Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dany-duszek

dany-duszek

#6853078 Napisano: 06.04.2022 11:18:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kornwalija napisał(a):

rene napisał(a):

anialistopad napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

rene napisał(a):

Czy można zgłosić na loterie paragon który jest kopią?(zaciela sie drukarka przy wydruku i dali mi kopie  emotka mial ktos moze doświadczenia z wygrana na taki paragon? Czy lepiej nie ryzykowac i paragon w kosz!

Przeczytaj regulamin. Większość nie pozwala na takie coś. Paragon niestety raczej w kos.

A może fv się da?

Dziekuje za podpowiedź emotka Jutro podejde po FA bo jest faktycznie dopuszczalna jako dowod zakupu!  emotka

Obecnie chęć FV zgłasza się chyba przed samym zakupem kasjerowi.

ale FV dla osób prywatnych także trzeba zgłosić w trakcie kasowania? Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

dany-duszek

#6852207 Napisano: 31.03.2022 12:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

luko922 napisał(a):

fineessa napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

isana123 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

Czy brał już ktoś udział w konkursie Felix? W regulaminie jest informacja, że w formularzu konkursowym trzeba załączyć zdjęcie paragonu, ale podczas wypełniania formularza nie ma nic takiego gdzie się wgrywa zdjęcie.

a co to za konkurs?

Dodatkowo w formularzu "do 300 znaków" a w regulaminie " Odpowiedzi nie mogą przekraczać 250 znaków" emotka

Pamiętajcie ze to biedronkowy konkurs

No i co w końcu? Wysyłać na 250, 300? emotka  

Ja wysłałam tak jak jest w regulaminie, czyli 250. W niektórych konkursach też jest ograniczenie co do ilości znaków, a formularz przepuszcza bez limitu. Nie wiem jak z tą agencją będzie, ale skoro już na starcie nie mają w  formularzu miejsca na to, co każą załączyć wg regulaminu to słabo to widzę. Nawet maila nie ma w regulaminie podanego, gdzie by można w takiej sprawie napisać.

Już poprawili regulamin na 300 znaków emotka Ale miejsca na wstawienie paragonu dalej chyba nie ma, a nadal wymagają emotka

dobrze ze ludzie co grali wcześniej zaakceptowali ten regulamin, mogli by dopisać ze każdy kto zagra, a nie wygra zapłaci im np. 500zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6852204 Napisano: 31.03.2022 11:57:58 w SZUKAM....
Emememe napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Wiecie może czy jest nadal możliwość przedłużenia konta w plusie na kartę na rok?Kiedyś aktywowało się tę usługę kodem i chyba doładowywało się za 5 zł.

Niestety wycofali tę opcję. Obecnie można wydłużyć ważność konta max o 30 dni ...

z 2 tygodnie temu doładowałem jakaś starą kartę i przedłużyło mi o rok więc w jakiś taryfach nadal działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6850187 Napisano: 17.03.2022 17:55:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pecia napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

pecia napisał(a):

Dzień dobry, kochani jak aktywować karty Z jacobs Barista? stary konkurs, a karta nie wykorzystana ale jeszcze ważna. Jedna z osób na forum pisała, że należy aktywować na stronie, zapytana na jakiej niestety już nie odpowiedziała. Może ktoś zdradzi mi tą wiedzę tajemną emotka

może jakby więcej informacji o karcie było to by dało się pomóc. Jakie firmy to jest karta?

emotka mastercard

ale chodzi o firmę/bank jaka wydała tą kartę. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6849871 Napisano: 16.03.2022 12:46:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pecia napisał(a):

Dzień dobry, kochani jak aktywować karty Z jacobs Barista? stary konkurs, a karta nie wykorzystana ale jeszcze ważna. Jedna z osób na forum pisała, że należy aktywować na stronie, zapytana na jakiej niestety już nie odpowiedziała. Może ktoś zdradzi mi tą wiedzę tajemną emotka

może jakby więcej informacji o karcie było to by dało się pomóc. Jakie firmy to jest karta? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6848509 Napisano: 08.03.2022 13:05:29 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Allegro smart na miesiąc oddam za paragon na konkurs "Konkurs RL9 BY OSHEE" lub Loteria "Smak inspiracji, smak wygranej"
Player z reklamami na rok zamienię na 2 paragony z konkursu Loteria "WOSEBA - WYJĄTKOWA JAK TY!" Intermarche lub 4 paragony Loteria "Smak   inspiracji, smak wygranej" Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6848508 Napisano: 08.03.2022 13:04:59 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Problem w tym że ci "kupujący" sprzedają coś za co nie zapłacili i ciągle dzwonią do mojej siostry i wymyślają że czegoś nie ma, że ma przedłużyć im termin (mimo iż całą sprawą zajmował się pośrednik) i milion różnych rzeczy.

