Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pimparimpa
Postów 364
Data rejestracji 29.12.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mnie też jest przykro, że siatkarze przegrali, a płaczącego Kurka długo będę miała przed oczami...
taki piękny olimpijski dzień, myślałam, że ten mecz to będzie formalność
Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
też czekam na słuchawki, cieszę się, że nie jestem jedyna Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja mam podobnie, w aplikacji nie mogę wejść w 2/3 wątków i wyświetla mi się komunikat "błąd po stronie serwera". Jak wejdę w wątek i chce zobaczyć posty z poprzedniej strony to też wyskakuje ten komunikat.
Wylogowałam się i zalogowałam - nic to nie dało, wyłączenie telefonu również nie pomogło. Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
na stronie jest zapis, że zwycięzców 8 etapu poznamy 3.08., a ja nie widzę listy z 7 etapu... ???? Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
W ogóle w jakim terminie po wskazaniu listy laureatów informują ich mailowo? Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
dpd Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Oswieccie mnie proszę, dzisiaj jestem bardzo wakacyjna i nie mam jak tego szybko sprawdzić.
z góry dziękuję Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Z tego co się orientuję to jeszcze nie słali maili za IV etap Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Z góry dziękuję za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
też mam pufe z Groszka Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
nie było potwierdzających emali, juz wcześniej ten temat byl podejmowany i kilka osób to potwierdziło, więc spokojnie Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wczoraj wysyłałam zgłoszenie i było dokładnie tak jak opisujesz.
Potwierdzenia na maila nie ma. Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Chodzi mi o konkurs gdzie do wygrania były wycieczki do muzeum czekolady w Szwajcarii. Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jestem przewrażliwiona, bo wysyłając zgłoszenie laureata w Milce Tesco zauważyłam, że Karlsbad wymaga nr transakcji z dołu paragonu, a ja oczywiście wpisałam nr z górnego rogu . No cóż dopiero zdobywam doświadczenie
Jeśli jeszcze jakaś wygrana przejdzie mi koło nosa to nie będzie dobrze Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
do 15 maja mają czas aby wybrać laureatów, a do 25 maja ich powiadomić Wyświetl w wątku >>
pimparimpa
Postów 364
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4