Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika jagodzianka

jagodzianka

#6790580 Napisano: 23.06.2021 22:57:10 w Czy informują/ informowali?
ivanotta napisał(a):

kreatia napisał(a):

czy allegro 14.06 w górę już informowało?

też bym chciała wiedzieć.. + na jakim dniu jest cleanic? 

czwartek 17.06 poinfornowany Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

jagodzianka

#6789568 Napisano: 19.06.2021 14:47:38 w Wkurza mnie...
Abc /Okocim, nie dość że znalezienie sklepu kosztowało mnie już sporo wysiłku w tym upale, bo tam gdzie miał być już chyba dawno go nie było to potem w dwóch następnych w ogóle nie było piwa Okocim, bo odnalezieniu sklepu z resztkami tego piwa opis na paragonie : piwo Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#6789115 Napisano: 17.06.2021 13:14:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

ewa-zielinska napisał(a):

Zakupy z dino, konkursowe za 300zl i kasjerce wciągnął się paragon, wydrukowała mi za to systemowy podgląd paragonu, taki na A4, gdzie wszystko jest, nazwa sklepu, produkty, ceny itd, dodatkowo pieczątka i podpis, myślicie że to ok, mogę w takiej formie zgłaszać?

Większość agencji nie akceptuje czegoś takiego. Sprawdź regulamin. Jak jest info, że ma być oryginał paragonu to tylko oryginał paragonu wchodzi w grę. Jak nie ma info to pisz do agencji, ale szanse małe. 

Fortuna i Smolar zgodziły się na taką formę parganu jakby kiedyś ktoś miał taki problem Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#6788953 Napisano: 16.06.2021 21:13:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zakupy z dino, konkursowe za 300zl i kasjerce wciągnął się paragon, wydrukowała mi za to systemowy podgląd paragonu, taki na A4, gdzie wszystko jest, nazwa sklepu, produkty, ceny itd, dodatkowo pieczątka i podpis, myślicie że to ok, mogę w takiej formie zgłaszać? Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#6788670 Napisano: 16.06.2021 10:09:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Hej:) jak u Was jest z ABC? Macie jakieś normalne opisy sklepu i produktów?

u mnie każdy sklep to jakaś dziura gdzie stoi jeden czteropak Okocim. Jeszcze bezalkoholowy,a opis 4x Piwo emotka Nazwa sklepu nie ma nic wspólnego z ABC:(

U mnie to samo

Ja bym się tym nie przejmowała, tak samo jak było z konkursem w odido, opisy masakra, sklep ni e wiadomo w ogóle czy był odido czy nie, wazne ze wyświetla się ze jest to sklep abc, a na opis nie mamy żadnego wpływu, większość będzie beznadziejna, dlatego nie powinni się czepiać w razie wygranej, w odido przeszły bez problemu wszystkie paragony z złym opisem Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#6788638 Napisano: 16.06.2021 07:45:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Czy dostaliście już info o odbiorach ( wysyłce ) rowerów Hortex z Auchan ? Wydaje mi się,że w Sklepie,w którym wygrałam stał rozłożony.

Mi kupował produkty mąż przejazdem w auchan poza moim miastem i nie wie czy stał rower czy nie emotka   W sumie czekam na info od agencji w nadziei,  bedzie wysylkaemotka

W regulaminie jest zapis że wysyłka rowerów będzie w terminie 25.06 - 1.07, jakoś tak Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

jagodzianka

#6788397 Napisano: 15.06.2021 11:06:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
faworek napisał(a):

Czy komuś się udaje wysłać hasło na Olej Kujawski przez zgłoszenie? U mnie nie przechodzi...

Nie działa, próbowałam w wersji na komputer też nie dziala Wyświetl w wątku >>
2 faworek, darog 0

jagodzianka

#6788264 Napisano: 14.06.2021 19:24:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Żeby w tymbarku na tyle zgłoszeń nawet plecaka nie trafić? Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#6787536 Napisano: 11.06.2021 12:55:25 w Czy informują/ informowali?
Tymbark 1 etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#6786832 Napisano: 09.06.2021 08:43:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
eee2021 napisał(a):

nitka310 napisał(a):

angelika91 napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

czy dzisiaj zostało nadane DPD kinder cards?

Tez się podłączam pod pytanie nadawca Logaris Serwis

U mnie również taki e-mail. Czekam tylko na 2 nagrody, Właśnie Kinder cards i z milki (tesco).

ja identycznie i mam wrażenie, że to będzie milka emotka

To będzie kinder, bo czekam tylko na kinder a maila też mam Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#6785615 Napisano: 03.06.2021 11:33:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Za spamowanie mojej skrzynki, oczekuje ilości flaszek Metaxy, zgodnych z ilością wysłanych do mnie maili z wygrana.

Dokładnie cała noc szły maile, ciągle o wygranej flaszce, przyszło chyba już 15 Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#6785131 Napisano: 01.06.2021 09:21:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

mamimamu napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

mi mocniej pikawa pyknęła jak zobaczyłem,że przygotowaną odpowiedź na Metaxę w innym oknie nie da się wkleić w okienko na konkursową odpowiedź. Macie ten sam problem... ? jest jakby zablokowana możliwość wklejania tekstu. Kurde co to robić. 

Tak samo. Zostaje wklepać ręcznie. Dobrze, że człowiek teraz się za to wziął, a nie za pięć minut do końca  emotka

To fakt. Przygotowany tekst na 2 tys znaków a tu zonk-nie da się wkleić. I tym samym poszło zgłoszenie na ok500-600 znaków max. 

Mnie jeszcze zastanawia fakt że zwycięzców poinformują do jutra, kto to przeczyta w takim czasie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#6785130 Napisano: 01.06.2021 09:20:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

mamimamu napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

mi mocniej pikawa pyknęła jak zobaczyłem,że przygotowaną odpowiedź na Metaxę w innym oknie nie da się wkleić w okienko na konkursową odpowiedź. Macie ten sam problem... ? jest jakby zablokowana możliwość wklejania tekstu. Kurde co to robić. 

Tak samo. Zostaje wklepać ręcznie. Dobrze, że człowiek teraz się za to wziął, a nie za pięć minut do końca  emotka

To fakt. Przygotowany tekst na 2 tys znaków a tu zonk-nie da się wkleić. I tym samym poszło zgłoszenie na ok500-600 znaków max. 

Mnie jeszcze zastanawia fakt że zwycięzców poinformują do jutra, kto to przeczyta w takim czasie? Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka

#6785055 Napisano: 31.05.2021 21:49:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakie są obecnie konkursy gdzie można wygrać PS5? Wyświetl w wątku >>
0 0

jagodzianka