To nie jest problem w rozumieniu prawnym. Nie zapłacą siostrze, to nie nabędą prawa do użytkowania, w tym do sprzedaży. Czego nie rozumiesz? Pogadaj z jakimkolwiek adwokatem od spraw własności i takich umów.

Siostra idzie jutro na pogawędkę z notariuszem... Ale bardzo się tym przejmuje a ja przejmuję się z nią.

To trafiła na jakichś obrotnych ludzi, którzy zarabiają na kupnie i później sprzedaży. Normalna sprawa, to jest legalnePytanie czy w umowie przedwstępnej ma zadatek ? powinno się to wpisywać bo to trochę zabezpiecza.

nie ma zadatku. Pośrednik uznał że nie trzeba i był przekonany że gdy kupujący dostaną jakieś tam papiery, których brakowało to po prostu zapłacą. A oni dostali i nie zapłacili tylko wystawili działkę na sprzedaż... Bo na płatność mają przecież jeszcze miesiąc czasu...

człowiek się uczy na błędach, będzie miała nauczkę na przyszłość ( tylko niech im nie przedłuża tej umowy i najlepiej niech kopnie pośrednika w ty... ). 

tak właśnie, człowiek się uczy na błędach i uczy się nie ufać pośrednikowi choćby nie wiadomo jakie super opinie miał (a ten miał....) W każdym razie sprzedaż która miała być bezproblemowa, zrobiła się stresująca.

a pośrednik już otrzymał zapłatę za tą transakcje? czy też czeka aż otrzymacie przelew? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6848359 Napisano: 07.03.2022 15:36:56 w Paragony na trwające konkursy
norweska20 napisał(a):

---Paragon +kod Hochland sprzedam w c.3.50--Paragon Princessa 3.50zl 
--Majonez Winiary 4zl paragon
-delicje Wedel 2,30zl
-haribo 2,50zl

delicje firmy Wedel nie biorą udziału w konkursie Delicji. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6848329 Napisano: 07.03.2022 12:55:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W aplikacji coca coli można odebrać bilet do kina za 4 kody z coca coli + 100pkt za granie w grze. Wyświetl w wątku >>
2 kalmia86, ZetZ 0

dany-duszek

#6848130 Napisano: 05.03.2022 20:05:28 w Wkurza mnie...
Orange wprowadza opłatę za brak aktywności w ofercie na kartę która wejdzie w życie 4 kwietnia 2022 roku Wyświetl w wątku >>
2 cb656, notta 0

dany-duszek

#6846341 Napisano: 23.02.2022 20:17:27 w Paragony na trwające konkursy
Allegro smart na miesiąc oddam za paragon na konkurs "Konkurs RL9 BY OSHEE"
Player z reklamami na rok zamienię na 2 paragony z konkursu " Konkurs "Razem z Wedel" Intermarche" Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6846339 Napisano: 23.02.2022 20:08:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Allegro smart na miesiąc oddam za paragon na konkurs "Konkurs RL9 BY OSHEE"
Player z reklamami na rok zamienię na 2 paragony z konkursu " Konkurs "Razem z Wedel" Intermarche" Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6846175 Napisano: 22.02.2022 21:31:34 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Właśnie doczytałam w regulaminie Princessy ,że to muszą być 3 wafelki na paragonie,a ja sobie ubzduralam ,że 1 i tak z 10-15 paragonow wyslalam. Dobrze,że nic nie wygralam ,bo bym się wkurzyła na swoje gapiostwo. 

w pierwszym dniu gdy pojawiła się informacja o konkursie na naszym portalu była informacja że należy kupić 1 wafelek, dopiero kolejnego dnia ktoś poprawił na 3 sztuki Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#6845800 Napisano: 21.02.2022 11:45:23 w SZUKAM....
bajm napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Jak wygląda wypłata kasy z LetyShops ? Wystarczy tylko wpisać dane ?

tak musisz wypełnić dane i numer konta i jak masz zaakceptowane min 20zł to możesz wypłacić klikając aby wypłacili.

