Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
FBmonika33
Postów 303
Data rejestracji 23.06.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Meridol
Karta aktywna , bez środków
Trzeba czekać aż pojawi się tam 100 zł ?
nigdy nie miałam karty przedpłaconej Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to już nie wiem. jest aktywna, ale mamy czekać aż będzie tam widoczne 100 zł ? Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wygrałam i cisza z wysyłką Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To jak zgłoszę się do loterii o 23.00 np. to kiedy moje zgłoszenie będzie losowane w jakiej godzinie ? Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Chyba wszystkie biorą, bo skoro losowania są od 8-20.00 a przecież zgłaszać można cała dobę. Ogólnie to zakręcone to i jakoś nie ogarniam haha.
no ale ja 2 puszczone batony i zero wygranej. Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To głównie na konkursach na fb ? nie jestem doświadczona. Jedynie przewinął mi się gdzieś ten biceps z dwa razy, rower narysowany to dużo takich jest zgłoszeń. Ja jedynie natknęłam się na panią w stroju kąpielowym z różnymi produktami w ręce. Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja to samo i machnęłam póki co na to bo nie wiem jak to zrobić ! Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To za 20.08 ?
gratuluję mi się nie udało Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Też tak mi się wydaje. Jednak bramka czasowa zwiększa szanse. Przynajmniej u mnie. Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Usunięcie zęba w ramach NFZ jest bezpłatne, niezależnie od tego, czy jest to ekstrakcja "prosta", czy "chirurgiczna". Jeżeli chodzi o tą drugą, przeprowadzaną w ramach NFZ u specjalisty chirurga stomatologicznego, zabieg jest również bezpłatny w ramach kontraktu specjalistycznego z chirurgii stomatologicznej.
Ale jeśli zostaną zastosowane na życzenie pacjenta dodatkowe metodę przyspieszające regenerację to są dodatkowe płatne. Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Na pewno leczenie kanałowe jest niedostępne na NFZ, ale na pewno nie wyrywanie ósemek czy innych zębów. Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bawcie się dobrze Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
konkurs na fb. 10 nagród. Napisali do trzech osób pod ich komentarzem konkursowym , że wygrali. Ktoś zadał pytanie, a co z resztą laureatów ? Odp: udało nam się z nimi skontaktować w rozmowie prywatnej.
Trzy osoby widać kto wygrał. Reszty nie wiadomo.
Oczywiście w regulaminie, że odpowiedź miała rozpoczynać się od konkretnych słów a jedna z trzech nagrodzonych osób tego nie zrobiła
Ponieważ dość mało było zgłoszeń na liczbę nagród (ok 40/10 nagród ) to czy dobrze przypuszczam, że do nikogo nie napisali więcej a de facto nagrodzili trzy osoby ? Wyświetl w wątku >>
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
FBmonika33
Postów 303
Punkty karne 1
Konkursy dodane
chyba za wcześnie na rezerwe Wyświetl w wątku >>
FBmonika33