Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika incendio12

incendio12

#7066035 Napisano: 05.12.2022 16:18:58 w SZUKAM....
adamo86 napisał(a):

Jest jakiś konkurs albo loteria z wodą?
Kończą mi się zapasy i będę musiał kupić jak normalny człowieka taką jaką lubię, a nie konkursową emotka

Zawsze możesz zamienić wodę na piwo, na wybór konkursów z piwami nie ma co narzekać emotka   A i wena może na tym zyskać emotka   Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7066025 Napisano: 05.12.2022 15:49:21 w moje dzisiejsze wygrane :)

Ale się zdziwiłam jak przyszedł sms  emotka  Wysłałam jedno zgłoszenie w tej loterii i to jeszcze w październiku, więc nawet się już nie łudziłam, że coś wygram  emotka  Miłe poniedziałkowe zaskoczenie emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7065773 Napisano: 04.12.2022 13:57:55 w Paragony na trwające konkursy
Kupię od kogoś paragon Kinder Choco fresh na kończącą się dziś loterie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7065644 Napisano: 03.12.2022 16:28:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Czy ktokolwiek miał taki problem jak ja z apką Coli i wie jak go rozwiązać? Zawsze przy pierwszym wpisywanym kodzie mam info, że kod jest błędny. Druga próba, że wykorzystany. W ten sposób za każdym razem tracę jeden kod emotka Próbowałam już reinstalacje, wylogowania...

Zobacz czy Ci się spacja nie robi przed albo po kodzie, u mnie tak czasem jest I wtedy nie wchodzi. Ale skoro potem pokazuje, że kod wykorzystany to pewnie jakiś inny problem  emotka  Jak chcesz to mogę u siebie Ci sprawdzić czy u mnie wchodzi jakiś jeden kod, który u Ciebie jest jako wykorzystany. Bo może tylko u Ciebie w apce jest jakiś błąd, a kody wcale nie są wykorzystane i można by je było wykorzystać na jakimś innym telefonie np emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7065628 Napisano: 03.12.2022 14:52:08 w Paragony na trwające konkursy
Kupię od kogoś Cola Lidl (najchętniej x 2) emotka  konkurs do jutra więc zakup najpóźniej dziś  Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7065212 Napisano: 01.12.2022 18:55:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
- Bon 200 zł do Eventim (ważny do 1 grudnia 2023) wymienię na jakiś inny bon (Rossman, Douglas, jakieś spożywcze, pyszne itd)
- Bon 100 zł do sklep Matejko sprzedam za 60 zł lub wymienię na coś/inny bon
- mam jeszcze 12 x 25 zł do Steam - sprzedam po 18 zł każdy bon lub wymienię na paragony loteryjne/konkursowe (o wartości bonów) z wysyłką paczkomatem (wysyłka paragonów za jeden kod) emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7065091 Napisano: 01.12.2022 15:15:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
paula9891 napisał(a):

Hebe 150 zł Neuttogena 🥳

I u mnie to samo emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7064198 Napisano: 28.11.2022 21:29:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Czy w konkursie Fitos Żabka podawało się adres zamieszkania podczas wysyłania zgłoszenia? Nie wiem czy podawałam wtedy, a jeśli tak to czy mogę teraz wpisać inny adres w formularzu zwycięzcy emotka

Raczej nie podawało się adresu. W regulaminie znalazłam takie info odnośnie tego, co trzeba było zawrzeć w formularzu:

Właśnie też widziałam to w regulaminie, ale w innym podpunkcie jest coś wspomniane o adresie, ale może tam chodzi o adres email. I rzeczywiscie, teraz jak próbuję sobie przypomnieć ten formularz to chyba faktycznie nie podawało się tam adresu zamieszkania, było tylko kilka pól do wypełnienia i ciężko to się wypełniało bo były zielone literki i się wszystko zlewało, więc bym zapamiętała gdybym miała jeszcze adres tam wpisywać  emotka
PS. Wg regulaminu te bony do Żabki  będą w formie elektronicznej i będą jednorazowe, mam chociaż nadzieje ze te kilka stów podzielą na kilka bonów po 50 zł, bo nie wiem jak by miało wyglądać wydawanie na razie np 350 zł w żabce  emotka  Ale i tak lepsze by były karty wielokrotnego użytku  Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7064190 Napisano: 28.11.2022 21:03:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Fitos Żabka podawało się adres zamieszkania podczas wysyłania zgłoszenia? Nie wiem czy podawałam wtedy, a jeśli tak to czy mogę teraz wpisać inny adres w formularzu zwycięzcy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7063532 Napisano: 25.11.2022 21:54:09 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kod do Trigar z garmin zamienię na jakiś bon warty 150 zł emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7063414 Napisano: 25.11.2022 14:59:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeszcze u chłopaka bon 350 zł  emotka  w końcu będzie kasa na te wszystkie żabkowe konkursy emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7063384 Napisano: 25.11.2022 14:02:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Myślałam że już po ptakach bo nie miałam maila, ale właśnie przyszla informacja o wygranym Bonie 200 zł z Fitos emotka   Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7063249 Napisano: 24.11.2022 21:56:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 zł bon do Dino od Smolara, sms po południu emotka  Ten listopad taki marny, że aż loteria mnie pożałowała emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7062749 Napisano: 23.11.2022 12:13:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Czy kupując z aplikacją Żabka zeby brac udział w loteriach muszę być połączona z internetem, czy mogę aplikację zeskanować offline?

