Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
jagodzianka
Postów 315
Data rejestracji 06.10.2020
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Fortuna i Smolar zgodziły się na taką formę parganu jakby kiedyś ktoś miał taki problem Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ja bym się tym nie przejmowała, tak samo jak było z konkursem w odido, opisy masakra, sklep ni e wiadomo w ogóle czy był odido czy nie, wazne ze wyświetla się ze jest to sklep abc, a na opis nie mamy żadnego wpływu, większość będzie beznadziejna, dlatego nie powinni się czepiać w razie wygranej, w odido przeszły bez problemu wszystkie paragony z złym opisem Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
W regulaminie jest zapis że wysyłka rowerów będzie w terminie 25.06 - 1.07, jakoś tak Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Nie działa, próbowałam w wersji na komputer też nie dziala Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To będzie kinder, bo czekam tylko na kinder a maila też mam Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dokładnie cała noc szły maile, ciągle o wygranej flaszce, przyszło chyba już 15 Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mnie jeszcze zastanawia fakt że zwycięzców poinformują do jutra, kto to przeczyta w takim czasie? Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mnie jeszcze zastanawia fakt że zwycięzców poinformują do jutra, kto to przeczyta w takim czasie? Wyświetl w wątku >>
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane
jagodzianka
Postów 315
Punkty karne 1
Konkursy dodane