Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika elmas

elmas

#7222979 Napisano: 20.11.2024 08:08:30 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Projektor Samsung model SP-LFF3CLAX https://www.ceneo...oteMWeaJF7tPdm1X7aTS sprzedam za 1800 zł z przesyłką w cenie. 

Kartę podarunkową Nike (plastikową, ważną bezterminowo) o wartości 500 zł sprzedam za 400 zł z wysyłką w cenie lub wymienię na inne karty/bony (Lidl, Biedronka, Kaufland, Netto, Dino, Orlen, Lotos, Moya).

Zegarek Garmin Venu 2 Plus w kolorze szarym https://www.ceneo...VBV327j-rGa85nNMAe7m sprzedam za 930 zł z wysyłką w cenie lub wymienię. 

E-voucher Wyjątkowy Prezent o wartości 1000 zł (ważny do 12.06.2027) sprzedam za 700 zł lub wymienię. 

Pozłacany naszyjnik z medalionem https://pl.pandor...grawer/B89A2445.html sprzedam za 500 zł z wysyłką w cenie lub wymienię na bony o wartości 700 zł. 

E-voucher Suntago o wartości 3000 zł (ważny do 30.06.2025, wielokrotnego użytku) sprzedam za 2000 zł lub wymienię. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7220312 Napisano: 09.11.2024 22:52:12 w Popraw sobie humor...
FBsebastian3 napisał(a):

Narzeczony mojej kotki. Można mu zaufać? Oddać mu jej  łapke?

Świetny wpis! W końcu co może bardziej poprawić humor niż zdjęcie bezdomnego, rannego kota? emotka Wyświetl w wątku >>

elmas

#7218549 Napisano: 04.11.2024 13:57:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Co dziś wozi Gls?

Do mnie jedzie naszyjnik z NAN. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7218360 Napisano: 03.11.2024 19:26:17 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

elmas napisał(a):

donia7 napisał(a):

Jak sprawdzić saldo karty do Nike (tej od Amooco z Wedel)? Tam nie ma żadnego PINU emotka

A PIN nie jest pod tym paskiem w zygzaki, po prawej stronie karty, pod kodem kreskowym? Nie można tego zdrapać? U siebie jeszcze nie próbowałam, ale miałam kiedyś kartę Lotos i PIN był właśnie tam.

Jest dalsza część kodu składająca się z 14-stu cyfr...

Oj, to faktycznie dziwne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7218357 Napisano: 03.11.2024 19:20:17 w SZUKAM....
donia7 napisał(a):

Jak sprawdzić saldo karty do Nike (tej od Amooco z Wedel)? Tam nie ma żadnego PINU emotka

A PIN nie jest pod tym paskiem w zygzaki, po prawej stronie karty (obok numeru), pod kodem kreskowym? Nie można tego zdrapać? U siebie jeszcze nie próbowałam, ale miałam kiedyś kartę Lotos i PIN był właśnie tam. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7217403 Napisano: 29.10.2024 21:03:14 w Żabka
ReneK napisał(a):

Czy ktoś mi doradzi !
jeśli kupiłam dziś ponownie na Wyzwanie Grześka (jeden kod juz byl widoczny w apce)i przyszly gratulacje ze Wyzwanie Ukończone! a na apce nadal jeden ten poprzedni !Gdzie szukać drugiego🤔 i ogólnie powielonego ukończenia gdzie się mają pokazać kolejne?

A nie masz napisane nad tym kodem "Kod 1/2"? Jeśli masz, to musisz kliknąć strzałkę (w każdym razie tak jest w starej wersji aplikacji). Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

elmas

#7212163 Napisano: 08.10.2024 13:17:55 w Kupię...
Kupię jeszcze dwa kody na paczkę po 5 zł z loterii DPD. Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

elmas

#7211696 Napisano: 06.10.2024 22:05:35 w Informują
Informują z Konkurs "Każda mordka lubi Żubra" 18+

Rodzaj powiadomienia: E-mail - 21:55
Dodatkowe informacje:
Kamera Wyświetl w wątku >>

elmas

#7211592 Napisano: 06.10.2024 14:34:37 w Kupię...
Kupię kilka kodów na paczkę za 5 zł z loterii DPD lub wymienię się za jakieś paragony. Wyświetl w wątku >>
1 Malabecia 0

elmas

#7211449 Napisano: 05.10.2024 14:15:14 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
panasa napisał(a):

Czy dostaliście już bilety na Polska Chorwacja z InPost krótka piłka?