Możesz sobie zrobić screena ekranu z Kodem z Żabki i potem to zdjęcie tylko w sklepie skanować emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7062695 Napisano: 23.11.2022 09:57:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

dzis przyszedł kod z oytaka haha. zagrane pierwszego dnia a kod ostatniego dotarl emotka

Dzięki za info, bo już myślałam, że nigdy ten kod nie nadejdzie! A już napisałam zgłoszenie. Sprawdziłam i też u mnie się pojawił dziś kod. Chciałam dziś ich znów nękać telefonami i mailami emotka

Porażka z tym, ja wczoraj kupiłam Oyakatę, kod się nie pojawił, jedynie komunikat, że wyzwanie ukończone 2/2emotka i nie zagrałam, naciągają ludzi na zakupy a aplikacja mega niedopracowanaemotka

Napisz do aplikacji Żappka, że nie dostałas kodu i jesteś zła, może chociaż dadzą Ci bon na 10 zł do Żabki, to się zwróci koszt tego syfu emotka  Ja dostałam 10 zł do Żabki jak napisałam, że nie dostałam kodu za wyzwanie Twix. Żadne to pocieszenie, ale przynajmniej się zwrócił koszt  Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7062417 Napisano: 22.11.2022 09:29:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

dzis przyszedł kod z oytaka haha. zagrane pierwszego dnia a kod ostatniego dotarl emotka

Dzięki za info, bo już myślałam, że nigdy ten kod nie nadejdzie! A już napisałam zgłoszenie. Sprawdziłam i też u mnie się pojawił dziś kod. Chciałam dziś ich znów nękać telefonami i mailami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7062273 Napisano: 21.11.2022 15:48:29 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

margotkowe napisał(a):

Wkurza mnie brak kodu w aplikacji Żabki umożliwiającego wzięcie udziału w konkursie Lay's!  emotka  I brak odzewu z ich strony... 

u mnie brak kodu oytaka i też też odzewu

u mnie również brak OYAKATA...to jakaś plaga emotka  a poniżej wyzwanie ukończone 2/2

U mnie też brak Oyakata... Najgorzej że zanim się skapnęłam, że nie mam kodu to zdążyłam napisać zgloszenie.. Trochę spędziłam nad nim czasu emotka  Mam nadzieję, że odpiszą do wtorku i dadzą kod. Masakra z tą aplikacją. Ostatnio nie dostałam kodu z Twixa, napisałam do nich, to odpisali mi kilka dni po zakończeniu konkursu i wysłali przeprosinowy bon na 10 zł do Żabki. Bardziej bym się cieszyła gdyby szybciej odpisywali albo zauważyli problem i go raz na zawsze rozwiązali. Bo te kody to masakra i jest coraz gorzej.. 

U mnie to samo. Poświęciłam czas na zgłoszenie a tu patrzę nie mam kodu. napisałam wczoraj na info żabki. Ale odpowiedzi brak a konkurs się kończy jutro!emotka  i co tu z nimi zrobić....

Dzwoniłam dzis na infolinię aplikacji Żabka spytać się czy mogę liczyć do jutra na odpowiedz w sprawie kodu, ale pani powiedziała tylko, ze te wiadomości są w dziale technicznym i ona nie ma informacji na temat tego kiedy będzie odpowiedź, widzi tylko, że sprawa jest "w toku". Jeszcze powiedziała, że to skomplikowana Sprawa, że nie dostałam kodu I że dział techniczny musi dokładnie sprawdzić dlaczego kod się nie pojawił emotka  Powiedziałam jej że praktycznie każdy ma problem z kodami do wyzwań i że by mogli się wreszcie zająć tym porzadnie, ale była bardzo zdziwiona moją skargą emotka  
Naprawdę brak słów, a potem nagle Fortis próbuje nam wmówić, że w konkursie Monstera w żabce wzięło udział kilkadziesiąt tysięcy osób emotka   Na pewno aplikacja poradziła sobie z taką Ilością kodów emotka Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

incendio12

#7062062 Napisano: 20.11.2022 19:06:49 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

margotkowe napisał(a):

Wkurza mnie brak kodu w aplikacji Żabki umożliwiającego wzięcie udziału w konkursie Lay's!  emotka  I brak odzewu z ich strony... 

u mnie brak kodu oytaka i też też odzewu

u mnie również brak OYAKATA...to jakaś plaga emotka  a poniżej wyzwanie ukończone 2/2

U mnie też brak Oyakata... Najgorzej że zanim się skapnęłam, że nie mam kodu to zdążyłam napisać zgloszenie.. Trochę spędziłam nad nim czasu emotka  Mam nadzieję, że odpiszą do wtorku i dadzą kod. Masakra z tą aplikacją. Ostatnio nie dostałam kodu z Twixa, napisałam do nich, to odpisali mi kilka dni po zakończeniu konkursu i wysłali przeprosinowy bon na 10 zł do Żabki. Bardziej bym się cieszyła gdyby szybciej odpisywali albo zauważyli problem i go raz na zawsze rozwiązali. Bo te kody to masakra i jest coraz gorzej..  Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7061939 Napisano: 19.11.2022 21:36:46 w PODZIĘKOWANIA
Diana02
Godna zaufania osoba, bardzo polecam i dziękuję! emotka Wyświetl w wątku >>
1 Diana02 0

incendio12

#7061846 Napisano: 19.11.2022 11:35:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
magie1982 napisał(a):

Suntago, szkoda tylko że w weekend nie można jechać:(

Uwierz mi, jechać tam w weekend to tragedia, godzinne kolejki do zjeżdżalni i wszędzie milion ludzi. Ja byłam w środku tygodnia i było super, zjeżdżalnie wolne i mało ludzi emotka  Polecam wziąć wolne i wtedy pojechać, zrelaksujesz się i oszczędzisz sobie nerwów emotka  

W temacie - też mam Suntago emotka   Wyświetl w wątku >>