Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fizia

fizia

#7223929 Napisano: dzisiaj o 15:12:00 w Czy informują/ informowali?
kate87 napisał(a):

ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

radziosny napisał(a):

fizia napisał(a):

Ktoś z forum wygrał w konkursie Lancome?

Też jestem ciekaw.. masa spamu od nich, a o nagrodach cisza..

Moim zdaniem nikt nie wygrywa. Brałam udział jakiś czas temu i ludzie dopytywali to im odpowiadali, że już laureaci powiadomieni, ale tu i na fb nikt się nie chwalił. Pewnie po poprostu powiększają sobie bazę mailingową.

Pisała ostatnio maila do organizatora jak były do wygrania kalendarze. Odpisali ze, laureaci zostali już powiadomieni. Listy laureatów nie ma. Ja już tam nie próbuje bo tyle konkursów i ani jednej wygranej na forum

To dzięki wszystkim za odzew, będę wiedzieć już na przyszłość, że od nich trzymać się z daleka. Szkoda tylko, bo nagrody zapowiadały się fajnie i miałam nadzieję na ciekawy powrót po przerwie do konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fizia

#7223846 Napisano: dzisiaj o 12:27:21 w Czy informują/ informowali?
Ktoś z forum wygrał w konkursie Lancome? Wyświetl w wątku >>
0 0

fizia

#6797736 Napisano: 27.07.2021 20:11:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Biały Bocian- zestaw  emotka  
Dobrze się tu wpisać po przerwie. emotka Wyświetl w wątku >>

fizia

#6789689 Napisano: 20.06.2021 17:20:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

bocin napisał(a):

elfinito napisał(a):

Czy komuś odpisała żabka w sprawie Bro Party? W aplikacji żappka nie ma czegoś takiego jak powiadomienia, żeby zobaczyć dokładnie co napisali.
niby mieli maila wysłać o wygranej, a raz pisze ze sami mamy wysłać adres.

Podpinam się pod to pytanie. Też dostałem powiadomienie w stylu "Damian, Twoje zgłoszenie zrobiło na nas nie małe wrażenie...", a jak klikłem to otworzyła się normalnie apka, powiadomień brak i teraz czort go wie. emotka  

Nadal jest cisza- nie odpisali. Choć u męża przyszły dwa razy powiadomienia „że e-mail nie został w całości  dostarczony.” Wiec polecam sprawdzić skrzynki. Ja u siebie wysłałam prawie od razu po pokazaniu się info z aplikacji i e-mail dotarł.

Zgadzam się, nadal nic; ja od razu, po zaistniałej sytuacji, napisałam do supportu, ale zero odzewu. Chyba pozostaje już czekać co z tego wyniknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fizia

#6789138 Napisano: 17.06.2021 13:34:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

fizia napisał(a):

atka79 napisał(a):

domika napisał(a):

nataliii napisał(a):

Mam pytanie odnośnie żabki emotka  dostaliście emaila odnośnie wygranej ? Bo Ja tylko powiadomienie z aplikacji które po kliknięciu zniknęło. 

Tylko w aplikacji, nie mam maila emotka

Ja też tylko w aplikacji. Podali tam maila na którego trzeba wysłać dane do wysyłki. Mail: broparty@zabka.pl
Ja oprócz adresu podałam jeszcze numer karty Żabki i nr telefonu, bo nie wiem jak oni to zamierzają ogarnąć te maile.

Ja już też do nich napisałam, zobaczymy co powiedzą. Ale powiem Wam, ze się wystraszyłam, że tylko mi się to stało- cieszę się, że jesteśmy w tym razem  emotka

Tylko teraz kluczowe pytanie- Czy jest ktoś kto nie wygrał? Ja to się obawiam,że może powiadomienie pojawiło się wszystkim?
U nas przynajmniej 2/2 emotka

Wiesz, w sumie sporo było tych zestawów do rozgrania, a u nas na forum to same mistrze  emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataliii 0

fizia

#6789134 Napisano: 17.06.2021 13:31:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
incendio12 napisał(a):

Zestaw 60 piw w aplikacji zabbka - niestety aplikacja jest tak beznadziejna, że jak się wejdzie w powiadomienie to ono znika i nie wiem teraz jakie dane wysłać, gdzie itd? Czy ktoś zachował treść tego powiadomienia i może mi napisać na priv? 

