Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dany-duszek

dany-duszek

#6846341 Napisano: 23.02.2022 20:17:27 w Paragony na trwające konkursy
Allegro smart na miesiąc oddam za paragon na konkurs "Konkurs RL9 BY OSHEE"
Player z reklamami na rok zamienię na 2 paragony z konkursu " Konkurs "Razem z Wedel" Intermarche" Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6846339 Napisano: 23.02.2022 20:08:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Allegro smart na miesiąc oddam za paragon na konkurs "Konkurs RL9 BY OSHEE"
Player z reklamami na rok zamienię na 2 paragony z konkursu " Konkurs "Razem z Wedel" Intermarche" Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6846175 Napisano: 22.02.2022 21:31:34 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Właśnie doczytałam w regulaminie Princessy ,że to muszą być 3 wafelki na paragonie,a ja sobie ubzduralam ,że 1 i tak z 10-15 paragonow wyslalam. Dobrze,że nic nie wygralam ,bo bym się wkurzyła na swoje gapiostwo. 

w pierwszym dniu gdy pojawiła się informacja o konkursie na naszym portalu była informacja że należy kupić 1 wafelek, dopiero kolejnego dnia ktoś poprawił na 3 sztuki Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#6845800 Napisano: 21.02.2022 11:45:23 w SZUKAM....
bajm napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Jak wygląda wypłata kasy z LetyShops ? Wystarczy tylko wpisać dane ?

tak musisz wypełnić dane i numer konta i jak masz zaakceptowane min 20zł to możesz wypłacić klikając aby wypłacili.

Ale udało się Wam wypłacić?Ja kilka razy próbowałam i za każdym razem mam status: odrzucone emotka

w grudniu dostałem, a teraz brakuje mi paru groszy do wypłaty. A czy masz tą kwotę co podajesz do wypłaty zaakceptowaną? Bo tylko saldo zaakceptowane można wypłacić. Możesz wypłacić kwotę jaka jest podana w saldzie, a kwotę oczekującą na uznanie dopiero wtedy gdy zostanie zaakceptowana przez sklep w którym kupowałaś. Wyświetl w wątku >>
1 bajm 0

dany-duszek

#6845734 Napisano: 20.02.2022 19:29:23 w SZUKAM....
cleo25 napisał(a):

Jak wygląda wypłata kasy z LetyShops ? Wystarczy tylko wpisać dane ?

tak musisz wypełnić dane i numer konta i jak masz zaakceptowane min 20zł to możesz wypłacić klikając aby wypłacili. Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

dany-duszek

#6845733 Napisano: 20.02.2022 19:25:52 w Reflinki
https://letyshops...l/winwin?ww=26223532

Jak zrobisz zakupy za 70zł to ja i ty otrzymamy po 10zł cashbacku.
Do wypłaty pieniędzy trzeba mieć zebrane 20zł.
Często pojawiają się promocje na cashback do allegro i shopee i otrzymujemy np x7 lub x10 więcej cashbacku.

Kupując przez letyshops na za 40zł allegro możemy wziąć udział w konkursie:
https://www.e-kon...-garach-w-nowym-roku Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6845638 Napisano: 19.02.2022 19:41:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Jaki jest kod odblokowujący nr premium w PLAY? Na stronie nie otwiera mi się zakładka z tą informacją emotka Dobra, już wiem  *111*96*2#  ale wyświetla mi się "usługa chwilowo niedostępna emotka

chyba nie ma takiego kodu, jak to jest nowy starter z odpowiednią taryfą to wystarczy doładować za 5zł i smsy premium będą odblokowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6838162 Napisano: 17.01.2022 17:37:56 w Co można dostać gratis?
Twoi znajomi nie wiedzą czym jest cashback? Zaproś ich do goodie i podaruj prezent na powitanie!
Sprawdź poniżej jak Twoi znajomi mogą odebrać 20 zł. na start 
W PREZENCIE OD GOODIE!

Przekaż poniższy KOD znajomemu. Pamiętaj, że kod jest przeznaczony tylko dla tych Użytkowników, którzy jeszcze nigdy nie korzystali z goodie cashback.

Przekaż znajomemu, że w celu aktywowania KODU, należy wejść do aplikacji goodie i wpisać go w zakładce „Profil”, a następnie „Użyj kodu”.

I gotowe! Na konto cashback Twojego znajomego (do środków "Oczekujących")
trafia 20 zł na start! Po dokonaniu pierwszej transakcji przez goodie,
bonus trafi do środków „Zatwierdzonych”.

Już teraz zaproś znajomych do goodie, udostępnij im poniższy KOD zanim straci ważność! (Kod jest ważny do: 31.01.2022 r.) TWÓJ KOD: FRIEND22

www.goodie.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6837815 Napisano: 15.01.2022 15:10:23 w Reflinki
https://letyshops...l/winwin?ww=26223532

Jak zrobisz zakupy za 70zł to ja i ty otrzymamy po 10zł cashbacku.
Do wypłaty pieniędzy trzeba mieć zebrane 20zł.
Często pojawiają się promocje na cashback do allegro i shopee i otrzymujemy np x7 lub x10 więcej cashbacku.