Ja jeszcze nie. Wyświetl w wątku >>
1 panasa 0

elmas

#7211039 Napisano: 03.10.2024 21:15:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Mam pytanie, wysłałam zgłoszenie z Serenady tylko załączyłam samo zdjęcie paragonu a nie zdjęcie paragonu z kodami. Czy ktoś tak miał i mimo to wygrał samochodzik?

Napisz do nich, na pewno pozwolą Ci dosłać prawidłowe zdjęcie - bez tego nie dostaniesz nagrody. Wyświetl w wątku >>
1 caramela 0

elmas

#7209977 Napisano: 30.09.2024 17:25:32 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mellowfruit napisał(a):

Czym wysyłają Haribo?

DPD. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7209684 Napisano: 29.09.2024 15:29:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

elmas napisał(a):

bianka33 napisał(a):

Co zrobić jak mam paragon z ukośnikiem 00/00 a formularz Fortisa go nie przepuszcza, bo pojawia się komunikat, że tylko cyfry? Wpisać wszystkie cyfry bez ukośnika? Wpisać tylko te przed ukośnikiem? Nie mam doświadczenia z tą agencją emotka

Ja bym wpisała wszystkie.

chyba tak zrobię, mam nadzieję, że Fortis to uzna...

Dlaczego miałby nie uznać? Możesz jeszcze zrobić zrzut ekranu z próby zgłoszenia numeru z ukośnikiem (żeby na wszelki wypadek mieć dowód, że formularz przepuszczał tylko cyfry), ale myślę, że nie powinni robić problemu. Zwróć tylko uwagę, czy na pewno wpisujesz dobry numer, bo Fortis często wymaga innego niż ten z góry. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7209668 Napisano: 29.09.2024 14:49:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bianka33 napisał(a):

Co zrobić jak mam paragon z ukośnikiem 00/00 a formularz Fortisa go nie przepuszcza, bo pojawia się komunikat, że tylko cyfry? Wpisać wszystkie cyfry bez ukośnika? Wpisać tylko te przed ukośnikiem? Nie mam doświadczenia z tą agencją emotka

Ja bym wpisała wszystkie. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7209584 Napisano: 29.09.2024 07:18:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Enjoy_today napisał(a):

Czy ktoś próbował wysłać zgłoszenie na NAN wczoraj lub dzisiaj? Bo od wczoraj mam problem z ustawieniem daty zakupów, maksymalnie pozwala na 27.09 a ja kupowałam 28.09. Dziś tak samo.

Miałam podobny problem w poprzednim etapie, ale tylko na jednym telefonie - bez problemu wysłałam zgłoszenie z innego. Wyświetl w wątku >>

elmas

#7209548 Napisano: 28.09.2024 17:58:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
natxalka napisał(a):

Hej! Widziałam że już macie bilety na mecze z Inpostu, wszyscy już dostali? U mnie nie ma nic na mailu na mecz Polska-Chorwacja…

Ja też czekam na bilety na ten mecz. Wyświetl w wątku >>
0 0

elmas

#7209377 Napisano: 27.09.2024 15:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Gdzie kupić ładnie opisaną Lavazze? emotka

A może opis "Espresso Cl. Kawa z." przejdzie? Taki jest na paragonie w Lidlu.

Kawa w puszce kupiona w Biedronce ma opis "KaMieLavEspres250g" i kosztuje 20,99 zł. Wyświetl w wątku >>
1 maixys 0

elmas

#7208536 Napisano: 24.09.2024 22:33:17 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

elmas napisał(a):

agicho napisał(a):

Od wczoraj na maksa mam wku..a. tydzień temu dostałam powiadomienia na pocztę tlen by zmienić hasło dla bezpieczeństwa."niepożądane działania " .zmienione...do wczoraj było ok. Zablokowali konto bo a piać to samo. Nie mogę znieść hasła bo do wyboru mam tylko opcje pytanie pomocnicze (a gdzie mal alternatywny czy SMs? )na pytaniu pomocniczym mnie przechodzę dalej.to moja głowa poczta od przeszło 20 lat a boot wysyła w koło te same instrukcje.jak żyć i uratować pocztę ??
Czekam na ważne dokumenty i d..w kwiatach .
Może że ktoś potrafi pomóc?