Też zestaw 60 piw, ciekam z niecierpliwością co mi odpiszą na maila- już pisałam do supportu, wszyscy mamy tą samą sytuację.  emotka Wyświetl w wątku >>

fizia

#6789130 Napisano: 17.06.2021 13:27:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atka79 napisał(a):

domika napisał(a):

nataliii napisał(a):

Mam pytanie odnośnie żabki emotka  dostaliście emaila odnośnie wygranej ? Bo Ja tylko powiadomienie z aplikacji które po kliknięciu zniknęło. 

Tylko w aplikacji, nie mam maila emotka

Ja też tylko w aplikacji. Podali tam maila na którego trzeba wysłać dane do wysyłki. Mail: broparty@zabka.pl
Ja oprócz adresu podałam jeszcze numer karty Żabki i nr telefonu, bo nie wiem jak oni to zamierzają ogarnąć te maile.

Ja już też do nich napisałam, zobaczymy co powiedzą. Ale powiem Wam, ze się wystraszyłam, że tylko mi się to stało- cieszę się, że jesteśmy w tym razem  emotka Wyświetl w wątku >>
1 nataliii 0

fizia

#6789116 Napisano: 17.06.2021 13:16:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam właśnie powiadomienie o wygranej w żappce z BRO party, kliknęłam je i nic mi się nie pokazuje na aplikacji- co robić?  Wyświetl w wątku >>
1 bocin 0

fizia

#6785015 Napisano: 31.05.2021 18:56:11 w moje dzisiejsze wygrane :)

fizia

#6783675 Napisano: 25.05.2021 13:39:55 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Ja korzystam z tych przepisów i rad, wszystkie już sprawdzone i mogę polecić.  emotka
https://www.insta...ugar_added_homemade/
Nie mam ulubionego przepisu, bo wszystkie były równie dobre.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fizia

#6782082 Napisano: 18.05.2021 10:31:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Słuchajcie, próbuję od początku w loterii Auchana i same pudła emotka  Może w końcu się uda? emotka Wyświetl w wątku >>
1 asana 0

fizia

fizia

#6776744 Napisano: 21.04.2021 10:44:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
eVoucher Rafaello- 300zł  Wyświetl w wątku >>

fizia

#6776490 Napisano: 19.04.2021 21:13:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy jest tu ktoś, kto jeszcze nie dostał Captain Jacka za wygraną 30 marca?  Wyświetl w wątku >>
0 0

fizia

#6772837 Napisano: 30.03.2021 16:02:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
Captain Jack, zestaw płynie do mnie emotka Wyświetl w wątku >>

fizia

#6772129 Napisano: 26.03.2021 10:18:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

mahuska napisał(a):

HARIBO

Mam pytanko... dostałam boxy bez fotek po mimo iż wysłałam, ktoś też tak miał?

Ja na swoje boxy czekam dzisiaj , tez chciałam fotkę i teraz mnie trochę zmartwiłaś , planowałam niespodziankę dla córek...

Ja normalnie dostałam ze zdjęciem i napisem (fotka dodana na forum) Wyświetl w wątku >>
1 fiona25 0

fizia

fizia

#6772090 Napisano: 25.03.2021 22:14:30 w Co można dostać gratis?
Wyższa Szkoła Bankowa przygotowała dla maturzystów darmowe maturalne starter packi. Można je zamówić za darmo z dostawą do domu.

WSB zorganizowała ciekawą akcję promocyjną, w której rozdaje materiały dydaktyczne, darmowe gadżety i kupony do Empiku lub Pyszne.pl.

W ramach maturalnego starter packa można otrzymać m.in.:

• pomocnik maturzysty
  • książkę z tablicami matematycznymi
  • gadżet – zaślepkę na kamerkę
  • kupon o wartości 20 PLN do zrealizowania w Pyszne.pl lub Empik

Akcja z darmowymi maturalnymi packami od Wyższych Szkół Bankowych trwa do 31 marca 2021 r.

Udział w akcji jest darmowy. Wszelkie koszty udziału w akcji pokrywa organizator.
Nie trzeba być maturzystą. emotka
Przy wypisywaniu formularzu można podać numer polecający 159771214  emotka
https://maturalnystarterpack.pl/ Wyświetl w wątku >>

fizia

#6770746 Napisano: 18.03.2021 19:36:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

Udało mi się zgarnąć emotka Cały czas się kręciło to kółeczko, ale po wejściu w moje konto voucher był do pobrania

Gdzie w "moje konto"? Rejestrując się przez fb wyskakuje błąd, ale później mam informację w aplikacji fb, że się jednak zarejestrowałam. Mimo to, nie mam voucheru. Wyświetl w wątku >>
0 0