Kupując przez letyshops na za 40zł allegro możemy wziąć udział w konkursie:
https://www.e-kon...-garach-w-nowym-roku Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6836798 Napisano: 11.01.2022 12:51:39 w SZUKAM....
Czy ktoś zna szczegóły konkursu "Daj po garach w nowym roku" gdzie do wygrania Mercedes GLA 200? To chyba konkurs allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6836365 Napisano: 08.01.2022 22:04:32 w SZUKAM....
malgorzata_b napisał(a):

aguagu napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś otrzymał jakąkolwiek odpowiedź od Predatora odnośnie promocji w Lidlu? Albo otrzymał info o wysyłce nagrody, mimo braku potwierdzenia wysłania formularza na @? emotka

Nie miałam potwierdzenia ani formularza na mailu a brałam słuchawki. Do tej pory cisza emotka

nadal nic? Bo do 17 stycznia 2022 mają czas na wysłanie nagród, ale widzę ze dużo osób już nagrody dostały przed świętami. A na maila z zapytaniem, odpowiedzi nie otrzymałem do dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6835053 Napisano: 03.01.2022 11:20:49 w SZUKAM....
olivkap napisał(a):

Czy jest teraz jakiś działający kod rabatowy na przesyłki dpd?

ta zniżka chyba nadal działa

https://nadaj.dpd.com.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6833773 Napisano: 27.12.2021 22:20:52 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

aguagu napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś otrzymał jakąkolwiek odpowiedź od Predatora odnośnie promocji w Lidlu? Albo otrzymał info o wysyłce nagrody, mimo braku potwierdzenia wysłania formularza na @? emotka

Nie miałam potwierdzenia ani formularza na mailu a brałam słuchawki. Do tej pory cisza emotka

ja także nie dostałem maila z potwierdzeniem, tylko potwierdzenie wysłania pojawiło się na stronie. Ale nagrody nadal nie mam.

U mnie też w jednym przypadku tak było, że było potwierdzenie, a maila brak, no i info o wysyłce też brak, więc jakiś burdelik tam mieli...Edit: Nagroda jednak dotarła, mimo braku: potwierdzenia, info o wysyłce i powiadomienia od Dpd- mail był dobrze wpisany, bo ma screena formularza... także nie wiem, o co chodzi...

a ja nadal nic nie dostałem, a mail z zapytaniem co z moim zgłoszeniem także nie mam odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6833769 Napisano: 27.12.2021 22:19:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mandarynka16 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ma ktoś info czy oprócz loterii o wlos od nagrody, ktora dzis się zaczęła, na przyszły rok przewidziane są jakieś loterie z wielką kasa do wygrania?

Po Nowym roku będzie Visa

a coś wiadomo więcej? Czy to będzie konkurs ogólnopolski, czy np w żabce jak ostatnio, czy płatność nfc tylko? Wyświetl w wątku >>
1 diabkate 0

dany-duszek

#6832958 Napisano: 22.12.2021 19:43:34 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Szukam informacji, jaki kurier wozi Heinekena i misie XXL Coca Cola z Auchan.

Heinekena UPS, o misie nie grałam... 

misie inpost. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#6832923 Napisano: 22.12.2021 17:49:55 w SZUKAM....
malgorzata_b napisał(a):

aguagu napisał(a):

ja także nie dostałem maila z potwierdzeniem, tylko potwierdzenie wysłania pojawiło się na stronie. Ale nagrody nadal nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6832922 Napisano: 22.12.2021 17:44:30 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

Czy w kartonie Heinekena jest jakaś informacja, że jest to wygrana? emotka  Chodzi mi o wnętrze (to pod prezentowym opakowaniem).

Tak, jest w środku zielona koperta z kartką świąteczną i napisem dla darczyńcy: gratulujemy wygranej, a dla obdarowanego tekst z życzeniami... 

koperta jest przed opakowaniem, a nie w środku opakowania. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#6832206 Napisano: 19.12.2021 11:43:32 w SZUKAM....
fineessa napisał(a):

Czy kartę podarunkową do Lidla można wykorzystać wielokrotnie?

nie wiem czy wszystkie, ale na pewno jest taka lidla do wielokrotnego użytku. Jak jest na karcie miejsce do zdrapania kodu pin to jest karta wielorazowego użytku, gdyż ten pin jest potrzebny tylko do sprawdzenia salda konta na stronie lidla. Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

dany-duszek

#6829313 Napisano: 08.12.2021 22:19:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mariolakal napisał(a):

Karta przedpłacona 500 zł. do Home&You z loterii air wick /z 17.11/ InPost bez wcześniejszego powiadomienia, wrzucona do skrzynki pocztowej.

wystarczy zainstalować aplikację inpost w telefonie i masz powiadomienie w telefonie jak jakaś paczka idzie z twoim numerem telefonu. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#6829310 Napisano: 08.12.2021 22:18:02 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kartę Media Expert 50zł(podam tylko numer karty i pin) zamienię np. kartę Allegro 50zł Wyświetl w wątku >>
0 0