A nie ma tam opcji, żeby na czacie porozmawiać z człowiekiem zamiast botem? Kiedyś straciłam dostęp do konta na WP - skontaktowałam się z nimi, jakaś kobieta pytała o moją datę urodzenia, o to, jak długo (mniej więcej) mam konto, na ilu urządzeniach logowałam się w ostatnim czasie czy coś w tym stylu - nie pamiętam szczegółów, ale ostatecznie się udało, z tym że to było kilka lat temu.

1. Ja trafiłam na boota .🤬Co wyłapuje słowa, które ma zaprogramowane i to same instrukcje powielane po stokroć rozsyła. Dobrze by było właśnie trafić na osobę a nie jakiexbott a to trzeba mieć czas czekać jeszcze .jak telefon przejdzie w stan uśpienia to od razu rozłącza "czat". 

2. Kropka Bordo wkurza bo już w przeciągu miesiąca acruga nagrodę próbuje chce zawłaszczyć i to robi w biały dzień 🤬🤬😤

Może spróbuj napisać temu botowi coś dziwnego, użyć jakiejś trudnej konstrukcji językowej. Jakiś czas temu miałam sprawę do Orange, chyba trochę zbyt kwieciście ją opisałam i bot na czacie wymiękł - napisał, że nie rozumie i że przekieruje mnie do konsultanta-człowieka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

elmas

#7208523 Napisano: 24.09.2024 21:43:49 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

Od wczoraj na maksa mam wku..a. tydzień temu dostałam powiadomienia na pocztę tlen by zmienić hasło dla bezpieczeństwa."niepożądane działania " .zmienione...do wczoraj było ok. Zablokowali konto bo a piać to samo. Nie mogę znieść hasła bo do wyboru mam tylko opcje pytanie pomocnicze (a gdzie mal alternatywny czy SMs? )na pytaniu pomocniczym mnie przechodzę dalej.to moja głowa poczta od przeszło 20 lat a boot wysyła w koło te same instrukcje.jak żyć i uratować pocztę ??
Czekam na ważne dokumenty i d..w kwiatach .
Może że ktoś potrafi pomóc?

A nie ma tam opcji, żeby na czacie porozmawiać z człowiekiem zamiast botem? Kiedyś straciłam dostęp do konta na WP - skontaktowałam się z nimi, jakaś kobieta pytała o moją datę urodzenia, o to, jak długo (mniej więcej) mam konto, na ilu urządzeniach logowałam się w ostatnim czasie czy coś w tym stylu - nie pamiętam szczegółów, ale ostatecznie się udało, z tym że to było kilka lat temu. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

elmas

#7208519 Napisano: 24.09.2024 21:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

donia7 napisał(a):

agicho napisał(a):

agicho napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na SMA z wygrana Nuii lewiatan ???

Ponawiam pytanie czy wszyscy już otrzymali smsy z wygrana ?

Wczoraj dostałam obie wygrane... Napisz do nich, bo oni lubią zabierać nagrodę za drobnostkę i nie raczą o tym powiadomić. Ostatnio mi 200 zł z któregoś konka przepadło emotka

Tak mi też ostatnio zabrali i jeszcze jak to zabiorą .po telefonie wysłali mi zdjęcie moich papierów ale dowodu na to może rejestrując paragon zgubiłam cyfrę nie doslali. Czuję, że i tu się to,pędzili 🤬(  z kaktusa  chorten mi zajumali) i teraz tu 😡😡🤬😤😤😤

Mnie też brakuje jeszcze jednego SMS-a, a jestem całkowicie pewna, że wszystko zrobiłam prawidłowo (mam zrzuty ekranu i zdjęcia). Jeśli nie ogarną się do końca tygodnia, napiszę reklamację. Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0