Ale udało się Wam wypłacić?Ja kilka razy próbowałam i za każdym razem mam status: odrzucone emotka

w grudniu dostałem, a teraz brakuje mi paru groszy do wypłaty. A czy masz tą kwotę co podajesz do wypłaty zaakceptowaną? Bo tylko saldo zaakceptowane można wypłacić. Możesz wypłacić kwotę jaka jest podana w saldzie, a kwotę oczekującą na uznanie dopiero wtedy gdy zostanie zaakceptowana przez sklep w którym kupowałaś. Wyświetl w wątku >>
1 bajm 0

dany-duszek

#6845734 Napisano: 20.02.2022 19:29:23 w SZUKAM....
cleo25 napisał(a):

Jak wygląda wypłata kasy z LetyShops ? Wystarczy tylko wpisać dane ?

tak musisz wypełnić dane i numer konta i jak masz zaakceptowane min 20zł to możesz wypłacić klikając aby wypłacili. Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

dany-duszek

#6845733 Napisano: 20.02.2022 19:25:52 w Reflinki
https://letyshops...l/winwin?ww=26223532

Jak zrobisz zakupy za 70zł to ja i ty otrzymamy po 10zł cashbacku.
Do wypłaty pieniędzy trzeba mieć zebrane 20zł.
Często pojawiają się promocje na cashback do allegro i shopee i otrzymujemy np x7 lub x10 więcej cashbacku.

Kupując przez letyshops na za 40zł allegro możemy wziąć udział w konkursie:
https://www.e-kon...-garach-w-nowym-roku Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6845638 Napisano: 19.02.2022 19:41:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Jaki jest kod odblokowujący nr premium w PLAY? Na stronie nie otwiera mi się zakładka z tą informacją emotka Dobra, już wiem  *111*96*2#  ale wyświetla mi się "usługa chwilowo niedostępna emotka

chyba nie ma takiego kodu, jak to jest nowy starter z odpowiednią taryfą to wystarczy doładować za 5zł i smsy premium będą odblokowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6838162 Napisano: 17.01.2022 17:37:56 w Co można dostać gratis?
Twoi znajomi nie wiedzą czym jest cashback? Zaproś ich do goodie i podaruj prezent na powitanie!
Sprawdź poniżej jak Twoi znajomi mogą odebrać 20 zł. na start 
W PREZENCIE OD GOODIE!

Przekaż poniższy KOD znajomemu. Pamiętaj, że kod jest przeznaczony tylko dla tych Użytkowników, którzy jeszcze nigdy nie korzystali z goodie cashback.

Przekaż znajomemu, że w celu aktywowania KODU, należy wejść do aplikacji goodie i wpisać go w zakładce „Profil”, a następnie „Użyj kodu”.

I gotowe! Na konto cashback Twojego znajomego (do środków "Oczekujących")
trafia 20 zł na start! Po dokonaniu pierwszej transakcji przez goodie,
bonus trafi do środków „Zatwierdzonych”.

Już teraz zaproś znajomych do goodie, udostępnij im poniższy KOD zanim straci ważność! (Kod jest ważny do: 31.01.2022 r.) TWÓJ KOD: FRIEND22

www.goodie.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6837815 Napisano: 15.01.2022 15:10:23 w Reflinki
https://letyshops...l/winwin?ww=26223532

Jak zrobisz zakupy za 70zł to ja i ty otrzymamy po 10zł cashbacku.
Do wypłaty pieniędzy trzeba mieć zebrane 20zł.
Często pojawiają się promocje na cashback do allegro i shopee i otrzymujemy np x7 lub x10 więcej cashbacku.

Kupując przez letyshops na za 40zł allegro możemy wziąć udział w konkursie:
https://www.e-kon...-garach-w-nowym-roku Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6836798 Napisano: 11.01.2022 12:51:39 w SZUKAM....
Czy ktoś zna szczegóły konkursu "Daj po garach w nowym roku" gdzie do wygrania Mercedes GLA 200? To chyba konkurs allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0