? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7219526 Napisano: 07.11.2024 13:06:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co Wy za bajery piszecie, że tyle wygrywacie z konkursu w Kauflandzie? Może ktoś się podzieli doświadczeniem, na co trzeba zwrócić uwagę. Jakieś rymowanki, proza czy wierszyki? To już drugi ich konkurs i ani razu w żadnym etapie jeszcze nic u nich nie wygrałem. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7219400 Napisano: 07.11.2024 01:17:59 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię nagrodę KSW Gliwice z konkursu Monster w Intermarche na jakiś przyszłościowy paragony (paragony) z Auchan, czy z Intermarche. Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7218626 Napisano: 04.11.2024 17:06:25 w Czy informują/ informowali?
niunio napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy ja całkiem przespałam czy nie było jeszcze wyników z Wakacji z Orange ?emotka

Jeszcze do mnie nie dzwonili, więc nie było... emotka

Chyba dzwonią... ? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7218619 Napisano: 04.11.2024 16:38:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z numeru 605 to z Wakacje z Orange dzwonią teraz? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7218327 Napisano: 03.11.2024 15:05:56 w Konkursy firm tytoniowych
Jest coś nowego z papierosów? Może być jakaś akcja z tych podgrzewanych. Podzieli się ktoś informacją? Wyświetl w wątku >>
0 0

fan-mandaryny

#7217957 Napisano: 31.10.2024 17:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wygrał już ktoś coś z konkursu MG Home z Biedronki? Niby poinformowali, a nikt się nie chwalił. Wyświetl w wątku >>

fan-mandaryny

#7216868 Napisano: 27.10.2024 22:00:54 w PODZIĘKOWANIA
PPPet-er
Dziękuję ślicznie za pomoc. Pozdrawiam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0